Video: Eerste BMW M5 promo

Auteur: , 37 Reacties

Nou ja, ongecamoufleerd dan. Toen hij nog voorzien was van een laagje folie kwam hij niet één, niet twee, maar liefst drie keer voorbij. Nu we ein-de-lijk uitgeteaserd zijn wordt het hoog tijd de F10 M5 in volle glorie te bekijken, en we hebben het eerste bewegende beeldmateriaal voor jullie.

Zoals we kunnen zien is het sneeuwlandschap uit de teasers ingeruild voor een wat behaaglijker klimaat. Wel zo handig als je de kleur ‘Monte Carlo blauw’ extra goed wilt laten uitkomen (een ander kleurtje kan naar believen in de configurator gekozen worden). Mocht de nieuwe M5 je, ondanks de gestegen omgevingstemperaturen, (nog steeds) koud laten, klik dan vooral niet door naar de video.

Wil je de nieuwe M5 live in beweging zien? Dan moet je in het weekend van 1-3 juli naar Engeland; op het Goodwood Festival of Speed (FoS) zal de 560 pk sterke sedan zijn eerste strepen trekken voor het grote publiek. Hij is daarbij in goed gezelschap, want naar verluidt komen ook de Z4 GT3, M3 GTS en 328 Hommage opdraven. Met zo veel pk’s op achterbandjes krijgen de bezoekers ongetwijfeld de nodige rookgordijnen om hun oren, maar erg zullen ze dat niet vinden lijkt me.

BMW M5 video37 reacties

Vind het toch wel een erg strakke auto. Kijk er naar uit om hem in levende lijve tegen te komen in dat blauw! Blauw is helemaal in geloof ik. Audi RS6, Corvette ZR1, Lexus LFA en nu de nieuwe M5.
rikus via Android app
@rubenpriest: natuurlijk de xkr-s niet te vergeten. Buiten dat is de nieuwe M5 een prachtige wagen. Waar de vorige generatie totaal niet mijn smaak was, is dit helemaal top.
@rikus: Ohja de XKR-S ook !
@rikus: Eens! Ik had ook helemaal niks met de vorige generatie. Deze 5-serie lijkt veel meer te kloppen.
@rikus: inderdaad deze M5 is erg mooi. de vorige vond ik ook leuk maar vergeleken met deze pff kan echt niet tippen…
@rubenpriest: Én de vantage v8 S!
@rubenpriest: This is what you can call: A Beautiful Monster!
Beetje mager filmpje trouwens
@rubenpriest: idd had dan een setje banden opgerookt
tjonge jonge ik begin hem steeds meer te waarderen
hij klinkt volgens mij ook goed, niet zoals die twee AWD stofzuigers met dezelfde motor
@v8amg:

Nee hoor hij klinkt bijna het zelfde als die andere 2 AWD stofzuigers. Alleen in dit (promo)filmpje heeft BMW het een en andere veranderd ;)

OT: Wel erg waardeloze filmpje. Had dan tenminste nog zitten driften of een scherpe tijd neer gezet.
kl*cker op zeg… filmpje van 3 keer niks, de kleur bevalt me ook al niet. **** blauw, zwart 4 life
Ik vind de vorige M5 beter in verhouding. De F10 lijkt gewoon niet compleet. Op motorisch vlak slaagt hij met vlag en wimpel, maar qua design vind ik het magertjes. De kit ziet er gewoon te goedkoop uit voor een M5 en het 3 serie gehalte overheerst de auto teveel.
Aaargh… kunnen we ajb een andere reclame dan de nieuwe opel astra?!? Ik zou er geld voor over hebben om die reclame niet meer te zien. Kunnen jullie niet een abonnement aanbieden voor autoblog en autojunk zonder reclames?
@costyn: download Adblock plus voor firefox en je hebt er geen last meer van
@costyn: jemig…heb je het filmpje nou nog niet goed gezien…het is de NIEUWE Corsa…die inmiddels alweer 2 jaar oud moet zijn (ghi).
Ik vind dat blauw eigenlijk echt heel gaaf! En inderdaad hij lijkt goed te klinken, nu maar hopen dat dit in het echt ook zo is!
Gelukkig is de auto (veel!) beter dan het filmpje…
Soepel sedanneke ! Ikke wille !!!! :lol:
Super! En ook zo in “motion” heel gaaf. Dikke bak. :)
Nee danku. Ik zag net weer een 5-serie rijden en daar schrik ik iedere keer weer van. Die luchthappertjes en spoilertjes maken het er allemaal niet beter op. Wel respect voor zijn prestaties btw!
En hij klinkt lekkeeeeeeeeeeeerrrr!!
:D
Een waardige opvolger voor de E60 lijkt mij zo. =)

Kunnen ze niets aan die nummerplaat doen?
Kijk naar Mercedes zij letten er meestal wel op.
Redelijk suf filmpje. Net als de auto zelf btw.
@Jimmy: jij hebt duidelijk geen smaakt? laat me raden audifan?
De auto valt me qua prestaties een beetje tegen hoor, 0-100 in 4.5 seconden met 580 pk? als ze launch control zouden gebruiken zou dit veel sneller kunnen!

Maar wel een mooie auto, voor mij een witte en black rimes!
@maxx1: tot 100 maakt toch niet veel uit? het fun pas na 100km/h :)
@KaCh1ng: als je bij het stoplicht gaat en een nissan gt-r van 100 000 staat naast je ga je het niet helemaal winnen, toch wel fijn als je deze auto van af het begin achter je laat. met LC wordt het een gevaar voor Ferrari/Porsche!
@maxx1: klopt 4.4 sec op de 100 maar met launch control moet hij onder de 4 sec op de 100 zitten heb ik vernomen.
@drivingpleasure: daarom, als het bijv. in 3.8 seconden van 0-100 gaat zal ongetwijfelt de 0-200 ook sneller gaan als de 13 seconden?! stel dat hij dat in 11 seconden doet dan is het een gevaar voor Ferrari/Porsche
Hmmmmmmm lekker, jammer dat ik em in geen 100 jaar kan betalen :(
@geengehoorisrechtdoor: in belgië kost die wrs na 5j 40d € ofz , als je echt zo een auto wil , kan je het :)
Mja niet echt representatief dit filmpje…
Eerst vertragen ze het beeld en dan versnellen ze het beeld…
Kan niet wachten op de eerste test..
ik blijf het jammer vinden dat er geen echte motor meer in ligt maar een v8 turbo, ik weet niet wat ik het ergste vind, de v8 of de turbo, ik denk de v8
Het is gewoon een hele mooi auto dit. Mooier dan de Merc of de audi in zijn klasse, dat is overduidelijk. en als het goed is met launch control zit hij onder de 4 sec op de 100!! dus dat is ook niet mis.
Zo zou de 5-serie er standaard uit moeten zien! Want voor een M-versie is hij echt veeeel te tam!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).