Idee van de Week: maak van je oprit een circuit

Auteur: , 37 Reacties

Er zijn echter een aantal voorwaarden om het leuk te houden en niet zielig te laten lijken. 1) Je oprit dient een paar kilometer lang te zijn. 2) Een vervoersmiddel met minstens 500 pk heeft de voorkeur. Heb je dat? Nou, waar wacht je nog op! Hier zie je hoe het moet.

Ook bij de rijken der aarde kan verveling soms genadeloos hard toeslaan. Want wat als je alle auto’s op deze aardkloot kunt betalen, maar er vervolgens geen raad mee weet? Hier een tip: kijk eens met andere ogen naar die protserige oprijlaan met talloze bochten door de natuur. Bijvoorbeeld door de ogen van een rallycoureur. Precies, die megalomane oprit leent zich dan ineens prima voor asociaal en simpelweg retegaaf rijgedrag! Eigen terrein, doe wat je wilt. LEEF JE UIT!

Vroem37 reacties

Lekker decadente oprit. Doe mij er ook 1 dan
driving by John Bailey Jones …

Volgens Wikipedia:
John Bailey Jones (born 1927) is a United States federal judge.

:-)
@rechercheur: Haha ik had het ook opgezocht en kwam ook nog op 1 of andere bankier net buiten NY
Geen slecht idee eigelijk. Even mijn oprit uitbreiden:p
Geinig opritje! Daar kan ik me ook wel prima vermaken.
Wie kan dit ff Posten?…

Geluid nieuwe M5
http://www.youtube.com/watch?v=zd8fQpLbST0&feature=feedbul
@VWTouran75: Damn, dat is een geil geluid!
@Alpinaa: zeg dat wel veel beter dan ed X5/6 M
@VWTouran75: Heb hem even als update bij dit artikel gezet, thanks!.
@sir_smokalot: Met dank aan VWTouran75, haha.
Geen dank…
Maak dan een echt circuit of rallyparcours, nu hang met een verkeerde stuurbeweging in de krokussen van je vrouw.
@Alpinaa: met een beetje overstuur lekker de bloemperken omploegen!
Da’s een vette oprit!
..eenzaamheid…hoe los je dat op ;-)
@Megakix: Ik heb daar antwoord op, maar ik schat dat dat antwoord vrij snel verwijdert wordt ;)

Wel erg relaxte oprit/tuin eigenlijk. Dat je er op kan rijden is leuk, maar ik zat vooral te kijken en te denken dat ik echt best wel een stuk harder moet gaan werken wil ik ook zo’n tuin hebben.
En dan heb ik het nog niet over de tuinman gehad.
@Megakix: Niet door 4677 reacties op autoblog te posten. Doe mij dan maar een 997 turbo en een circuit in de tuin.
@raphael: cijferblindheid ? ;-)
@raphael: lol FINISH HIMM!!
Wat ligt er in die M5 een 4.4i 4-in-lijn met een stel turbo’s?
@audiracer: Nee joh, een 3-cilinder zelfs. -,-
@Alpinaa: de 2-takt met mengsmering komt in 2018… ;-)
@Megakix: Dan pas, ik dacht dat die voor 2014 gepland was, klaar voor in de volgende M3.
@Alpinaa: haha, nah…deze techniek staat nog redelijk in de kinderschoentjes…dus 2018.. ;-)
Leuk, alleen jammer dat het dus niet een eigen oprit is.
Zo’n rijke gast, en dan zo’n slechte videocamera :-(
Wat ik me al een tijdje afvraag, of het gene wat Autojunk (en ook dumpert) doet mbt het rippen van youtube videos en vervolgens eigen logo’tje erbij plakken en hosten, niet gewoon pure piraterij is. Veel youtube posters verdienen geld aan hun videos oa door de views, wat nu dus een deel ontnomen wordt. Als ik ‘prof’ vlogger oid was en mijn vids werden ergens anders geript/host wist ik het wel…
Ik word niet gauw jaloers, maar wat ongeloofelijk tof is dit toch en nog wel met mijn meest favoriete sportauto 8)
Je zal maar zo’n oprit hebben!
Mijn oprit is maar 20 meter :( Maar ik moet wel slaom rijden door al die kinderfietsen die er liggen :)
@norge:

Wahahahah dat is ook leuk(mits je de juiste auto ervoor hebt :P)

OT: Cool! wil ik ook :D
Lutser. Ik heb een circuit in m’n living. Met een lengte van zo’n 9km. Op schaal 1/32.
Staan wel overal bomen, dat kan minder handig uitpakken.
dat mensen zo rijk kunnen zijn om zo’n tuin te hebben met oprit… ik doe dus echt wat verkeerd! wie helpt me uit de brand? een mooier leven dan dat kan ik me niet bedenken :D
De nog levende mensen op wie ik méér jaloers ben zijn op één hand te tellen :o
Oeh, toen nog een reden om te wensen dat ik rijk word!
Lijkt wel of de ‘oprijlaan’ hier speciaal voor aangelegd is…
Zo doe je dat! Lekker hoog in zijn toeren houden, dan klinkt je Porsche nog lekker ook! Blij dat tenminste één iemand zijn Porsche gebruikt waar hij voor gemaakt is… Want je koopt hem niet voor het uiterlijk;)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).