De nieuwe Chevrolet Camaro Bumblebee

Auteur: , 18 Reacties

Een nieuwe Transformers-film (trailer) betekent ook een nieuwe Chevy Camaro Bumblebee-edition. Want hé, waarom zou je die film niet nog iets verder uitmelken?

Uitmelken of niet. Stiekem wil iedereen wel weer even heel jong zijn en een Camaro te vriend hebben die -als je dat wilt- transformeert in de vriendelijke autobot Bumblebee. Dat laatste is helaas nog geen optie op de Camaro 2SS (of 2LT) waarop deze gele rakker met de naam Transformers Edition is gebaseerd, maar je krijgt er wel zwarte striping, zwarte velgen, Autobot-logo’s op de zijschermen en en Bumblebee-spoilert bij. Ook leuk. Verder is het interieur volgestikt met geel draad, en dat ziet er best wel gaaf uit, net als de rest van de auto overigens.

De Transformers Special Edition Camaro is vanaf volgende maand te bestellen in de USA, terwijl de eerste leveringen komend najaar zullen plaatsvinden in Amerika en Canada. Een zelfde Transformers pakket zal ook in Europa verkrijgbaar worden wanneer de Camaro hier in september officieel op de markt wordt gebracht. De normale versie is echter reteduur in de prijslijsten gezet. Nee, Amerikaanse auto’s van dit kaliber komen simpelweg het best tot hun recht in de joe-es-of-ee. Lees maar.18 reacties

Op zich wel een leuke auto. Maar zag laatst een gewone gele bij de dealer staan en die is vind ik qua uiterlijk wel mooier dan deze.
” Want hé, waarom zou je die film niet nog iets verder uitmelken?”

Ik ben helemaal fan van die “echte” films die teken films doen me niet zoveel maar deze films zijn gewoon vet! XD Van mij mogen ze het nog meer uitmelken HEERLIJK!
“Dat laatste is helaas nog geen optie op de Camaro SS (of LT)”
Weet je het zeker? :P

http://www.nsdesigns.nl/footoo/Jaajaa.png

Kon ’t niet laten!
@C220AMG: faal @ jou plaatje er staat bumbelbee maar het hoort te zijn bumblebee.
Zo genoeg muggenziften voor vandaag.
@aallex: Scherp, ’t was natuurlijk een test! :P
@C220AMG: Helemaal gelijk. er mistte een ‘2’. 8)
Gewoon de SS bestellen en zelf aanpassen! Wat wat een goddelijke auto in die kleur zeg, als ik op dit moment (22 jaar oud) een bak geld zou winnen dan zou dit hem worden! Want zeg eerlijk, als je ouder bent dan mag dit niet meer;)
Die spoiler heeft de Camaro helemaal niet nodig. Zonder ziet deze auto er veel beter uit. En dan gewoon geel, zonder zwarte strepen. Parkeer maar voor de deur, dan maak ik er wel een robot van :-)
Heerlijke auto.. zaterdag nog een stuk zitten kijken van Transformers 1. Was op TV.. die Camaro maakt iedere keer weer mijn dag.. die opwinding die ik voel als die scene komt: “He can transform in whatever he wants.. why is he such a hunk of junk..” Dan kickt hij die dude met zijn mega(n) lekkere babe er uit en komt terug als bovenstaande.. flipperdeflip..
Sinds wanneer zit er een opel stuur in?
Gewoon gave bak!
Race strepen zijn veranderd, heeft andere velgen + een spoiler. Ik vond de eerste versie nog steeds de beste.
heerlijk gewoon!!
euh hoe komt het btw dat autoblog hier zegt dat hij enkel in VS te bestelen zal zijn in herfst en dat autowereld zegt dat hij in de loop van september in deze uitvoering (in België dus hoogstwaarschijnlijk ook in nederland) te bestellen zal zijn…?

bron : http://www.autowereld.be/2011/06/28/chevrolet-camaro-bumblebee-transformers/
@tomco: klopt, de auto komt in sept naar Nederland.
Ik ben op het moment in de US en heb een normale Camaro als huurauto. Heerlijke bak!
UPDATE: De Chevrolet Camaro keert terug als de Autobot ‘Bumblebee’ in Transformers: Dark of the Moon, dat exclusief in 3D op 28 juni zijn debuut beleeft en een dag later wereldwijd in première gaat. Om dit feit te vieren introduceert Chevrolet voor de Bumblebee fans in de VS, Canada, China, Japan, Europa, Zuid Amerika en het Midden Oosten de Transformers Special Edition Camaro Coupe modeljaar 2012.

“De film Transformers heeft eraan bijgedragen dat de Camaro – en Chevrolet – bekend is geworden bij een geheel nieuwe generatie liefhebbers,” zegt Rick Scheidt, vice president Chevrolet marketing in de VS. “Zijn rol in de films heeft er mede voor gezorgd dat de Camaro de bestverkochte sportwagen in Amerika is geworden, en één van de meest bekende in heel de wereld.”

De vijfde generatie Camaro speelde in 2007 de rol van Bumblebee in de film Transformers en in 2009 in de ‘Revenge of the Fallen’. De films leverden wereldwijd een opbrengst op van $1.5 miljard en hebben een belangrijke bijdrage geleverd aan de naamsbekendheid van de Camaro, nadat dit Chevrolet-model zeven jaar lang niet aanwezig was in de showroom van de Chevrolet-dealers.

In 2009 was de Camaro de auto waar op het web volgens Yahoo!Autos het vaakst naar werd gezocht, ondanks het feit dat de modellen pas laat dat jaar in de showrooms arriveerden. In 2010 werd de Camaro de meest verkochte sportwagen in Amerika en loste daarmee de Ford Mustang voor het eerst in 24 jaar af. In 2011 heeft de Camaro zijn leidende positie voortgezet, mede door de introductie van de Camaro Convertible. Tot op vandaag zijn er dit jaar 40.275 Camaro’s verkocht.

Het verkoopmomentum zal ongetwijfeld worden voortgezet wanneer begin volgend jaar de 550 pk sterke Camaro ZL1 in Noord Amerika op de markt wordt gebracht, naast limited-edition modellen zoals de Transformers Special Edition.

De Transformers Special Edition 2012 wordt in Noord Amerika aangeboden als een speciaal pakket op de 2LT en 2SS Camaro Coupe-modellen, in de kleur Rally Yellow. In aanvulling op de uitrusting van de populaire RS is de Transformers-versie voorzien van zwarte rallystrepen die over de motorkap, het dak, het kofferdeksel en de hoge achterspoiler lopen, 20-inch zwarte wielen met high-performance banden, evenals Autobot Shield logo’s op de wielen en de voorste spatschermen.

In het interieur heeft de Transformers Camaro zwart leer met gele stiksels op het instrumentenpaneel, de middenconsole, de armsteunen en de stoelen. De voorste hoofdsteunen en de klep op de middenconsole hebben een Autobot Shield logo

Twee opties zijn beschikbaar: exclusieve, zwarte 21-inch wielen en een zwart ‘ground-effect’ pakket.

De Transformers Special Edition Camaro is vanaf volgende maand te bestellen in de USA, terwijl de eerste leveringen komend najaar zullen plaatsvinden in Amerika en Canada. Een zelfde Transformers pakket zal ook in Europa verkrijgbaar worden wanneer de Camaro hier in september officieel op de markt wordt gebracht.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).