Ook Dean Saunders heeft een Mitsubishi ASX

Auteur: , 45 Reacties

Het lijkt erop dat de Mitsubishi ASX nogal in de smaak valt bij zingende tokkies. Net als zijn broertje (Ben Saunders) koos Dean ervoor om een ASX te gaan rijden. Een auto die je verder weinig ziet rijden overigens.

Broertje Ben kreeg zijn ASX cadeau omdat hij The Voice of Holland had gewonnen, maar Dean moest gewoon de poeplap trekken en keiharde euri’s afrekenen bij de lokale Hoornse Mitsubishi dealer. Hoewel ik een vermoeden heb dat hij een grote korting heeft ontvangen.

Dean heeft gekozen voor een donkergrijze ASX 1.6 in Intense-uitvoering en die is nog verder aangepast met antracietkleurige aftermarket velgen, lederen bekleding en de uitlaat van een Lancer Evo.

“Daarom is er een uitlaat van een Lancer Evolution onder gemonteerd. De mannen van Peter Ursem hebben speciaal voor mij de achterbumper om maat gemaakt zodat hij prachtig aansluit bij de einddempers.”

Overigens wilde Dean geen “patserige auto”…

“Ik heb mezelf getrakteerd op deze auto. Ik werk er hard voor, maar wilde geen patserige auto. Met deze auto blijf ik dicht bij mezelf.”

Mocht je binnenkort dus 2 ASX’en naast elkaar spotten dan is de kans groot dat de gebroeders Saunders ook in de buurt zijn. Meer foto’s HIER.45 reacties

Ben rijd immidels een Escalade!
Iemand een stukje komkommer?
@Gideon: Komt die uit Duitsland of Spanje?
@RickB:
Gewoon ddorvreten, dan zijn we er snel vanaf.
Wat een non-nieuws (looser zanger in looser auto)
@Hubert: En daar sluit ik mij bij aan. Geen misgunnen. Ik heb niks met die hele Saunders broers. En die Mitsu is ook een lelijke bak.
@Hubert:

Eensch, alleen een beetje kansloos dat je zelf loser dan weer verkeerd schrijft. Of wat wilde je ‘losser’ hebben aan de Saundertjes?
Ik vind het ook wel een mooie bak….
“Ik werk er hard voor”
Gezien het buikje, niet in de sportschool… ;)
@mashell: ik werk ook hard
@mashell: Ik word zo ziek van die mensen die veel geld hebben en dan zeggen ”Ja, ik werk er hard voor”. Dus willen zij dan zeggen dat mensen die niet meer kunnen betalen dan een Suzuki Alto (ik zeg maar wat) niet hun uiterste best doen op hun werk? Echt woest word ik daar om.
@G-Ammo: Nee, dat bedoelen ze niet. Ze willen daarmee zeggen dat het ze ook niet in de schoot wordt geworpen. Ze verdienen meer dan een ander, maar dat is niet door te profiteren van anderen maar door zelf even hard (of harder) te werken als een ander…
@G-Ammo: hard werken is het verloochenen van welvaart.
LOL om de reacties :-)
die foto haha
jeeeej nu ben ik net zo gay als mijn broer:)
Yeah !!!! want de Hyundai ix35 was te duur. :D
Een 1.6 in INTENSE uitvoering jongens, die wordt alleen maar meer waard.
@Dev: Zeker met die Lancer Evo demper classic van de toekomst dit
gedwongenleaser
Best stoere bak, zal hij veel plezier mee hebben. Beetje rare reacties hier, er wordt weinig gegund.
@gedwongenleaser: Gegund? Ik denk dat de algehele opvatting hier is dat als je zo’n programma wint en je nog in zo’n hok moet rijden. Polder-glamour.
Als ie naast een nieuwe M3 had gestaan of een dikke S-klasse met diesel (want hij moet veel touren), had ik t cool voor m gevonden. Nu is het aandoenlijk.
gedwongenleaser
@gregorius: ik krijg het vermoeden dat jij bent op gegroeid met Justin Biebers die Ferrari’s van bling bling rappers kado krijgen. Kan me voorstellen dat werken voor een Mitsubishi dan voor losers is en dat je daar eigenlijk niet blij/trots op mag zijn.
Fijn voor Dean
Tweedehands aftermarketvelgen, overgenomen van z’n broertje?
http://i56.tinypic.com/16aze4p.jpg
@slappehap:
Zie wel Rays staan volgens mij, goeie keus.
Laatste auto die ik zou uitkiezen, ben blij voor mitsubishi dat ze tenminste 2 auto’s verkocht hebben
Hij blijft met deze auto ‘dicht bij zichzelf’….eeehm…kan iemand mij uitleggen hoever je argumenten tot aankoop van een auto moeten zijn ? :lol:
@mrbones, ze hebben zelfs maar 1 verkocht want die van Ben hebben ze gegeven!
Wel grappig als je al die negatieve reacties leest, waarschijnlijk zijn het allemaal mensen die van bepaalde modellen alleen nog maar zullen dromen. Een Asx gaan vergelijken met een M3 of iets dergelijks, wat totaal niet in verhouding staat tot de prijsklasse van deze auto.
Zoals deze Asx gemaakt is vind het wel een topper, is weer eens wat anders.
gedwongenleaser
@sucktravecja: gelukkig iemand met een beetje relativeringsvermogen, begon mij bij dit artikel al een beetje eenzaam te voelen. :)
Lol @ de reacties, leuk hokje, zou ik zeker aanschaffen als artist!!! Dat wordt schuren met je 1.6je!
Hier wordt je ermee dood gegooid met die ASX en ,wel met 4×4 anders hoeft het voor de Noren niet.
xoun via Android app
leuk hoor, om een nieuwe auto van je zangcenten te Kunnen kopen. zou zelf wat anders gekocht hebben, maar om iemand zijn keuze belachelijk te maken omdat hij geen geld (er voor over) heeft om een m3 of vette s Mercedes te kopen is wel erg denigrerend. ik ken jou of je muziek wel niet, maar veel plezier met die bak.

kom ik ook op autoblog als ik een nieuwe auto koop?
@xoun: Als ie speciaal genoeg is, of als jij speciaal genoeg bent, dan kan dat wel eens lukken…
niks mis mee…
ik heb ook het gevoel dat er een sponsor bij betrokken is…………………
….wie?
Toch liever de lancer EVO
liever een GOLF highline , veel beterrrr !
@KaCh1ng: Gister stond er Golf naast mijn Laguna :) Hij kreeg z’n bestuurdersportier niet open. En ik reed lachend weg.
@Northwestern:
Stond je er te dicht naast? ;)
@baasbas: :lol:
@baasbas: Nee, die Volkswagen desintegreerde toen ik er naar keek.
Ik heb idd ook nog maar weinig ASX’en gezien. Een paar. Beetje vreemd. Ik denk dat Mitsubishi de auto een beetje verkeerd in de markt zet, en te weinig reclame voert. In feite is dit een keiharde concurrent voor de Nissan Qashqai, die wel zeer populair is. Wat doet Nissan wat Mitsu niet doet? Moeten ze zich misschien maar eens afvragen…
Hij had eerst een golf 5 gti.
Ik zou die zeker niet omruilen voor een ASX.
Als je een Mitsubishi neemt, neem dat een evolution oid.
@thedgm: hij heeft gelukkig wel een EVO uitlaat ;)
De Saunders’ zijn niet exact tokkies. Maarre ik zou er ook geen nee tegen zeggen, tegen zo’n Asx. Mitsu promootte hem ook bij de show ‘Tatjana zoekt’.
Binnenkort op Martkplaats: Te koop aangeboden Honda CRX 1992, verlaagd met bodykit, vlammen design langs de zijkant.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).