BMW Z4 sDrive35is krijgt upgrade van Kelleners Sport

Auteur: , 30 Reacties

We hadden eerder al de conclusie getrokken dat de BMW Z4 sDrive35is ook zonder de letter M best rap van z'n plek komt. Met standaard 340 pk en 450 Nm koppel (500 Nm met overboost) sprint de open tweezitter in 4,8 seconden naar de 100 km/u. We zeggen echter zelden nee tegen meer vermogen.

Tuner Kelleners Sport heeft de Z4 onder handen genomen en het vermogen opgekrikt naar 405 pk met 539 Nm koppel. Wat voor effect dit heeft op de prestaties, wordt helaas niet vermeld, maar ga er vanuit dat er van de acceleratietijd een paar tiende secondes worden afgesnoept.

Omdat het oog ook wat wil, kan de liefhebber kiezen uit 19 of 20 inch lichtmetalen velgen, type Hamburg of Berlin. De vering werd aangepast, waardoor de cabrio van achteren 20 mm dichter bij het asfalt ligt en van voren 10 mm. In het interieur is een ander sportstuur verkrijgbaar, evenals aluminium pedalen en velours vloermatten. Desgewenst kan dit worden aangevuld met leer en hout afwerkaccenten.30 reacties

ik vind het wel een geslaagd pakket lekker weinig optische tuning, misschien hadden die velgen net een maatje kleiner Gemogen.
@ErikkNL: inderdaad
Hebbe hebbe hebbe!!
Wat een prachtbak! :o
0-100km/h moet wel in 4.5sec kunnen met die extra power.
De velgen zijn niet echt zo mooi, maar Ik zou toch voor die eerste gaan, ik maatje 19″, ik wil mijn rug en mijn bankrekening een beetje sparen :P
Enkel de achterbumper valt me een beetje tegen, maar daar moeten de andere mensen toch niet lang tegen aan kijken met zo’n power onder de motorkap.
Interieur pics?
Velgen passen totaal niet op die auto.
Uiterlijk is ook wat braafjes.
Mooi: mijn voorkeur hebben de spaak-wielen.
Vraag me af of ze het zelfde kunnen met een 35i (zonder S), aangezien de “S” uitvoering eigenlijk alleen extra pk’s zijn. Deze pk’s kosten al 5k extra: vraag me af of er daadwerkelijk een andere (betere/duurdere) turbo(‘s) op zitten of dat het echt alleen de chip is!
Is de Z4 op de foto’s wel een 35iS?

Die heeft namelijk een dubbele uitlaat (links en rechts 1) althans, vorig jaar nog wel toen ik hem mee had voor het werk.
http://i263.photobucket.com/albums/ii158/adinsx2/Z4%20roadster%2035iS/20100612_AMT_Motortoertocht_094.jpg


Zou apart zijn als ze de uitlaat terugbrengen naar de non-3.0-versies
@adinsx: Op hun site zeggen ze gewoon “Z4”, je kan apart ook onderdelen bestellen en dan staat alle Z4 modelnamen er wel bij.
Ik veronderstel dat ze hun eigen uitlaten er onder schroeven en dat deze een dubbele is lang 1 kant.
BTW: voor je werk in zo’n prachtige wagen rijden? :o
Wat doe jij voor job? :D
@vale46: Kapper?
@norge:
Nop, geen kapper. Hoewel, morgen haal ik een witte TTS Roadster op voor 5 dagen :P

Werk bij een autoblad overigens.
@adinsx: Als het maar geen Autoweek is. :D
@adinsx: Nu’s heel Autoblog jaloers op jou!
Toch wel een leuk jobje hé, wat rondrijden in auto’s waar andere mensen alleen van kunnen dromen, niet?
@norge: Kappers hebben niet zo’n goede en sportieve smaak!
@adinsx: een ‘gewone’ 35i heeft ook al 2 aparte pijpjes
@v8amg: Daarom zei ik ook “non-3.0-uitvoeringen”
@adinsx: ohja niet gezien:)
Vroeg ik me ook af… Ik heb trouwens ook in dat exemplaar gereden.
@adinsx: er is toch een iemand die aan het opletten is, had het zojuist ook opgemerkt.
Amai wat een goedkope photoshop zijn de eerste set velgen :s … De auto daarentegen ziet er goed uit, alleen de velgen morgen anders. En als ik een “getunde” Z4 wil klop ik wel aan bij alpina. Misschien wel eerst een mailtje sturen naar de kerstman :D
Dit begint er meer op te lijken
Hele mooie auto! doe mij hem maar…
Doe mij maar die van 3D Design dan, als het om het uiterlijk gaat.

http://a8.sphotos.ak.fbcdn.net/hphotos-ak-ash4/255063_230342943658290_198169090209009_981908_4675314_n.jpg
@GeoBem007: die is wel erg netjes ja, niet te veel plastic rotzooi maar gewoon net even wat strakker, al zou ik toch wel een setje bmw velgen eronder doen.
@GeoBem007: nja, beetje téveel door z’n hoeven gezakt…lijkt altijd ‘zelf gedaan’achtig’…cheap.
Breng hem gewoon naar G-Power!
De Z-typhoon !
Best smaakvol met de 19″ velgen! Prijzen?
Ik vind de velgen niet echt mooi… Maar ik vind de auto hoe dan ook niet stoer genoeg. De voorkant oogt veel te vriendelijk voor een sportieve Roadster!
@Cantago: En toch he.. die multispaaks vind ik toch wel wat hebben. Weet niet.. redelijk chique. In ieder geval veel beter als de die 5 spaaks. Die zijn veel te “leeg”.. Toch zou ik voor een 19 inch originele BMW velg gaan. Een mooi M wiel of zo.
@Freewarefreak: Die 5 spaaks zijn inderdaad vrij leeg ja, erg lelijk! De multispaaks velgen vind ik nog best mooi, maar het is ook gewoon een moeilijke auto om goede velgen bij te zoeken. Ik denk vooral omdat het design van de auto erg druk/ingewikkeld is.
sorry jongens maar een bmw valt niet mooi te maken;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).