Blooper voor Russische president Medvedev

Auteur: , 23 Reacties

Politici hier in het westen beschikken wel over wat zelfspot en kunnen vaak gelukkig lachen om hun eigen flaters. Om twee voorbeelden te noemen: we hebben Jan Peter hybride Panamera Balkenende weleens onderuit zien gaan toen hij keurig in pak voor de lol op een skateboard wilde stappen. Of denk aan Berlusconi en de vrouwelijke parkeerwacht. Maar in Rusland is dat heel anders, daar hebben ze niet zoveel humor als het gaat om de hooggeplaatste heren.

Iemand als de president van Rusland, maakt geen fouten, is van onbesproken gedrag, heeft altijd gelijk en zul je nooit betrappen op een uitglijder. Althans, zo zien ze dat zelf het liefst.

Het gebruikelijk dat de Russische president af en toe zelf zijn dienstauto rijdt om indruk te maken. Extra pijnlijk was het dus voor Dmitri Medvedev toen hij uit zijn gepantserde Mercedes M-klasse stapte en vergat om de auto in de parkeerstand te zetten.

Toen Medvedev uitgestapt was om een grote menigte te begroeten, rolde de zware Mercedes door richting het publiek. De heren van de beveiliging konden de auto nog net op het nippertje tot stilstand brengen. Het fragment voor Medvedev’s bloopertape check je HIERRR.23 reacties

Misschien stond Poetin daar wel en deed ie het bewust :p

Tja als je geen automaat gewend bent en vaak wordt gereden is dit een foutje wat ik me best kan voorstellen…
Komt daar nou een X6 M aanrijden als eerste?
@MullerG: ja, zag eruit als politieauto ofzo
Is het alweer komkommertijd?
Tja dat gebeurt wel eens hea :P
Grappig, dat zijn dus ook mensen die soms een foutje kunnen maken. Wie had dat gedacht?
En er zijn ook geen gewonden of doden gevallen, eigenlijk is er helemaal niets gebeurd. Maar het is wel een nieuwsbericht waard. Hmmm hmmm…

Vandaag in het journaal van 20:00: Er is niets noemenswaardig gebeurd in Nederland. Ook niet in Duitsland, of Frankrijk. Eigenlijk is er nergens iets gebeurd wat dusdanig belangrijk is dat we het moeten weten. Sterker nog, dat is nooit zo geweest. Daarom nu over naar het weer: er is kans op regen. De zon schijnt. Soms een wolk. Maar dat zien jullie morgen allemaal wel. Niet oet mon, ook niet tot morgen.
@rotarypowah: Gefrustreerd? Mischien kun je ergens anders gaan zeiken? Waarom kom je naar AB dan als je geen nieuws wilt?
@4991: Hij wil juist wel nieuws, ’t was er alleen niet.

Duh :)
@4991: huh?
ken gebeure tog :D
Dat filmpje van Berlusconi blijft wel echt epic, dat zie ik Rutte nog niet doen :D.
@opgooier: haha jaa ofniett
In Soviet Russia… Park is for people who don’t drink vodka…
Een BMW met electronische hendel zoals deze ML . Heeft een veiligheid : de BMW springt automatisch in P wanneer : de deur wordt geopend en de veiligheidsgordel los is.
Toont noch maals : das beste oder nichts?
Bij Citroën springt deze altijd vanzelf in zn Handrem, prima.
@The360box: Hartstikke premium joh, dat Citroën. ;)
gebeurt zo vaak dit, waarom niet: als bestuurders deur open dan op P
@huupe: volgende keer eerst lezen…*zucht* (@alexke)
Russische Failski
back in mother russia, car drives you.
In Russia rijden auto’s gewoon verder op de alcohol-dampen :o
Zo, dat had even goed verkeerd af kunnen lopen! Want een gepantserde auto is ietsje zwaarder dan een normale… Of een leuke rus was ingestapt en er mee weggereden, ook leuk;)
Dus volgende week een nieuwe wet in Rusland: Alle auto’s moeten verplicht een dikke vette handremstok hebben waar je niet omheen kunt…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).