Lambo-festijn bij nieuwe film Sacha Baron Cohen

Auteur: , 11 Reacties

Sacha Baron Cohen, bij velen beter bekend als Ali G, is een best wel grappige komiek. Totdat hij typetjes uit zijn programma's tot een volledige film gaat verheffen. Het is goed voor zijn bankrekening, maar ik denk dat ik nog liever een halve liter accuzuur drink dan dat ik nog een keer door Brüno heen moet. Er komt echter een nieuwe film aan die niét is gebaseerd op een van zijn typetjes, 'The Dictator'. En hierin valt voor de petrolhead ook wat te genieten!

De film, die in 2012 uitkomt, schijnt gebaseerd te zijn op een boek van Saddam Hoessein. Hoe dan ook, in een van de video’s zie je hoe Cohen in de straten van New York op een kameel de strijd aanbindt met maar liefst vier smurfblauwe Lamborghini’s (even niet op die té coole gast letten die er tussendoor lult). Hier lopen ook -tig army chicks tussendoor, wat me weer een duidelijke verwijzing naar Khadaffi lijkt:

Omdat een dictator in stijl en goed beschermd door de stad moet rollen neemt Dartz zijn vervoer voor zijn rekening. Dit wordt niet zomaar een Dartz, maar een met goud bedekt exemplaar. Bling bling! Of Sacha zijn niet onappetijtelijke vrouw ook meeneemt weten we niet, maar Dartz zal vast wel voor wat vermaak zorgen tijdens de eenzame uurtjes.

Nog steeds niet overtuigd? Megan Fox schijnt ook op te komen draven (of ze om de rol te krijgen ook de Dartz heeft moeten wassen is niet bekend). De officiële website vind je hier, wij gaan ondertussen hopen dat deze film ook echt leuk gaat worden.11 reacties

Ali G goes Charlie C?
zijn die allemaal van hoe-heet-ie-ook-al-weer sjeik in londen? :P
@Jokkebrok: Al Thani?? :D
@Jokkebrok: Hamad bin Khalifa Al Thani en zijn zoon Ana Al Thani.
@Jokkebrok: nee, deze hebben een wrap en zijn van verschillende eigenaren, is tijdelijk in deze kleur voor de film.
Sacha Baron Cohen best wel grappig? Ga maar eens naar old-skool ali-g kijken. Die gast is geniaal.

Bruno film was niet zijn beste (ik had liever zijn oude typetje), maar ik vond de ali-g film en borat-film erg grappig.
@Relief: Helemaal mee eens. Brüno was een grote flop, maar Ali G Indahouse en Borat waren ‘best wel’ extreem hilarisch :)
Waarschijnlijk een persiflage op Al Thani en de rest van die olie sheiks met hun spuercars.
Het heeft er niks mee te maken en het is hun kleur niet, maar als ik deze kleur blauw zie moet ik denken aan een Koenigsegg!
sommige dingen moeten niet langer dan 20 minuten duren ..
southpark/MrBean/A-team en zo ook Borat ..

mag gerust 5 X 20 minuten .. maar geen speelfilm lang ..

anyway .. die kwibus is wel uniek in zijn werk ..
Ginder mag het rollen hé

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).