Bestel eens een Audi Q3 via Twitter

Auteur: , 29 Reacties

Serieus. Als je een Audi Q3 wil hoef je alleen maar een Twitter account te volgen en een berichtje naar Audi te sturen. Kost niet eens geld dan, die Q3. Komt gewoon voor je deur te staan, nieuw geleverd in de originele verpakking!

Addertje onder het gras? Natuurlijk! Het gaat hier om een marketingstunt van Audi. De Q3 gaat op 15 juni “on tour” namelijk, waardoor je alvast kennis kan maken met de te heet gewassen Q5. Door het speciale account van Audi te volgen op Twitter en een bericht te sturen met de tekst “Stuur de #AudiQ3ontour bij mij langs in [vul plaatsnaam in]” maak je kans op een persoonlijke kennismaking bij jou in de straat. Als je vervolgens ook nog even op de foto gaat en dat op je Facebookpagina mikt maak je kans op drie weken gratis rijden in de Q3.

Nederland heeft iets met de Q3, na de primeur op Hollandse bodem kan je nu tussen 15 en 24 juni de auto voor de deur laten parkeren in een soort mobiele showroom terwijl de auto pas een marktintroductie krijgt in september. Die showroom wordt overigens helaas gesleept door een Q7 als we bovenstaande foto moeten geloven. En da’s jammer want ik had hem liever vergeleken met een Q5, waarmee ik de verschillen nog bijna niet heb kunnen ontdekken. Filmpje!29 reacties

Advertorial? Anders is het echt idioot dat je hier een stukje over typt!


Stom idee ook….
@Benjamin1: nee, en dat maken we zelf wel uit.
@Benjamin1: Wat een zeur ben jij zeg.. Het heet autoBLOG.. geen autoNIEUWS. Binnen een blog ben je vrij om je keuze te maken waar je over schrijft niet? Als jij je er aan stoort, dan lees je het toch niet? Anders kun je altijd nog hier terecht: http://bit.ly/lGjLOc
@ardonjr: zolang je er niet mee kan rijden is het nutteloos, waarom kan je niet gewoon naar de dealert? Zie je jezelf al staan als dat ding bij jou de straat in komt?
@Benjamin1: als Mohammed niet naar de berg komt, dan komt de berg wel naar Mohammed.
@robbie:

……………………..Als de berg niet naar Mohammed komt, zal Mohammed naar de berg moeten gaan.

Geen dank.
@robbie: De enige vraag is, mag je hem voeren als hij tentoongesteld wordt?

#circusact.
Leuk idee van Audi! Maar het was beter geweest als er een Q7 V12 voor hing. ;)
Hater will be haters, of hoe ze dat ook zeggen onder de community van 15 jarigen. Ik vind het een origineel idee, geeft maar aan hoe je met een beetje creatieve marketingmensen gewoon iets compleet nieuws kan bedenken.
@Raul8711: haters gonna hate :p
Ik zou er bijna een twitter account voor nemen! Vind dit wel echt een mooie marketing stunt!
Op die foto met Q7 lijkt de Q3 zeker de helft groter dan de Q7 die er voor staat. Typisch gevalletje gezichtsbedrog.
ik vind het een mooie auto hoor, zeker een kanshebber voor de volgende leaseperiode…
Ik zie het al gebeuren binnenkort: mensen die op de “vind ik leuk” knop van de Audipagina klikken en zonder te beseffen op die manier een Q3 hebben gekocht.
Wat gaat dat design er bij Audi trouwens op achteruit! De A5 was de laatste mooie, maar naar het schijnt wordt die binnenkort al gefacelift (krijgt dus lelijkere achterlichten, voorlichten met een hoek af,…)
Als ik er alleen maar naar mag kijken… daar ga ik geen Twitter account voor aanmaken hoor. Facebook mijd ik al helemaal als de pest dus kans op die drie weken rijden laat ik aan jullie…

Maar het is wel weer een leuke originele reclamecampagne van Audi, en ook niet echt goedkoop want die aanhanger ziet er redelijk custom-build uit.

@CasperH: Als ik het me goed herinner weegt die Q3 ruim 1500 kg en de aanhanger ziet er ook niet uit als een lichtgewicht, dan zit je al snel aan het maximale aanhangergewicht (2000kg) van een Q5; dat zal dan ook wel de reden zijn dat ze er een Q7 voor hangen. Plus dat de Q7 niet echt concureert met de Q3, de Q5 doet dat (gedeeltelijk) wel dus is het publicitair niet zo handig om ze samen op pad te sturen als je de Q3 wilt promoten.
@potver7: ehm, ik snap de gedachtengang van de Audi importeur wel, ik wil alleen graag iets anders ;)
Wat een gezeik zeg! Als iemand een Q3 echt zou willen, zou hij er wel een kopen.
Wat een gezeik voor 3 weken met een Q3 rijden. Ik dacht dat je er een kon winnen. Nou laat dan maar.
Hmm, het is dat ik geen audi-haters ken, anders had ik hem bij hun voor de deur laten zetten :P
geef mij maar de X3 die is veel en veel mooier!
of X1 natuulijk;)
Met dat ik dit artikeltje lees, zie ik um hier op de A10 langskomen!!
Dus de Audi Q3 is dus bedoeld twitterende facebook types. Dat is duidelijk, deze is dus niet voor mij geschikt.
Beetje laf dat er dan een Q7 3.0 TDI dat moet trekken(a)
Waarom geen Q7 V12 TDI?:p
waarom doen ze dat niet met de R8 GT spyder?
mooi dink!!
vind voorkant echt wel netjes en achterkant ook;
alleen er moeten fatsoenlijke velgen onder.

@barnevelder @raukroes
blijkbaar is de 3.0TDI goed genoeg. kan niet anders :D
Wel mooi, die aanhanger!
Zo zie je maar weer.Audi is niet premium.DE andere duitsers hebben dit soort praktijken helemaal niet nodig.Komt bij dat het gewoon een overbodige auto is.Neem dan gewoon de q5.Is gewoon meer auto

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).