TopCar’s Porsche Panamera Stingray GTR met 700 pk

Auteur: , 12 Reacties

De verfijners van het Russische TopCar hebben een gelimiteerde GTR versie van Porsche Panamera Stingray op de markt gebracht. Slechts 25 kopers kunnen zich straks gelukkig kunnen prijzen omdat ze deze wonderschone Panamera bezitten.

De GTR uitvoering van het eerdere tuning project genaamd TopCar Porsche Panamera Stingray komt tot 700 pk. Dat zijn er 200 meer dan het Stuttgartse origineel. Je kunt ook nog voor een 600 pk variant gaan, maar dat zou niet in verhouding met het uiterlijke vertoon staan.

De Porsche is namelijk aan alle kanten voorzien van kevlar en carbon. Met name de achterzijde is flink verbreed, de hatchback heeft nu bredere heupen dan menig obesitas patiënt. De handgrepen van de achterportieren zijn onbereikbaar geworden in de dikke vetlaag, daarom maak je die deuren nu met een drukknop open.

Alleen de buitenkant laten verbouwen kost minimaal 45k en daar zitten de (op ADV.1 lijkende) velgen bij. Wanneer je deze Panamera graflelijk vindt zijn er overigens nog oneindig veel anderen die een soortgelijke verminking voor je kunnen doen.12 reacties

lelijk en snel:)
Tja, het is weer eens wat anders dan de reguliere 4-deurs familie bak, valt in ieder geval wel op
Lelijk snel :twisted:
@norge: snel lelijk:P
Tja die spoiler verpest t nogal als je t mij vraagt, maar verder vind ik ‘m zéker dik.
Looking good!
Zijn er meer foto’s? Want heb nog geen plekje gevonden wat ik mooi vind. Waarom 25 bouwe? Maak er lkkr 2 ofzo van dit lelijke mormel
De naam Stingray vind ik voorbehouden aan de Corvette.
Zo’n vieze Panamera verkrachting is die naam niet waardig.
@sjazz: En ik maar denken dat de naam voorbehouden was aan een vis die al veeeeeeel langer bestaat.
@Aquios:
Daar heeft wijlen Steve Irwin goede ervaringen mee :S
op foto’s vind ik hem nog wel gaan maar in het echt zie je pas hoe dat ding uit z’n proprties is getrokken. uitgerekte vetgemeste 911..
In tegenstelling tot veel mensen vind ik de Panamera wel mooi, maar dan wel in de standaardversie want dit is drie keer niks. Een Panamera Turbo S blijft overigens de mooiste Panamera.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).