Big Popin’: Nieuwe pausmobiel wordt een hybride

Auteur: , 20 Reacties

Benedictus XVI heeft weer iets gevonden om zijn imago als "groene paus" te versterken.

De paus is al geruime tijd opzoek naar een degelijke opvolger voor zijn huidige PausMobiel en liet eerder al weten dat de voorkeur uitgaat naar een elektrische voiture. Dat laatste gaat ‘m niet worden, maar hij mag zijn paapse achterwerk binnenkort wel laten rusten in een custom made M-Klasse met hybride-aandrijving en 4WD. Jep, de Duitser is weer eens bij een merk uit eigen land aan het shoppen geslagen.

De PausMobiel 2.0 zal dus gebaseerd zijn op de nieuwe M-Klasse en er ongetwijfeld net zo belachelijk (filmpje) uitzien als de huidige. In elektro-modus zou de auto 30 km ver moeten kunnen komen, ruim voldoende voor de ceremoniƫle tochtjes her en der. Het is nog niet bekend of er ook een vervanger komt voor zijn G500 (lekker groen trouwens) zonder dak. (bron: PowNed)20 reacties

Hij had toch ook een Caddy met rolstoeruitvoering ofzo?
elke paus behoort tot Mercedes volk ..

ook al rijdt ie in een Panda ..
Kan hij geen zeedijk-gocart nemen, aangedreven door 6 koorknaapjes? Lekker groen…
paus = gay
@The360box: Ik denk het niet.

Gokje, hoor.
@bozewolf: Een man in jurk blijft twijfelachtig hoor :D
@norge: Ik ben 1 van de laatsten op de aardkloot die de paus en de RK-kerk wil verdedigen. Wat ik daar allemaal wel niet van vind..poe.

Maar “paus=gay” posten en verder niks getuigd wel van een zeer laag nivo, ook qua humor, dat ik iets moest zeggen.

Iig doet kruisdoos 360 zn leeftijd eer aan. Achterlijk dus.
@bozewolf: Het feit alleen al dat hij die pedo figuren door de vingers ziet noem ik goor, getuige van gay. De kerk intresseert me niks. Buite dat, de paus heeft wel meer van die leuke praatjes, je moet de bijbel anno 2011 niet te letterlijk nemen.
@The360box: Misschien is de paus gay, ik weet het niet, maar Pedo-figuren een hand boven het hoofd houden is NIET gay. Dat is een zware belediging voor de gays onder ons.
Sinterklaas hoort toch op een paard te zitten en niet in een “groene” mercedes ?
mister paus, waarom geen maybach landaulet???
te voet is veeeeeeeel groener
Perfect als je tussen de mensen massa’s door rijdt (wat ze daar op het Sint Pieterplein nog wel eens doen) lange afstanden rijdt hij toch niet in de pausmobiel, dus een paar kilometers op een acculading is genoeg. En in Genesis staat waarom de mens op aarde is: de aarde behouden, en daar doe je dan als Paus ook echt wat mee (nou ja, misschien kun je er onheilsprofeet Al Gore mee bekeren, is ook winst). Samengevat, positief.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).