[tilt-shift video] Ken Block doet weer eens Gymkhana

Auteur: , 29 Reacties

Speciaal voor de promotie van DiRT3 heeft Ken Block onlangs weer eens een Gymkhana filmpje gemaakt. De reguliere edit stond al een tijdje op Autojunk, maar nu is er een tweede versie van dit filmpje opgedoken.

Bij deze nieuwe versie is gebruik gemaakt van de zogenaamde “tilt-shift” techniek. Oftewel een techniek waarbij het lijkt alsof je naar speelgoedauto’s zit te kijken. Dit heeft te maken met de scherptediepte van de lens. Hieroor is slechts een klein deel van de video echt scherp. En dat geeft een apart beeld kan ik je vertellen. De tilt-shift versie van Ken’s capriolen kan je hieronder bekijken:

Ken Block Gymkhana DiRT3 Tilt-Shift video

De normale versie kan je HIER bekijken. Welke heeft jouw voorkeur?29 reacties

Coole promotie, maar doe mij maar de originele variant.
@sebasjuhh: Die was idd beter.
Ken Block overigens 1
@sebasjuhh: tja alleen jammer dat die 2de is(tanner faust 1), faalt in de WRC en waarschijnlijk ook faalt in de formule 1 auto waar die dagje mee mag rijden. overigens tergend saai deuntje, altijd zelfde rondjes die hij drift(dus 100 keer oefenen) en de subaru was toch echt een velemale brutere bak naar mijn mening
Lekker muziekje uit Dirt 3 :)
Ja, die Opel kan serieus driften…
echt een lekker spel dit!
die ford focus rs drift echt goddelijk!
Beter gaat ie later deze maand gymen met de Toyota TF109 khana!

Monza circuit heeft ook nog een mooi banking daarvoor.
@Ralphizzle: Puik idee!
Sexy!
kunnen ze nou niet eens een andere reclame tussendoor doen in plaats van steeds die crosa, is het tenminste iets minder irritant.
@dennisr: Het idiote is dat ik laatst had dat het geluid wel uitgezet kon worden van de reclame, maar dat is nu ook niet meer. Meestal kijk ik niet eens de filmpjes op AJ
@mrB: nou idd, het ergelijke liedje van die reclame ook maar als ze nou eens die reclames afwisselen met andere merken.. dan had je tenminste nog een idee van wat er allemaal te koop is.. op deze manier krijgen we het idee dat er aleen opels te koop zijn. :P
Welke track wordt er afgespeeld? Weet iemand dat?
Haal eens heel snel die opel reclame weg. Word een beetje antireclame zo.
@Robbert89:

Een beetje anti-reclame?

Elke Opel die ik zie op de weg doet me al denken aan die k*t commercial elke keer. Grrr.

Er zal hier hoe dan ook nooit een Opel komen dus die reclame mag weg hoor jongens.
Ik heb zo’n vermoeden dat de Opel Corsa er ook in EcoFlex uitvoering is.
@misteralmostknowitall: ik klik tegenwoordig ook al met tegenzin op autojunk linkjes, wetende dat de inmiddels super irritante opel reclame weer eerst door de speakers komt schallen (ik druk dan maar snel op ‘mute’). Ik weet dat de reclame nodig is, maar is het mogelijk er wat variatie in te brengen?
Had eigenlijk wel een eindshot verwacht waar Ken met de RC-versie van zn Fiesta staat te spelen..
Beetje suf filmpje (versneld afgespeeld…), de filmpjes met de Fiesta zijn veel leuker.

Voor een ieder die geen irritante reclame meer wil zien (en FireFox gebruikt), zoek de plugin Adblock Plus en het probleem is opgelost :D (ik heb niets tegen reclame zolang deze niet wordt opgedrongen, dat is wel het geval met de AutoJunk-reclame).
@Kyanite: ad-block zorgt er bij mij juist weer voor dat het hele stuk film niet afgespeeld wordt….dus geen reclame (prima)..en dan dus ook geen filmpje (= niet geholpen).
Heeee….hij had nog een auto over die ‘heel’ was ?! ;-)

OT: opnieuw niet bijster enthousiast..ik dan..
Reclame is niet geval op iPhone en iPad. Dus als je één van die (of misschien wel beide) hebt, is daarop kijken een aanrader.

OT: En dit keer in zijn Focus WRC auto! In plaats van een 650 PK Fiesta een 300 PK Focus, nice! Origineel vind ik toch beter.
http://1.bp.blogspot.com/_NZ2VObwKyrc/SNx3kuBMWXI/AAAAAAAABSo/oF7Kw0V6F1I/s400/Pink+Floyd.jpg

De Battersea power plant, ook wel bekend van het album Animals van Pink Floyd :P
Leuk gedaan, alleen ECHT jammer dat hij zo versneld is. Dat mijns inziens echt afbreuk aan de kwaliteit van dit filmpje…

Voor mij is dit de minste uit z’n reeks…..
Man, dit ziet er inderdaad uit als speelgoed! En dat is meteen het nadeel. Doe mij maar een filmpje met lekker uitlaatgeluid en mooie shots. Als ik dit wil zien dan pak ik wel mijn speelgoedautootjes uit de kast.
Kijk jongens, dit is het betere werk! http://www.youtube.com/watch?v=vX_JSw8iAeQ

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).