Taxi rijdt Ferrari aan, eigenaar deelt klappen uit

Auteur: , 81 Reacties

Dat Ferrari rijders een nogal kort lontje, (te) groot ego en een kleine pik hebben weten we al een tijdje. De video die we nu voor jullie hebben bewijst dat maar weer eens. Een duidelijke gevalletje van overcompensatie.

We zien hoe een hardwerkende taxichauffeur (per ongeluk?) achterop de Ferrari F430 Spider (van een drugsdealer?) rijdt. De gefrustreerde Ferrari rijder stapt uit en geeft de taxichauffeur een paar flinke beukers. Het gevolg is dat die arme man begint te huilen als een klein meisje. Zijn verdiende loon? Of een compleet overtrokken reactie?

Ik kies voor dat laatste. Voor dit soort dingen heb je nou een verzekering en het lijkt er nou niet op dat die Ferrari onherstelbaar beschadigd is. (via: gtspirit.com)

Bekijk de video op worldstarhiphop.com!

PS Wel bizar dat meerdere mensen de moeite nemen om dit voorval te filmen, maar niet de moed hebben om in te grijpen…81 reacties

LOL , wshh = altijd crazy nigga’s
@DePannekoek:
ben jij een beetje verstandelijk beperkt?
@DePannekoek: valt mij ook op
@PostWar: Omdat…? ik bekend ben met WSHH?
Wesley Sneijder en Jan smit toch?
Hoor ik nu de taxichauffeur eerst heel stoer ‘Come on hit me?!’ roepen? Haha. Wel zielig voor die jongen, maar we weten natuurlijk niet wie in fout is.
wtf die laatste klap… best wel raar hoe die zwarte heel tijd loopt te schreeuwen/janken… maja weten wij veel wat hij heeft…
hoop dat hier nog meer info over komt
hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me, my teeth, hit me BAM!!! auaaauauaaaaha my teeth why you do that auwauwahahaaahaauw LOL
Wat een onzin dit.
het kan nog veel gekker http://www.youtube.com/watch?v=RYkZ3EPC6So&feature=related
@bmwpowerm5: ghehe
@PostWar: ik had ze kapot gemaakt! dan maar kapot gaan in de strijd!!!
@bmwpowerm5: Lijken wel een stel zombies!

Ik had de krik uit de auto gehaald.

Of snel weg rijden!
@bmwpowerm5: Wat een stel lozers… Geeft je zin om vol gas door die menigte te rijden…
@bmwpowerm5: Hier word ik gewoonweg razend van! Daar had ik gewoon doorgereden, maakt mij niet uit hoeveel er daar pijn zouden lijden.
@bmwpowerm5: so, dat moet echt mega frusterend zijn. Zien hoe je auto helemaal total loss wordt geslagen zonder dat je de power hebt er iets tegen te doen. Ik hoop dat de dames een goede verzekering hebben..
@bmwpowerm5: wtf is daar precies aan de hand ? gewoon bmw slopen van 3 chicks ?
@dennisr: het ijshockeyteam van Vancouver heeft veloren dus de hun ”fans” slopen alles wat ze tegenkomen
@bmwpowerm5: ooh weer van die ”fans” eeuwig sonde van die auto en alsof daarmee de uitslag veranderd :P kies dan en bmw uit van 3 K1 fighters… laf volk!
@dennisr: nasleep van de verloren ijshockeywedstrijd tegen de Boston Bruins. Ook op het veld ging het er soms erg haed aan toe:
http://www.youtube.com/watch?v=c4jnuOfDFXI
@dennisr: Was tijdens die Vancouver rellen van vorige week ofso. Nadat de Vancouver Canucks verloren hadden van de Boston Bruins met ijshockey. 2 gasten zijn al opgepakt dankzij deze beelden.(aldus de camera man)
@barryb: hopen dat die 2 eikels mogen opdraaien voor de hele kosten vd reparatie , moesten ze niet maar meedoen , stomme idioten :@
@bmwpowerm5: Oplossing

http://www.youtube.com/watch?v=5hdqEUGrY-o
@quattroporte: geen enkel auto is een mensenleven waard..
@KaCh1ng:

In principe niet maar als ik zou het iniedergeval wel overwegen te doen helemaal als ik er niks tegen kan doen(zoals die grote groep) en dan ik kan je vertellen dat ik dan hoogst waarschijnlijk door rij(dan moeten ze me auto maar niet slopen maar ik doe het wel rustig aan hoor rijd ze niet dood). En oh ja er zijn genoeg waardeloze mensen op deze aarde die meer kwaad dan goed aanrichten :)
@KaCh1ng: Als nen mongool op mijn wagen begint te springen waarvoor ik jaren heb gewerkt en zorg als mijne kind, snij ik zijn testikels ,prop ik het in zijn mond. Van BMW’s moet ge afblijven.
@KaCh1ng: die persoon die door de menigte rijdt is duidelijk een gek maar in het filmpje erboven als dat mijn bmw was ik had toch de krik uitgehaald en de daders het hoofd mee ingeslagen. ( geen enkel respect voor deze mensen)
@KaCh1ng: Een auto is zeker geen mensenleven waard maar zinloos geweld op mijn zuurverdiende objecten is zeker een aantal fikse klappen waard. Zeker als het gaat om een auto van meer dan €150.000 dan zal ik toch eens flink mijn grenzen testen. Zeker bij dit soort evenementen, waarbij sport een rol speelt, heb ik geen enkele respect voor dit soort mensen. Sport hoort een leuk evenement te zijn en niet een gelegenheid waar je herrie kan schoppen als je verliest. Bij het geval van de Ferrari zou ik het netjes met de verzekering opgelost hebben, maar reken maar dat ik mij mezelf niet kan inhouden als dat mijn M5 was. Zekerste weten heb ik ze gesmashed met de krik of wat voor wapen dan ook dat ik op dat moment kan vinden, de dood zal ik ze niet in hebben geslagen maar zeker een botbreuk of twee. Ik kan het niet aanzien dat men geen respect naar mij en mijn spullen toont en dat ik dan maar moet toekijken. Wat een stelletje mongolen daar.
@jzaero: zo’n M5 is wrs nog max 70k $ waard = 50d €
@rest , ja ik zou ook mense beginnen af te rammele als ze mn auto aanrake , mr ik zou niemand ervoor doden of poging tot:)
@KaCh1ng: hij is zeker nog meer dan 50.000 waard, maar nou ook geen 150.000 meer ;)
@KaCh1ng: @jensdm: het ging mij even om de nieuwprijs hier natuurlijk :p Heb vaak zat van dit soort mongolen gezien in de trein, laat ze maar niet bij mijn auto komen.
@KaCh1ng: Haha $70k? Dan moet het een 2011 BMW M5 zijn. Die dingen (vanaf 2006) heb je in Amerika al vanaf $32k=22k euro
@KaCh1ng: logisch, je gaat niet iemand doodslaan voor een auto h
@KaCh1ng: die golf ging veel te hard, gewoon rustig wegrijden moet lukken? Vrijwilligers om de proef op de som te nemen?
@quattroporte: Ok… Die is niet goed in zijn hoofd….
@quattroporte: jij snaapt het!
@quattroporte:
WTF?? :s
@quattroporte: Zo he.. die is ook helemaal van de wap. Deed mij gelijk aan Apeldoorn denken met koninginnedag..

Mijn vader zei altijd: “jongen, onthou één ding.. er lopen er meer los dan er vast zitten..” Dat blijkt hier wel weer. Ook R.I.P. aan de prachtige M5, die voor Jan met de korte achternaam naar de shredder wordt gestuurd. Zonde, zonde.

En die taxichauffeur gaat mijn inziens gewoon die rijke dude suwen voor die klappen en loopt dan weer weg met tig kilo dollars.
@quattroporte: wtf?! Wat een zieke kerel! Die hoort in een instelling thuis. Echt, wat is me dat voor iets. Gewoon los door een groep weerloze fietsers rijden, die gewoon vreedzaam zaten te betogen.
@bmwpowerm5: pijnlijk :'( had ik zo een auto , zat er een geweer in de auto..
@bmwpowerm5:
Wat een lafaards, laat maar weer zien wat een hersenloze kudde dieren mensen kunnen zien. Dat je een kick uit het slopen van een auto kan halen, die van 3 weerloze dames is.
Ongelofelijk, volgens mij is het ook nog een m5.
@bmwpowerm5: ooowh dit kan ik echt niet zien! zo’n mooie 5 serie. Als ik daar had gestaan was dat TBS voor mij geworden.
@bmwpowerm5: Wow.. En het is nog eens een M5… Schandalig gewoon…
@bmwpowerm5: Het meest misselijkke is dat deze dames ook geen vancouver fans zijn, das echt bizar. heeft dus niets met frustraties afreageren te maken maar gewoonweg hersenloos andersman eigendom slopen (niet gehinderd door een gezonde dosis jalouzie). Gewoon instappen en volgas voor en achteruit.
@highperformance: wel vancouver dus, teipoooo
@bmwpowerm5: Het verschil is dat het in dit geval wel volkomen begrijpbaar is (verplicht?) om die mannen eens een paar serieuze toeken te geven. Ik zou gewoon zijn ingestapt en kei hard zijn weggereden, dwars door dat stel onderkruipsel. (die zullen wel wegspringen zeker)
Met een taxichauffeur gaan matten lijkt mij niet echt een slimme zet! En al hele maal niet in hartje New York!
Maar wie er nou begonnen is?! Dat laat ik in het midden!
Als hij slim is klaagt hij die ferrari rijder aan en kan hij nog een leuke vergoeding krijgen voor geleden emotionele en fysieke schade.
hopeloos dit..
Ook niet Ferrari-rijders kunnen enorme kloothommels zijn, kijk maar naar Busta. Goede rapper, maar wat een zaadpaal in deze vid: http://www.autoblog.nl/archive/2006/04/05/ferrari_360_spider_crash_busta
Lijkt wel GTA
Loop dan weg, idiot, blijf niet staan.
@BMW330Ci: welnee, dit is gewoon een opzet. zijn maten staan te filmen. hij rijdt bewust tegen een dure auto met bestuurder die meer testosteron bezit dan hersencellen, beetje provoceren, jaartje procederen (durf de straat niet, geen werk, geen geld, ziekte etc.) en komende 5 jaar lekker relaxen met een F430 onder je kont. misschien een rode met een kras op de achterbumper.
Geniaal !! Werkelijk geniaal.

Je rijdt achterop een auto. Dan ben je fout. Moet raar lopen,je bent bijna altijd fout. Maar nu, nu mishandelt die man voor je je flink. Er zijn getuigen, je doet niet al te veel terug, maar je krijgt rake klappen.

Plots is er een hele nieuwe situatie. De mishandeling is veel ernstiger dan wat blikschade, en de voorste chauffeur krijgt grote problemen met justitie, en zou me niks verbazen als de schade ‘vergeten’ wordt.

En in USA kan je ook nog schadevergoeding eisen !!
Is gewoon een overdreven reactie… Is waarschijnlijk niets van schade… Misschien gewoon een nieuwe achterbumper…. Belachelijke reactie van die Ferrari rijder…
Zeker bizar dat mensen wel filmen maar niet ingrijpen, maar ja, anders hadden we geen “leuk” filmpje gehad op autoblog…
Erg zonde van de M5.

Wat heb ik toch een gruwelijke hekel aan sport en hun fans, wat bezielen die mensen.. En wat een rot wereld leven we eigenlijk. Doet pijn om naar te kijken.

Meer pics :

http://www.kylehamilton.ca/Other/Go-Canucks-Go/17589848_CjDhmb#1339977120_75q5RhR

http://fotopocket.nl/fpimages/2011/06/19/636b66cd46394eadd7330895a173ab16/M51.jpg

http://www.fotopocket.nl/fpimages/2011/06/19/a61ca302a928c43d411ef0dd5f1a3efb/m52.jpg

http://www.fotopocket.nl/fpimages/2011/06/19/b523cf392912bfd17aed6c51c4e4400c/m53.jpg
@MLTB: Lekker generaliserend…bijna elke sportfan zal onmiddelijk toegeven dat die rellen helemaal nergens op sloegen, maar om het te wijten aan sport en sportfans in het algemeen? Zo dieptriest kortzichtig.
@bozewolf: Het komt meestal door hooligans, iets wat in mijn ogen geen sportfan meer betreft.
@MLTB:

is niet erg hoor ..
het zijn de door AB heilig verklaarde Canadezen ..

het hadden geen Amerikanen of Chinezen moeten zijn ..
dan is het doodstraf all over the place ..

ot .. joh tjenkert ..
rij die ouwe Crown Victoria gewoon over dat rooie plastic geval heen ..
die patser wil er toch alleen maar 308km/u mee rijden ..
@MLTB: briljante foto’s!
@robbie: Ik vind ze eerder om te huilen.
@DonEmilio: je kan er prachtige fotofucks van maken ;)
@MLTB: Onbegrijpelijk dit. Ik heb echt medelijden met die drie meisjes die de hun (?) auto proberen te beschermen, maar tevergeefs natuurlijk tegen zo’n grote groep. Wat een losers, echt waar. Geen fijn gezicht ook om een M5 zo ‘mishandeld’ te zien worden.. en daarna te zien afbranden..
@MLTB: Ik hoop oprecht dat werkgevers hier personeelleden zien staan en op staandevoet ontslaan. Anders zijn zij nagenoeg niet te straffen. Kijk naar die 2e foto, waarom vreugde bij andermans ellende. Ik ben voetbalfan, hell, zelfs ADO fan, maar dit gedrag heb ik nooit begrepen. En geloof me, ik ben ook niet altijd een lieverdje geweest.
@MLTB: Dat heeft echt niets, maar dan ook niets meer met sport te maken hoor. Dat zijn een stelletje randdebielen die sport als excuus gebruiken om rel te schoppen. Hooligans zijn geen echte sportliefhebbers, die doen zoiets niet.

De beelden in kwestie zijn natuurlijk afschuwelijk, daar ben ik het volledig mee eens. Ik walg van zulke mensen.
Die zal een flinke lawsuit krijgen…(die neger vraagt om klappen om geld te verdienen, levert meer op dan wat taxi ritjes)
@quatroportte, Een ding wat die gozer tegen die fietsers doet, die zijn auto/hem of haar niks aan doen OKE. Daar ben ik het met je eens. Maar als ik die chick was van die m5 (zeker na die foto´s) Dan was ik in die auto gestapt direct na de eerste klap en dan had ik me toch gvd vol gas gegeven dwars door die Teer°ing Tif°s menigte heen!! Die lui die je auto om geen enkele reden verwoesten hebben geen reden om te mogen leven!!!!
Kon het niet goed horen maar volgens mij schold die taxi chauffeur hem uit waarna hij vervolgens een paar klappen kreeg,boontje ?
En van een ander zijn auto moet je gewoon met je poten afblijven ,of dat nou een BMW of ,slik, een Audi is . ;)
Hmm, aan de stand van zijn benen te zien en de souplesse waarmee z’n been in de lucht gaat denk ik dat hij kickbox gedaan heeft of doet. Zijn linkse gaat ook snel en direct terug. Alleszins dik overdreven reactie, ik had niet blijven staan filmen gelijk die loser.
Ik zou helemaal door het lint gaan als een stel van die ijshockey paupers op mijn auto staan te springen waar je hard voor gewerkt hebt 52% belasting + BPM dat stelletje idioten hebben zelf geen besef van waarde !
Ik zou wel een of twee tikken willen incasseren hoor. Laat die gast het ook maar filmen. Vindt m’n verzekering ook leuk om te zien.
Lekker plukken van zo’n vent. Ik zou uiteindelijk als doel hebben om met zíjn F430 naar huis te gaan.

Waardeloze gast…
Is die kerel niet gewoon keihard aan het acteren?
Kan handig zijn met dat filmpje erbij, zal hem wel een dikke schadeclaim opleveren.
Wat een debiel, ik snap dat je overstuur bent, maar waarom meteen gaan slaan? Die taxichauffeur zal het ook niet makkelijk hebben hoor!
En echt niemand die iets doet hé

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).