Angus de papegaai lift mee op de ruitenwisser

Auteur: , 29 Reacties

Papegaaien kunnen vliegen, maar niet met honderd kilometer per uur. Zijn Australische baasje heeft daar een oplossing voor, maar die kan niet bij iedereen op applaus rekenen.

Angus de papegaai werd door zijn baasje omgedoopt tot Angus Action Bird en op de ruitenwisser gezet. Vervolgens reed meneer onder meer over de snelweg en probeerde hij Angus van de ruitenwisser te laten vallen door te wissen. De video’s werden door een hoop mensen niet gewaardeerd en het regende klachten bij de lokale politie en dierenbescherming. Die kwamen in actie, vielen het huis van de eigenaar (Justin Lawther) binnen en namen het beest in beslag. Het verweer van de beste man: “Every bird should feel the wind through their feathers“. Alleen niet op deze manier Justin, laat de dieren met rust!

Inmiddels zijn we twee maandjes verder, maar het gaat goed met Angus! Hij is nu in de handen van de lokale overheid, die voor hem zorgt en verder onderzoek doet.29 reacties

Haha wat een held! Wordt dat beest heus niet slechter van! En sinds wanneer gaat autoblog huilen om dieren? 100% zeker dat in al jullie rijtesten in ieder geval een vogeltje of iets anders is gesneuveld!
@blacksquad: Dat gebeurd niet met opzet. Deze man probeert hem er nog met opzet af te krijgen door zijn ruitenwissers aan te zetten. En hij zet hem er zelf op, gaat lekker hard van 100-0 remmen…
dit is ziek, ze zouden dit met die man moeten doen en dan vragen hoe hij zich voelt.
Ik heb ook zo’n papegaai ( nieuw-guinea edelpapegaai,man) ik laat hem wel altijd op het suur zitten ofzo, maar niet op de ruitenwisser…
Als hij het beestje er echt zo graag af wou hebben moest hij in de stromende regen en harde storm gaan rijden. Dan waait ie er wel af
tfoee wat een zieke man.. we zouden hem op de dak moeten neerzetten endan 180 rijden. Endaarna nog een hard op de rem:D
Alleen nu nog door de was straat heen rijden. Is hij gelijk schoon
Geen enkel dier verdient dit, hartstikke sneu voor dat beestje en gewoon dik met opzet. Geef mij maar een paar rollen Duct tape en een shuttle van NASA. Bind ik ‘m daaraan vast en dan aftellen.
Goed dat ie daar weggehaald is. Jammer genoeg bestaan er veel te veel van dit soort kansloze mensen. Hebben ze niks beters te doen?
Belachelijk. Flink pak rammel zou deze man goed doen, denk ik!!!
Mooi.
Eigenlijk geloof ik niet dat die man dit doet om het beest te martelen… Volgens mij is die kerel gewoon heel erg zwakbegaafd. Alsnog fijn dat het beestje nu in goede handen is.
@fant: Ja, want de overheid heeft massa’s personeel in dienst om dat beest met liefde en zorg te omringen. In een archiefla / asiel krijgt ie vast meer aandacht dan bij dit baasje. Denk ik… Toch?
wat een eikel
Hahaha!
Die Auzies toch…
Ik snap niet waarom iedereen hier doet alsof dat beest vermoord is:?
Er miskomt toch niks aan dat beest?
Als het in de natuur stormt, dan krijgt dat beest ook wel eens wat lucht door zijn pluimen hoor. Miss geen 100km/h ,maar toch.

Tis wel niet echt lief om dat te doen, maar ik ken ‘ergere’ dingen om met een vogel te doen.

In dit filmpje miskomt er niet eens iets aan die vogel, ik het volgende heeft hij wel iets gekneusd(dus nog niet echt erg)
http://www.youtube.com/watch?v=YO2bT5K3mr0
@vale46: ff mt je ruitenwisser bewege om het vogeltje pijn te doen?
dat sommige mensen dat nog grappig vinden ook , van mij mogen ze die vent opsluiten.
dat beest moet zich vasthouden voor ze leven want als hij loslaat zit hij in de gril van de achterligger.
echt walgelijk , vind dat dit ook gewoon van youtube af moet.
dierenmishandeling is een misdaad!!!!
En iedereen die zijn hond naast de fiets laat lopen ook 8 jaar eenzame opsluiting!
Of zou een vogel best tegen wat wind kunnen?
Voor dat beest net zoiets zijn als lekker als een dolle galopperen voor een paard? Of een tredmolentje voor een hamster?
Zal ik ‘en dan maar doen? ‘only in America’!
@bmwalpina:
Dit is in australie….
De mate van beschaving van een land valt af te meten aan de manier waarop het met zijn dieren omgaat

Mahatma Ghandi 1869 – 1949
@desjonnies:

ik vindt je naam een beetje misplaatst voor zulke fantastische quotes, maar ik ben het totaal met je eens
Mijn papagaai zit wel eens op de bijrijders stoel, hij probeert altijd mee te zingen op de radio, altijd leuk zn beest
die man is GEK.
dit doe je toch niet met je huisdier!!
wat een mafkees, heb er geen andere woorden voor.
Kansloos
Ooo, ik voel een nieuw auto-gadget aankomen…
Dat is een Edelpapagaai, man. Ik heb zelf een koppel Edels thuis zitten.. Dit vind ik dus ECHT waardeloos om te zien. ben blij dat het beestje gered is van deze %^$^%[email protected]^%$ pieeppppp
@CasperH; ze geven jou bij AB ook altijd weer de boeiendste onderwerpen ;-). Beetje gaan interpreteren hoe een papegaai zich ‘zou voelen’…Vermoedelijk had ik hetzelfde gedaan met een papegaai zonder vleugels, behoudens dan 100km/h rijden op een snelweg…maar 40km/h moet toch kunnen. Zo, dan hebben de AB’ers er weer een mening bij, zodat ze ‘aaaaah’ en ‘oooooh’ kunnen roepen :lol:
Hahaha. als ik die papegaai was dan zou ik zn hele voorruit onder kakken :D

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).