Omdat het kan: BMW 1M drift door muren

Auteur: , 42 Reacties

BMW 1M meets Hole in the Wall: met zo'n gepeperde oranje kapperscoupé driften door precies uitgezaagde gaten in muren op een afgesloten vliegveld gaat het helemaal worden in de tweede helft van 2011.

Gebeurt het u ook regelmatig dat u tijdens het rijden op een vliegveld ineens een muur ziet opdoemen? En nog één? En nog een stel? Dan kan het zijn dat u ook de uitgezaagde openingen heeft gezien, te klein om uw eigen auto doorheen te driften. Welnu, dat probleem is opgelost als u een BMW 1M koopt, want die past precies!

Het levert wat visueel spektakel op, maar verder gaat deze video van BMW natuurlijk nergens over. En die muren? Mochten ze al niet later middels de computer gegenereerd zijn, dan waren ze in ieder geval van piepschuim natuurlijk. Of denken jullie soms van niet? Check de video op Autojunk!

Kiek 'm goaaaan!42 reacties

Ik doe het ‘em. Niet na. Wel een gaaf gezicht!
@bmwalpina: Weet je wat ik ook een gaaf gezicht vind? Nummerborden in kleur van de auto. Da’s cool. Dat zou wat voor een tuning-show zijn. Die tuned cars hebben altijd van die clubplaten er op bij een evenement. In plaats van dat je nummerborden vervangen voor in kleur hoogglans blanke lak versies van je gele. Dat heb ik nog nooit gezien in Nederland. Heb je weer wat unieks.
Zijn computer gegenereerde muren. Kijk maar hoe de schaduwen schuiner staan dan die van de auto…
@birdboy: …en JIJ ziet dat direkt…en een BMW-company die hightech jochies hieraan zouden zetten…die zien dat niet. Jij bent goud waard ! ;-)
@Megakix: Kan je dat ook niet-sarcastisch onderbouwen? Als ik naar de frame van het video’tje recht boven de comments kijk, valt mij op dat de schaduw van de auto vrijwel recht naar achter gaat, en die van de muur schuin rechts.
@birdboy: dus niet, geloof me dat is het EERSTE waar ze op letten, de schaduw van de auto is wel degelijk schuin alleen zie je dat niet omdat je aan de achterkant de schaduw van de kofferbak ziet wat het dichtst bij de grond is, bij de muur is dit effect groter omdat het kwa hoogte word verdrievoudigd, overigens zijn de mure wel degelijk CGI,…
@birdboy: Gefeliciteerd, maar volgens mij weten de meeste hier wel dat de muren niet echt zijn.
@birdboy: Gelul.
@birdboy: Vanaf 0:56 zie je de schaduw van de heli op de muur
Geloofd iemand ook dat dit echt is. Ik mag dan wel aant trollen zijn maar dit is overduidelijk fake.
@OJSpots:

@ birdboy en OJSposts: En als het niet fake, computer, etc.. is dan zijn de muren van piepblokken net als Casper zegt.. net of dat ze die van beton maken… riiiiiiiggggghhhhhtttt….

Wel knap staaltje sturen. Een driftende 1 M met veel rook en refs.. mijn dag is weer helemaal goed. Lekker. Maarre Casper is een 1 M nu ook al een kappersauto? Kom op zeg..
@Freewarefreak: de 1 coupé is wat mij betreft een kappersauto, en dit is de gepeperde versie. En sorry, los van de prettige zescilinder en het feit dat het ding ongetwijfeld fabelachtig rijdt kan de 1M mij nu eenmaal niet bekoren. Lelijk hok, net zoals de rest van de 1 coupé en cabriolijn. Ieder zijn smaakje, maar voor mij is het niets.
Hele mooi shots !! En die gast kan toch prima rijden ! @CasperH…volgens mij zat jij achter het stuur ? Op de Focus Challenge ging je óók ongeveer zo los :lol:
Bij topgear hebben ze toch ook een keertje een 3-serie via computer over het circuit laten rijden?
Lijkt me dan niet zo’n moeilijke om dat nu ook te doen.
En uiteraard piepschuimen muren.
@jack_abarth:

moelijke opgave…
Zo, ik word ook kapper zeg, als je dan in zo’n auto hoort te rijden, niet verkeerd!! Zal uiteraard zo nep zijn als maar kan, maar goed, het is wél een gaaf filmpje. Hollywood films zijn ook nep, en dat vinden we ook allemaal gaaf, dus geen probleem wat mij betreft.
Of het nou fake is of niet van die muren interesseert mij weinig. Vind het veel toffer om te zien hoe je lekker kunt raggen met dat ding :D En dan dat heerlijke BMW V6 motorgeluid in de hoge toeren… ZUCHT!
@VeniVidiVici: zes in lijn zul je bedoelen kerel.
@rubenpriest: Ja, dat zei ik al boven je comment :)
@rubenpriest: Over – 8 minuten is dat best een zinnige aanvulling. Al was het na Freewarefreek al niet zo moeilijk meer.
Mooi filmpje, maar wat klinkt die 1m slecht zeg. Alleen daarom zou ik hem al laten staan.
Geen piepschuim, wel CGI.

Zou een leuk en luxe alternatief zijn voor een Caterham voor trackdays and zomerse vakantiedagen!
nou nou, hij gooit hem niet eens helemaal enprofiel er door heen,… slechte uitvoering van het concept.
Ik moest direct hier aan denken. “Hey Geer prik ‘m ff door dat gaatje..”

http://dentedcans.files.wordpress.com/2008/09/holeinthewall_medium.jpg
@martijnnn: Die versies zijn niet grappig… Wij hebben in België ook zoiets gehad, het trekt op niet veel. De Japanse originele versies zijn toch nog altijd te beste
http://www.youtube.com/watch?v=2N5sxkIVq98&feature=related

Japanese television… so much ahead of us…
Kunnen ze de nieuwe 1 reeks niet TEGEN de muur voeren? Misschien dat het dan op iets lijkt…
Wouter-Klinge via iPhone app
Hoe doen die vliegtuigen dat dan??
Prachtige auto!
Het is idd nep, maar dat maakt voor de reclame verder niet uit.
Als je op 57 sec het filmpje pauzeert, zie je ook een schaduw van de helikopter op het wegdek. deze helikopter moet er recht boven vliegen gezien het shot dat hij dan maakt. Echter de schaduw van de muur is dan schuin, hetgeen impliceert dat de zon er niet recht boven staat, maar dan zou de schaduw van de helikopter helemaal niet zichtbaar moeten zijn. en dus is het nep.
desalniettemin een leuk fimpje..
Ik denk wel dat het kan, maar of deze muren echt zijn geloof ik niet.
Een nepper of niet? Als het niet is dan vraag ik me af hoeveel M’tjes ze tegen die muren hebben aangeplakt vooraleer ze tot dit resultaat zijn gekomen :D
Ik wou hier iets over zeggen, ongeacht het echt zijn of niet maar jullie hebben het verpest met dat gezaag over echt of niet echt. LOSERS! :D
ik denk nu maar aan 1ding ken block gymkhana :D
zie m al gaanmet fordje:D
lievre een m7
kapperscoupé?? Bullshit!!
Oh ja en ik geloof niet dat dit fake is!
Behoorlijk nep! Wat klinkt die BMW ook als een stofzuiger zeg… bah!
Die muren zijn echt zo fake
Inderdaad rob5nismo, Ken Block kan aan z’n volgende video beginnen.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).