Ferrari 458 rijder snapt er he-le-maal niks van #crash

Auteur: , 28 Reacties

Je rijdt met je Ferrari 458 Italia op het circuit, maakt een foutje, belandt in de zandbak. Geen probleem, de Ferrari trekt hem er doorheen. Moet je niet met hogere snelheid dezelfde fout het volgende rondje weer maken!

In principe verdienen supercar eigenaren die het ding gebruiken wat mij betreft een lintje. Gewoon dagelijks gebruiken of regelmatig naar het circuit. Dan laat je zien dat je echt geld en motivatie hebt de auto te kopen, zet je hem permanent in stalling dan ben je gewoon de zoveelste poseur. Crasht er af en toe een, prima, is de rest weer een stukje zeldzamer. Zo ging dat bij de Ferrari 250 GTO ook.

Erg jammer is het als een knullige en overmoedige chauffeur zonder reden de auto in de kreukels rijdt. Eenvoudig prutswerk is toch de belangrijkste reden voor het vroegtijdig overlijden van menig auto. Met je Opel Calibra en Subaru Impreza. Heb je een Ferrari 458 Italia dan zijn slechts de gevolgen wat groter.

Dus meneer de faalchauffeur. Hou het maar bij viercilinder diesels. Ofzo. Voor wat dit voorval betreft: terecht dat de (Lamborghini?) tractor hier los mag op jou gekreukelde rode neusje en gekrenkte bips.
28 reacties

Wie wordt er Vakantieauto van het jaar in de FUN categorie, bekijk het HIER!
wat een faalhaas…dan moet ie maar een poseur worden, want dit is ook zonde natuurlijk
OMG!!!!!!!!! Hoe hersenloos kun je zijn.
Als je de vorige ronde er bijna vanaf vloog, dan rijd je de volgende keer toch langzamer.
Ik zeg: Laat hem nooit meer een auto besturen.
Die moet nog even oefenen in Gran Turismo 5
Zo’n zoom functie is toch wel vet cool op je camera.
De R stand van de ESP is niet voor iedereen zo blijkt weer.
Tja, hij gebruikt dat ding waar ie voor bedoeld is: racen. Soms gaat dat niet helemaal goed. Om de bestuurder nou helemaal af te gaan zeiken slaat dus nergens op. Doe dat maar met gasten die 150 km/h door de bebouwde kom rijden.
@jippie:

Tuurlijk dat doet hij goed behalve dat hij niet kan rijden. Dus laat hem maar eerst oefenen met een wat kleinere auto en de baan leren kennen.
Genoeg geld maar niet genoeg hersenen. Ga maar eerst oefenen met een Fiat punto en probeer het dan maar opnieuw.
Lijkt me toch een Ford tractor
Beter dat ie zo aan z’n eind komt dan dat ie ergens in de berm van een landweggetje zichzelf in een hoopje as omtovert.
Hij rijdt hem tenminste op de limiet zoals het hoort!
Dat kan ik van de mietjes die ik dagelijks op de doordraaiers van de snelweg tegenkom niet zeggen, blijkbaar zijn dat nu diegene die hier de Ferrari-rijder bekritiseren. Ik erger me kapot aan volk dat klaverbladen neemt met een snelheid die 4x lager ligt dan de centrifugaalkracht toelaat.
@alcantara:

maar die hebben dan weer een uitgesproken mening over kleurtjes ..
Tractormerk is New Holland ;-)
Dat die vent maar doet, is mijn wagen niet. En niet elke bestuurder is een stuurheld… zelfs al hebben ze veel geld.
De Ferrari is tenminste niet uitgebrand!
@Jokkebrok: NOG niet :P
@SimonMc: :lol: Inderdaad, zal wel een X gebeuren nadat ie gerepareerd is :P
Haha de 16jarige brommer rijdende autospottertjes hier kunnen het vast allemaal beter. In het echte leven bestuur je auto’s met een stuur jongens en niet met een Xbox controler.

Hulde voor deze meneer die gewoon een rondje na de crash weer op de grens (van zijn kunnen) gaat rijden.
Geef hem alle Ferrari 458 Italia’s maar!!! Het is niet mijn “Cup Of Tea”.
Ben benieuwd hoe bovenstaande mensen allemaal rijden. Kakken jullie allemaal heel langzaam zo’n baan af dan? Meneer die nu even met z’n auto van de baan gaat rijdt waarschijnlijk rondjes om jullie heen.
Vind het zo Hollands om hem dan meteen maar af te vallen. Laat die man lekker genieten van z’n auto.
@heel veel mensen voor mij: Natuurlijk terecht dat deze man lekker knalt met zijn Ferrari, en waarschijnlijk doet de schade hem niets.
Maar wat dacht ie? Met deze snelheid haal ik de bocht niet, dus ik ga volgende keer wat sneller?
Iedereen hier hem gelijk afkraken,alsof jullie zo goed weten wat er mis ging, op een circuit rijd je vaak op het limiet, hij ook en dan kan het sinds misgaan.
@theblackdude: in tegenstelling tot veel andere crashvideo’s en foto’s is hier prima de aanloop naar het ongeluk te zien. Een vrij hoge snelheid en een gigantische bak onderstuur.

Ik ben zeker geen circuit-expert maar als je in een 570pk achterwielaandrijver ondersturend van een droge baan af glijdt doe je echt iets verkeerd. Dan ben je in mijn ogen een ongeloofelijke drol dat je niet eerst in een simpele auto wat lessen neemt. Of op zijn minst een dag met een instructeur gaat rijden.
Echt heel slecht! Die gozer kan gewoon niet rijden!
Oke, het is geen circuitheld. Soit. Als ik zoveel geld had om met een Ferrari op een circuit te klooien dan zou dat er in de ogen van de echte coureurs waarschijnlijk ook waardeloos uitzien. En hij crasht gelukkig in een gewone 458. Niks aan het handje. Als hij dat in een (jonge)klassieker nog eens doet ga ik misschien wel piepen :)
die gast moet rally’s gaan rijden, hij voelt zich zo te zien goed thuis in het grind
Tractor is een New Holand TS 1xx A

zonde van die auto trouwens…

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).