Volkswagen komt met reclame om op te eten

Auteur: , 16 Reacties

Hoe demonstreer je dat de Golf R de weg opvreet? Letterlijk? Door een eetbare reclame te maken in een magazine natuurlijk!

Jep, VW heeft een reclame gemaakt die je op kan eten. Of het lekker is weten we niet want de reclame voor de Volkswagen Golf R is uitgebracht in Zuid Afrika, maar het idee is geinig. De reclame is gemaakt van rijstmeel, zout en nog wat andere eetbare ongein. Smakelijk! Of moest daar eigenlijk een vraagteken staan? Klik op de afbeelding hieronder voor de complete advertentie.

Smakelijk?16 reacties

Euhmm… hmmm…
@Esprit_de_Flandre: Best leuk gevonden. Hij zal zeker blijven hangen en ik denk dat dat de bedoeling geweest is. Vraag me wel altijd af in welke mate dit de verkoop beinvloedt..
@As_long_as_it_is_fast: Ik hou meer van auto’s, dan van auto-reclame. De auto moet mij overtuigen, niet de foto+tekst+beloften+eetbaarheid. Ja, het is een zeer onthoudbare reclame, maar het zou mij niet van Skoda naar VW krijgen – niet dat ik een Skoda heb, maar dat is wel het plan ;). En een VW-reclame, hoe leuk ook, zal dat niet veranderen…
@Esprit_de_Flandre: Exact mijn punt. Skoda is overigens goede tsjechische kwaliteit. De looks zinnen mij persoonlijk wat minder maar dat is persoonlijke smaak.
Is dit met of zonder EHEC bacterie?
Ehm juist ja. Heel apart. Daar laten we het maar bij.
Ik vind het best grappig eigenlijk. Zeker die “Eat the road. Seriously, eat it.” Niet dat iemand het echt zal op eten maar toch. Best goed gevonden!
En de Gouden Loekie is voor… Ik wou zeggen VW, maar die liggen met geasfalteerde magen in ziekenhuis ;)
Eat that, Honda (or whatever)!
Vind het een beetje letterlijk. Vind hun andere reclames beter.
Ik wil NU een eetbare Golf!
Wereld voedsel tekort opgelost! Kwestie van Kopiƫren.
Waarom zie ik dan de Peugeot RCZ op de cover staan ?…
Is er een woorspeling, of snap ik de betekenis van Edible niet .. ?
Ik zou zeggen eatable?
@thombecks: Dat is correct Engels; het is hetzelfde als jij denkt “Eatable”, maar “edible” is het juiste woord. “Eatable” bestaat niet ;)
Dit lijkt me meer een handreiking van het VAG concern naar haar klanten die aan de geeuwhonger liggen dankzij de hoge reparatie kosten aan hun VW/Audi’s

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).