Volkswagen Beetle Black Turbo edition

Auteur: , 48 Reacties

De tweede generatie van de moderne VW Beetle staat op het punt om gelanceerd te worden en dat doet Volkswagen in de VS met deze hele dikke Black Turbo launch edition. Een Beetle met 18" velgen en een 210 pk sterke Golf GTI motor onder de motorkap.

Ok, ik geef het toe, deze Black Turbo edition is niet zo heftig als de door een Porsche 911 GT3 RS geïnspireerde versie die VWvortex onlangs liet zien, maar aardig is het zeker. In totaal zullen er 600 exemplaren van de Black Turbo gemaakt worden en je moet er overigens niet op rekenen dat deze uitvoering naar Europa gaat komen.

De Black Turbo is te herkennen aan zijn rode remklauwen, achterspoiler, speciale velgen en het opschrift “Turbo” aan de zijkant. De auto in onderstaande gallery is overigens niet exact gelijk aan de uiteindelijke versie (zoals boven het artikel), maar komt aardig in de buurt.

Als je toevallig in de VS woont en je wil er een bestellen dan kan je HIER terecht.48 reacties

Porsche Anyone?
@MLTB: Zo kan een eerste reactie, toch nog een vrij late reactie zijn!

OT
Leuke variatie in die velgen!
De kans dat deze een leuke prijs gaat hebben?
Ik denk dat ik (als ik voor zoiets in de markt was) dan toch voor een van de 2 andere relatief cheape squashed beetle’s zou gaan.
De tt of en een 2e hands cayman.
Of nog beter koop gewoon een echte Golf minder geld.
Zier eruit als een platgeslagen kever.
-edit: uhh VW moest uiteraard VS zijn ;)-
Waarom dit geval kopen als er ook een Scirocco is?
@alcantara: de beetle is de scirocco voor vrouwen toch :) ?
@KaCh1ng: +1 maar scirocco kan voor beide imo
Stuk beter dan de vorige Beetle!! Ziet er echt wel goed uit!
Vind het een geweldige auto.Zou hem eerder nemen dan de scirocco met zijn dikke reet.
@mbman: Deze Beetle is juist een dik padje tov de gestroomlijnde Scirocco.
@alcantara: dat zijn dus smaken die verschillen.Ik vind die scirocco gewoon niet deugen.Tevens een verkeerd imago.Denkend aan de oude.
Wat gaat dat ding hier in NL kosten?
Een 210pk sterke golf gti onder de moterkap ?
Dan zal het wel een hele groote beetle worden mocht er een 210pk sterke golf gti onder de moterkap komen
@Sjonny: Het is ook een Golf VI GTI, alleen zit er een Kever kap op!
@Sjonny: Heb je wel een baas motorkap nodig… ;)
Ik begrijp niet helemaal waarom de Beetle nog gemaakt wordt. Ik zie hem nooit rijden en dit kan ik ook wel begrijpen. Dit ik echt een wijven auto. Als je als kerel in zo’n auto rijd dan ben je wel heel erg fout. Verschrikkelijk wat een lelijk hok. De oude kever is wel origineel en een grappige auto om te zien. Volkswagen had dit zo moeten laten
@geertjuh: Sinds wanner is Nederland net zo groot als de wereld? Er zijn zat landen waar het als een trein verkoopt. Dit geld ook voor de Audi A2, verkocht hier voor geen meter, maar ging als warme broodjes over de toonbank in andere landen!
Oja haha, ik heb een keer tegen de snelste productie Beetle een sprintje getrokken voor het stoplicht in mijn toenmalige BMW M3 en je raadt het al. De Beetle was totaal kansloos met een blond mokkeltje achter het stuur die dacht mij er uit te kunnen rijden
@geertjuh: Cool story bro!
@geertjuh: Heel erg mannelijk, jij drinkt vast ook Jupiler
@geertjuh:
Zomaar gewonnen van een blonde mokkel???
Sjezus, je maakt ook wat mee in je “M3″…
De nieuwe Poor Mans Porsche?
Ik vind deze generatie een stùk mooier dan de vorige, echter met de turbo sticker aan de zijkant komt ook deze weer in de buurt van een Porche wannabe… beetje jammer. Laat de Beetle de Beetle en niet een Porche voor de jongens en meisjes die dat eigenlijk niet kunnen betalen…
Wat is dat hier met die vuile Beetles… weg met die handel! VW zou beter fietsen verkopen aan de kopers van deze wagens, dan behouden ze toch nog hun waardigheid…
@xilver: Het zit je hoog he?
@C220AMG: Nogal :D Ik snap gewoon het succes van die auto niet en uit eigen ervaring weet ik dat er in zo’n wagens enkel blonde grietjes en kapsters in zitten.
@xilver: Nouja, in de door jou genoemde categorie vallen ze inderdaad behoorlijk in de smaak en geef je zelf het succes van de auto al aan.

“uit eigen ervaring”
Ben je een blonde griet of een kapper/kapster? :P
@C220AMG: Nee, de gefrustreerde chauffeur achter zo’n Beetle waarin zo’n blondje haar haar zit te doen voor een rood licht :D
Toch jammer dat Volkswagen geen moderne boxermotor in het vooronder gedaan heeft.
.
Deze Kever heeft twee gezichten en weet niet wie die moet zijn.
@Larrs: eigenlijk hoort hij achterin ;)
@jzaero: Weet ik wel, maar bij een moderne Kever mag die wel voorin. Gewoon vanwege de gewichtsverdeling.
Ik vind hem wel erg gay. Maar ja, als kerel wil je niet in een Beetle gezien worden. Gelukkig zie je die dingen niet veel.
Ik vind hem gaaf ,eindelijk het kapsalon ontgroeid .
tja je vind hem mooi of niet . maar mijn aandacht trekt die niet. hij is niet veel mooi dan het vorige model wat beter gelijnd en up to date qua interieur en motor maar niet een radicaal design
Ik zie dat er al weer vergelijkingen worden gemaakt met Porsche ;) idd de Beetle echt een vrouwenauto
In tegenstelling tot de vorige vind ik deze echt stoer en mannelijk! Zou m’n 1-serie zo voor deze turbo inruilen..
@troublesome88:

Een beetje flauw, maar ik kon het niet laten. Jij zou dan ook je vrouw of vriendin inruilen voor een man of vriend. ;)
@bempi: Beetje flauw ja..
Als deze beetle dezelfde motor heeft als mijn Golf GTI dan kan de bestuurder-(es) zich opmaken voor een BAK onderstuur… zucht. Niet leuk voor een blonde kapster :)
Volgens mij hebben veel mensen niet door dat dit de Beetle 2011/2012 is en niet de Beetle van een paar jaar oud.

Jammer dat Autoblog de auto niet van rechtsvoor laat zien en dan zul je zien dat ie nogal stoer is en zeker geen gay,vrouwen of kappersimago meer heeft.

http://www.automania.be/files/Image/Volkswagen/NEW%20BEETLE/2012/VW%20New%20Beetle%202012%20300769.jpg
Volgens mij hebben veel mensen niet door dat dit de Beetle 2011/2012 is en niet de Beetle van een paar jaar oud.

Jammer dat Autoblog de auto niet van rechtsvoor laat zien en dan zul je zien dat ie nogal stoer is en zeker geen gay,vrouwen of kappersimago meer heeft.

http://www.automania.be/files/Image/Volkswagen/NEW%20BEETLE/2012/VW%20New%20Beetle%202012%20300769.jpg
Zo ziet hij er wel vet uit!
Ook van rechtsvoor blijft een Beetle Gay.
@vorlox: Ik dacht dat de Golf GTI wel een goede wegligging heeft?
@rufctr01: tja ligt eraan waarmee je hem vergelijkt. Het is gewoon jammer dat hij over zijn voorwielen glijdt. Maar verder rijdt hij prima hoor, alleen mijn vorige auto was een BMW…dus ik reedt voor het eerste een snelle bocht in mijn GTI en ik dacht waaaaat waar ga jij naar toe…vooral rechtdoor zegmaar.
210 pk is niet niks ! Ik zie het al voor me homo’s met deze black turbo vs hetero’s met golf gti-tje bij de stoplichten. Helaas kan de VW beetle gewoon niet van zijn stempel meer afkomen. Een trendy auto is het wel voor iemand die even niet doorsnee volk wilt zijn.
Wat een gelul homoauto etc.Als je hem mooi vind koop je hem gewoon.In een 911 rijden ook zat homos.Zijn gewoon mensen met geld en willen wat anders.
Porsche had al een slecht imago als je het mij vraagt, maar nu vind ik het helemaal niks meer! Want als VW zijn auto’s er op gaat baseren? Jammer…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).