Renault teast elektrogebakje op Facebook

Auteur: , 8 Reacties

Nog maar net bijgekomen van het idee dat de Renault Twizy daadwerkelijk op de markt komt hebben de Fransen alweer een volgend elektrisch aangedreven proefballonnetje klaarstaan.

Op Facebook laat Renault weten: “See you this Thursday to discover Renault’s new electric concept car on video! Spread the news!”. Jep, het is ze menens. De elektrificatie is op gang en er moeten meer EV’s bijkomen. De onthulling staat gepland voor de IAA in Frankfurt, die halverwege september begint. Over drie dagen weten we wat we -ongeveer- kunnen verwachten van deze conceptauto. Iemand al enig idee?8 reacties

Ik geef jullie tenminste de hele auto(dan wel niet een renault)


http://www.facebook.com/photo.php?fbid=170623866336542&set=a.164314003634195.44649.100001667900845&type=1
@wmdegroot: die link brengt je bij een pagina om in te loggen op gezichtsboek.
Heeft Renoooo nu nog steeds niet in de gaten dat die electrieke dingen het niet gaan worden?
Stel dat het spul succesvol word, waar halen we met z’n allen de stroom vandaan???
Belgie Nederland en Frankrijk (om er maar een paar te noemen) komen NU al stroom te kort en moeten dat gaan inkopen, wat als straks die kerncentrales echt dicht gaan????

Geloof me nou: het word waterstof met brandstofcel (Toyota en Hyundai om er maar een paar te noemen) zijn niet voor niets al JAREN aan het investeren in branstofcellen….
En ja dan is het voiture dus toch electrisch, maar met zijn EIGEN brandstof/electriciteits centrale aan boord…
Moeten hun weten.Stokbrood haal ik bij de bakker
Daar ben je denk ik fout , electrische wagens gaan het zeker maken , stroomvoorziening zal nooit een probleem worden! Denk je niet dat ze bij Renault , Nissan en andere niet eerst genoeg onderzoek hebben gedaan en miljarden hebben geinvesteerd om daarna tot de conclusie te komen dat er niet genoeg stroom is ? De meeste van die wagens worden ’s nachts opgeladen en dan is er veel overschot van stroom ! Waterstof daartegen is nog steeds moeilijk op te slaan en het vergt ook enorm veel energie om ze te produceren
We Als de actieradius stijgt naar 400 km zullen er nog veel meer de overstap maken
Ik wacht gespannen af want binnen enkele jaren kan het goed zijn dat in alle grote steden enkel electrisch mag worden gereden.
Wij vertrekken binnenkort naar Italië met de wagen: 1500km in 3 dagen. Stel je voor dat je dit moet doen met een elektrische wagen? Alle 400km 8h opladen; yeh, right!? Het moet worden zoals met benzinewagens: is hij leeg, stop je aan een station en laad je de batterijen op. En dit alles in minder dan 10min! Dat is de werkelijkheid!

Persoonlijk denk ik dat het volledig elektrisch rijden nog niet voor de eertvolgende jaren zal zijn, daarvoor staan we nog veel te ver van de werkelijkheid; de constructeur beloofde grote actieradiussen. Jaja, maar dan mag je wel geen verwarming gebruiken, geen radio, geen airco, geen verlichting aanleggen, wat ben je er dan mee??

Ik ben persoonlijk meer voor het hybrideidee: terwijl je rijd in de stad, laad je de batterijen op. Daar zit volgens mij (momenteel) meer toekomst in …
@Delorean: Maar als je nu de elektromotoren en de accu’s weg laat dan is je auto veel en veel lichter en kan je dus veel en veel zuiniger rijden! Verder ben ik het helemaal met je eens. Mensen willen toch met de auto op vakantie en dan is er geen geld om een elektrische auto “voor er bij” te hebben.
Ja, ik weet wat het wordt! Weer zo’n lelijk rothok!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).