Gespot: BMW Lumma CLR X650

Auteur: , 30 Reacties

Door het vuur naar buiten gedreven en wellicht nog nooit in Nederland gezien. De auto lijkt immers niet op kenteken te staan. Blijkt toch maar weer dat ze niet enkel in de Arabische Emiraten een beetje gek zijn.

Er heerste nog wat verwarring omdat het hier om een Hamann zou gaan, die modellen zijn allemaal nog iets minder subtiel in hun spoilers. Dit is een Lumma CLR X650. Met een BMW X6 xDrive50i als basis. Standaard goed voor 407pk, Lumma chipt haar X650 graag. Helaas zijn ze nooit helemaal duidelijk over het gewonnen vermogen of verbeterde prestaties.

Laten we eerlijk zijn: een BMW X6 moet je ook gewoon tunen. Het ding ziet er niet uit maar maakt in bovenstaande uitdossing wel indruk. Simpel metallic grijs past hier niet. Wit, rood of paars met carbon gaan prima. Bekijk de foto’s op autojunk.nl.

Met dank aan autospotter voor de spot!30 reacties

PUNK kom er maar in..!
OT: Als de 650 in de naam staat voor het aantal pk’s is dat het enige pluspuntje wat ik aan deze auto kan vinden.
@Marijn90: Ik gok dat het getal 650 staat voor de basis, een X650i
Waarom heeft dit ding in vredesnaam dakrails? Echt
Dat maakt hem nog veel lelijker dan een X6 al is!
wat een gedrocht :S
Ik vind de standaard X6 mooi de X6-M nog mooier, maar dit… nee dit word hem niet.
X6 blijft de mooiste SUV op moment te krijgen. zo is ie nog dikker :D
@spykerboy: ben jij toe aan een bril of zo????????????????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! hoe kan je dit mooi noemen??????????????!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
@mercedesje: hij schrijft alleen dattie ‘dikker’ is…en niemand vind een dikke vrouw aantrekkelijk toch ?
@Megakix: En hoe leg je die eerste helft van de zin uit? BMW zelf vindt het onding al niet eens een SUV. Deze reaguurder ziet er de mooiste SUV in. Mijn tip: als ie toch een bril krijgt – maak ‘m dan niet doorzichtig.
@mout: nope, hij schrijft ‘de mooiste SUV van dit moment’…dat kan betekenen dat hij er nog steeds een rapportcijfer 3* aanhangt…Kortom, nooit interpreteren als de schrijver zich niet expliciet toont.
@Megakix: Als advocaat zou je het niet gek doen :D
Wel jammer dat de beklaagde met zijn eigen reactie je werk weer sloopt.
@mout: hahaha, weet je, ik ben verre van advocaat, maar ik moest even lachen, want velen in mijn direkt omgeving noemen wij ‘advocaat’, omdat ik alles rechtlul wat krom is, of omgekeerd…. :lol:
@mercedesje: wat vind jij mooi dan? een volkswagen golf? die dingen zijn om te kotsen! en trouwens ik vind de X6 gewoon een dikke 9 waard! ik vond alleen een Hummer H2 SUT bruter dan dit.. en daarnaast ben ik wel een fan van lumma. ze durven teminste
@spykerboy: Kijk, daar heb je een punt: Durven. Ik hou ook van auto’s die durven. Ik had zelfs een Multipla – en er is héél veel dat ik beter vind dan nog meer grijs VAG-blik. De Nissan Navarra pickup met dubbele cabine en plastic klik-dak in de straat vind ik ook winst.
Dan mag er van mij best een X6 bij – met of zonder Lumma, dat boeit me minder.
Maar probeer me van geen van drie te zeggen dat ze mooi zijn.
@mout: X6 is zeker wel mooi! maar niet iedereen heeft zelfde smaak natuurlijk :) meeste mensen in nl zullen een mosler ook niet mooi vinden of een Dartz Kombat… vind ik ook allemaal wel gaaf/stoer/bruut/mooi
@kraakensmaak
Op die dakrails past een rechthoekig frame waarover de (binnenkort voor getunede auto’s verplichte) auto-burka gedragen kan worden.

Zie hier bijvoorbeeld een Azteca die een gedeeltelijk bedekkend model draagt (in sommige landen toegestaan):
http://1.bp.blogspot.com/_5CTE86KE5nE/Swa9lcLPDKI/AAAAAAAAAH4/W7YGWoAG6bM/s200/Aztec-truck-tent-na.jpg
@doewap: haha geweldig, dit gedrocht zou het inderdaad verplicht moeten dragen.
…soms wil ik gewoon niets schrijven…dan zie ik een foto…en denk terug aan de tijd dat ik met mijn vriendjes cowbooitje speelde in ons Texasgebied…hoor ik ineens de vogels weer lustig kwetteren, de bijtjes gonzen…en EEN X650 LUMMA EDITION PAST DAAR NIET BIJ !!!!! ;-)
Ik dacht dat er een deuk in het achterportier zat (foto 3) maar het is een vuiltje op de lens, ook zichtbaar op foto 2 en 4. Maakt deze foto-repo in één klap waardeloos omdat de aandacht nu niet meer uitgaat naar de auto.
best knap dat je een lelijke niet functionele auto nog smaaklozer kan maken
@mightymike: ff off-topic, maar als je het zo bekijkt als jou is toch geen één auto functioneel?
@mightymike: waarom niet functioneel? Je kan erin zitten (droog, warm, als je wil koud) en hij rijd? Wat moet ene auto nog meer kunnen?
Waarom zou hij functioneel moeten zijn? Niet iedereen wenst in een doorsnee auto te willen rijden. Dat doen al genoeg mensen. Ik vind hem hondslelijk maar als mensen nou graag een potserige en aparte auto willen moeten ze dat zelf weten. Als iemand behoefte had aan 3 zitrijen en bagageruimte kocht ie wel wat anders..
Ik wou dat ik het geld had om die x6 te kopen, kocht ik er meteen een Audi van!
@audicoupe84:
In ieder geval iets, behalve een X6!
Ik neem liever kranten mee in een auto om te scheuren in plaats in dit ding! Best wel vern**kt hebben ze hem eeuwig zonde!
deze auto is gespot bij de brand bij Heijnen papierhandel in Tilburg. Ik heb hem ook gezien.. Er stonden in een aangrenzend pand meerdere exoten.. Ik heb een Sl widebody gefotografeerd zal hem vanavond wel ff op autojunk zetten..
ziet er lelijk en goedkoop uit.. :/
als niemand m wil neem ik hem wel!
mag ik ff kotsten wat een gal bak

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).