Dit is wat Hartge voor je 6-serie kan betekenen

Auteur: , 16 Reacties

BMW-knutselaar Hartge heeft wieltjes en andere snuisterijen voor diegene die zijn of haar nieuwe BMW 6-serie optisch wil verfraaien.

En terecht, suf ding die nieuwe Sechser. Hartge heeft daarom flink uitgepakt en levert onder meer twee setjes vers lichtmetaal voor onder je sloep. De ene set gaat onder de naam Ultima over de toonbank en meet 19 inch met bandjes in de maat 245/40 voor en 275/35 achter. Guitig, maar voor degene die liever een inch of twee groter rolt zijn er ook nog de 21 inch Ultima wielen. Deze meten dus 21 inch met banden in de maat 255/30 voor en achter.

Verlagen kan ook bij Hartge, de 640i en 650i kunnen voor 30 en achter 25 millimeter lager bij de grond, aldus Hartge. Ook is er een volledig vervangend RVS uitlaatsysteem beschikbaar met twee maal twee eindpijpjes van 80 millimeter. Of dat ook vermogenswinst oplevert is niet bekend. Natuurlijk wil je wel showen dat je Bimmer niet meer standaard is dus levert Hartge zo’n beetje alles met haar logo. Van een embleempje voor je stuur tot vloermatten, pedalen en logo’s voor op het koetswerk. Vet hoor.



16 reacties

Geslaagde mod :)
D’r is achter echt een onderspoiler/diffuser nodig, zoals het nu is zweeft die kont zo ongemakkelijk in de lucht.
Vooruit, kan er mee door ;)
Meestal als een model net uitkomt, pakken de tuners hem aan met de spullen die ze al in huis hebben. Net zoals hier weer, Hartge velgen en een ander uitlaatje. Over een paar maanden een volledig bumper pakket verkrijgbaar? te tijd zal het leren!
Mooie uitlaatjes, velgen zijn ook niet verkeerd, maar dat logo hadden ze achterwege kunnen laten vindt het originele mooier.
Idd onder die uitladen (uitlaten, ik weet) moet echt nog een vette diffusor. Verder beetje vissenneusje heeft die hele 6-serie, vind ik jammer. Vond de vorige generatie 6-serie gewoon echt wel lekker!
mooie 6-serie alleen vind ik de vorige model ietsje mooier
Hmm geen misse velgen… maar Bmw heeft zelf velgen die mooier zijn….
@Dimglor: yep !
Ik vind hem zo wel mooi, het origineel is niet om aan te zien. Op de een of andere manier verandert het hele aangezicht van de auto. De 21” velgen doen ook veel volgens mij.
Passen die velgen alleen onder een 6-serie?
[email protected] dat ziet er echt lelijk uit past niet echt in die bumper
Very nice eigenlijk. Velgen, uitlaten subtiel gedaan. Diffusers, spoilers, extra bumpers en sideskirts hoeven voor mij niet.
Ongelovelijk, wat een lelijke auto
Smaken verschillen.
De wielen zijn voor alle B.M.W.’s leverbaar

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).