Video: Inside James Glickenhaus’ P4/5 Competizione

Auteur: , 22 Reacties

Team Glickenhaus is op dit moment druk met de voorbereiding van de 24 Uur van de Nürburgring. Om 16:00 gaan de lichten op groen bij onze Oosterburen en mag de P4/5 Competizione (een soort Ferrari, maar dan beter) laten zien wat 'ie in huis heeft. Maar eerst nog even dit: een epische aflevering van "Inside P4/5".

In deel één zagen we hoe de P4/5 tot stand kwam en wat er komt kijken bij een megalomaan project als dit. Men neme een gloednieuwe 430 Scuderia, hang deze vol met race-onderdelen en de motor uit een F430 GT2 en vouw daar vervolgens een zelfgemaakte, carbonfiber body omheen. Zo is het ongeveer gegaan, maar dan ingewikkelder. Jim Glickenhaus (nooit te beroerd om even te reaguren op AB) is er in ieder geval klaar voor.

We hebben het project zien shinen, zien rijden en horen brullen. En nu, vlak voor de start van de race waarvoor ‘ie gemaakt is, gooien we nog even een video in de mix van de filmmakers die The Glick overal hebben gevolgd. Een video met Gangsta-muziek, een mini-crash op Villa d’Este en de eerste beelden vanaf de Nürburgring.

Voor wie de vorige twee afleveringen heeft gemist; Deel 1 & Deel 2.22 reacties

Is Villa d’este alleen voor genodigden? Het lijkt me wel gaaf om daar een keer bij te mogen zijn.
@Alpinaa: Is voor een ieder vrij om, na betaling van entreekosten (niet duur). Fantastisch evenement qua sfeer, locatie en natuurlijk auto’s. Wij zijn vorig jaar een weekend geweest, overnacht op een camping in de buurt en overdag naar het Comomeer. Echt een aanrader!
Lol, schitterende soundtrack. Overigens wel een zeer cool project die P4/5. Ik vind het nu niet meteen een mooie wagen, maar da’s bijzaak natuurlijk in dit geval. Dit is toch echt wel de natte droom van iedere autoliefhebber. Nu maar hopen dat ze ‘m dit weekend niet meteen naar de schroothoop rijden hehe :)
…langweilig ! Laat die gast toch poffertjes gaan bakken ofzo in plaats van ‘de wereld belasten’ met z’n suffe project. Overigens is mijn buurjongen bezig om de wielkasten van z’n MG uit te kloppen…ook iets voor Autoblog.nl ? ;-)
@Megakix: Kijk dan niet… Zo moeilijk is dat toch niet?
@gerard1710: sarcasme…. Zo moeilijk is dat toch niet?
@kingdecay: Zo klinkt het anders echt niet..
@gerard1710: je hebt gelijk. Het was me even ontgaan dat de comment in kwestie van MegaKix cq. “die ene kerel met slechts een halve door een gemuteerde variant van een nog onbekend virus geinfecteerde hersencel” was. My bad.
@kingdecay: ..werkt aanstekelijk…dat virus…lees ik in jouw reactie ! ;-)
@Megakix: lol. Sorry Megakix, ik was er vergeten bij te zeggen dat het als grap bedoeld was. Ik heb niets tegen je hoor, waarom zou ik ook? :)
@gerard1710: heb de titel gelezen…thats it…? ;-)
@Megakix: Zodra je buurjongen zich aanmeldt voor een 24 uurs-race, laat het ff weten! 8)
@ricardo: hij heeft zich ervoor aangemeld…maar werd niet toegelaten ? ;-) Als dát geen nieuws is ! :lol:
@Megakix: hoezo waren zijn wielkasten niet breed genoeg voor het regelement??
@E34M5Touring: hahaha, kdenk het !
@Megakix ..

en je hebt nog gelijk ook ..

maarrrrrrr die kerel moet wel kokketeren met zijn brok plastic (al 2 jaar lang) om er ooit eens wat centjes voor terug te zien ..

anders kan die em beter in een (waar die polyesther troep thuis hoort) in een caravan stalling zetten ..
@lincoln: yup, kokketeren is denk ik het juiste woord…en uiteindelijk is het gewoon helemaal niks…
@Megakix: En als je nou ipv achter de pc te zitten afgelopen weekend met je tentje op de camping had gestaan dan was je er achter gekomen dat het geluid van die auto echt zo lekker is…
@marcus: was bij de MotoGP ! Héél wat leuker dan stoetje-F1 hoor…of een 24uurs-zuipfestijn op een nat grasveldje ;-)
Eindelijk gekeken, wat een held van epische proporties. Vind de p4/5 mooier dan de enzo. Maar het beste van dit project vind ik wel dat Glickenhaus doet wat hij wilt omdat hij het zo mooi vind en er veel passie voor heeft. In tegen stelling tot al die veel te rijke arabieren die alles nieuw kopen om op te vallen…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).