Poging twee: Mercedes SLS AMG volgens MEC Design

Auteur: , 14 Reacties

Weet u nog, nog, nog? Enige tijd geleden, toen Mec Design met deze tranentrekker van een SLS AMG kwam aanzetten. Het was een schoolvoorbeeld van tuning gone wrong. Maar het bedrijf lijk tot inkeer te zijn gekomen en heeft opnieuw een poging gewaagd de gevleugelde Duitser te veredelen. En, is-ie nu wel geslaagd?

Het gaat bij dit pakketje puur om het uiterlijk. De 571 pk’s die uit het 6.2 V8 Amg-blok worden gepeuterd vinden ze blijkbaar wel even meer dan genoeg. Dus beginnen ze met de voorkant, waar een nieuwe bumper + carbonfiber bumperlip wordt gemonteerd. En wie écht wil laten zien dat de SLS AMG het Golfje onder de supercars is qua tuning, kiest natuurlijk ook voor de optionele LED-verlichting.

De achterzijde wordt eveneens voorzien van die bumperwerk waarbij je kunt kiezen uit drie verschillende geïntegreerde diffusers, ze heten “Extreme”, “Formula” en “GT3”. Natuurlijk krijgen de zijkanten wat versiering in de vorm van sideskirts en ook daar kun je LEDjes in laten monteren door de heren van Mec Design (alsjeblieft, doe dat niet). De bodykit wordt afgemaakt door een luchthapper op het dak en een subtiel spoilertje op de reet van de Benz.

Met de velgen zit het wel goed, ze monteren een setje Mecxtreme3-jetsers die 21 inch aan de achterkant en 20 inch aan de voorkant tellen. Om de stance meteen wat te verbeteren gooien ze er een hydraulisch systeem onder die de bolide 70 mm kan laten zakken. En wanneer nodig kan de auto ook 30 mm hoger dan origineel worden gezet.

Het binnenste wordt overspoeld met carbonfiber toepassingen en hippe vloermatten. Wat alles bij elkaar opgeteld moet kosten laten ze niet weten. Wel hebben ze honderd miljoen miljard foto’s vrijgegeven van deze creatie, waarvan je hieronder een selectie ziet. Zeggen jullie het maar: maken, of snoeihard helemaal kapotkraken?14 reacties

..in vergelijk met hun 1e keer, is dit al een (afgerond) 14.876,99% betere versie…De velgen mogen wat mij betreft echt wel ietsje kleiner. Mijn ogen willen namelijk éérst de auto zien, en dán pas de details !
@ricardo: 100 miljoen miljard. xD zalig, precies terug even 12jaar. :D
Auto ziet er iets te flets uit naar mijn zin, de carbon bumper vooraan is iets te laag, de velgen net niet dat en het interieur vind ik ook niet echt beter met al dat carbon. De achterkant met dat lipje is very nice. Luchthapper staat hem ook!
Luchthapper moet weg, sowiezo andere velgen eronder en een dikkere spoiler. Dan kan hij er wel mee door.
@majinstar: Agreed. Verder ziet hij er wel prima uit.
mooi dingetje hoor maar ik heb hem liever spierwit, verlaagd en met dikke amg velgen
Dit wil iedereen toch
-edit: nutteloze bijdrage-
fant via Android app
Verdomd lekker wagentje! Luchthapper eraf en hij is klaar. En ik zou die LED sideskirts bestellen, gewoon omdat het kan en omdat deze auto nou sowieso al niet echt het toppunt van goede smaak is.
Wowwwwwwww deze is echt mooooooi. Kom er bijna klaar van :p
Het is al mooier dan die vorige, maar een standaard sls blijft het mooist…
waaaaaaaaaaaaaaaaarom nou???
is de sls amg al niet van zichzelf een prachtige verschijning?
Wel lekker veel CARBON hoe kan je nog zonder tegenwoordig
Kunnen we deze lui niet verbieden om mijn favo merk zo te …………..?$%@$%@%^^#%&*^^&[email protected]!$#
een echte tuner is goed door bescheiden te blijven. een paar typische kenmerken, maar meer niet.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).