Gumball 3000: Toyota Supra doet epic donuts

Auteur: , 27 Reacties

Gisteren was alweer de laatste dag van de 2011 editie van de Gumball 3000 en dus besloot Team Triple Black om de banden van hun Toyota Supra maar even op te roken. Die banden mee naar huis nemen is namelijk zoveel werk.

Wat de exacte specs zijn van deze Supra weet ik eerlijk gezegd niet, maar ik heb wel zo’n vermoeden dat er het nodige is verbouwd aan dit exemplaar. Anders heb je natuurlijk niks te zoeken bij een evenement zoals de Gumball 3000. Wel jammer overigens dat het er alweer opzit voor dit jaar, maar niet getreurd volgend jaar komt er ongetwijfeld weer een nieuwe race ‘rally’ door de meest exotische oorden.

En even langs een tankstation driften, uiteraard zonder te tanken ;)27 reacties

Die kerel kan driften! Een hoog Need For Speed-gehalte :D
‘vermoeden dat er het nodige is verbouwd aan dit exemplaar’
hmmm een widebodykit maybe,….:D Echtwaar!!
Ik zou toch redelijk nerveus worden als iemand driftend mijn benzinestation op komt glijden (laatste filmpje). In Bulgarije maak je er gewoon een filmpje van :?
Hmmm ik wil ook een supra maar dan wel links gestuurd….. hoeft geen 600 pk in te zitten, standaard is leuk genoeg, Hij heeft wel controle…..
Poe poe… Epic hoor.
ik vind een supra sowiso niet thuishoren op de gumball , oke hij is getuned , maar dat is bijna elke supra , 2dehands zie je er soms met 500 pk staan voor 30k ofzo ,… oke deze klinkt goed maar het blijft een oude toyota
@bpc: Ik vind ‘m er zeker wel thuishoren. Het is misschien ongewoon omdat je het niet vaak ziet, maar de prestaties zijn nice en die gasten weten hoe je er een show van maakt, precies waar Gumball voor bedoelt is. En bovendien, ik heb er ook een Ford Focus zien rondrijden…
@Vanquish: ja hij is inderdaad snel , maar dat is lichtook , ga je cdaar een half uur voor het plezier naar gaan kijken :p , ik wil ook niet hebben dat die toyota ni mee kan met de lambo’s en show verkopen kan hij ook , maar ik vind hem gewoon net niet speciaal genoeg , maar das mijn mening :p
@bpc: Een half uur naar licht kijken. Slaap je de overige 23,5 uur dan? Sléchte vergelijking!
@bpc: hoezo hoort hij niet thuis op de rally?

bij vorige edities reden er ook Skylines en supra’s mee dus waarom nu niet?

Hij heeft het geld om mee te doen en het is wel een toyota die al die lambo’s eruit kan rijden.
@bpc: Ik zie gummen, hij heeft ballen. Lijkt mij duidelijk gevalletje gumball
@mout: +1
Ik zag in 1 van de filmpjes ook een Peugeot RCZ voorbij komen. Net zo duur als een verbouwde supra, maar een stuk langzamer, en je kan er geen donuts mee, dus ik vind de supra prima op z’n plek! :D maar ik hou ook wel van fast and furious filmpjes :P
@vali1992nl:
in de supra is waarschijnlijk meer geld gestoken dan dat de rcz kost
Zo, dat laatste filmpje is echt vet, moet je voorstellen dat je daar rustig aan je picknicktafel zit hehe.
haha dat zijn billie en budsy, n vriend van mij heeft ze vorig jaar rondgerede met hun driftshow door europa, heb ze toen bij de automaxx (volges mij was het daar) ontmoet haha echt een stel dwazen. Maar kunnen rijden als n dolle!
Blijf het een gaaf bakkie vinden ,en juist dit hoort in de gumbal thuis.
Wat is er ‘episch’ aan deze donuts? Heeft niets met epiek te maken imo.
L-E-K-K-E-R!!!!
Heerlijk dat geluid. Een echte Toyota mensen!
Gods wat een geluid heeft die 2jz ook. Blijf er bij kwijlen. En perfecte controle als je het mij vraagt. De Supra is namelijk niet echt de ideale drift auto met zn gewichtsverdeling.

En die bij het tankstation is toch wel de mooiste als je het mij vraagt! =D
Toyota FTW!!!!!! 2JZ
@gizmothestig: Can’t agree more! Haha ik blijf het maar kijken…
http://www.youtube.com/watch?v=VSYMVQCAO4I
Ik vind het een geweldige auto!
Die tankstation “stop” is echt te geniaal voor woorden, nog een keer kijken!
Die kan er iets van… Is gewoon doen wat je wilt en je niets aantrekken van de rest.. Is toch wel iets waar de Gumball een beetje voor staat…
Tankstop is geniaal ja maar toch denk bij driften altijd aan die gekke arab:
http://www.autoblog.nl/archive/2008/09/19/vrijmivideo-martel-je-bmw-cabrio
3e film driften bij een tankstation:-) wel respect voor zijn carhandling

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).