De Hennessey Venom GT wordt ook moeilijk wakker

Auteur: , 29 Reacties

Als auto's mensen waren dan was de Hennessey Venom GT geen ochtendmens. Grom.

De lage toeren met koude motor houdt hij maar moeilijk vast. Nukkig brommend rijdt de Venom weg om de rondjes op het circuit te rijden. Rustig aan, want op die bobbelige Britse wegen maak je maar zo een stapje opzij. Met je humeur wil je niet ook nog overstuur moeten compenseren.

Een supercar? Misschien maar de Hennessey Venom GT is toch vooral de ultieme tuner-mobiel. Heel Amerikaans, met z’n deinende gedrag en diepe roffel. Afwerking daar hebben we het niet over. De turbo’s blazen gewoon recht naar achteren af, had er een vlammetje bij gehouden en het kunststof was van de achterkant afgesmolten.

Onmiskenbaar zijn ook de elementen Lotus. Hennessey heeft een Lotus getuned en dat hebben ze heel netjes gedaan. Het complete chassis is verbouwd, nu langer en breder. Eindelijk ligt er een fatsoenlijke motor achterin. Geen muesli-blokje maar een 1200pk achtpitter.29 reacties

@Alwood: lijkt me iets meer dan een simpele tuning, niet? Je zegt het zelf: complete chassis verbouwd. Verder vrij ruk
leuk die 77 one
Tsja, wat zal ik er es over zeggen… hij rookt nogal!!!
Kijk, zo horen hier video’s te worden gepresenteerd. Niet via dat *&^&^% autojunk. De volgende nieuwe Opel Corsa die ik zie ga ik vernielen grmbl..
@lacasitos:

Inderdaad! WEG MET DE RECLAMES!
@lacasitos:
die reclame komt ook pas als het filmpje veel kijkers heeft..
@Stino: Wat ik me altijd afvraag, is het niet illegaal om een filmpje te rippen en hem vervolgens op autojunk weer te uploaden en er geld aan verdienen?

Of draagt autoblog een % af aan de filmer/producer?;)
@barryb:

Dat is dus wat ik me ook steeds afvraag, youtube filmpjes of andere meuk dat door ”normale” mensen zijn gemaakt kunenn den ik nog wel. Maar op AJ heb je ook pressrelease videos met reclame en dat mag volgens mij niet.

@Stino: Bullshit.
@SyriX:
geen bullshit, die reklame verschijnt enkel bij filmpjes met VEEL viewers..
@lacasitos: Op JoeToeb krijg ik ook Opel reclames bij dit filmpje :)
Wat een schitterend festival ! Werkelijk alles wat snel en mooi en goed is, rijdt daar…..zonnetje erbij…dag van je leven !
@Megakix: Inderdaad, ik wil daar zó graag een keer heen
@Megakix: Zullen we volgend jaar gaan? Misschien kunnen we een AB poeltje opzetten.
@Freewarefreak: zat eerder te denken aan Frankfurt (als eerste) ?? Dus samen met liefhebbende AB’ers naar de autoshow van Frankfurt, elegant erheen knallen, naggie doorzakken en door-ouwehoeren en dan weer (nuchterrrr) terug !?
Dat ding zal ook wel het record compressie op zijn naam hebben staan dus dan is dit ook niet zo vreemd
Mooi hoor, die E-type.
Als je in het filmpje die Hennessey Venom GT ziet staan met daarachter een Koenigsegg Agera, met daar weer achter een oranje M3 zie je eigenlijk gelijk hoe onsportief zo’n M3 toont bij deze auto’s!
Bijna lelijk ook gewoon, terwijl een m3 natuurlijk super vette bak is!
@fastpuk:
ja idd hij lijkt echt super groot
Lijkt me niet helemaal goed, blauwe rook duidt op een olieprobleempje. Hij houdt ook flink in bij het gas geven.
@midasracer:
Die blauwe rook viel mij ook al op inderdaad, niet echt handig bij zo’n demonstratie hehe.
Vergeet de Venom! Er rijdt een One-77 en een Agera! En ik zie nog veel meer leuk speelgoed:D Maarja, de Venom GT klinkt wel lekker bruut, hij stoot alleen wel een bak zooi uit zeg?
@Cantago: Inderdaad, dat lijkt mij ook niet goed. Blauw.. dus olie.. hmmzz.. even terug in de shop heren Hennessey.

Toch moet mij van het hart als je de showbeelden ziet van helemaal aan het begin van het filmpje als die in de tent staat.. ik vind hem erg mooi! Waanzinnige auto om te zien.
@Freewarefreak: Poe, ja, hij maakt echt zeker wel indruk! En niet alleen om die 1200 pk’s. Het tamme en schattige van het Lotus chassis is wel verdwenen, hij oogt heel veel stoerder nu!
Dit klinkt helemaal niet fijn. Heb het idee dat als hij nog twee keer dat gas vol indrukt er iets goed in de soep loopt. Beetje het -ben mijn brommer aan het opvoeren maar dit loopt net best- gevoel
voor iedereen die de reclames irritant vindt, download mozilla firefox en vervolgens ad-block als add-in, daarna heb je nergens last meer van;)
Ik had zo iets van nou is het leuk geweest met die lotus nu wil ik de venom gt zien. oh shit dit is de venom. niet eens als grap bedoelt. tis een soort van super exige.
vind hem wel onwijs gaaf moet ik zeggen.
muesli-blokje? De Toyota/Yamaha 1.8 2ZZ-ge is een klein meesterwerkje. 1.8 liter, 8200 toeren, 192 Bhp. V-TEC eat your heart out.
geniale video van achterop de Hennessey :)
http://www.youtube.com/watch?v=ns_x0JVGHMw
Huh, een auto met 4 voorwielen??? als je het filmpje stop zet op 1:01 dan zie je um. wat is dat voor auto???

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).