Allemaal opzij, de Project Kahn Black Vogue moet erbij

Auteur: , 11 Reacties

Weer eens wat anders. Kahn heeft dit keer namelijk geen Range Rover Sport als basis genomen maar de echte Range Rover. Lager en zwarter gaat deze als Black Vogue door het leven. Blijf daar maar eens voor plakken op de linkerbaan.

Het gaat er niet sneller door. Dat is ook helemaal niet nodig als je al een 510pk supercharged hebt staan. Project Kahn beperkt zich weer tot optische tuning. Uiterlijke verfraaiingen en meer luxe in het interieur van deze Range Rover. Daarvoor hebben zij 22 inch RS600 wielen staan. Een set nieuwe bumpers, skirts en zwarte wrap tussen de ramen maakt het af. De nieuwe uitlaat gromt iets dieper, alles bij elkaar geeft het iets meer road-presence.

Zoals alle auto’s van Kahn is dit eigenlijk slechts een voorbeeld. Kom je met een emmer vol inspiratie en een grote zak geld aan lopen dan kunnen ze alles voor je in elkaar zetten. Nog meer dan bij de Range Rover Sport vind ik het verliezen van zijn terrein-capaciteiten bij deze Range Rover wel een kwalijk punt.11 reacties

Die RR heeft toch echt eens een updateje nodig! Zelfs met deze tupperware begint het er ouderwets uit zien!
And to state the obvious: wat waren ze aan het doen met die mistlampjes + LED-daylights en die omraming?
Ach wat zou het… terreinkwaliteiten. Wie gaat met een 100.000 euro + Range ff door de wei ploeteren…

Lekkere auto met die update van Kahn… Alwood, breng em maar langs als je hem dan toch niet hoeft…
Waarom geven ze een ”Black Vogue” aluminium look rotzooi. Maak dan alles ”Black Vogue”.
zet hem maar voor mijn deur :D
Dat is tenminste een echte Range Rover ipv die Sport-rotzooi. Ze hadden heel die wagen zwart moeten maken.
Wat een heerlijke bak, je kan het tupperware noemen of dat kleine zilvere stukje voorop niet bij het geheel horen vinden maar als je op de snelweg zit en je ziet die zwarte kolos van 2000kg met meer dan 500pk in je spiegeltje aan komen vliegen dan ga je gauw op zij! Wat is deze bak heerlijk zeg
“Weer eens wat anders.”

Weer hetzelfde gedrocht als bijna alle tuningmodellen.
Ziet er weer super dik uit a label?
Kerstboom.
Wat is nou het punt van deze Range Rover als hij niet meer off-road kan?!
@zakar36: t gros van al die range rovers zijn voor de show aangeschaft denk ik en niet zo zeer om mee te off roaden

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).