Gelekt: BMW 1 Serie met M-sportpakket

Auteur: , 77 Reacties

Nog steeds niet tevreden over het uiterlijk van de 1-Serie? Hier, wat dacht je van een M-sportpakketje.

Vroegtijdige plaatjeslozing, BMW heeft er wel last van de laatste tijd. Op BMW.de zijn de eerste afbeeldingen van de 1-Serie met M-Sportpakket namelijk al online geknald. De auto moet in maart 2012 op de markt komen en zal een stuk dikker aangekleed zijn dan de reguliere 1-Serie met Sport- of Urban-pakketjes.

We zien een voorbumper met grotere openingen voor meer lucht, sideskirts, M-logo’s op de instaplijsten, een nieuw velgontwerp en een interieur waar de driekleur van ///M in terugkomt (lichtblauw, blauw & rood). Een eerste verbetering is zichtbaar!

Met dank aan Nijntje_ voor de tip!77 reacties

Dit lijkt er al meer op.
Ziet er stuk beter uit!
Stukje damage control van BMW?
@robbie: zat ik ook al aan te denken.
@robbie: Duidelijk damagecontrol de voor en achterkant laten ze maar gemakshalve even buiten beeld.
Logisch.
Ook het intrireur ziet er uit als een goedkope japanner.
Ik kan gewoon niet wennen aan die koplampen.
@Northwestern: zelfde probleem als met de vorige 5 serie..
Kan er maar niet aan wennen.
Hé kijk! Een lelijke auto met spoilers! Slim ook om die hondslelijke achterkant maar helemaal niet te tonen.
@CasperH: Ik vind de achterkant ook al zo inspiratieloos en kotslelijk. Het motiveert mij wel om het te manipuleren in Photoshop. :P
@AutomotiveDesigner:
Origineel
http://www.autoblog.nl/gallery/BMW/1Serie_2012_leaked/BMW_1-Serie_2012_leaked_32.jpg
Mijn Artist Impression/Redesign
https://lh6.googleusercontent.com/-yjo4B-xf5LY/Tez3z07iCQI/AAAAAAAAAD8/CC2Z-cP-p98/s912/BMW%2525201-serie%252520redesigned%252520by%252520AutomotiveDesigner.jpg
Wat vinden jullie ervan?
@AutomotiveDesigner: Vind jouw achterlichten beter, maar iets te breed/groot imo. Jouw lichten passen ook vreemd genoeg wel beter binnen de designtaal van BMW. (lijken op de achterlichten vd 3 serie)
@AutomotiveDesigner:
Beter, maar lijkt nog nergens op… de vorm van het geheel en de verhoudingen kloppen gewoon niet
@AutomotiveDesigner: lijkt wel op de audi A6 achterlichte met een stukje extra vanonder, of op de mercedes A concept :)
@AutomotiveDesigner: van Polo naar A1. Met brede achterlichten lijkt de auto smaller, dat kan deze niet hebben.
@AutomotiveDesigner: Was de achterkant het enige stuk van de auto dat BMW wel goed had gedaan, breng jij hem alsnog om zeep ;) !
Zonder dollen, de achterkant vind ik best mooi eigenlijk, beetje vierkant maar goede proporties, zonder rare hoeken en bochten die geen functie hebben. Nu de voorkant nog…
@CasperH: Inderdaad niet helemaal je van het…
Nee kindjes, hij is niet mooier. Dat kan namelijk niet, want hij is precies hetzelfde op de punten die jullie zo lelijk vinden (koplampen, grille). Eigenlijk onmogelijk dus. Hij is wel zwart, en er staat een M logo op, enorm geil natuurlijk.

Overigens op deze geen xenon en dus ook geen led ringetjes, das ook nieuw.
Kijk, dit is een stuk beter. Ik vind dat vlak tussen de grille en de lampen namelijk zo vreemd. Dat is nu zeg maar ‘opgevuld’. Hoe vaker ik hem zie hoe minder lelijk ik het vind, dus in de praktijk (op de weg etc.) zal hij wel meevallen gok ik. Met zo’n M pakket erop helemaal. :-)
Leuk, dat sportpakket. Jammer alleen dat je er een 1-klasse bij moet kopen. Die verpest het weer.
@mout: 1 klasse of A serie?
O ja, en niet te hard roepen, want over een weekie vindt iedereen hem mooi. Is altijd zo bij bmw’s. Verandering is soms moeilijk. Die rode van de vorige fotosessie ziet er prima uit.
Nog steeds een misbaksel in mijn ogen… :S Ik kan maar niet wennen aan die nieuwe koplampen, BMW’s met deze nieuwe design-taal vind ik zoiezo een stuk lelijker en minder strak dan de vorige generatie..
Ziet er gelijk al een stuk beter uit vind ik!
Mooi ding man! Grappig dat in 1 dag tijd de reacties weer helemaal beginnen om te slaan. Let op mijn woorden: als de nieuwe 1 op de baan staat gaat iedereen hem echt vet vinden. Plaatjes zeggen niet alles mensen, dat moeten jullie ondertussen toch al weten? Fijn dat BMW ervoor zorgt dat er een moderne wind door autoland waait. Het was nodig, met al die rot-Audi’s en VW’s en andere brol die allemaal hetzelfde zijn. Daar is écht niks aan. Komt er een nieuwe Audi uit dan is de reactie: “dit is wel een leuke auto: hij lijkt echt op al de rest”, komt er een automerk met frisse ideeën dan is het: “oei, die koplampen zijn zo groot, en die achterkant is niet zoals al de rest”. Slecht bezig mensen denk ik dan zo. Gelukkig is niet iedereen oudbollig en zijn er mensen die modern design toejuichen. Goed bezig BMW, heeeeeeeeel goed bezig! Laat de nieuwe 3 ook maar komen!
Dit lijkt nog steeds nergens op. Tenminste de buitenkant, de binnenkant was al oké.
Hier kan je deftig mee voor de dag komen :)
M-pretpakketjes zijn toch gewoon altijd leuker?
Hij blijft gewoon dom ui t zijn ogen kijken.Bmw moet zich gewoon schamen.
Kijkt nog steeds als een labrador…
Veel mooier en gaver vooral ook bruut
Een M-pakket aanbieden en dan nog (lelijke) stoffen stoelen hebben.

Ik ruik Audi praktijken…
@jack_abarth: Fout bij Audi heb je met een S-line stoelen het beste van beide werelden. Leer op plekken waar je vaak tegenschuurt (bij het in en uitstappen) en stof voor de rest van je stoel. Stof die in de winter niet ijskoud is en niet bloedheet in de zomer. Plus bij Audi rijd je nooit in een lelijk hok rond. Bij BMW wel: nog maar eens een gefaald design. Buitenkant trekt vooraan, noch achteraan op geen lor, lijkt wel een zielige windhond van voor en langs achter is het en VW-kloon. Het interieur trekt ook op geen ruk, pseudotrendy oplossing voor de sleutel (wss ook een dure optie, wat het nut daarvan is mag Joost weten) en dan handrem die totaal niet in een auto uit 2011 past. Zo fout geplaatst en slecht vorm gegeven. Klopt gewoon niet. Was het designbudget op na de “trendy” sleutel of dachten ze bij BMW, nou de buitenkant is toch al omzeep, wat maakt die handrem nog uit? En ja, van BMW verwacht je tegenwoordig beter niets meer. Hoeveel fouter kan het nog worden, nou BMW blijft mij telkens verrassen… Errug fout, getuige deze “nieuwe” 1-serie. Facelift dan gewoon niet.
@nomar: -een en + Audi brengt ook geen 70’s bolletjespatronen terug in hun bekleding, laat staan in de bekleding van een optiepakket dat “trendy” en “sportief” moet heten
Veeeel beter!
Vind het sport interieur mooier als het M interieur. In de sport is alle piping, sierlijsten, etc rood afgebiesd. In de M is exact hetzelfde gewoon allemaal blauw. Vind dat rode meer passen bij de verlichtingskleur e.d.
the-budel-guy
we worden nu wel dood gegeooit met 1serie nieuws maar hij blijft lelijk
the-budel-guy
@the-budel-guy: valt me op dat bij het M pakket geen xenon zit. is anno 2011 wel een misser
Bumper ziet er idd stukken beter uit, maar het blijven vreemd gevormde koplampunits die de auto een vreemd aanzicht geven. Op de een of andere manier ziet het eruit alsof ze halverwege het ontwerpprocess zijn gestopt.
BMW’s zijn nooit fotogeniek, tot je er naast staat, dan is het opeens een schitterende wagen.
stoelen zijn niet zo mooi als in de vorige
Beter. Maar de basis is gewoon niet goed. Alsof je een oude vrouw een facelift geeft en dan ordinaire lippenstift opdoet…. Gadver.
Ziet er dik uit hoor! nou nog hopen dat ze iets aan die koplampen kunnen doen…
Ik vond hem gisteren behoorlijk lelijk. 1 foto sprong er echt goed uit. de foto die van het front is genomen. Dan pas zie je de schoonheid van het ontwerp en de koplampen. Op het eerste gezicht is het zeker een gedrocht.. zoals bmw het betaamt..
@Appii: Weet je wat ik vind? De ontwerp elementen zijn op zich niet lelijk. Per element. Ik heb gisteren op de foto’s ingezoomd zodat je alleen een koplamp ziet. Die is niet lelijk, lijkt op een 5 GT. Alleen de nieren, niet lelijk. Alleen de roosters, niet lelijk. etc. Maar dan zoom je terug zodat je al deze elementen WEL tegelijk ziet en dan is het WEL lelijk. Dat snap ik niet. De samenhang klopt niet. Of de onderlinge verhouding/plaatsing van deze elementen t.o.v. elkaar. Snap je wat ik voel? Anyways.. het blijft een gedrocht. Doe mij dan maar de oude E82 Coupe.
Ziet er nog steeds oer lelijk uit
Sommige auto’s kun je aan wennen, maar ik kon al niet wennen aan de 1-serie dus dat gaat met deze ook niet veranderen.
Dit ziet er al een stuk beter uit.
Het exterieur en interieur is ook in meerdere kleuren zichtbaar:
http://www.bmw.de/de/de/newvehicles/1series/5door/2011/showroom/design/visualizer.html
Ik kan het mij zo al voorstellen bij de M-divisie…

“Hey jongens, moet je zien wat ze nou weer getekend hebben: de nieuwe 1-serie! (luid gelach) Dat wordt weer maanden verbouwplezier om van dit gedrocht een echte BMW te maken.”
das al veel beter, echt!!
ben blij dat ze dat varkensneus vlak bij de gril weg hebben gehaald (ja klinkt vreemd, maar ik weet even niet hoe ik het anders moet verwoorden)
Beter, maar nog steeds niet mijn kop koffie.
mmm er word inderdaad er veel “gelekt” bij bmw de laatste tijd misschien moeten ze maar eens kijken of ze niet met een mol zitten ofzo :p
Het M-pakket is dus een must zo te zien.
Trekt helemaal nergens op!!!
De auto ziet er nog steeds véél te braaf uit. De voorkant doet me echt denken aan een Pokémon of een puppy. BMW is hierbij gegaan voor full fluffyness. Een schril contrast met de aggressiviteit van een 3-serie coupé of een 5-reeks…
BMW, BMW, BMW
Waar gaat het heen; eerst een 5 GT op de markt zetten; daarna FWD aandrijving verkondigen; later AWD op M-modellen schroeven en nu dit science-fiction alien koplampen kar.

Idd;

Audi-symptonen.
Ben nog altijd geen fan van de nieuwe 1….
Het enige dak ik er mooi aan vind is het interieur…
Iets mooier van voren door de knik in het plaatwerk tussen de koplampen en de grill,maar eigenlijk nog steeds lelijk.
omg er zit een iets andere voorbumper op en ze hebben er lelijke velgen onder gezet en het is volgens sommige in eens wel mooi. :lol
Respect voor de ontwerper van de velg, die is nog enigszins mooi.
Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft….
@alfamail: hahaha je bent me voor :)
@alfamail: een BMW? ;)
De achterruit is in profiel gepikt van de VW-scirocco
Al draagt een aap een gouden ring, het is en blijft een lelijk ding!
Dit is nou echt briljante marketing. Geef de 1 serie een heel lelijk front en standaard airco. De 1 serie koper reserveert gewoon veel geld voor opties omdat bij dit soort modellen normaal gesproken zelfs de asbak nog een optie is. Ipv van een airco module besteed de koper nu de 2500 euro extra aan een plastic voorbumper en wat dorpelstickers om het uiterlijk wat te verbeteren die BMW wel 50 euro aan plastic en metaal verf kostten. BMW lacht zich 3x naar de bank en terug.
*fapfapfap* FAIL
Iets met apen en gouden ringen.
uitgezakte kont!! wielkasten opkloppen en andere achterbumper en achterlichten ook graag andere koplampen.
@rijgewoonbmw: Misschien gewoon een andere auto?
@tvrspeedsix: uiteindelijk komt zijn reactie daar wel op neer.
En nog steeds het front van een Sint Bernard… Helaas!
Het front slaat met het M-pakket nu wel ergens op designwise. Wordt een plichtnummertje. De ‘lines’ trekken nergens op.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).