Nederlander doet 308 km/u in een Nissan GT-R [video]

Auteur: , 308 Reacties

Een lichtelijk getweakte Nissan GT-R is tot grote dingen in staat. Dat bewijst de nu volgende -op de openbare weg geschoten- video wel.

Godzilla met 540 pk, een stoplicht dat op groen springt en een maat die alles filmt vanaf de passagiersstoel. Jep, we hebben er weer een! De bestuurder van deze GT-R doet eerst even 162 km/u in een druk bevolkt gedeelte van een stad (Hoofddorp? Heemstede!) en daarna zien we de jonge knaap nog even 308 km/u aantikken op de N205. Acceleratie-power, jouw Nissan heeft het!

Lezersvraag: wat is dommer. Zo ontiegelijk hard jagen, of alles filmen, met je hoofd in beeld komen en het resultaat op het web slingeren? Koos heeft immers ook een internetaansluiting.

Het bewijsmateriaal De beelden bekijken kan op Autojunk.nl!

Nederlander doet 308 km/u in een Nissan GT-R

Met dank aan alle tipgevers!308 reacties

Wat een idioot. Er zal maar net iemand oversteken in de bebouwde kom. 308km/u op de snelweg zie je wel vaker, maar idiote snelheden in de bebouwde kom kunnen gewoon echt niet. Wat mij betreft mag ie zelf zn leven lang invalide worden.
@roadronner: hij is wel dom bezig om het in de bebouwde kom te doen, op snelweg/Nweg dat zo rustig is mag die van mij zijn gang gaan. wel vet 300+ in NL. :)
@SyriX: hmm snelweg is ook niet altijd handig rij zelf veel motor( regelmatig illegale snelheden)
maar heb toch al een aantal keren bijna op autos gezeten die het gewoon niet doorhebben en ook niet verwachten dat je met ruim 250+ voorbij komt dus is absoluut niet veilig!
@nicktexel: en ja dat is normaal, als jij met 260 aan komt zetten reken ik daar niet op…
@Benjamin1: ga ik mee met je mee
rij over het algemeen wel normaal maar soms in de weekenden op de snelweg met vrienden is het wel eens opjutten en dergelijke maar dat kan je ook niet verwachten van mensen als je 200+ rijd

@rickB: 140 is ook niet toegestaan in nl jochie
@nicktexel: Het is een gangbaardere snelheid dan 250, en buiten dat beter in te schatten!
Ouwe lul!
@nicktexel: Op de snelweg en buiten de bebouwde kom heb je veel minder kans om niet op tijd te kunnen remmen voor een voetganger, dus is wel veiliger. (dit is kansberekening dus begin niet over dat ik nog geen rijbewijs heb.)
@nicktexel: Dat doe je zelf! Je medeweggebruikers gaan ervanuit dat je 120/130/140 rijdt, geen exotische snelheden van ruim boven de 200!
@RickB: klopt, 160-170 is tegenwoordig op de A16 geen uitzondering meer. 308 is bijna 2x zo snel…
@RickB: Beter spiegelen?
@nicktexel: Wat rij jij dan, dat jouw motor 250+ gaat?
@As_long_as_it_is_fast: honda vtr sp2 met nodige modificaties
onder andere
leo vince uitlaat systeem
kuip van carbon
spatbord voor+achter carbon
pipercross luchtfilter
naja ga nog maar ff door
ding loopt om en nabij de 300
@nicktexel:

LOL! om en nabij 300? Dat mocht je willen met je 136PK :-)
Daar helpt geen pijpie en carbon kuipdeeltjes al helemaal niet.

300Km/h op een motorfiets +200PK anders kan je het shaken.

OT, ziek om zo hard over zo’n weg te knallen, zoek dan een stuk snelweg uit, maar niet hier…
@clubbtraxx: gast mischien ooit gehoord van de rc51 die heeft toch echt 185 pk en die is ongeveer 30% lichter als de normale dus ik weet zelf wel hoe hard mijn motor gaat hoor
@clubbtraxx: Noem eens een motorfiets met 200pk dan?
@roadronner: Op de snelweg ging het er ook zwaar over, zie eens hoe dicht hij langs die wagen scheurt op seconde 58? Doe dit op de linkerbaan van een 3-baans snelweg op een moment dat het heel rustig is. Van zodra je iemand naar de 2de file ziet gaan hou je in. Anders keur ik dit regelrecht af…
@koenmb: idem voor 1:09.
@roadronner: Die mongool mocht even een blokje om van de eigenaar, kon de auto dus niet. We spreken dus over 2 mongolen. Misschien kunnen de buurt vaders even bij hun langs gaan en laten voelen hoe het is als alle botten gebroken zijn.
@roadrunner:

Iemand invalide wensen gaat dan niet iets te ver, maar als deze knaap zijn rijbewijs + auto kwijtraakt zal ik daar niet om treuren. Dit gaat gewoon te ver..
@EFB: agreed!
@EFB: Is niet zijn auto neem ik aan.
Wat een debiel. En ook al is die N weg rustig is het nog steeds niet zonder gevaren. Er hoeven maar 2 auto’s te rijden, waarvan de 1 de ander in haalt en daar kom je dan aanrijden met je 300 km/h
@DonEmilio: Dan heeft de jongeman in zijn geleende auto een probleem, of het geluk dat de auto magistrale remmen heeft.

Niet slim al met al, als hij het had gedaan op een nachtelijke N205, met nog minder verkeer, kan ik het nog redelijk snappen. Nu is allemaal uit proportie.
ach ja, iedereen kan een gaspedaal intrappen.
@avda: Precies, iedereen kan een gaspedaal intrappen, maar dat wil nog niet zeggen dat je een goede chauffeur bent.

Deze persoon faalt sowieso al hopeloos doordat hij zo hard door de bebouwde kom scheurt. Hij mag nog van geluk spreken dat er geen fietser door rood heen reed, want die was dan morsdood geweest. Hopelijk kan de politie de vent zijn rijbewijs nog afpakken.
@thefav: Dan hoop ik ook dat die morsdood is als hij door het rood rijdt want dat ga je in mijn ogen een nog grotere fout als die bestuurder van de auto.
@micheloo0: ff serieus, met het door rood rijden met de fiets is het onmogelijk iemand dood te rijden, met 160 kmh door de stad is dat heel goed mogelijk.
Lol, lekker slim met je hoofd erop.
@Lan_Evo: Want met een hoofd kun je zo veel. Als ie nou eerst even z’n naam noemde of z’n ID bewijs voor de camera hield had ik hem wel voor goed achterlijk verklaard.
@fant:
Naam is al bekend, denk niet dat je er direct in de problemen mee komt met de politie. Maar ik zie op geen enkele manier hoe het slim is, filmpje gaat wel half Nederland rond zo. Of je moet respect willen afdwingen bij 16-jarigen.
Het eerste stuk wordt gereden op de N201 in Heemstede.
@kiekoek:
Het tweede stukje op de Drie Merenweg. Mooi stukje asfalt waar je ff lekker kan gassen :)
@defeun: Dat had ik uit dit filmpje niet kunnen afleiden… ;)
@defeun: volgende week intensievere controle aldaar….
Tja onverantwoord….
170 ofzo nog oké, maar 310 gaat te ver…
@bigcar: Als je dan toch te hard rijdt, doe het dan goed…
Man o man wat had dat fout af kunnen lopen 160+ in een woonwijk dan heb je serieus te weinig knikkers in je kommetje. Denk dat de meeste hier best is wat harder rijden dan toegestaan maar dit is insane
@E34M5Touring: volgens mij heb je dan uberhaupt geen knikkers in je kommetje
160+ in een woonwijk is echt debiel! op de snelweg boeit me niet zo.. wel leuk dat ze alles hebben gefilmd.. misschien krijgt dit filmpje nog een staartje??
Wat zou het toch leuk zijn als een van die auto’s op de snelweg de gozers van wegmisbruikers waren..
@Rover75v6: Om wat te doen? Waarschijnlijk hadden ze niets eens tijd genoeg om de nummerplaat te lezen.
Kan dit eigelijk als bewijs materiaal gebruikt worden?
@laurensl: ja, is bij bekenden van mij ook al eens gebeurd, ging er ongeveer evenhard aantoe.
@laurensl:

Zeker weten. Is bij ons in België al vaker gebeurd voor kleinere gevallen.
@SHFT: Ja, maar wij zijn geen Belgen hè… Kom nou
@laurensl: We weten in ieder geval wie dit is Pieter Kiveron. http://www.facebook.com/kiveron Ik zie dat hij zijn
Overigens, op Dumpert stond een link naar zijn facebook. Daaruit bleek duidelijk dat hij de chauffeur was. De naam van deze sukkel is Pieter Kiveron
@thefav: mooi zo, hoop dat ze hem een zesbaans snelweg over laten steken ofzo…

Of OV voor derest van zijn leven…
@thefav: Moeke staat ook op facebook, zullen we de link van het filmpje eens doorsturen?
@koenmb: Lijkt me een uitstekend idee.
Super cool!
Het is zeker onverantwoord. Helemaal om even stoer te doen voor een filmpje om die vervolgens nog op internet te zetten ook. Maar wie zou zo’n auto niet even open trekken? 300 gaat me dan weer te ver..
Wat een gezeur eigenlijk over onverantwoord dit dat blablabla, geen van jullie heeft ooit een GT-R gereden, dus geen van jullie kan uitspraak doen over wat wel en niet verantwoord is met een dergelijke supercar. 300km/h met dit soort auto’s is geen probleem, mits bestuurder uiterst defensief rijd, ik heb geen enkele gevaarlijke situatie gezien in het filmpje dus: B’VO!
@bassie: de echte Bassie is slimmer dan jij mongool
@bassie: Debiel! Hoe kan je met 300 km/u defensief rijden? Wat als die wagen voor je op het linkervak beslist naar links te komen om weet ik wat voor reden. Eer je op de rem kan duwen en zeker eer je snelheid lager is dan de zijne, zit jij al lang op de achterbank van die gozer. Mensen als jij kunnen beter preventief en uit eigen beweging hun rijbewijs inleveren alvorens er doden vallen. Uilskuiken!
@fortuna: Heerlijk die reacties, al eens 300 gereden? nee? zwijg dan, moraalridder..
@bassie: Jij bent van het soort dat andere mensen in de vernieling zou rijden. Ik werk voor diverse automobielconstructeurs en voer regelmatig hoge snelheidstesten en testen op de limiet uit, op afgesloten parcours en nooit op de openbare weg. Op parcours is het al gevaarlijk genoeg, laat staan op een weg waar andere weggebruikers zijn waar dergelijk gedrag helemaal niet verwacht wordt.
@fortuna: ik ben van het soort dat van mening is dat 300km/h niet onverantwoord hoeft te zijn en ik het daarom ook zo nu en dan aantik. Voor het echte stuurwerk ga ik naar Zandvoort of de ring, maar snelheid is relatief, 300km/h of harder kan in een hoop situaties op de openbare weg PRIMA!
@bassie: ik wel en ik ben het met je reactie eens :) ik heb zelfs al eens 310 gereden op een 80kmh weg… (ik denk dat ik nu weer word uitgemaakt voor mongool door de moraalridders hiero)
@bassie: Juist. Lekker de cijfers erbij pakken dan maar? Deze rijstroken zullen waarschijnlijk zo’n 3.5 meter breed zijn. De auto zelf is pak weg 1.8 meter breed, wat neerkomt dat jij eigenlijk met 1.5 meter verschil tussen jou en je weggebruiker met 300 langs rijdt. Het was rustig, dat wel, maar hij hoefde maar een klapband te krijgen of moeten uitwijken en hij had zomaar een van die auto’s mee kunnen nemen. Aangezien ik hier niet verwacht dat iemand met 180km/u verschil langs zal rijden, denk ik dat dit bij lange na NIET defensief rijden is. Hij houdt niet in bij het passeren en dat is alles behalve veilig. We hebben zelf 250-260 aangetikt in Duitsland, daar verwachten mensen het, maar hier in Nederland vind ik dit dus echt onverantwoord. Het is een gaaf filmpje omdat het een kick geeft, maar wat heb je op je geweten als je in de bebouwde kom een kind aanrijdt die de straat over rent? Beter even naar de grens rijden dan in plaats van hier dit soort dingen uithalen.
@jzaero:

Ohja, want in duitsland rijden geen buitenlanders (o.a.) nederlanders? Hoe vaak ik had moeten staan op mn rempedaal vanwege zo’n ouwe bokkenlul met zn sleurhut.
@gabriel91: uiteraard rijden die daar, maar de kans dat ze niet verwachten dat je met hoge snelheid rijdt is kleiner right
@jzaero: ik snap je punt, maar toch ben ik het niet met je eens, een klapband kan je bij 50km/h al je leven kosten als je van de weg raakt, en het is idioot om daar rekening mee te moeten houden.
Ten tweede, defensief rijden kan op alle snelheden, en wanneer je met 250-300km/h een auto nadert is het niet altijd nodig je gas los te laten. Wanneer je echter 2 auto’s vlak achter elkaar nadert, dan zou ik wel degelijk mijn snelheid 100-150km/h laten dalen daar er een grote kans is dat deze achterste naar links schiet en jouw snelheid niet inschat om in te halen.
Ten slotte, wil je nu beweren dat het in Duitsland wel veilig is om 300 op soortgelijke wegen te rijden?? Dat slaat al helemaal nergens op, want ook daar kan je natuurlijk je klapbandje krijgen…
Onverantwoord gewoon… die kerel heeft een GT-R en ik niet…
@kingdecay: Huren.
Triest hoor.. Leuk dat je zo hard durft in de bebouwde kom, maar die auto die hij voorbij gaat lijkt wel stil te staan.. Dit gaat te ver hoor, onverantwoord!
hard rijden ok , mits veilig. hier in Nederland verwacht je niet dat je wordt ingehaald door iemand die meer dan 300 km/h rijdt.
Hij rijdt niet alleen zichzelf te barsten maar ook diegene waar die tegen aan rijdt.
Onverantwoord dus maar wel een vette bak en dan moet je je wel kunnen beheersen en dat valt niet mee.

Marchel.
Deze video meteen naar de politie opsturen gvd!
Nou bestuurder, als je dit leest (and I’m sure…): FAIL :?
och. Ik moet kunnen dit. Gaat toch goed. Lekker rustig allemaal. Alleen dat filmen is niet zo handig gedaan…
Russisch roulette. Knaapje op pad met 540pk. Het is duidelijk dat deze gast geen enkel benul heeft wat 540pk inhoudt en wat je daarmee kan aanrichten. Ik zou helemaal gaan flippen als ik de eigenaar (z’n vader?) van die GTR was.
Gelukkig brengt hij zijn eigen kop in beeld, dat bespaart de politie weer een hoop werk. Rijbewijs afpakken en een boete zo hoog dat hij z’n GTR moet verkopen, sommige mensen hebben ook geen greintje respect voor een ander.
Iedereen is het er wel over eens dat dit niet kan binnen de bebouwde kom. Verder is het wel een dik filmpje op de snelweg.

‘T is wachten totdat dit filmpje bij RTL Boulevard te zien is, waarin Kwalbert leuk zit te vertellen: ”En ja, wat we nou hebben jongens, echt een primeur. Een jonge knaap, of ja zo lijkt het, rijdt in een Witte Sport auto met 160 km/h in de bebouwde kom! Winston: 160? Kwalbert: Ja 160. Maar goed, vervolgens trapt deze idioot door tot 308 km/h op de N205. En wat is nou het leukste? Hier komt het: Zijn hoofd staat erop. Nou zou ik denken van ja, als je dan toch als een idioot door de straten rijdt, doe dan een masker op.. Hua hua hua hua hua..

Of iets in die zin :-P
wij hadden hier bij ons ook zo’n idioot. een zwaar opgefokte lancer evo maar, en zo vertelde hij zelf, met remmen van 5000 euro. 3 maanden later was zijn auto plat inclusief zijn 5000 euro kostende remmen omdat hij het niet kon beremmen op de 80km/pu weg waar hij bijna 200 reed en iemand wel even die auto voor hem ging inhalen.
Gaaf! Wel super dom en lomp om het daar te doen maar goed! Dit vraagt om politie waar ik het wel mee eens ben! Dit kan niet…. Ik rij zelf motor en dan doe ik ook illegale snelheiden die aardig in deze richting gaan maar niet in de bebouwde kom en ook niet op een 2 baans weg!
Deze debiel rijdt 160+ waar mijn nichtjes regelmatig met hun fiets de weg oversteken. Doordat zij zijn snelheid niet kunnen inschatten zijn ze bijvoorbaat kansloos roadkill. Niet meer doen babyface! of ik knoop je aan de hoogste boom.
@T16: 1
@T16: hhh
Die ging vlot.. Wel dom om er met je hoofd op te staan…
Ook gewoon onverantwoord rijgedrag natuurlijk…
160 in bebouwde kom is er gewoon over..
Tja, dat zou een Porsche Turbo rijder nou nooit doen.
Nissan GT-R plebs…
@Rick-dos: nee die doen dat niet…
http://www.youtube.com/watch?v=hGBvq5QIIvU
@w0o0dy: Autobahn, toch? Kein problem! I.t.t. deze GTR plebs…
@Rick-dos: gt3 mafketel…
http://www.youtube.com/watch?v=08TOfCaKxp8
@w0o0dy: yooooooooooo wa ne zot. :D Hij moet maar een fractie van een seconde twijfelen en bam, hij zit erop.
@w0o0dy: In één woord; levensmoe. RBW afnemen en nooit teruggeven :o
@w0o0dy: Ik heb eerder medelijden met deze arme stakker, de remmen van zn gt3 lijken niet te werken! Daarenboven was zn vrouw nog aan het bevallen op de passagierstoel en filmde het hele gebeuren.. Althans dat is mijn interpretatie
@w0o0dy: dit is toch vrij logisch, we lopen allemaal te zeuren niet in de woonwijk en dan rijd die op de autobahn waar ze op 3 banen op de 1st en 1de baan rijden ja ik zou er ook langs gassen
@w0o0dy: Oke.. Dit is wel onverantwoord rijgedrag…
Wat een mafketel! Hoop dat hij, en dat gaat binnenkort vast gebeuren gezien zijn rijstijl, alleen zichzelf in de vernieling helpt en niet iemand die op dat moment oversteekt. Onverantwoord gedrag.
Wat een baas, hou oud zou hij zijn, 18/19? :P Het is zowiezo niet zijn eigen GT-R, anders ben je wel extreem goed bezig op financïeel gebied.
@Tommy2: Nog nooit in Rotterdam geweest zeker ;) Daar zie ik kinderen (18a19 jaar) rijden in AMG’s en dergelijke.

Zijn helemaal zo goed niet bezig op financieel gebied aangezien het allemaal zwart is.
@Donstil: Een auto met Nederlands kenteken en een jonge gast erin is 9 van de 10 keer een gehuurde auto.
@e550: ja want ze gaan je op je 18e een GT-R huren, 0% kans vriend…
@bassie: Jij weet niet waarover je praat. Genoeg bedrijven in Rotterdam waar je een dikke bakken kan huren. En dat van die GTR: of de eigenaar zit er naast, kennis of gewoon gehuurd.
@e550: Ik zie ze hier rijden in C63 amg’s . M3’s enz .

Dat zijn echt geen huur auto. Althans niet allemaal. Dat is gewoon verkeerd geld.
@Donstil: Een jonge buitenlander krijgt een dure auto never nooit op zijn naam in Nederland. In de zomer zie je regelmatig jongens in dure auto’s rijden, maar dat zijn Duitse export platen, die ze alleen in de zomer gebruiken. Als ik met mijn auto in Nederland rijd (Russisch kenteken) wordt ik regelmatig aan de kant gezet voor controle. Laat staan een buitenlander met Nederlands kenteken. Een jonge gast met Nederlands kenteken is bijna altijd gehuurd of van kennis. Duitse export is altijd zelf betaalt, maar vaak alleen voor de zomer. Duits kenteken vaak gehuurd.

In de zomer pakken de crimineeltjes uit met dikke bakken uit Duitsland, maar als de zomer eenmal gestopt is, zie je iedereen weer rijden in Golfjes en andere anonieme autootjes.
@Donstil: bij beunen in de “groente” zeker?
Haha waarschijnlijk vind iedereen het hier Onverantwoord omdat ze zo onwijs jaloers zijn. Ik moet mezelf nog zien als ik in een GT-R zou mogen rijden, waarschijnlijk zou ik hetzelfde doen. Het is er rustig genoeg voor.
@Donstil: op de a2 helemaal links, midden in de n8 nog oke….maar dit is echt levensgevaarlijk…..
@Donstil: Dan ben ik blij dat jij nog geen GT-R hebt mogen rijden of mag rijden.
Wat een ontzettende Mafkees is dit, deel 1 is op de Heemsteedse Dreef (in Heemstede duh). drukke weg waar veel fietsers rijden en vaak zat mensen ook door rood heen fietsen. Deel 2 is op de driemeren weg omgeving hoofddorp. Jammer dat ze er niet stonden te flitsen… Welke mafkees gaat er met 200+ snelheidsverschil inhalen?!?!
En wat nog dommer is, ik weet waar dit hondslelijke (persoonlijke smaak) ding staat en daarvoor stond er een hele mooie zilvergrijze ferrari (ik dacht een 430)… ik snap niet dat je die ruil maakt…
25 jaar rijverbod en als bijkomende taakstraf 3 jaar lang elk verkeersongevalslachtoffer bij de ter-aarde-steller terug toonbaar maken. Word je nederig van.
@fortuna: Vroeger was dat wel zo ja, nu kom je er hoogstwaarschijnlijk vanaf met een taakstraf!
@RickB: Nee, pedofielen en verkrachters krijgen een taakstraf in Nederland. Bestuurders die zo hard rijden krijgen een gigantische boete + 2 jaar cel.
He, dat is Joris!
Ik had het wel van hem verwcht eigenlijk.
Lekker snel bommetje!
@rebbels: Zeg dat tegen Joris dat ’t ne loser is, met mijn groeten. Dat hij wat verantwoord gaat rijden ipv op die manier.
Respect
@x7phenom: Respect? Het gas in trappen, verdien je tegenwoordig zo respect?!
@RickB:
waarom niet moet kunnen toch.
Je koopt geen dikke auto om rustig te rijden zoals die Ferrari mannetjes.
Iedereen valt over die gozer heen. Ik kan er niet mee zitten. In de bebouwde kom is wel te hard.. oke.. maar op de snelweg.. kei rustig.. kicke toch? Gas er op. Cool om die GT-R even te horen brullen. Wat een beest is dat toch!

Ik hoop dat ze hem met rust laten. Hij is toch niet geflitst of gepakt? Nou dan.. dan ook niet achteraf via internet gaan zeiken. Heterdaad of niet. Punt.
@Freewarefreak: Enig idee wat een schrikreactie van andere bestuurders dit kan hebben? Met 200+ ingehaald worden, je ziet m echt niet aankomen.
@Freewarefreak:
Ik weet niet of jij regelmatig op de snelweg rijdt, maar
ik rijd 50k per jaar en zie dagelijks mensen met een gangetje van 100-120 van de rechter- naar de linkerbaan verschuiven zonder dat daar aanleiding voor is… Met die 140 km/u waarmee ik aan kom blazen rem ik dat wel bij, ik hou iedereen in de gaten.
Die babyface in het filmpje haalt met 300 een auto in die hooguit 100 km/u rijdt…
Wordt een bloedbad als die langzame automobilist opeens besluit om alvast voor te sorteren voor de kruising die over een paar kilometer komt……..
Doe het dan op de A2, als het rustig is kan je er altijd 2 of 3 banen tussen jou en de rest houden.

Ik vind het in ieder geval onverantwoord kneuzengedrag, en wast mij betreft pakken ze die gozer keihard aan!
gisteren reed hier nog 1 uit de lotus garage bij me aan de overkant, die reed tenminste rustig, wel zotte snelheid 308… met 540pk en hij was er nog niet helemaal
Ja joh…160 in de bebouwde kom.

En daarna even inhalen met 200kmu snelheidsverschil en geen uitwijk ruimte.

Lekker verstandig.

Wel benieuwd hoe dit afloopt. Is er al internet-justice verricht op deze klootviool? Facebook info + filmpje naar politie gestuurd? Ouders?


Iedereen die zeikt dat het best wel kon, denk ff na. Dat eerste stukje is gewoon levensgevaarlijk. Zoals ook in dit topic al wat mensen hebben gezegd, das een drukke straat met fietsers en kruispunten en wat nog allemaal. Buiten een woonerf de slechtste plek om even leuk naar de 160 te trekken.

Weten jullie nog paar maanden terug in Rotterdam, die hond die met zn pickup á 160kmu op een andere auto inbeukte? Drie of vier doden. Lekker dan.

Of dat je kind oversteekt zonder te kijken. Daar zijn ’t kinderen voor namelijk. Die willen dat nog wel eens doen. Kom je aan met je fullthrottle GT-R.

Hard rijden is altijd leuk en soms praktisch als je haast hebt. Maar doe het een beetje verantwoordelijk. Ga naar een echt rustig stuk autoSNELWEG (wat dit niet was, gezien het gebrek aan vluchtstrook), liefst 3-baans, nog liever in Duitsland, een stuk dat je kent en overzichtelijk is, en hou het snelheidsverschil bij inhalen beperkt tot 50 a 60.

Het is best makkelijk te zien in je spiegels dat een achteropkomende auto hard rijdt. Maar hoe hard is heel moeilijk in te schatten. Zo zie je het verschil tussen 170 en 250 nauwelijks maar dat het een groot verschil maakt hoef ik niet uit te leggen.
@bozewolf:
Als die ***** fietsers nou niet door rood fietsen wat die lamme flikker nou altijd doen is er niks aan het handje. anders eigen schuld. Volgens mij mogen die klote fietsers dat en zonder verlichting fietsen in het donker met 4 man naast elkaar fietsen whaaa, daar moeten de wouten is wat aan doen maar neeeeeee dan moeten ze rennen dan doen ze niet graag.
@x7phenom: Tot het eens een kind van jou is.. Wat zeg jij toch allemaal?! Omdat een kind door het rood rijdt, verdient het om te sterven? Mooie standaarden, man! Dit filmpje mag rechtstreeks naar de politie, totaal onverantwoord. Zeker de snelheden op zo een smalle autosnelweg.
@goofr:
Niet alleen kinderen hoor
@x7phenom: Ongeacht of er nu iemand door ’t rood rijdt of niet. Dit rijgedrag hoort NIET thuis op de openbare weg, overdag en al zeker niet in de bebouwde kom.
De reacties op Autojunk zijn allemaal positief – en hier zijn ze allemaal negatief. Hebben wij misschien de neiging elkaar een beetje na te praten?
Het stuk boven de 200 was volgens mij niet zo heel link; er zijn alleen een stuk of 3 auto’s gepasseerd. OK, die moeten dan niet naar links komen om zélf iets te gaan inhalen. Maar de weg was verder verdiept aangelegd, dus er kon lastig opeens een fiets of voetganger vandaan komen.
Maar dat stuk in de bebouwde kom was echt onverantwoord.
@mout: zeg nooit nooit
@nicktexel: Goed plan.
Maarruh… ik zei dat lelijke woord toch niet? Mis ik iets?
@mout:
Hier bij autoblog zijn ze allemaal wat ouder en saai denk dat dat het is.
@x7phenom: erg saai… gezeik om niets, iemand geeft eens rustig gas met een GT-R…
@bassie:
Heb het over de eerste regel van mout
@bassie: tuurlijk, dagelijkse kost voor Bassie in z’n Prelude! Zoals jij reaguurt moet je wel geen rijbewijs hebben. Ik denk eerder dat jouw rij ervaring bestaat uit:

-The fast and the furious 1
– 2 fast 2 furious
-Fast and the Furious: Tokyo Drift
-Fast and Furious 4
-Fast and Furious 5

NFS: Most Wanted
NFS: Shift
NFS: Shift 2
NFS: Hot Pursuit 2

Nuff said

Ik denk dat het percentage met rijbewijs op AJ 0% is en op AB 25%. Verklaart de verschillende reacties.
@Benjamin1: mijn auto staat in mijn afbeelding, ’10 s3, DANKU!
Je kinderen zullen net de straat over rennen.

Wat moet je een klein intellect hebben als je dit in de bebouwde kom doet…

Wat een dom pubertje…
@tijsman: Ik wil alleszins nooit een kind door m’n voorruit scheppen. Geef mij maar een trage corolla dan.
Heemstede?
check die gast in het begin trouwens vet gefocust op het stoplicht en dan nog 2 seconden te laat zijn
@nicktexel: Gefocust? Zenuwachtig zul je bedoelen.
@degraafm: precies om te laten zien hoe “stoer” die is om met 150 door de BBK te rijden, met een auto die niet van hem zelf is
Als je toch het budget hebt om een dergelijke auto te rijden, dan ga je toch lekker naar de ring? Oh, wacht… daar zitten bochten in, dat trekt dat jambekkie achter het stuur natuurlijk niet.

Wat een ontzettend kansloos filmpje, en een nóg kanslozere bestuurder!
Hoe kun je nu zo infantiel zijn dat je anderen met een snelheid als dit in haalt?
Koos, doe er eens wat aan!
Dit filmpje brengt herinneringen op van het filmpje uit Japan met de Ferrari F40.
.
Kans bestaat dat het ook nog een dejavu gaat worden.
.
Verder moet ik er niet aan denken om op Nederlandse wegen knetterhard te gaan rijden. Veels te gevaarlijk. Doe het dan op de snelweg. Deed die Japanner ook.
After 200km/h you have no friends… ;-)
Aan jullie reacties te zien snap ik waarom de politie tegenwoordig geen flikker meer uit voert.
@GOD: Oh God, ENLIGHTEN US. Onderbouw en vertel. ;)
160km/u in de bebouwde kom is nuts, 308km/u op een weg waar je 100 mag is ook nuts. Iedereen die het verdedigt snapt te weinig van autorijden om van mij achter het stuur te mogen. Jammer genoeg ga ik er niet over.

Ik ben verre van een heilige maar andermans veiligheid mag je niet veronachtzamen. Zij horen ook jouw veiligheid in het oog te houden en de meeste doen dat. Respect voor wie dat doet, geen grijntje respect voor wie het niet doet, ongeacht auto, ongeacht talent.

200km/u snelheidsverschil betekent dat iemand zich zo goed als dood schrikt als je zo dichtbij voorbij jaagt. Probeer het voor de grap eens… ga eens op zo’n loopbrug staan boven de snelweg. Kijk eens hoe hard 130km/u werkelijk is.
@w0o0dy: Op zo’n loopbrug? Op de middenlijn moet je gaan staan, om te merken wat zo’n andere chauffeur ervan ziet
@w0o0dy: Helemaal mee eens. Ik ben zelf ook niet zo’n moraalridder, maar dit is bij lange na van verantwoord. Mensen die hier op autoblog zitten en erop kicken zijn waarschijnlijk pubers die nog niet eens weten wat veiligheid betekent. Ik maak regelmatig lange ritten op de snelweg en dan haal je nog weleens in en schuif je van banen. Het hoeft niet eens druk te zijn, maar je verwacht never nooit iemand met 200km/u verschil achterop je te knallen. Insane serieus. Je ziet dan weliswaar wel iets in je spiegel zitten, maar een snelheidsverschil van 200km/u betekent dat je 55 meter per seconde rijdt. Aangezien twee seconde afstand op 100km/u ongeveer 50-55 meter is, denk je dat hij dus nog twee seconde van je af bent. In werkelijkheid zit hij dus al bovenop je voor je het door hebt. In Duitsland kan ik het begrijpen, maar zelfs daar is het soms gewoon onverantwoord.
OK, iedereen is er over eens dat binnen de bebouwde kom het erover was, maar sommigen vinde de snelweg geen probleem.

Daarom voor de “lol” het volgende berekend: stel, je rijdt 308 op een tweestrooks snelweg. Je denkt dat er 1 auto op de rechter rijbaan rijdt aan 100, maar zie je er een auto voor en die gaat natuurlijk ingehaald worden. Vanop welke afstand moet je ten allerlaatste die slecht zienbare auto net ervoor ontdekken om nog tot hun snelheid te kunnen vertragen? (randvoorwaarden: 1s totale reactietijd en 1g remvertraging – zeer optimitisch op koude remmen en vanop die snelheid). Antwoord: 250m. Op die afstand (die langer is dan je denkt, stat maar eens 250m af) moet je al heel scherpe ogen hebben om de auto ervoor te ontdekken want aan die snelheid is alles wazig…
Daarbij komt dat meneer toch niet vol in de ankers zou gaan bij het ontdekken van de andere auto (zolang ie niet al ingehaald word) en hij is dan gedurende 3-4 seconden (weerom, een lange tijd) volledig afhankelijk van dat de achterste auto geen inhaalmanoevre begint. De kans dat ie dat wel doet is zeer groot (juist opdat ie dichtbij rijdt en dus moeilijk zichtbaar is) en de gevolgen verschrikkelijk.

En zelfs al gaat ie – op tijd – vol in de ankers, in de werkelijkheid en dankzij Murphy is er dan nog net wat spoorvorming en met 308 vol op de ankers krijg je zo’n harde ruk aan je stuur dat je de controle verliest….

Pure Kamikaze dus, niet goed te praten.
@Onehp: En wat is dan wel een veilig inhaalsnelheid? 30km/h snelheidsverschil. Op de tijd dat iemand plots van rijstrook wisselt (ong. 2s) heb je genoeg tijd om te reageren (1s) en af te remmen (1s). En zelf al is het een echte geweldenaar die zich letterlijk voor je neus smijt, dan kun je met een botssnelheid van 30km/h nog een redelijke kans om de controle over je auto te behouden.
@Onehp: ik heb eens de de remafstand gelopen van 190-0. Moet je echt eens doen, life changer!
@Onehp: Inderdaad. Je zal op 100km/u een tussenafstand verwachten van 55meter (2 seconde vuistregel). Dit is precies de afstand die hij in 1 seconde aflegt op 200 km/u snelheidsverschil. Iemand die normaal rijdt, zal denken dat hij hier dus veilig tussen kan omdat hij niet verwacht dat hij 300 rijdt. Wat je dus hebt is dat de auto die 300 rijdt er al bovenop zit voordat hij kon remmen. Zelfs als hij kon remmen, met een snelheid van 300km/u en koude remmen (remvertraging van 8m/s^2) zal hij ongeveer 190 meter nodig hebben.
Dat eerste stuk is het laatste deel van de Heemsteedse dreef in Heemstede, richting Haarlem. Niet bepaald een veilige, rustige weg, zeker de eerste kruising die hij oversteekt is erg druk, daar is al eens iemand dood gereden. Wat een imbeciel!
heerlijk, ookal zou ik moeten zeggen onverantwoord binnen de bebouwde kom. maar komop iedereen zou dat wel is doen (ik al helemaal) lekker kicken, lijkt het nog sneller omdat alles zo dicht op je zit!
Ik wacht op de ‘updated’ versie van dit artikel waarin hij ofwel rond een boom geplooid is ofwel dat er een onderzoek naar hem geopend is.

Er is niemand gewond geraakt en het is allemaal heel grappig enzo maar 300 is gewoon TE, als je dat zelf nog nietmeer ziet.
Haha!

http://www.autogespot.com/nl/viewimages.php?id=c693916062011212301
@JvT: happa:

Naam: Pieter Kiveron
Leeftijd: 19 jaar
Geslacht: Man
Werk Management Detailhandel.
School http://www.flickr.com/photos/kiveron
Favoriete Spotstad Zandvoort,Haarlem
Auto Volkswagen Golf 3 1.8GL
Op 0:35 zit zo’n overgangetje dus hoe is dan zeker dat die knaap deze snelheid heeft gereden?
@bobb:
True, maar dat stukje binnen de bebouwde kom is al belastend genoeg, en als je op bovenstaande link van Autogespot klikt kun je zien dat ie zelf verklaart achter het stuur te hebben gezeten. Niet slim. Mijn gok ik dat ie nu hard bezig is om dat spotje te verwijderen/aan te passen.
Haal die fl*kker eens van de weg. Arrogante z*k. Nu ja, arrogantie doet hem in dit geval wel de das om, dus boontje komt om zijn loontje. Nooit gehoord van afgesloten circuits?
Ach ja hard rijden op een snelweg/rijksweg in Nederland is stoer hoor ,heb zelf liever een bergweggetje waar 80 al dodelijk is .
Gewoon ontzettend gevaarlijk.
Hij brengt zichzelf in gevaar, maar andere weggebruikers nog meer.
Want over het algemeen word je niet dagelijks voorbij gereden met 300 km/u. Een vrachtwagen chauffeur die het “even” niet ziet kan het plezierig ogende leven van deze man in één moment behoorlijk verkorten.
Geen respect, doe dat lekker in Duitsland of een circuit.
Het is wel een mooie rechte weg met vrij zicht… Maar ja, ik vraag me af of ik niet hetzelfde zou doen als ik de kans kreeg om in een GT-R te mogen rijden. Iedereen hangt lekker de moraalridder uit maar stap zelf maar even in, misschien doe je dan ook dingen die je op voorhand niet zou doen. Als je ziet hoe makkelijk de auto naar die snelheid klimt, dat is ook niet normaal :-D
ik wist niet dat die opel corsa ecoflex 308 km/h kon.
o wacht het was toch een nissan gtr
even een beetje research leert dat de bestuurder, een hersenloze fotograaf is. rijdt nu wel een GTR maar die is niet van hem. zelf rijdt ie namelijk een golf mk3 1.8:S deze gast mogen ze van mijn part wel eens bij een dodelijk ongeval stukjes laten vegen o.i.d dan leert ie het misschien. onverantwoord zo ene
wat zou ik die graag eens zien passeren of er bij in de wagen zitten :-)

ja Duitsland is zo ver, en de kans is klein dat je gepakt wordt bijkomend gaan flitspalen toch maar toch 295kmu dacht ik
achja wel kicke toch.. 308.. petje af knul.. wel dom omdat op deze manier aan de mensheid te laten zien… al vraag ik me af of deze beelden uberhaupt wel als bewijsmateriaal gebruikt mogen worden.
Best een linke actie…. Maar had hij het nu op de speciaal hiervoor aangepaste A2 gedaan (5 banen vluchtstrook) op een rustig moment in de nacht had ik er dus wel meer vrede mee gehad….
Wat doet zon kleuter in zon auto.Een micra is meer op zijn plaats.Die heeft wel wat uit te leggen aan zijn pa.
@mbman: zeg maar een leaf …
heb ergens eens gelezen als je deze soort gebeurtenissen filmt dat ze als bewijs materiaal zal gebruikt worden … zoals die Roemeense truckchauffeur …
Ik heb totaal geen rijervaring (te jong) maar zelfs ik vind dit superidioot. Stuk in bebouwde kom leek me wel versneld?
mco via Android app
Echt een totale idioot.. Je remweg is enorm bij zo’n snelheid. Je remweg neemt kwadratisch toe omdat je kinetische energie ook kwadratisch toeneemt. Bij 160 is de remweg al ruim 100 meter, bij 300 bijna een halve kilometer. Als je dat beseft rij je niet zo idioot.. En als je zegt dat dit geen kwaad kan ben je niet helemaal lekker. Need for speed is arcade, geen stimulator en totaal niet realistisch voor als je dat nog niet wist..
@mco: nog nooit zo’n slecht en onwaar verhaal gelezen…
mco via Android app
@danny166v6: ok cursus natuurkunde voor dummies: die idioot rijdt 85m/s. Remvertraging 9 m/s. Bijna 1G. Dus totale afremtijd ongeveer 9 seconden.
Als hij lineair afremt is de gemiddelde snelheid 42 m/s. 42 keer 9 is 380 meter. Dat is de remweg. Tel er nog 1 seconde reactie tijd bij 85 meter en je zit al boven de 450 meter.
Nu zal de gtr wel iets sneller afremmen, maar de stopafstsnd blijft enorm. Prima dat hij zich in de prak wil rijden, maar hij brengt anderen in gevaar.
mco via Android app
@mco: moet 9 m/s2 zijn trouwens
@mco: Denk je nou echt dat deze GT-R even langzaam afremt als Fiat Pinda?
@mco: whaha…

Natuurkunde?! Laat ik daar niet over beginnen.. Je past hier geen enkele natuurkundige formule mbt tot bewegingsenergie toe vriend! ;) Daarbij is de precieze stopafstand in de klassieke mechanica niet zonder gegevens van externe invloeden. Daarbij meneer de natuurkundige; gaat in dit geval de wet van behoud van impuls op? Lijkt me niet.. daar er niet 1 systeem bestaat. Dus zou je met translatie en rotatie moeten gaan werken.

Ten eerste: Ga jij is tests bekijken van de normalere straat auto! de gemiddelde auto staat bij een snelheid van 120km/h in gemiddeld 38 meter stil. En dat is inclusief reactietijd. (Algemeen bekende gemiddelde stopafstand)

In jou berekeningen zou ik in iets van 130 meter stilstaan met mijn Alfaatje als ik 120 zou rijden ;) Daaaaag! ;)

Ten tweede: Als je het natuurkundig niet berekenen kan, zou ik me aan deze (algemenere) formule houden, om een beter kloppende conclusie voor jezelf te kunnen trekken: snelheid/10. 3 = stopafstand.

Verder is natuurlijk de vertraging niet lineair! Dat is je eerste fout.

Laat je volledig onjuiste berekening is los bij een snelheid van 120 km/h En kijk naar testresultaten.. dan kun je wellicht in de natuurkunde gaan verdiepen om erachter te komen hoe het wel zou moeten.
@danny166v6:

Let wel dat die “simpele” formule meer gaat afwijken als je het over snelheden van 300km/h hebt.. maar ik ga ervan uit dat je dat wel begreep.
@danny166v6: Zoals Bozewolf al zegt: Je kunt zelf helemaal niet rekenen. Ik heb het erg simpel gehouden omdat je niet bijster slim overkomt.
Ik ging uit van 1G vertraging, dus 9,81 m/s2. Waarom? Zonder spoilers kun je niet harder remmen zonder downforce. Je wielen worden met de kracht van 1 G (dus je wagengewoichgt) op het asfalt gedrukt. Met extra spoilers wordt je wagen op het asfalt gedrukt waardoor die meer neerwaartste kracht heeft en dus harder kan remmen. Zie formule 1 wagen. Enorme spoilers, wordt enorm op de weg gedrukt en kan dus enorm hard remmen. Normale auto heeft dat niet en de remmen kunnen dus voor max 1 G vertraging zorgen.
behalve de remkracht van de banden speelt luchtweerstand nog een belangrijke rol, alleen die is niet lineair. Om dat exact te kunnen berekenen moet je de weerstand van de auto weten en met een integraal kun je dan eenvoudig de afgelegde afstand uitrekenen.
En nog even over je ‘rekenvoorbeeld’ over remmen vanaf 120 km/u:
Dat is dus: 120/ 3,6 = 33,33 m/s
V(m/s) = -a(m/S2) * t(s)
t= V/a = 33,33 / 9,81
t = 3,39 secondes nodig om af te remmen
D(m) = Vgem (m/s) * t (s)
D = 16.667 * 3,39
D = 56.49 meter
Dus als jij in 38 meter kunt stoppen heb je of flinke spoilers, of je rijdt tegen een muurtje, of je teller heeft een flinke afwijking en rijd je 80 ipv 100. Aangezien het een alfa is denk ik het laatste. Succes met narekenen.
@danny166v6: Je bent zeer overtuigd van jezelf, maar je lult wel zwaar uit je nek. Een “gewone” auto heeft een STUK meer dan 38 meter nodig om te stoppen vanaf 120.

Ter vergelijking, een Nissan GT-R (waarvan je mag aannemen dat ie beter remt dan een huis- tuin en keuken auto) heeft 98 voet (dus een slordige 30+ meter) nodig om te stoppen vanaf 60 mijl.

120-0 in 38 meter voor een gewone auto, haha. Leer rekenen voor je andere mensen afzeikt, Pino.
@danny166v6: En als je nog steeds overtuigd bent van je eigen gelijk, google of youtube voor de grap eens op “stopping distance” oid. Zo leer je nog eens iets.
@bozewolf:

Haha…

Blijf geloven dat een GTR met een snelheid van 300km/h 500 meter nodig heeft joh! Als je enigzins ervaring zou hebben zou je zonder twijfel beter weten…

Check indd is stop afstanden : http://www.einszweidrei.de bijvoorbeeld.

Ik zal je er 1 cadeau doen, ow.. dit is wel gemeten in de praktijk, wellicht dat je er dan niet bij kunt.. maar ik zou het aannemen.. je komt iets realistischer over dan door stopafstanden van boeings te noemen. :

Alfa 147GTA
100 – 0 km/h (kalt) 36,7 m

Een zware Audi A6 2.0 TDI:
100 – 0 km/h (kalt) 35,7 m

Daarbij in de praktijk.. als jij een seconde nodig hebt om op je rem te trappen moeten ze je rijbewijs afnemen! Maargoed.. voordat het lastig wordt.. Ga is goed na hoe lang een seconde is… Als je met je rechterbeen een seconde nodig hebt.. zou ik je linker eens proberen ;)

pff gouden tips weer vanavond ;)
@danny166v6: om nog maar wat munitie op het vuur te gooien :

Hier een lijstje met daadwerkelijk gemeten vertraging voor een aantal (zeer) competente auto’s vanaf 300km/u, weliswaar in secondes maar aangezien ik hier tegen rekenwonders aan het praten ben kunnen jullie dat natuurlijk gewoon ff uit het blote hoofd omzetten in meters. Succes!

300-0 km/h:
6.8s – Porsche 997 GT2
7.1s – Lamborghini Murcielago LP640
7.2s – Corvette Z06
7.3s – Koenigsegg CCX
7.4s – Mercedes SLR McLaren 722
7.8s – Alpina B6
@danny166v6: hoe betrouwbaar deze berekening is weet ik niet, maar kijk eens op deze site en voer vooral 308km/u in…. enjoy!
http://www.forensicdynamics.com/stopdistcalc
@w0o0dy: ik zet alvast in op iets minder dan 300 meter voor de GT2 vanaf 300km/u als beste waarde, maar meer dan 400m kan ook afhankelijk van de beschikbare grip (vocht, temperatuur etc…)
@w0o0dy:

Als MCO zijn berekening zou toepassen komt ie uit op 248.88 meter vanaf 300km/h uitgegaan van 7 seconde stoptijd.

Hij spreekt zichzelf in 1 reply dus behoorlijk tegen! ;)

250 meter ongeveer is ook realistischer.. laat het 280 meter zijn.. Is nog altijd geen 500 meter ;)

Maar je zit redelijk goed met je schatting denk ik woody. Ik schat in werkelijkheid ook dat een GTR met 300km/h in ongeveer 270 meter stilstaat.
Hmm.. tis wel een sport! :) dus vet! Als hij zichzelf de vernieling in rijdt.. ook prima! Dat risico neemt hij zelf en er moet vanuit gegaan worden met voldoende verstand, en iedereen moet die vrijheid hebben imo.

Echter.. in een samenleving moeten te grote risico’s voor mede bewoners / bestuurders beperkt worden. Nu wordt dat al veeeels te veel gedaan, Big Borther theorie ;) Maar in dit geval is het te gek, die bebouwde kom is idioot.. die N-weg ook niet heel verstandig.. Er zitten nu eenmaal groene rukkers achter het stuur die auto rijden alleen als vervoermiddel zien, en zich rechtvaardig voelen door niet harder dan 120km/h te rijden in hun auto met verbrandingsmotor.

We have to deal with it…(dus rekening houden ;) )
onverantwoord onverantwoord, ach man we kunne er toch wel gewoon om lache, wat kan mij het nou schele dat hij zo stel gaat.
Wat een idioot. Kan me trouwens niet voorstellen dat deze jongen 130.000+ euro op de bank heeft staan, dus de wagen zal wel van papa zijn. Van mij mag hij zich doodrijden, maar dan wel in de micra van zn moeder. Anders zou het toch zonde zijn van deze mooie GTR
Wat een gezeik hier allemaal. Als jullie er zelf naast zaten vonden jullie het ook geweldig en zouden jullie niet over de gevaren nadenken. Als je tegen hard rijden bent klik dan ook niet op dit filmpje want als er geen mensen naar dit filmpje zouden kijken zou het ook niet gepost zijn.
Ik heb het eigenlijk afgeleerd bij ons aller vrind Perridon, maar ga toch even reageren op dit type bericht: even tegen iedereen die hier het woord ‘moraal-ridder’ noemen: Fuck of! Dit heeft niks met moraalridderen te maken! De kans dat deze knul een ongeluk had veroorzaakt is namel
Ik heb het eigenlijk afgeleerd bij ons aller vrind Perridon, maar ga toch even reageren op dit type bericht: even tegen iedereen die hier het woord ‘moraal-ridder’ noemen: Fuck of! Dit heeft niks met moraalridderen te maken! De kans dat deze knul een ongeluk had veroorzaakt is namelIjk ziekelijk groot. En Ik word helemaal naar van die pubers die hier het grootste cliché van AB uitkotsen:”jullie zijn gewoon jaloers”…. Ja natuurlijk ben ik jaloers dat de kerel speelt met levens! Ga gewoon lekker een dagje naar Zandvoort of Duitsland als je dit wilt doen, maar zelfs op de autobahn is dit ontiegelijk onverantwoord, zeker als je nagaat dat een klein vlekje
@Sciurida: dat dus een klein vlekje of gat in het wegdek zo een spin veroorzaakt met 300+km/h
nog even ter informatie. dat in de bebouwde kom is in heemstede. ik weet ook welke auto het is en waar de auto woont. uit privacy zal ik dat maar niet zeggen. je komt heel wat tegen als sushi courier :)
@douwe: Proficiat
Blijters… hij trekt die 310kph op een lange rechte baan waar in de verste verte niemand op zit… Het eerste stuk rijd hij misschien 140kph voor een paar seconden…
Tsja Pieter, wie zijn billen brandt, moet op de blaren zitten. Je bent nu niet alleen bekend van de autoweg, maar nu ook een beroemdheid op de ‘digitale’ snelweg! :P
@Tommy2: Die Pieter van jou gaat een tijdje brommen vrees ik (lees: hoop ik)
Als dit de gtr is die ik regelmatig over de n 201 bij Bloemendaal zie rijden (antraciet, er rijdt ook een witte en die rijdt zeer netjes) dan mag hij Gé rushes worden, die gast rijdt 3 baans waar het 2 baans is, met de nodige bijna ongelukken als gevolg, heb laatst politi gebeld met kenteken nadat ik weer eens een wandaad voor me zag.
Kom em. Dus geregeld tegen en wacht af tot hij een keer gepakt wordt. Hopelijk voor een fataal ongeluk…
Check na 1:05
http://www.youtube.com/watch?v=4qcksvcLCM4
@quattroporte: heerlijk zulke filmpjes! echt heerlijk!
Wat een dombo, wel gaaf apparaat. Hij haalt die 168 precies bij irene moors voor de deur, dus toch nog een rtl boulevardtje!?
Respect, oversteken? Je ziet toch wel dat hij er aan komt tuven, mietjes
@The360box: Een stoere bink als jij kijkt wel uit natuurlijk. Maar heb je er ook rekening mee gehouden dat er kinderen over kunnen steken (die hebben soms al moeite om de snelheid van een auto met 50 km/u in te schatten), of blinden/slechtzienden, doven/slechthorenden, ouderen… Of vallen die bij jou onder de kategorie ‘Mietjes’?

Eerst even volwassen worden voordat je hier meer commentaar levert a.u.b.
@potver7: Hij rijdt met +- 140 door de Bebouwde kom, en er zijn geen zebra paden etc. En nog niet eens 200 meter hard. jezus
@The360box: “In Need For Speed rijd ik minstens 223 km/h door de bebouwde kom”. Wat een vreselijk onnozele opmerking. Heb je ooit al eens 140 gereden? Wat weet jij nou af van gevaar? Misschien moet je eens langs de autosnelweg gaan staan en kijken hoe snel 120km/h werkelijk is. Het is gewoon compleet onverantwoord. Ze zouden die jongen zijn rijbewijs mogen invorderen en hem alle rijproeven opnieuw laten doen. Dit is gewoonweg hufterig gedrag dat totaal niet door de beugel kan…
@trigger565: Kijk naar zn leeftijd en bespaar jezelf de moeite.
@trigger565: Heb ik dan gezegd dat het langzaam is? Er rijdt niemand..
Ja dit gaat er toch wel een beetje over zo! Maar wel entertaining om eens naar te kijken.. Grappig dat er op de eerste foto van het filmpje zelfs zijn naam staat! :)
Geld maakt meer kapot dan je lief is… dat blijkt wel weer.
@potver7:

welk geld !!
welk kapot !!
Snelle wagens en zelfbeheersing He, da’s de kicksaus.
@bestuurder: n00b L:)
Maandagochtend maar eens gaan bellen met Pieter Kiveron, om hem uit te nodigen voor een bakje koffie en een goed gesprek.


http://www.flickr.com/photos/kiveron/5838791491/in/photostream
http://pkiveron.hyves.nl/
http://www.facebook.com/kiveron
@rechercheur: leuk profieletje.

On topic : wat een enorme hufter is deze bestuurder
@rechercheur: Bel ook gelijk even voor bijscholing Nederlands.
“Oofdagent” omg FAIL!
@GOD: Tjsa…hij moet ook niet zulke moeilijke grappen maken hè? Hendrik Oofdagent, H.Oofdagent….mmm…kun je me een berichtje sturen als jij hem snapt? Ik kom er niet uit…
@CJ: volgens mij, is god toch de alleswetende… of niet..??
@rechercheur: ik heb ook nog een tip:
http://www.autoblog.nl/archive/2011/06/19/politie-is-machteloos-tegenover-scheurende-gt-r

Scheelt weer een boel onnodig “onderzoek”.
Les voor Pieter. Als je gaat trappen met een auto en je dat gefilmd wilt hebben, dan

– doe je dat met je kop erop maar zonder de snelheidsmeter
– doe je dat met de snelheidsmeter maar vermomd of geheel onzichtbaar.

Zonder waardeoordeel of van Jole-vingertje: we hebben Wouter hier toch ook de 330 zien aantikken in een ZR-1 op een openbare weg met verkeer, ook al was dat in Duitsland waar het ‘mag’? En dat 0-250 acceleratiefilmpje met die opgevoerde GT-R, zou dat op een circuit zijn gefilmd of ook maar gewoon op Autoblogs officieuze Europoort-dragstrip?
@nielsvanderweiden: durf te wedden de europort dragstrip. en dan klaagt er inderdaad niemand over. puur jaloezie dat hij een GTR kan rijden (maakt niet uit van wie die is hij heeft het mogen meemaken) en zij zelf niet..
@spykerboy: Sorry maar Jaloezie heb ik echt niet bij het zien van deze beelden. Was er een kind overgestoken of een bejaarde of wie dan ook en hij had em geraakt, was je dan jaloers? Jaloers op het feit dat je iemand doodrijd of in ieder geval het ziekenhuis in jaagt. Sorry maar dan heb je er echt niks van begrepen. Ik lees dat jij ook 330 op een 80 weg hebt gereden, dan pas je wat mij betreft bij deze gast in het rijtje van ubermongols die nooit meer achter het stuur mogen zitten. Ik probeer echt niet de moraalridder uit te hangen hier, ik rijd zelf ook wel eens flink te hard, maar wel in Duitsland of op een zeer vroeg tijdstip op een lege snelweg. 160+ in een woonwijk is gewoon fakking Crazy. Ik weet zeker dat elke vader hier gruwelt bij de gedachte wat er was gebeurt als zijn zoon of dochter daar had gelopen en was aangereden door deze maffo. Voor mij was zijn eerste stap buiten het politiebureau meteen zijn laatste.
@E34M5Touring: tja, maar wie zegt er dat ik dat binnen nl heb gedaan?
@spykerboy: Maakt dat uit dan, dus wanneer je het in een ander land doet betekent dat automatisch dat het niks uitmaakt. Een kind doodrijden in het buitenland met dit soort rijgedrag vind ik even erg.
@E34M5Touring: ach ieder zijn ding, ik vind andere dingen veel erger wat hier veel meer voorkomt…
Heeft niets met Jaloezie te maken. Dan ben je gewoon niet goed wijs als je daar ruim 150 in de bebouwde kom scheurt. En met 300+, daar waar anderen 100-120 km/h rijden. Zwaar onverantwoord gewoon.

Gast moeten ze zijn rijbewijs en auto afnemen!

En al die ‘jochies’ die het stoer vinden dat dit stuk leeghoofd 300+ rijdt. Jullie zijn net zo getikt.
En kom niet aan met moraal ridder, jaloezie e.d. Als je zo rijdt dan ben je een potentiele moordenaar. Dan speel je met de levens van medemensen.

Dan ben ik maar een ‘moraalridder’, die zelf idd nooit 300+ gereden heeft en een auto als deze niet kan betalen!
Ook ik rij weleens te hard. Maar als ik wil scheuren ga ik naar Zandvoort, Assen of Duitsland!
Hij mag van mij veroordeeld worden voor poging tot doodslag. Zeker van da gedoe in de bbk. Dit doe je gwn niet. En ja ik ben hardstikke jaloers dat ik niet met een japaner kan rijder.. Khhm not..
@mortsel2640: Leg mij uit wat hij fout doet, hij rijdt precies vanaf 0.23 tot 0.32 rigting de 140 en er rijdt geen hond, er loopt niemand. Dat is dus 9 seconden maar dnek niet dat hij als een kip zonder kop aan het rijden is.
@The360box: ey gameboy. Ga nog wa supermario kart spelen. Als jij niet weet wat er allemaal kan gebeuren. Ik had vrienden die zo’n gedachten hadden zoals gij. Maar ze zijn er niet meer. Jij kunt nooit weten of er een kind gaat oversteken. En trouwens gij hebt rb zelfs niet. Hoe kan jij hier nou meerspreken als jij niet eens het verschil weet tss een rempedaal en gaspedaal. Ga gwn trg spelen jochie. Kruisje is gas geven vierkantje remmen.
@mortsel2640: +100000000
@The360box: Het zal me waarschijnlijk niet in dank afgenomen dat ik dit hier plaats, maar dit gebeurt er met je als je met iets meer dan de helft van zijn snelheid (160) in een vergelijkbare supercar iets langs de kant van de weg raakt…

http://www.documentingreality.com/forum/attachments/f10/16329d1202874408-nicole-catsouras-nikki-lost-control-porsche-hits-toll-booth-gory-pictures-8.jpg

Mag natuurlijk verwijderd worden als het te ver gaat…
@Jochempie: 1 zo’n foto zegt inderdaad genoeg. Maar sommige mensen van mijn leeftijd en jonger snappen dit niet. Ik ga ook niet zeggen dat ik een engel ben maar alles heeft zn grenzen
@Jochempie: Daar wordt een mens even stil van… Zou iedereen eens moeten zien voor ze met de wagen gaan rijden.
@Jochempie: sorry kan het niet laten, vrouwen aan het stuur…. vul maar in!
@bassie:
Dude, wtf?
@bassie:

Laat ik dit even opsommen, om dit goed op m’n netvlies te hebben:

– je denkt dat een vrouw die 160 in een Porsche rijdt niet te vergelijken is met een man die 300+ in een GT-R rijdt. Dat de vrouw verongelukt in plaats van de man past precies in jou verwachtingspatroon.

– je verwacht dat de kans op een ongeluk bij 300+ verwaarloosbaar klein is, gezien je laconieke houding.

Ik hoop dat jij of iemand anders niets aan je instelling overhoudt.
wat een mongolen 170 in de bebouwde kom! Ik ga lachen als de politie erachter komt wie het is!:P 310 zijn leuke snelheden maar niet geschikt op de nederlandse wegen! lekker naar duitsland gaan!:D mooie 4 baans wegen! Spreek uit ervaring 330 gehaald met ferrari 599 duitsers rijden zelf ook hard! in nederland is niemand het gewend!
@ God

sorry dat ik te moeilijke grappen maak. Is ook niet voor zomaar iedereen weggelegd om dat te kunnen begrijpen …
:-)
Een schone taak voor de opsporingsdienst. Deze mongolen oppakken en achter de tralies wegens poging tot moord hulp verlenen bij poging tot moord.
Ik wil niet op de snelweg rijden als er een gastje met 300+ langs komt draven.
De actie binnen de bebouwde kom is ook helemaal fout maar de snelwegrit is minstens zo gevaarlijk. De banen zijn bij ons veel te smal (één fikse windstoot is voldoende) en ook rekent het verkeer in NL niet met zulke snelheden als ze van de rechter- naar de linkerbaan gaan met 120km/h om een vrachtwagen in te halen.
by the way, in de States kan dit toch als bewijsmateriaal gebruikt worden dus kruis mn vingers maar.
@eerste-steen-werper ..
@doodwenser ..
@jp-balkenende ..

jullie zijn zo typisch NEDERlandsch ..
Weer ’s iemand die begrijpt dat je niet naar Duitsland hoeft om een beetje te broezen met je auto. Niet van dat slappe.
En hij schaamt zich er ook niet voor.
Heb vorige week zelf 200+ gereden op de ring Groningen. Ook niet iets waar iedereen over te spreken is. Maar ach, je blijft een klein kind ergens diep van binnen, niet dan? En zulke auto’s rij je niet om braaf te blijven tussen alle andere bejaarden op de rechter baan. Daarvoor heb je brommobielen.

:)
@rotarypowah: op de autosnelweg met 3 rijvakken vind ik dit geen probleem. Maar niet op zo’n banen. En wat ben jij toch mijn held. Jij hebt 200 gereden wow
Uit al die huilende comments kan ik opmaken dat niemand hier ooit te hard rijdt?

Als jullie moraalridders ooit in een Ferrari o.i.d. rijden, kan ik er vanuit gaan dat jullie de maximum snelheid van 120 niet doorbreken toch?

Hypocriete zwervers.
@barryb:

Er is een verschil tussen 160 – 170 en 300+. Blijkbaar snapt gij dat ook niet ( nog maar 15 jaar en nog nooit met een auto gereden?!)

Voor mij mag deze kerel zijn straf niet groot genoeg zijn, die gast heeft geen kennis van snelheid en de gevolgen ervan. Dattem zijnen rotte golf maar verkoopt.
Zowel Pieter Kiveron als de eigenaar van deze GT-R kunnen rekenen een fikse boete en/of taakstraf en inname van het rijbewijs voor een behoorlijke tijd. Vanuit de eigen verklaring op Autogespot.nl begrijp ik dat de eigenaar Pieter heeft aangespoord om “het gas eens flink in te trappen”.

TIP: ik zou alvast maar gaan sparen voor een mooie fiets en/of OV jaarkaart …
@rechercheur:

zo belastingcollectantje ..

dus nu ga je snelheidsbelasting aftroggelen ..
Hier over zeiken heeft toch niks moraalridder gedrag te maken. Ik heb in Duitsland 240 gereden op een lege weg, tot dat er een rode peugeot 405 Break de weg opkwam en vanuit het niets zomaar naar de meest linkerbaan schoot. Ik schoot zelf direct naar rechts. Maar van de schrik schoot de rode mobiel ook weer naar rechts. Uit eindelijk over het laatste stuk invoegstrook en vluchtstrook de auto kunnen passeren. Deze knul rijd nog eens 70 km harder, en dat op een 2 baans N weg.
En alle helden hier. Je moet eerst zelf een keer zo’n situatie mee maken waar in je door het oog van de naald kruipt om te begrijpen hoe verschrikkelijk onverantwoord zoiets is. Je reactie tijd is zo kort, en het is maar te hopen voor jezelf dat je dan de juiste beslissing neemt.
@ lincoln

Een dergelijke overtreding is niet af te doen middels een geel bonnetje en bijbehorende boete volgens het boekje, maar zal voorkomen als een artikel 5 van de WegenVerkeersWet (“Het is een ieder verboden zich zodanig te gedragen dat gevaar op de weg wordt veroorzaakt of kan worden veroorzaakt of dat het verkeer op de weg wordt gehinderd of kan worden gehinderd”).
@rechercheur: Dus als ik achteraan in de file sta krijgt iedereen die voor mij staat een artikel 5 aan de broek wegens hinderen?
Weet iemand waar dit is?
Ik denk in zeeland aan die dijk te zien
Overigens voor de gasten die zijn naam en adres op het net pleuren. Doe eens kappen met die NSB praktijken. Je boos maken om zoiets is meer dan voldoende..
@Vreddy_B: idd, als ze hem willen gaan vervolgen komen ze toch wel aan z’n naam/adres..

OT: valt niet goed te praten, maar er is hier al genoeg ge-kk over die gast.. beter doet hij het niet nog een keer anders mag tie wat mij betreft alles inleveren..
@Vreddy_B:
Dit dus! hetzelfde met die gasten die hem doodwensen… wtf
iedereen die dit “gevaarlijk” vindt moet zijn rijbewijs inleveren ..

die lui zijn totaal niet geschikt om aan het verkeer deel te nemen ..
wooow ik heb respect voor hem als ik die auto zou hebben zou ik precies het zelfde doen dan mogen jullie zeuren dat het niet veilig is
@mo112:

Begrijpelijk gezien je leeftijd ;-). Maar wees niet bang het komt nog wel goed met je. ;-)
@mo112: maar jongenske toch dat heb jij ook niet. En rb trouwens ook niet. Kijk hier iets boven bij reactie van jochampie wat er gebeurt bij snelheden van 160km/u. En nu trg op uw fiets en naar uw mama. Mss koopt ze wel een gtr r/c voor uw verjaardag
@mo112: Vraag maar aan je vader of aan je imam of dit inderdaad gedrag is waar je respect voor moet hebben. Ik verwacht dat ze nee zeggen.
Ik rij wekelijks boven de 300km/h
@CSL: nfs? :/ want als jij dit in het echt doet ben jij wel mijn held
@mortsel2640:

Als ik het kon deed ik het ook. Maar mijn auto haalt geen 300..
@Vreddy_B: nje die van mij ook niet maar 200 :(maar ik heb nog steeds de 650i van mijn baas :D maar dit deed ik wel op rustige plekken van de autosnelwegen. Oke dat jij uw eigen leven wilt riskeren maar niet van de medeweggebruikers
160 rijden in de bebouwde kom is absoluut fout, zonder meer. Maar ik moet eerlijk zeggen dat ik dit nog geen super onverwantwoord stuk vind. De eerste kruising waar hij al met 100 overheen blaast is wel gevaarlijk, op het stuk waar hij 160 rijdt is geen zijweg, links is vrij en aan de rechterkant heb je vrij zicht op wat er gebeurt.
In dat geval vind ik de 308 op die tweebaans weg even gevaarlijk, als één van die auto’s opzij gaat en gaat inhalen waren de gevolgen niet te overzien.
Waarom doet hij dit niet s’nachts? als er niemand is.
@mrbones: omdat ’s nachts minder zicht, meer risico op overstekend wild etc.
Omdat ie van pappie mammie op tijd binnen moet zijn
Kijk de collega’s van regio Kennemerland hebben de zaak al opgepakt, heel goed.

http://www.nu.nl/algemeen/2543673/politie-onderzoekt-dollemansrit-van-310-kmu.html


TIP AAN PIETER KIVERON:
jezelf vanmiddag melden op bureau Koudenhorn in Haarlem.
@rechercheur: Om een bekentenis af te leggen? Als Pieter nog een beetje verstand heeft, houdt hij wijselijk zijn mond…
@nielsvanderweiden: Nee hoor, om te zeggen dat hij had opgevangen dat de politie naar hem zocht in verband met iets dat op internet zwerft. Dat wil nog niet zeggen dat hij toegeeft het gedaan te hebben. Hij mag alsnog zijn mond houden. Als hij maar niet vlucht.
@rechercheur: – heel veel voor jou

Och, och, och. De hypocrisie hier overheerst. Als Wouter scheurt of snel optrekt is het allemaal geil, als de Gumball 3000 hier de hemel in word geprezen is het allemaal super. Jullie zijn allemaal een stel sneue eikels. Iedereen mag het of niemand, maar niet op deze manier deze jongen afkraken en volgende week Wouter de hemel inprijzen als hij weer eens een testrit maakt in een nieuwe Porsche, Ferrari of Mercedes.
@Robbert89: En wat is het verschil? Hoe vaak wij ook van mening wisselen over excessen op de openbare weg, wij zijn niet degenen die dit doen en dus ook niet degenen die je op deze plek hoort te bekritiseren.
Vsn heldenstatus naar crimineel, Pieter is de nieuwe Joran?
@alcantara: Wanneer had hij dan een heldenstatus? Voordat hij dit deed?
Update van Nu.nl: “politie onderzoekt dollemansrit”. maar ik ben bang dat dit filmpje niet genoeg bewijs is, het is namelijk vrij eenvoudig dit soort filmpjes te trucen om stoer te doen. + we zien hem niet daadwerkrlijk achter het stuur op het moment dat de 300 wordt aangetikt. Ben heel beniejwd wat er mee gebeurd, keep us posted AB!
@Sciurida: Ja, het photoshop argument houdt ook alle pedofielen buiten de bajes. Nee, Justitie heeft zo hun eigen experts in dienst.
@Jochempie:

Kom nou, er zijn toch genoeg filmpje waarin Wouter enorm aan het racen is? Beetje driften is ook geen probleem. Kan mij het filmpje van de LFA herinneren, de Italia vs de SLS AMG en de Cayman S. Daarin racen jullie toch ook? En dan mag dit niet? HYPOCRIET!
@Sciurida: Wou het ook net posten maar zag dat Rechercheur hem al had gepost.. dus daar gaat ie dan…

http://www.nu.nl/algemeen/2543673/politie-onderzoekt-dollemansrit-van-310-kmu.html

Blijf het zielig vinden. Blijf bij mijn standpunt, hij heeft niet slim gedaan, oke, maar er is niks gebeurd, hij is niet betrapt, etc. Dus laat het zo, hoop dat hij er van geleerd heeft. Ik heb er ook van geleerd. Als je ooit zoiets doet.. zet het focking never op internet.
Dat is dezelfde jongen als op de Gumball 3000 vorig jaar in Amsterdam. Toen was hij nog staande gehouden door de politie, zelf nog filmpje van geschoten :

http://www.youtube.com/watch?v=uEw8ODIf9qk
En ach lekker boeiend; hij gebruikt die auto tenminste waarvoor die bedoeld is :)

Mocht willen dat ik zo’n GT-R kon rijden.
Nog eentje waar die even accelereert!

http://www.youtube.com/watch?v=xPChR03UXJs
Men gaat er volledig aan voorbij dat Pieter Kiveron zelf verklaart op autogespot.nl deze overtreding dinsdag 16 juni jl. te hebben begaan; “Op het filmpje is te zien hoe ik achter het stuur zit en een snelheid van 308 km/u aantik”.


Een “eigen verklaring” kan voldoende zijn om een proces-verbaal op te maken.


In dit specifieke geval gaat het ook niet om de exact gereden topsnelheid binnen of buiten de bebouwde kom, maar kan deze overtreding als een artikel 5 procedure afgedaan worden, met als tenlastelegging het in gevaar brengen van overige verkeersdeelnemers. Daarvoor is een bewijs van de daadwerkelijk gereden snelheid niet noodzakelijk.
@rechercheur: Dan klopt z’n verklaring niet, 16 juni viel op een donderdag dit jaar. De laatste keer dat deze op een dinsdag viel stond deze GT-R nog niet op kenteken.
Die jongen is bij deze genomineerd voor de Darwin Award….

Snelheidsverschil van 80km/uur is al nauwelijks te beremmen, maar 200km/uur is gewoon einde oefening… voor beide auto’s met inzittende.

Van mij mogen ze PK en de eigenaar van de auto een fikse boete geven, een voorwaardelijke celstraf van enkele maanden. Oh ja de auto ook in beslag nemen en bij Domeinen te koop zetten (en nee ik hoef dat ding niet).
@Kyanite: ik bied 50k, post ik volgende week een filmpje waarin we het allemaal nog eens fijntjes overdoen, uiteraard een paar kilometertjes harder en langer :)
heerlijk, kan niet wachten op de reacties!
@bassie:
Dan ben jij bij deze ook genomineerd voor de Darwin Award.
Ben benieuwd wie er het eerste het loodje legt, PK of Bassie…
@bassie: Succes kerel, maar lijkt me sterk aangezien de top van die GTR op 310 ligt…
(maar haal eerst je brommercertificaat maar eens)
En toch zo emotieloos… Back to Asia!
Mense kunne me doem noeme maar daar is zon auto tog voor gemaakt.
Als je zon auto rijd ga je tog nie overal de goede snelheid rijden.
Ik zou ook een keer lekker trappen
@aschie1:
Een Porsche, Ferarri, Lamborghini, Konigsegg en al die andere supercars zijn ook gemaakt om hard te kunnen rijden, maar je moet wel even kijken naar de omstandigheden. In dit geval was het absoluut niet veilig om deze snelheid te rijden… maar goed je bent nog jong, 14 jaar, misschien leer je dat ooit nog eens (nadat je je Nederlands een beetje hebt bijgespijkerd).
@Kyanite: Even serieus jonge, denk je nou echt dat je als je 18+ bent je het opeens wel begijpt?
@The360box:
oow ik snap het, zelf ook al 15+ en nu al een grote mond … :-)
@The360box: Ik vrees dat het in jouw geval nog wel wat langer gaat duren.
Het was tog gewoon rood dan is het tog iemand anders schuld als die door rood rijd
Nou…nou…eigenlijk onverantwoord om zo in de bebouwdekom te rijden ! Op de ‘Snelwegen of Autobahn’, mag je van mij gerust ‘Plankgas’ geven, als de situatie en omstandigheden het tenminste toelaten, en als je wagen goed geprepareerd is en het ‘Aankan’, kun je het rustig doen !!! Maaaaaaaar 300 Kmh is toch een aardige_snelheid, zeg !!!
echt he wat een sukkel!
ik mag hopen dat da ze hem pakken, en ze rijbewijs inbeslag nemen INCLUSIEF auto en noooit meer terug geven!
als hij daar zo rijd, doet hij het in een 30 zone ook!
je kind zou maar over steken…
als dat mijn kind was die hij boven de bomen uit rijt, dan gaat hij ook onder ze zooien….
als je je eige harstikke kapot wil rije ga dan naar tt assen of nurburgring
maar niet op de openbare wegen…
wou dat ik agent was…
traceren, rijbewijs voor ze ogen verschuren, aut in beslag EN de schredder in!

achterlijke idioot dat hij is….
zulke mensen moet je het licht in de ogen niet gunnen! doet hij bij de burger ook niet, anders rijtii nie net een bezetene ramdebiel!
300 !!

reacties op dit onderwerp ….
:-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).