Onderzoekje: Audi-rijders (m/v) zijn sexy

Auteur: , 89 Reacties

Als je aan mannen (en vrouwen) vraagt wat de meest sexy chauffeurs zijn, dan is het meest gehoorde antwoord: Audi rijders! Maar liefst 21% van de mannen vindt vrouwen achter het stuur van een Audi sexy. Bij vrouwen vindt maar liefst 31% het sexy als mannen achter het stuur van een Audi zitten. Als je dus wil dat vrouwen je sexy vinden moet je heeeeel snel een Audi kopen (of lenen)!

We wisten al dat je meer sex hebt als je in een grote auto rijdt, dus als je een grote Audi rijdt (minimaal A6) dan vinden vrouwen je niet alleen woest aantrekkelijk, maar heb je ook nog eens meer kans op sex. Tevens was al een tijdje bekend dat vrouwen bij de keuze voor een man heel sterk laten meewegen in wat voor auto die man rijdt.

Uit het onderzoek kwam ook naar voren dat 47,5% van de mannelijke bestuurders ooit sex heeft gehad in de auto, bij de vrouwen lag dat op 30%. Dit is overigens wel een Brits onderzoek, want uit een recent Nederlands onderzoek bleek nog dat mensen met een BMW het meeste sex hebben. Dat komt wellicht omdat 5% van de mannelijke BMW rijders een string draagt tijdens het autorijden. (bron: confused.com, foto via)

Met dank aan iedereen voor de tips!89 reacties

-Insert ordinaire comment- : Achter zo’n saaie Audi lijkt alles sexy ;) /end comment- Naja ik maak maar een grapje =) Enjoy your cars Audi drivers ;)
@jzaero: hahahah…
Denk dat dit vooral te koppelen is aan status. Ik zal de premium discussie opstarten? :D
@As_long_as_it_is_fast: Heb nog een leuke over status en auto’s:
Er is ooit een onderzoek geweest naar de aantrekkelijkheid van een man bij het uitgaan. Een proefpersoon kreeg een Focus mee en mocht daarmee op vrouwen verleiden. Achteraf kreeg diezelfde man een Bentley Continental GT mee. Je kan wel al raden met welke van de 2 hij het meeste succes had ;-).
@xilver: Hadden ze een toyota corolla moeten tussen zetten, onwaarschijnlijk dat ding. :D Of een motor, zou ook werken.
@As_long_as_it_is_fast:
http://www.digimods.co.uk/images/Virtualcarimages/cars/toyotacorrolla.jpg Daar vallen de meisjes als een blok voor :mrgreen:
@xilver: Dat gebeurd er dus met je als je in het midden van je midlifecrisis zit, vlak na je scheiding, zonder centen ;-)
@xilver: Het type meisjes dat daarvoor valt wil je gewoonweg niet…
Whahaha,dan weet ik niet wat de smaak is van de onderzoekers of van de dames. Mijn buurman is een griezel eerste klas in zijn A6. En dan ken ik er nog wel wat die er niet uit zien.
Stijlvol is een Audi in mijn ogen totaal niet ik denk dat het een behoorlijke saaie auto is. Saaie mensen kopen saaie auto’s.
@audisucks: Ik heb zo’n gevoel dat jij geen Audi-fan bent, maar ik weet niet waarvan ik het krijg… ;)
logisch toch?
Auto is sexy
bestuurder is sexy.

spreekt allemaal voor zich.
Kan ik die foto krijgen in 1280*800 aub?!
Je zal een petje in zijn Audi A3 maar sexy vinden. Of de kamper in zijn A6 of A8 maar woest aantrekkelijk vinden. Audi’s zijn niet echt mooi, lijken op elkaar en de bestuurders denken allemaal dat ze de meest geweldige auto hebben.
4 keer nul is nog steeds nul.
@rufctr01: Juist, want een A8 is niet geweldig?
@rufctr01: Nouja dat petje in z’n a3 wordt wss aantrekkelijk gevonden door vrouwtjes van t zelfde niveau.. dus wat dat betreft klopt t wel toch xD

Maar heb jij ooit een kamper in een A8 zien rijden??
Thanks voor het posten!
@ as long as it is fast: Nee, een A8 is niet geweldig. Een A8 is een luxe opgeblazen A4.
Een Panamera, Quattroporte en Rapide dat zijn geweldige auto’s. En dan zijn er nog wel een paar. Een Audi heeft geen stijl.
@rufctr01: Audi heeft geen stijl? Audi’s zijn in mijn ogen zo ongeveer de meest stijlvolle (betaalbare) auto’s die er zijn. Niemand (behalve de BMW-fanboys, etc) gaat je fout vinden als je met een niet-verneukte Audi rijdt. De kwaliteit van het interieur alleen al…
@Yeelen: juist! control v control p smakeloos. ze hebben igg geen EIGEN stijl(behalve de smakeloze grill en kermis verlichting)
@rufctr01: Ik weet het zo niet hoor, als ik een A8 zie rijden dan kijk ik toch wel eens. Net zo bij een S-klasse, 7 en al de rest van die makelij…
Moet zeggen dat vrouwen gekker zijn op mijn cooper S dan dat ik met de A6 van de baas op pad ben!
@Garta: Vrouwen vinden een Mini over het algemeen leuker dan een A6. Een Mini is een gadget, een A6 is een auto.
@xilver: Gadget of niet een Mini blijft toch een tikkeltje gay.
@audirs6ravant: Daarmee dat vrouwen hem zo leuk vinden ;-). Ik zou immer die A6 kiezen, zelfs als is het een Mini S/
@rufctr01: De Panamera is een Luxe opgeblazen 911
De Quattroporte is een luxe opgeblazen GT en de Rapide is een opgeblazen DB9, zo lust ik er nog wel een paar.
Volgens mij heeft jouw uitspraak volledig en alleen te maken met jouw smaak. Ik heb al eens eerder gesteld; op een niet merk/type gerelateerd forum als dit schijnen we elkaar allemaal kwalijk te moeten nemen dat we auto liefhebbers zijn, jammer, erg jammer.
OT: Doe mij die foto ook ff op een redelijk desktop formaatje… 1280×1024 of zo… :P
@TSI-tje: Ehh even een opmerking over autoliefhebbers aan jouw adres, autoliefhebbers rijden niet in een Aldi.
Autoliefhebbers baseren hun keuze namelijk op design, karakter,goede rijeigenschappen, historie en emotie, kortom alles wat Aldi niet heeft.

ONLY COCKS DRIVE AUDI
@onlycocksdriveaudi: Deze reactie verdient geen aandacht.
@kevinc:
Haha, je doet het fout.
@onlycocksdriveaudi: je naam klopt wel aangezien jij een BMW/Mercedes fan bent. Want mensen die BMW/Mercedes rijden (voornamelijk BMW) schijnen helemaal geen “cock” te hebben
@audirs6ravant: mensen die een rs6 avant rijden, maken dat soort kinderachtige opmerkingen meestal niet ;)
@Pressman:

als hij in een RS6 rijd dan vreet ik z’n lada op
Krijgen die onderzoekers ook betaald om zulk kwalitatief hoogstaand research te doen? Echt, wat een onzin er allemaal onderzocht wordt tegenwoordig.. Of gaan mannen hier serieus de aankoop van hun nieuwe auto op baseren?
Gaat heel snel een Audi kopen!

Hahahaha wel grappig :P
@zakar36: Dat onderzoek is dus geslaagd ;-) Als ze jou als extra klant hebben kunnen lokken.
Dit is zo irrelevant. Dus 21% van de mannen vinden 100% van de vrouwelijke Audirijders sexy, waaronder dus ook mijn overbejaarde opoe in een A2. 1/5 van de steekproef (bij de vrouwen net geen 1/3) vindt een Audirijder sexy. Dat wil dus zeggen dat volgens 4/5 van de steekproef, Audirijders een sex appeal hebben van een dode cavia…

Onderzoek zal wel gesponsord zijn door Audi, niet erg doordacht als je het mij vraagt.

Er ontbreekt ook nog wel wat informatie: met welke andere merken wordt Audi vergeleken en wat zijn hun percentages? Daarbij, hoe is de steekproefpopulatie opgebouwd?
Ok, al bij al is dit een beetje muggenzifterij, maar zulke onderzoeken zijn helemaal niet relevant en puur een manier om klanten te lokken. Het is een beetje zeggen dat 21/31% van de mixergebruikers van Siemens als sexy worden beschouwd. Er is totaal geen relevant verband tussen beide variabelen.
@xilver: Jij bent ook lekker snugger hè? Als eenvijfde de bestuurder in een Audi sexy vindt, betekent het niet dat viervijfde vindt dat ze de “sex appeal hebben van een dode cavia’. En dan ga jij zitten zeuren over de relevantie van dit onderzoek. En blijkbaar is er wel een relevant verband tussen de variabelen, want zoals je zo vaak ziet hier op autoblog, kleven er best wel wat vooroordelen aan automerken (biivoorbeeld dat audi’s saai zouden zijn).
@gerard1710: Op zich is er niets mis mee maar mijn punt is dat zulke onderzoeken puur een marketingtruc zijn van de merken. Het is eigenlijk triestig dat goede naam van wetenschappelijk onderzoek wordt aangewend om het zoveelste petje (want op die doelgroep heeft het wel werking) aan een Audi te helpen.
@TSI-tje: Het verschil is dat de merken die ik opnoem niet alle modellen op elkaar laten lijken.
De ontwerper bij Audi is waarschijnlijk een Chinees die goed kan kopieren en vervolgens vergroten. Het verschil van een Panamera of een 911 is heel goed zichtbaar.
Het verschil tussen een A5 of een A6 niet. En, dit is idd een niet merk gerelateerde forum en waarbij ik mijn mening mag en zal blijven geven. De laatste keer dat ik keek leefde ik nog in een vrij land.
Ik blijf het opgeblazen imago gedoe van Audi een grote farce. Het is en blijft in mijn ogen een omgekatte VW met 4 nullen in de grill. Over Peugeot lopen mensen te janken dat alle modellen een te grote muil in de grill hebben , heeft Audi het( wat ze nu ook hebben) en niemand hoor je erover.
Audi is grandioos in marketing en iedereen stinkt erin.
@rufctr01: Als jij het verschil niet ziet tussen een A5 en een A6, mag je toch wel heel snel wat aan je ogen doen.
@rufctr01: lol faal, als je nu zei A8 en A4 , was het geloofbaar , maar een A5 en een A6 zijn duidelijk verschillend , merkimago blijft belangrijk
@rufctr01: peugeot grill is lelijk , een audi grill niet DUH!
@KaCh1ng: audi grill is lelijk. kan je vertellen wat er mooi aan is?
beetje hetzelfde als een schilderij waar niks op staat. en als je helemaal pech heb met 4 cockringen
@rufctr01: “Het verschil is dat de merken die ik opnoem niet alle modellen op elkaar laten lijken.”

Als er één merk is dat al zijn modellen op elkaar doet trekken en superveel geld vraagt is het porsche wel… en wat zie ik in je avatar staan? :p , je bent toch maar een rare jongen
@rufctr01: Nee, tuurlijk niet… die lijken niet op elkaar.
Misschien dat de waarde van de modellen een rol spelen bij dat fenomeen. Een Panamera, Rapide zien er zeker wél hetzelfde uit als hun 2-deurs zusters in de achteruitkijk spiegel. Maar misschien is dat wel de opzet van een merk. Henkenbaar hetzelfde in iedere klasse welke ze op de markt zetten….
Natuurlijk mag jij je mening blijven geven, want natuurlijk wonen we in een ‘vrij’ land en mag jij je mening ventileren, zo -ook- ik. Maar gelukkig verbouwd RUF een VAG product tot iets unieks. jammer genoeg kan mijn buidel de kosten hiervoor niet aan. De jouwe wel zo te horen… Good for you.
@rufctr01: Dat komt doordat iedereen ziet dat een Pannemera een oversizede walvis is en een 911 identiek is aan het model van daarvoor etc.
47,5% van de mannen en 30% van de vrouwen had seks in de auto…eehmm…het verschil zijn de heumeau’s ? ;-)

Met sexy alleen ben je er nog niet….mannen die hierdoor een vrouw krijgen, zijn die vaak al na 1 kwartier kwijt…wie wil er nu drollerig zitten drollen met een drol van een boekhouder ?! :lol:
@Megakix: Dat gaat even duren voor ik dat beeld uit mijn geheugen kwijt ben :D
@Megakix: jij bent niet zo goed in statistiek? Die 47% van de mannen hebben allemaal sex gehad met 31% van de vrouwen ;) Is een soort van Car Pooling zeg maar :D
@robbie: hahaha, dus de helft van deze vrouwgroep zijn eigenlijk…..méér dan sletjes ! :lol:
U vraagt, wij draaien!

http://www.pulsarwallpapers.com/data/media/19/Bianca_Dragusanu_Wallpaper-1600X1200.jpg
@svdl: Net als alle modellen van Aldi heel hard toe aan een facelift
@onlycocksdriveaudi: bij een mercedes zou er een oud man op staan haha , en facelifts zijn niet nodig , plastiek is iets meer voor mercedes..
@KaCh1ng: ga jij maar lekker kinderachtig de baas uithangen, en doen alsof audi alles is.
audi en mercedes hebben allebij plus en minpunten, maar als je een audi rijder erop aanspreekt moet hij gelijk een opmerking over jouw auto maken.
net als met spelcomputers, mensen met een xbox zeggen dat het alles is maar een playstation kan veel meer en heeft een scherpere kwaliteit.

xbox = aldi
PLAYSTATION = Mercedes

zo simpel is het.

nu ga ik hamburgers bakken, Atjeu
@roy1263: grappig , mercedes fans die nog steeds denke dat mercedes de toppunt van luxe is .. kunnen gewoon niet toegeven dat audi er altijd beter uitzien (a6 vs E)
@KaCh1ng: ik ga voor de merc!!
the-budel-guy via Android app
@KaCh1ng: of een taxi bordje met op de stoel zo een bolletjes mat
@onlycocksdriveaudi: Beter dan de gemiddelde aannemer in een Mercedes. Of taxichauffeur natuurlijk.
Niet alleen de modellen lijken op elkaar ook de bestuurders, vaak dezelfde kleding/kapsel.
yeah! ik rij soms in een audi :)
@KaCh1ng: Je rijdt soms Aldi, ja als je je ouwe moer weer eens in bezopen toestand moet ophalen van haar sherry uurtje zeker! past dat trouwens een driewieler in de kofferbak van een Aldi A1?
@onlycocksdriveaudi: wat zegt gij nu :)
@KaCh1ng: Ik mis nog een BMW-fanboy in dit gesprek :D
@onlycocksdriveaudi: Now that made me laugh :D
is deze enquete alleen onder audi rijders afgenomen? :-) persoonlijk vind ik ze saaiste doelgroep onder de automerken.
@335istage4: Dat had ik niet verwacht van iemand met jouw naam.. :p
@Kaching: Jij rijdt soms een Audi. Dan weet jij ook dat het interieur waar je soms op mag zitten lekker Frans is.
Een Audi neus is gewoon lelijk en een A5 neus en een A6 neus zit geen verschil in.
Top Gear heeft gelijk: Audi’s are driven by cocks. Dus af en toe ben je gewoon…juist… een cock.
@rufctr01: haters gonna hate :)
Heb zowel in Audi’s, BMW’s ,en MB’s gereden. Allemaal fantastische auto’s. Kwalitatief erg goed, maar als het gaat om stijl moeten ze flink wat merken voor hun laten.
Status is GEEN waardeoordeel, maar cultureel bepaald.
Leuk voor de Aud-dudes, maar we weten natuurlijk ook wel dat ALLE vrouwen vallen op Alfamannen ;)
@trigger565: precies, dat merk staat voor passie ;)

OT:
“uit een recent Nederlands onderzoek bleek nog dat mensen met een BMW het meeste sex hebben.” Sex met jezelf telt niet.
Je ziet wel eens van die auto’s met een doos tissues op het dashboard …
@trigger565: nee, dat zijn over het algemeen streverige wannabe’s die geen audi of bmw kunnen betalen.
@Poll: de wannabe’s zijn toch echt de Aldi rijders met hun zelfbenoemde premium (hand)kar,ze betekenen net niet genoeg in deze wereld om een echte auto te mogen leasen vanwege het maandtarief. lekker aan de bar stoer doen met je 122 pk A4 met budgetuitrusting. LOL.
de Alfisti zijn liefhebbers van auto’s met karakter, goede rijeigenschappen en design, zij nemen de hogere onderhouds- en afschrijvingskosten van een raspaard graag voor lief want een man moet tenslotte een hobby hebben.
Alfa heeft daarnaast ook nog eens een prachtige historie als automerk met schitterende modellen iets wat bij Aldi ver te zoeken valt.
Ik zie eerder een vent in een A5 een chick versieren die een A3 rijdt dan een vent in een 5 serie een chick versieren die een 1 serie rijdt. En al helemaal geen ouwe rukker die in zijn E klasse een chick versierd die in een A-klasse rijdt. Als je het nogmaals leest, dan klinken de laatste twee al niet lekker.

Ben geen Audi fanboy maar op dit gebied is het onderzoek goedgekeurd!
Zonder Audi was prins William waarschijnlijk nog vrijgezel.
lovin’ all the hatred :-D
Vrouwen in alfa’s, dat is pas sexy
http://www.youtube.com/watch?v=IwbEdFIp83M
@jon86: Have u seen what she’s being boinked by? I rest my case. Dat mens is passé, is ze trouwens al uit haar depressie???
@nomar:

Ik zou ook depressief worden van al die lelijke mensen in een Audi.
To all the haters: read it & weep
Dus niet rolls maserati porsche bentley lamborghini zonda bugatti koenigsegg maar oooo. Wat is dat voor een onderzoek?
En ik vergeet Aston Martin! En Noble en Lotus en TVR en MG en Panhard en Facel Vega en Mustang en Viper maar dat zijn geem merken natuurlijk
Ik zeg BMW. Vrouwen rijdend in een BMW 5 serie vind ik hot!
vrouw op naald hakken vind ik sexy
Ik rijd een audi a5 en ik ben knap. Verder vinden veel vrouwen dat ook en heb ik meer recht dan anderen op de wegen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).