BMW M5 SuperSport!

Auteur: , 56 Reacties

De Veyron SuperSport mag dan uitverkocht zijn, de kleurstelling waarmee deze über-Bugatti werd geïntroduceerd leeft nog vrolijk verder. Want waarom zou je eigenlijk geen zwarte koolstofvezel-wrap met oranje details combineren op je M5 E60?

Deze auto werd al een keer geteast op AJ, maar de omgebouwde Bimmer is inmiddels zoals de makers hem willen hebben. Oranje boven ehh.. onder in dit geval. De velgen, zijskirts & -spiegels, onderste delen van de bumper en de omlijsting van de grille en roosters zijn allemaal in de wimpelkleur uitgevoerd. De rest werd gewikkeld in een wrapje van 3M.

Er gaan geruchten dat de V10 in het vooronder ook nog en keer wat beademingshulp van een supercharger krijgt, waardoor het vermogen richting de 700 Teutoonse pk’s zal stijgen. Jammer, wij hadden op z’n minst verwacht dat de 1.200 pk sterke W16 uit de Veyron SuperSport een plekje in de M5 zou krijgen, maar wij zijn dan ook nogal veeleisend.

Meer van dit op autojunk.nl!

UPDATE: en nog meer!56 reacties

gruwelijk…. lelijk.
Gadver, wat lelijk!
Moet stijging niet stijgen zijn op het einde?
Verder een aparte kleur zal ik maar zeggen.
Lelijk? ik vind hem mooi, dit is wel mijn smaak
gedwongenleaser
@mercedesbenzforlife: vind hem ook wel gaaf. Komt wellicht ook omdat ik fan ben van de Veyron SS :).
@gedwongenleaser: 1
Gruwelijk stoer! Eigenaar heeft gewoon schijt aan alles :D Alleen had ik de nieren matzwart gehouden ;)
Ik vind hem wel vet. Andere velgjes eronder… Zet maar op de oprit :)
heel erg vet
Voor Nederlandse begrippen best gaaf. Al zijn de vin, nieren en spiegels iets over the top.

Meer bekend over de supercharger?
oranje op een auto vind ik echt lelijk :s
Zied er best wel cool uit , weer is wat beters dan blauw
gruwelijk mooi
Wel grappig hoe kortzichtig veel mensen zijn, Als Bugatti het doet ligt iedereen er mega op te geilen, maar als het op een andere auto gebeurt … wat infeite geheel hetzelfde is, dan is het smaakloos en kan het helemaal niet. Nog een voorbeeld hebben? Een spoiler op een wagen zetten is “Johnny” of “erg belachelijk”, maar als Lotus een spoilerpakket op een Elise plaatst (resultaat = Exige) is het übercool. Nog voorbeeldjes? … LED’s Audi’s kwam met LED’s : ze zijn zo cool, en maar als 2j geleden ze op iemand zijn Peugeot zet is/was hij een poser. Begrijpe wie begrijpe kan!
@XiPHiAS: 100
@XiPHiAS: DAT KOMT OMDAT HET ORGINEEL BIJNA ALTIJD BETER IS.
@Donstil: Je moet zo niet roepen hoor, ik lees het zo ook wel! Heeft niets met “het origineel is bijna altijd beter”, het gaat om een kleurstelling die de mensen op een Bugatti o-zo-fantastisch vinden, maar zet je het op een andere wagen is het plots heiligschennis. Ik kan daar verschillende mensen op betrappen in verschillende situaties en als ik de opmerking maak begrijpen ze het nog steeds niet. Beetje zoals bepaalde reacties op autostyling, als iemand het uit eigen beweging doet of omdat hij dat mooier vind, dan is het een Johnny, maar als de constructeur het doet is het plots bloedgeil.
@XiPHiAS: mischien heeft het ook maar een heel klein beetje (ietsiepietsie) te maken met de vorm van de auto zelf! (tis maar een iedeetje hoor) op een supercar staat bijna elke kleur goed en zeker felle vloekende kleuren zijn vaak mooi, op een 4-deurs (zeker de 5 serie met zijn moddervette looks) sedan staat een singe-tone kleur vaak het best, en dan niet zo vel en schreewend maar iets bescheider.
Deze kan ook naar Canada,die weten er wel raad mee:P
Ik vind hem opzich ook wel vet! Nicee
Lekkere bak!

Strikje er om?
Wat een geweldige machine, kende hem al van DF.
Altijd al een fan van de M3 en M5 geweest. Ik zou wel eens een kijkje onder die motorkap willen nemen.
Vern**k je beamer nou niet met een volkswagen ripoff zunde
geef mij maar een standaard m5 e60 kan je 2dehands nu kopen voor een meer dan aanvaardbaar bedrag , alhouwel , voor het zelfde bedrag heb je 2dehands ook een quatroporte , dan zou ik die nemen ,denk ik …
@ Mbevo: Deze staat al in de fik!, Van ondere dan he! ;}
BETER GOED GEJAT DAN SLECHT BEDACHT WAS ZEKER HET THEMA VAN DEZE “BUILD”. EEN NORMALE M5 IS MOOI GENOEG NAAR MIJN MENING.
@Donstil: Je Caps bleef zeker hangen…
@Jokkebrok: Wacht… Je Shift bleef zeker hangen of je Caps stond aan :P
the-budel-guy via Android app
@Jokkebrok: het is vandaag capslock day. dus vandaag mag het
@the-budel-guy: IK WORD ER HELEMAAL GEK VAN! BESTAAN ER OOK NOG DAGEN DIE GEEN BETEKENIS HEBBEN??
@Jokkebrok: Of het is caps-lockdag vandaag!
@coen: kapstokdag?
ik vind ‘m helemaal goed :) doet u er mij maar zo een, de rest hoeft ‘m niet :P
de auto van JWD ;) blijft een heerlijk ding om te zien!
Helemaal geweldig die kleurstelling, niks mis mee! Die M5 ziet er gelijk een stukkie beter uit!
the-budel-guy via Android app
dit is gewoon cool.
Ik vind die wielen best mooi :-)
De Veyron SuperSport is zelfs lelijk in deze kleuren combinatie, laat staan een andere auto!
Hé, die zag ik laatst bij de Straatwg nog rijden!
Afzichtelijk. Zo’n auto hoort te GLANZEN!
@Jochempie: lelijk he! Een sportieve kleur op een auto die er niet sportief uitziet. Hou die kleuren aub voor de supercars!
Toch wel tragisch dat de kleur van de Nederlandse kentekenplaten toch wel erg detoneren in het geheel. Zoals zo vaak eigenlijk. Mogen wij niet ook gewoon witte platen?
@jippie: ik vind vaak juist witte platen ontzettend afbreuk doen aan de auto; maakt het ouderwets. Zo’n vrolijk kleurtje geel vind ik persoonlijk altijd beter.
aaah, wat schattig nou.
Teutoonse? Die is nieuw voor me in zo’n context als deze
Haha wat een gave painting! Zou hem zelf mat zwart houden zonder die oranje kleur, ziet er overigens wel erg excentriek uit
dit is echt mooi!!
sorry maar dit artikel is wel echt heel slecht… hoe durf je te schrijven dat er eigenlijk een W 16 motor van VW in zou moeten?? die V10 is een van de beste supersportmotoren ooit gebouwd (feit, geen mening google maar) het gaat toch niet Altijd om de pk’s. nutteloos artikel en niet echt nieuwswaarde, hou van de M5 maar dit artikel is overbodig en slecht, sorry slechts mijn mening maar moest het kwijt.
sorry maar dit artikel is wel echt heel slecht… hoe durf je te schrijven dat er eigenlijk een W 16 motor van VW in zou moeten?? die V10 is een van de beste supersportmotoren ooit gebouwd (feit, geen mening google maar) het gaat toch niet Altijd om de pk’s. nutteloos artikel en niet echt nieuwswaarde, hou van de M5 maar dit artikel is overbodig en slecht, sorry slechts mijn mening maar moest het kwijt.
@Artijn:

Ik heb met door Robbie laten vertellen dat de nieuwswaarde of juistheid van de informatie bij een weblog niet bovenaan de prioriteitenlijst staat, als het maar een vermakelijk stukje tekst betreft …
Overigens …. leuk zo’n wrapje van 3M, maar er zit feitelijk een blauwe 2006 M5 E60 onder. Die haal je tegenwoordig voor zo’n € 25k uit Duitsland, € 8k BPM bij invoer aftikken en € 2k voor de wrap. Persoonlijk zou ik er dan een ‘Frozen Grey’ wrap over heen laten trekken, en je hebt een echt hele brute bak. Nu rijdt deze kerel enorm voor L*L met z’n kermisbak.
mwaaaa ik vind hem wel okee…
ik kan hem wel waarderen.
beetje teveel van het goeie,ik sla deze over.. doe mij maar gewoon een M5 touring in BMW blauw
dik alleen doe mij hem maar met de velgen van de m3 competition in het oranje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).