Prior Design doet de Bentley Continental GTC

Auteur: , 9 Reacties

Alsof er nog niet genoeg tuning pakketjes waren voor de ultieme voetballersauto komt Prior Design ook nog ff met een pakketje op de proppen. Ze zijn er wel rijkelijk laat mee, want de GTC loopt op zijn laatste benen en zal over niet al te lange tijd vervangen worden een nieuw model. De dichte GT is immers ook alweer een tijdje leverbaar.

Het pakketje van Prior Design bestaat uit nieuwe voor- en achterbumpers, side skirts een nieuwe motorkap en een andere grill. Ook spot is andere velgen een nieuwe uitlaatpijpen. Al met al ziet het geheel er dik uit en niet heel erg over te top. Het zal ongetwijfeld prima in de smaak vallen bij de voetballers en drugsbaronnen.

Wat het setje precies moet kosten wil Prior nog niet verklappen, maar ik gok dat als je er naar moet vragen je het waarschijnlijk niet kan betalen ;) Overigens past het setje ook op een dichte Continental.9 reacties

Ik heb nog wel een plaatsje op mn oprit voor deze. Mooie bak!
@henkdewit: Met je roze tigra. hahahahaha
Ik moet zeggen dat deze wel stoer is.
Prior design maakt altijd mooie body kits
@ascari15: laat me raden. Rapper of voetballer?
@meneersander: Geen van beide.
@roy1263: Hahaha +1!!!

OT: ik vind deze Bentley wel erg mooi!
Is dit geen SuperSports?
De bentley continental gtc, ik zal het in Spaans zeggen voor al die tuners in tunerland daar: NO TOCAR.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).