Reportage: Hoe is het om One-77-eigenaar te zijn?

Auteur: , 30 Reacties

We maken een uitstapje richting de andere kant van deze aardkloot, alwaar een petrolhead van middelbare leeftijd vertelt hoe & waarom hij een Aston Martin One-77 gekocht heeft. Dit is het verhaal van Neil Graham, trotse eigenaar van de 46ste One-77.

Recentelijk is Aston Martin begonnen met de uitlevering van hun nieuwste rijkenspeeltje. In Nederland zet deze auto je eventjes 1.9 miljoen euro terug, daar krijg je dan een tamelijk exclusieve auto met een 7.3-liter V12 met 760 pk en een Vmax van iets boven de 350 km/u voor. In Nieuw Zeeland heeft AM er inmiddels één verkocht, aan een typische goedzak die doorgaans veel tijd en aandacht in zijn klassieke Rolls Royce’s en Land Rovers steekt. En zo’n kiwi komt dan opeens met één van de meest exotische exoten van dit moment aanrollen.

De sfeerreportage en een veel te kort rijtestje zijn te bekijken op TVNZ.30 reacties

Hebben!!
Mooi filmpje, mooie kerel. Nog mooier dat het ding een GPS error aangaf op zn scherm. :P
Zoiets kunnen de Duitsers niet maken. Elke sportwagen uit duitse handen is hiermee saai en emotieloos. Wat een waanzinnig mooie auto is dit!
En ja, ik ben een Porsche fanaat maar ik vind dit qua design vele malen mooier.
Staat ook nog een SL65 AMG BS op de oprit?
@Rivanov: Dat viel mij ook al op ja! :lol:
relaxte kerel. Hebbe auto
let op he…1.7 miljoen en dan op 4:35 “error”

@bmw523: Navi werkt niet op z’n kop.
Vreemd dat hij een van die 77 exemplaren kreeg toegewezen. Was het “first come, first serve?”. Mooie reportage, wel een irritant liedje ertussen, amai.
@buffalo: Tja, je moet wat.
Aston-Martin Music.
Label: Maybach Music Group.
Artiest: Rick Ross.
Mooi geluid
Ten eerste: Nice, dat liedje Aston Martin Music eronder gezet. Dan, hoe zalig is dat ingegrift Hand built in England for… Nu eerlijk gezegd, denk niet als je hem ziet binnenwandelen in je AM dealership dat je verwacht aan hem een one-77 te gaan verkopen. Jammer van de error maar ’t is maar een gps error. Wat steekt die zijn hond daarin btw?! :p
@As_long_as_it_is_fast: Jep, verwacht het onverwachte! :D

Was een aantal jaar geleden een experiment van Editie NL op de Miljonairs Fair. Een rijke vent in normale kleren gezet en een dakloze man in een pak gehesen. De rijke stinkerd werd vol genegeerd terwijl de dakloze werd behandeld als een kroonjuweel!
@RickB: Is normaal ook ergens. Als je op een beurs, waar iedereen kan komen, iemand in pak ziet komen of iemand in slordige kledij, dan ga je natuurlijk naar diegene met het pak aan. Moest ik nu zelf dealer zijn en een winkel hebben, dat is iets anders. Te begrijpen keuze wel..
@As_long_as_it_is_fast: Vergis je niet jongens, die kleren zijn best duur, en ik heb een vermoeden dat hij bekend is in NZ, wel mooi dat ‘ie gewoon een dealer binnenloopt en zegt: Die moet ik hebben!
En toch, als je nog geen Veyron hebt, koop je die als eerste toy van 1,7 M. Daarna pas ander speelgoed.
De bescheiden man heeft anders nog zo’n discrete wagen staan: SL 65 Black Series. Stijl heeft ie!!
@lowlow: En geld!!
Deze auto klinkt zoooooo overheerlijk!
Pret, met een grote P ! :lol: Eindelijk iemand die echt van z’n auto geniet en het wil delen met anderen….maarreh, dat hondje aan boord, tsja, dat kan echt niet hoor !
Eindelijk gevonden:

Eigenaar van Mainfreight, een logistiek bedrijf vanuit New Zealand.

NEIL GRAHAM, QBE Independent Director

Appointment to Board 1979 – With Mainfreight since 1979

Joint Managing Director of Mainfreight 1979-1999, various property and agricultural management roles.

Other Directorships: Cherrywood Enterprises Ltd, Graham Management Services Ltd, Valley of Peace Alpacas Ltd, Scott Forestry Ltd, 3F Corporation Ltd.

Die man doet zeker iets goed! Good luck old chap!
Als je de glimlach op het gezicht ziet van de man die er even in mag rijden dan weet je genoeg: Aston Martin heeft zijn doel bereikt met deze auto! Hij ziet er een beetje misvormd uit zoals een SLR, maar wat een air en stijl zitten er omheen zeg! Echt hyperexclusief dit, en het contrast met de binnenkant van zijn garage is echt geweldig, wat een plaatje!
Een man van mijn hart, laat iemand anders met zijn nieuwe auto rijden. En zijn hond. En hij zal hem gebruiken op dezelfde manier als zijn andere auto’s, dwz om mee te rijden! Zo hoort dat, een echte liefhebber ipv een dikkenek verzamelaar…
Bij de aventador herhaalden jullie de stats en 0-100 tijd een triljard keer, maar nu weigeren jullie het om de 0-100 tijd van deze auto te noemen?
Ja ik kan het googelen, maar ik vind dit wel lichtjes irritant hoor, wel consequent blijven jongens !
Deze eigenaar is een bekende van mijn familie in NZ. Hij gaf vrouwtje uit de buurt, die hij een half uur kende, 100.000 NZD omdat ze zo graag en eigen cd wilde maken en daar het geld niet voor had. Weet verschillende verhalen van buurjongens die op zijn terrein rondjes mogen rijden in al z’n snelle auto’s. Een man naar m’n hart..
Heb ik dat nu goed gehoord? verzekering 90.000$ per jaar?
ah nee, gewoon hun verzekering wrs

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).