Thaise bomexpert doet The Hurt Locker na [video]

Auteur: , 24 Reacties

Zonne grote vuurbal jonguh! BAM!!!!!

Ok, ok, er is geen vuurbal te zien, maar het is toch best heftig om deze exploderende Honda Civic te zien. Zeker als je weet dat een Thaise bomexpert er met zijn neus bovenop staat. De beste man overleeft wonder boven wonder deze ontploffing waarbij in totaal 7 politieagenten gewond raakten, maar niemand komt gelukkig om het leven.

Verder is het werkelijk bizar om te zien dat de alarmlichten van de Civic spontaan beginnen te knipperen na de ontploffing. Zou elke Honda soms een ingebouwd systeem hebben dat explosies herkent en daarna de knipperlichten aangezet? Het is in mijn ogen überhaupt een wonder dat die knipperlichten nog werken na zo’n vernietigende explosie. (via: autoblog.com)

Beelden van de indrukwekkende explosie kan je hieronder bekijken:

Opgeblazen Honda Civic

De aanslag is waarschijnlijk gepleegd door moslim fundamentalisten in verband met de verkiezingen die dit weekend in Thailand zijn. De verkiezingen zijn gewonnen door de partij van Yingluck Shinawatra die daarmee de eerste vrouwelijke premier van Thailand zal worden.24 reacties

Nooit op het groene knopje drukken!
@freewarefreak ..
vertaal dit filmpje ook eens effe ..

on-topic .. nooit het blauwe draadje doorknippen ..
@lincoln: het gele draadje toch?
@robbie:

dat is alleen bij de eco-flex het geval ..
dus de volgende keer gewoon het hele filmpje afkijken ..
ipv na 5 seconden al een oordeel vellen .. amateur ..
@lincoln:

Of op de verkeerde knop van de afstandbediening drukken.
@zakar36:

of een onsamenhangende comment plaatsen ..
@lincoln: Nou het kwam er eigenlijk op neer dat het flink zeer deed.. dat hij was geschrokken.. dat ie langs de oogarts zou gaan voor een kleurenblind test en dat zijn oren piepten.. voor de rest vond ie het wel een mooie boem, hij had toch al niet zo veel met Honda..
Sorry baas, foutje moet kunnen toch?
Opel Corsa opblazen?
@Priusje: prius opblazen x)
Wat heb dit te maken met autoblog? Dan kunnen we wel elke auto gerelateerd filmpje er op knallen met een stom verhaal er onder vertel liever of er een merc c coupe amg uit komt of hoeveel de Aston V12 zagato gaat kosten
@mightymike: Misschien omdat dit een sensatie verhaal is dat wat interresanter is dan andere filmpjes waar een auto voorbij rijdt.
@mightymike:

alles wat op autoblog staat heeft te maken met autoblog ..
sterker nog .. alles wat er op autoblog staat IS autoblog ..
@mightymike: nóg een C Coupé AMG? Huidig model niet goed genoeg voor je?
@mightymike: Het lijkt net een auto gerelateerde website dit
@mightymike: de Mercedes C63 AMG Coupe is al een tijde geleden onthuld hoor ;)
@robbie: kijk nu praten we over auto’s jongens:P
…is de honda civic ook al 50 jaar oud??
Zo….dacht dat Portugees een kuttaal was….
Hmm ik zit in Bangkok nu, niets van gemerkt..Enige wat ik merk van de verkiezingen is dat ze geen drank schenken voor twee dagen:( Verder mooi om te zien dat de beste man ongedeerd is gebleven.
@JeejEm: de explosie was ook niet in Bangkok maar in de provincie Narathiwat.
Zo! Dan ben je even blij met je bom-bestendige pak! Heeft blijkbaar wel geholpen. Moet zeggen, de klap is volgens mij niet heeel groot. Als je het zo ziet vervormt de auto wel behoorlijk maar verder is er weinig schade aan de omgeving en een echte schokgolf is er ook al niet te zien. Heel veel geluk gehad die mensen daar! En dan vooral de man die naast de auto stond! Hij is alleen iets minder expert dan hij had moeten zijn…
@Cantago: ‘Resultaten uit het verleden… ‘
verkeerde draadje

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).