AM V12 Zagato racer beleeft debuut op Nürburgring

Auteur: , 12 Reacties

Het Zagato-snoepje waar we onlangs kennis mee hebben gemaakt is er ook om resultaten te behalen. Dat moet gebeuren met deze raceversie tijdens de 24 uur van de Nürburgring (hoi Glickenhaus). Afgelopen weekend mocht de auto alvast even ruiken aan het Duitse asfalt.

Tijdens een vier uur durende VLN race mocht de V12 Zagato racer alcast een paar rondjes ‘doen’. Even kijken of alles heel blijft, er geen onderdelen afvallen en of de mintgroene kleur niet al te veel allergische reacties bij toeschouwers opwekt. Welnu, dat is schijnbaar gelukt. De data is verzameld, maar het schijnt dat ze de race niet hebben uitgereden. Op 11 juni gaan ze het nog een keer proberen op de ‘Ring. Tijdens de DAC Reinoldus-Langstreckenrennen VLN, om precies te zijn. Aan het einde van de maand mag Aston Martin echt laten zien wat ze waard is tijdens de 24 uur van de Nürburgring, waar ook CEO Dr. Ulrich Bez achter het racestuur zal kruipen.

Via MotorAuthority hebben we een paar plaatjes vanaf het circuit kunnen bemachtigen. Check ze in de gallery. Wie ook geluid wil horen; hier beneden een filmpje van de racer die de pits verlaat. Vroem baby!12 reacties

klinkt goed
Ik blijf het toch geen mooie auto vinden. Al helemaal niet in het groen!
@Nico94: Dan druk jij je nog netjes uit. Ik zat aan heel andere termen te denken. Maar blijkbaar moet alles van AM mooi gevonden worden…
@911GT2: Ik vind lang niet alles van AM mooi, maar Zagato kan ik altijd wel waarderen. Waarom hier nog een AM logo op zit weet ik niet, want ik vind dat ze toch wel weinig AM kenmerken over hebben gelaten.
@911GT2:

Nou, ik vind alles van AM wel mooi, alleen Zagato vernageld het design van deze AM. Echt zonde!
Het rood stond em toch beter…
Vraag me af welke kleuren zijn afgevallen toen ze voor pisang-ambon-groen kozen
*alten = laten
Blijkbaar ben ik een van die mensen die alles van AM mooi moet vinden… want ik vind dit ontwerp echt super, echt een mega vet ding zeg!
Ik vind dit ook een gave creatie, terwijl ik normaal van Zagato niks moet hebben…
Hij klinkt hier trouwens erg goed. Wat je niet kon zeggen van de rode versie op Villa Este.
lekker hoor!!
alcast = alvast :)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).