Kies maar: Een 911 of R8 doorzeven met kogels

Auteur: , 121 Reacties

Zo, tijd voor een buitengewoon Kies Maar-topic. Want er worden de laatste dagen nogal veel auto's uit het hogere segment doorzeefd met lood. Soms omdat er geen andere oplossing denkbaar was, een andere keer geheel vrijwillig. Maar welke van de twee zie jij het liefst als gatenkaas?

Als eerste een niet zo fijne Porsche 911. De Amerikaan die ‘m bezat kreeg namelijk te maken met grootschalige motorpech. Reparatiekosten: $20.000 (dat is daar nog best veel geld). En meneer had even geen zin om dat er nog in te steken. De reparatie liet hij niet uitvoeren, in plaats daarvan doneerde hij de Duitser aan een schietvereniging die er wel raad mee wist. Foto’s van de shoot out achter deze en deze link.

Dan de Audi R8 in kwestie. De poenerige eigenaar had volgens de berichten een meningsverschil met zijn eega, deelde daarbij wat klappen uit en werd vervolgens in Keulen achterna gezeten door de Polizei. De knuppel waande zich waarschijnlijk onoverwinnelijk in zijn R8, want hij opende het vuur op de aanwezige agenten. Die kwamen vervolgens met een passend antwoord in de vorm van 37 kogels om te koppen. Vier daar van kwamen terecht in het lichaam van de verdachte, maar hij wist te overleven. Filmpje van de nasleep hier beneden

Oké, laten we de vraag iets uitbreiden. Ondanks dat we autoliefhebbers pur sang zijn is er vast wel een auto (merk + type noemen svp) waar je graag op losgaat met een .50 of iets lichters. (Echt? Iets zwaarder?) Laat maar horen!121 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Alles met een hyundai of kia logo, en een multipla natuurlijk.
@blo3to3t:
jep multipla met een magnum
De Audi R8 zie ik het liefst helemaal verdwijnen. Dat ding is gewoon lelijk en maar een Audi.
@rufctr01: ik snap nie dat je die lelijk vind
@aschie1: Ik ben het met hem eens en ik ben niet de enige. Soms maakt liefde voor een merk je blind en dat geeft geen ruk, want daar ben je liefhebber voor. Maar heel eerlijk is het een lelijk hok en dat heeft niets met ratio te maken en dus subjectief en niet ter discussie. Als jij hem mooi vindt is dat toch helemaal prima.
Kortom, de gaten in die R8, met name graag bij die stalen bint in de zijkant…. aan flarden dat Smart beugeltje.
jammer dat ze die r8 niet aan flarden schieten
@aschie1:

Wel simple gezegd is de R8 nogal Adidas, waar een lamborghini eerder Prada is.

Maar, tjah, De keuze is vlug gemaakt, maakt nie uit welke Audi het was, DOORZEVEN DIE HANDEL!
@rufctr01: en maar een audi.
Ook een beetje kever natuurlijk
@rufctr01: Volledig mee eens!
@rufctr01: eens…rukbak tot-en-met…Ohja, en ik heb erin gereden (en dat is ook ruk).
@Megakix: jou seat leon uit het jaar 0 rijdt goed wil je zeggen. Als je deze auto niet mooi vindt hoef je auto motorisch en technisch niet af te kraken…
@maxx1: ?? heb er zelf in gereden kerel…en het rijdt echt niet zo goed als men wil doen geloven.
@Megakix: Wat rijd er volgens jou niet goed aan dan
@maxx1: de versnellingsbak is werkelijk hopeloos slecht, de auto maakt meer herrie dan dat ‘het’ snel moet gaan, bocht-in zeer nerveus gevoel, stuurt niet direkt genoeg. Feitelijk dé ingrediënten om deze auto zeker geen sportwagen te noemen (zoals Porsche of AMG of M).
@Megakix: ugh, door mensen zoals u rijd ik dus niet graag meer in bmw’s, zowat de domste fanboys die er rondlopen.
Uiterlijk kan je bediscussieren, maar zeggen dat een r8 niet goed rijd is zoals zeggen dat rufctr01 afwisseling in zijn reacties heeft.
wat heeft BMW hier mee te maken? jij heb het over een groepering.dom gelul. als je daarom dus geen bmw rijd zeg meer over jou… geen ruggegraat.
@jonathan: deze keer laat ik Audi voor wat het is / was…de R8 is op-en-top lelijk. Niets met BMW te maken. Ik vind Fiat, Mercedes, Maserati, Alpina etc heerlijke auto’s…oh, en BMW uiteraard :lol: . De R8 Spyder vind ik overigens zéér fraai…
@jonathan: waarom moeten jullie audi-fanboys toch altijd BMW in de kwestie betrekken? BMW heeft hier niks mee te maken, de R8 is gewoon een mindere wagen, inderdaad een Adidas waar Lambo Prada is. Neemt nog niet weg dat het een goede auto is. Maar om te zeggen dat je door mensen hier op het forum geen BMW meer rijdt, zegt meer over jou, dan over de mensen hier op het forum. Begrijp hieruit dat jij een kuddedier bent en in de trend van audi mee gaat..?
@rufctr01: Het is niet de mooiste auto maar beats a 911 any day
@rufctr01: jammer
@rufctr01: dat je audi een beetje raar merk vind ok maar een R8 ziet er gewoon toffer uit dan bijv. een Gallardo?
@The360box:
Nee. Dat doet’ie niet.
@The360box: Gallardo > R8. Geen discussie.
hoe vaak kun je in de grond schieten ?!?!
@a_buis: Misschien zijn het ricochetschoten?
Chinese kloon auto’s
Ik zou graag een MG42 leeg schieten op een Hyundai I30 CW.

Het lijkt me heerlijk om de meest waardeloze auto ooit gebouwd te doorzeven met zo’n 1.800 loodpatronen per minuut …
@rechercheur: Inderdaad.. zo moet het.. dan hoef je die Porsche naderhand ook niet meer te shredderen.. die kan je zo opvegen.. ;)

http://www.youtube.com/watch?v=R-XgOh1AxbU
@Freewarefreak:

Ook leuk om van een kilometertje afstand met een Barrett 82A1/M107 .50 een gaatje van de voor tot achterbumper te trekken in een willekeurige Hyundai. Ze hebben immers bumper tot bumper garantie, dus laten we de hele lengte van de auto eens doorzeven met een .50. Eens kijken wat de garantie nu allemaal wel of niet dekt …

:-)
@Freewarefreak: de gun uit de film Predator; “Painless” ! :lol:
@Freewarefreak: Wat is dat nou voor een proppenschieter? Gebruik liever een GAU-8, die zit in de A-10 Thunderbolt en heeft de bijnaam “Fart of God”! Genoeg filmpjes op youtube te vinden, hier een klein testje van het apparaat:

http://www.youtube.com/watch?v=sALiuWg_I1k
@rechercheur:
Lelijk, ok, dat mag. Maar waardeloos? Prima auto verder, blijft heel ook. Schiet dan iets Frans af, das pas waardeloos.
Fiat multipla – BMW M5 F10 alle sangyouns en de vw golf
Schiet 911 maar verrot die zijn er tog al veel , veel te veel
PRIUS.
@alainvandijk:
Jep zeker weten al die hybride sjit
Een Volkswagen Polo Bluemotion.

Even een signaal afgeven dat ze zich nooit meer op de linkerbaan moeten bevinden…
@Benjamin1:
En de scenic rijders dan, zijn wel de vaste linkerbaan rijders met 100kmh. laatst nog op de duitse snelweg, kom je aanrijden met 200+ en gaat er een debiel in een scenic naar links om niks en natuurlijk met NL kenteken he stelletje *******
@aschie1

Hij is niet de enige. Ik heb de R8 nooit mooi gevonden, en na hem een paar keer in RL gezien te hebben is mijn mening niet bepaald veranderd.

Maargoed, mooi of niet, het blijft zonde. Vooral van de porsche
@EFB: dus jij rijdt liever in een saab dan in de r8 ;o. maar goed. Ik vind de R8 wél mooi, en hoe zeer ik ook porscheliefhebber ben, wat mij betref schieten ze alle 996 modellen kapot. Dat model hoort niet thuis tussen de 911 reeks als je het mij vraagt. Die hadden ze nooit moeten maken.
Ford Ka..
:|
Moet stuk..
@baasbas: Overigens wat de Porker betreft: dit zou ik als oplossing gekozen hebben:

http://www.renegadehybrids.com
http://www.renegadehybrids.com/911/LS-1-996.html
http://www.youtube.com/watch?v=i3GXpKRTCIw

Gewoon, omdat het kan :)
De 60 jaar oude saaie kever
Canta’s.
Eerste generatie 996 (muv gt3) daar maalt een Porsche fanaat niet om: vermalen die handel!
@knugo: you’re wrong..
@knugo: Enig klein euvel met die 996jes was het motorblok. Zijn er zat die te koop staan met motorschade of met een splinternieuwe motor. Zijn er ook een paar te vinden met een betrouwbaardere 997 motor! ;)
@knugo:lol, ik lees nu jouw reactie pas, wij snappen elkaar. de gt3 versie van de 996 heeft ook net iets andere koplampen.
@bomber888: Verschil in koplampen? Niet zo dom lullen als je geen verstand van auto’s hebt.
@Kaje: haha jij bent grappig, jij hebt zeker nog nooit een 996 of een 996 gt3 in het echt gezien. Als je dat wel gedaan hebt kom dan meer even zeggen: ´sorry, je hebt gelijk´. Bij de gt3 valt die ´vleklamp´ minder op.
Dat poolse ding uit The jackal of die automatic shotgun uit The expendables, op een Mercedes Vaneo (die A bestelbus)wat een afzichtelijk hok is dat (normale A first Gen. mag ook)
Die Porsche vind ik een prachtige auto. Echt jammer!
Hoe graag zou ik een X5 hélemaal kapot schieten! :D Dat wil ik zo graag dat ik desnoods zelf een 2ehands exemplaar koop en ‘m dan kapot knal.
@Ferdinand1: x6 dan helemaaaaaal tog ?
Gewoon zonde, komop zeg. Hang er een ander blok in? Ik zou graag die hele carosserie wel willen hebben. Bedoel dus gewoon de auto excl. motor. Er is altijd wel wat te fixen.
@MLTB: vind ik ook. Het chassis, de versnellingsbak, de carosserie, … daar kan je vast nog iets mee aanvangen. Dit is gewoon verspilling.
Achja, het is zijn auto en zijn geld natuurlijk…
Met een Gatling gun en een Suzuki Wagon R kan je mij heel erg blij maken.
Audi Q8, BMW X5 en de Cadillac Escalade.
.
Waarschijnlijk heb ik aan kogels niet genoeg, dus een mortiergranaat moet ook wel werken. :P
@Larrs: bel me even als je die Q8 opblaast ben razend benieuwd welke dat is
@Larrs: Gevonden, was eigenlijk de Q7. Maar de auto blijft het waard. ;)
@Larrs: Noem jij even een van de drie gaafste auto’s! Heb je er ooit een gereden of überhaupt een echte SUV? Heerlijk namelijk beter dan z’n k*t sedan!
@blacksquad: Tijd dan dat je in een échte sedan meerijdt.
the-budel-guy via Android app
alle lada producten alles uit china en alle 14% gebakjes.

welk wapen ??? geen idee, heb er geen verstand van
Een gatling op een x6 (al dan niet //m) kan m’n humeur wel goed doen!! Of een 5gt!

Maar ook veel ssangyong’s, of auto’s die door mensen gekocht zijn zonder enige inspiratie of omdat hij van ‘dat merk’ moest zijn! Mensen moeten een auto kopen omdat ze hem de beste vinden, niet omdat de buren dat vinden :p!
gedwongenleaser
@technopatat: als je die gun geregeld hebt pak, naast jouw lijstje, nog even die paar resterende Fiat Multipla’s en die Mini Country Kut’s mee, je zou me er een groot plezier mee doen. :)

P.s. je mag gerust met de 5GT beginnen, foei wat een gedrocht.
@gedwongenleaser: Die 5GT dacht ik eerst ook, maar dat ding is zo heerlijk van binnen! Iemand in mijn directe omgeving heeft en een nieuwe 7 serie en z’n 5GT maar die 5GT voelt van binnen zoveel luxer aan, alsof je op een luxe jacht zit! En de 5GT is de luxe van een 7 (of meer) voor de prijs van een 5!
@blacksquad: En de kont van een Prius… Schieten dus!
@Cantago: held!
Dat van die Porsche deed mij denken aan die Chinees, die zijn Lambo liet ‘bewerken’ door mannen met voorhamers…

Maar sommige mensen zijn wel erg simpel. Als je geen geld meer in je kar wilt steken, dan verkoop je het toch voor een gereduceerd bedrag?

Genoeg liefhebbers die er wel tijd in kunnen steken, i.p.v. dat je die wagen als schietschijf laat eindigen.

Maar ja, zijn geld…zijn Porsche!
Op een auto zou ik nooit schieten (zonde), maar er zijn een paar mensen (1) waar ik wel een magazijntje op leeg zou willen knallen.
@norge: Bridget Maasland, Stacey Rookhuizen, Patricia Paay om mee te beginnen! Daarna Jolanda sap, iedereen van de partij voor de dieren en zendercoordinatoren of programma directeuren die al die talenten shows uitzenden en dans programma’s! Ik vind televisie kijken echt heerlijk maar zodra een van die mensen hun mond opendoen gaat die toch echt acuut uit of op een andere zender!
@blacksquad: Met Bridget Maasland kan ik wel wat beters hoor;)
dit
http://static.autoblog.nl/images/wp2010/prius_zeef.jpg

nou oke uhm liever de 911 want die zie je overal al en de r8 is nog zo nieuw
@Flamingo: Wat doet dit plaatje mij genieten zeg! Heerlijk! Dankjewel:D
elke wagen waar een hybride labeltje aanhangt
Al die bijtellingstrekkers en alle lumma’s
Met een Kalasjnikov alle Audi’s doorzeven!
Ook gewoon die 911, die generatie is gewoon lelijk en met (nu al) een kapot motorblok verdient die niks beters.
Opel Corsa
De nieuwe Opel Corsa Ecoflex, alleen al om van dat vreselijke reclamespotje af te komen!!
the-budel-guy via Android app
@stefstuntpiloot: +1
opel corsa, door die ****** die ik elke dag 20keer hoor
Opel Corsa
De r8 pracht auto, uiterlijk een supercar. innerlijk te tam. ook de 5.2 fsi vind ik nog te rustig gehouden. 4.2 zou rond 480 pk moeten hebben en de 5.2 gewoon bruut 600 pk +. Dan kun je met beide auto’s knallen en als je oud bent en 3 sec van 0-100 niet overleefd kun je de 480 pk versie kopen. Lekker porsche/ferrari en de andere concurrenten pesten!

dus knal die r8’en maar kapot :)
Twingo!
@label89: Ooit een Twingo RS Gordini gereden? Blijkbaar niet ;)
Natuurlijk: Ssangyong Rodius, Fiat Multipla, Chrysler PT cruiser (cabrio)
De auto waar die gast van het Hofnarretje in rijdt op het moment dat die bij het verkeerslicht staat. Dan schiet ik zelfs op mijn eigen auto.
@highperformance: Goed werk!
Alles van VAG. Maar dan liever vervormen met enige fysieke inspanning (gereedschap) en thermiet. Maar als het toch een geweer moet zijn, dan een ”Rambo” m60.
Brabus Bullit.
@SimonMc: :o, dat is juist ee monsterlijk apparaat!
@maxx1: Ja weet ik, ook een favoriet van mij, maar ik zei het voor de woordspeling ( bullit/bullet ) ;)
Een middagje spelen met een GAU-8/A Avenger, een Audi Q7 en een Audi A1 zou ik niet afslaan. Deze auto’s kunnen gewoon niet met een ander doel zijn ontworpen dan er op te schieten.
Ik schiet liever op een Dacia!
Ik heb nog liever geen auto dan deze twee.

Maar ik schiet liever op al dat Koreaans en Chinees spul.
Alles van Opel, koreaanse en chinese rommel.
die rare Nederlanders willen alles aan gort schieten ..

maar goed dat wapens hier niet vrij verhandelbaar zijn ..
kunnen ze niet mee omgaan ..
De 911, omdat hij het oudste. Daarbij, eentje meer of minder, geen kat die het merkt ;)
Volgens mij kloppen de helft van de geboortedata die opgegeven worden niet… De meeste mensen hier zijn zeker nog niet volwassen, al doen ze graag anders geloven…
De R8. Saai ding voor een zgn. ‘supercar’. En als ik elke auto mag kiezen, een DS3, plastic kitsch geval.
De 911 er rijden er al duizenden van rond in duizenden verschillende versies. No one cares
Als het maar duits is, mis je niks aan. Ja je bekerhouder zit op de juiste plek en dat is dan ook alles.
Fiat Multipla, Chrysler PT cruiser (cabrio), Chevy Matiz, alle Daihatsu’s, Fiats, Peugeots (behalve RCZ en nieuwe 508 station), Renaults
Zonder nadenken gelijk de zoveelste Porsche van deze wereld af helpen!!=D
Alle rugzakjes met vier wieltjes.
En alle caravans. Vooral die.
@zdev: Ja! Jij hebt daar ook al zo’n hekel aan? Van die koffertjes die mensen nonchalant vooruit duwen omdat er 4 wielen onder zitten! Bah
Duidelijk een prius, gewoon omdat ie waarschijnlijk mooier is met tienduizend kogelgaten dan zonder..
Kijk, dit topic is voor mij bedoeld! Audi R8 of een Porsche? Dan natuurlijk de Porsche, lelijk en er rijden er veel te veel rond. Het is een plaag! De Audi R8 is een prachtige auto die perfect rijdt, dus die bewaren we. Dan: het schieten op een andere auto. Nuja, welk antwoord ik ga geven is natuurlijk makkelijk! Alle Priussen (kan me niet schelen wat het meervoud van Prius is), Honda-hybrides en alle auto’s met start stop systeem bij elkaar zetten op een dood stuk grond en dan beschieten graag. Welk geschut? Gebruik maar een LGM-118 Peacekeeper. Just to be shure!
Audi Q3! daar kunnen wat mij betreft niet genoeg gaten inzitten! zou pas stoppen als ik ‘m daarna als kaasschaaf zou kunnen gebruiken.
Lada Kalina 1.4/1.6 Gemaakt door Russen die hun hele jeugd lang beton hebben gegeten.
met een minigun,alle audi modellen,en de bmw 1,3,5
gewoon alle:
– Dacia Dusters
– Mini’s behalve de originele
– Auto’s waarvan de pinkers niet lijken te werken
– Auto’s die op de pechstrook voorbijsteken
– linkerbaanvak 90km/h rijders
– Touareg rijders die voor mijn oprit parkeren omdat ze te lui zijn om 5m verder te parkeren
– mensen die 77k€ uitgeven aan een Tiguan
– ….

fire at will!
Allemaal VAG toch..?

Trouwens niet echt nuttig om je auto met kogels te doorboren, maarja ik kies voor de R8: je ziet ‘m toch nooit.
Zie ik op die bovenste foto nou een mensenhoofd uit het achterruitje van die porsche??
Sowieso alle Priussen en Wagon R Plussen.
Maar daarnaast graag een dikke gun en een Opel Corsa Ecodinges.
Da’s echt zo’n ongelooflijk drama om in te rijden, die zou ik graag he-le-maal kapot schieten.
Jongejonge wat een drama, ik word al pissed als ik er aan terug denk http://forums.civfanatics.com/images/smilies/pissed.gif
Shotgun geladen met muntjes, en dan wel op de volgende auto’s: fiat multipla, morris marina, trabant, hyundai coupé, vw fox, daihatsu move & materia, nieuwe volvo s60, nieuwe 1 serie, alle renaults van 1990-2003. En de bugatti veyron, omdat het kan.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).