SupercarBBQ in de Noorse McDrive

Auteur: , 29 Reacties

Wie had de Italian Special besteld?

Uitbrandende Italiaanse supercars, we kunnen er een boek over volschrijven. Maar dat doen we niet, want we zijn supermilieubewust en daarom tegen papierverspilling. Bovenstaande Gallardo die druk bezig is met een McBBQ stond bij een Noorse Mickey Dee voor een kleffe hap toen het goed mis ging. Misschien is het een straf van de Goden van de goede smaak?

Slachtoffer is een rapmeneer met de typisch Noorse naam Tshawe Baqwa. Hij maakt deel uit van de rapgroep Madcon en verdient daar kennelijk heel aardig mee. Of dit ook genoeg is om een Lambo van te kopen weet ik niet, maar deze unit was volgens GTSpirit in ieder geval niet van hem. Na het incidentje zal er dus waarschijnlijk een vervelend telefoontje met de eigenaar gepleegd zijn. Een gratis Autoblog-tip: koop een Ultima GTR, die brandt tenminste niet uit als je je trek in lauwe zompige burgers wilt bevredigen.

uitgebrande Gallardo29 reacties

spijtig voor deze meneer
Daar schiet ook niet veel meer van over !
Zeer spijtig om dit te zien. Dak eraf geknipt?
Je kunt ook een Paramount Marauder door de McD
Jammer van die Lambo. En die gast kan wel 10 lambo’s kopen. Hij is best rijk en succesvol met Madcon. (goede muziek)
http://www.youtube.com/watch?v=8YVrnLa8V8M
Ja hoor, daar kun je een Lambo van kopen.
@slappehap: Frankie draait zich om in z’n graf…
Hij moest eigenlijk naar de Burger King.. Daar hebben ze flame grilled burgers.
Auto’s met een midden motor zijn ook hopeloze dingen om aan te sleutelen. Je komt bijna nergens bij en dan nog moet je in een ongemakkelijke positie op je buik liggen. Dan kan ik me voorstellen dat een monteur een foutje maakt, of net even dat slangetje niet goed vast zet. Met als gevolg een uitgefikte exotische auto.
@midasracer: Dat is een vreemde beargumentering. Het mag waar zijn dat auto’s met een middenmotor vaak lastiger zijn om aan te sleutelen, maar een merkdealer moet toch zeker wel een van zijn eigen auto’s kunnen onderhouden?! Het is tenslotte geen beunhaas.

Overal kunnen foutjes gemaakt worden, maar als het zo onwerkbaar is dan valt het onder de noemer designfout.
@consumptieverplicht:
man, garagisten (ook bij PREMIUM merken) zijn ook maar mensen en doen regelmatig fouten.. die dan op de kap van de klant worden ‘gerepareerd’
@Stino: Ik snap dat mensen fouten maken, maar midasracer insinueert dat het ‘begrijpelijk’ is dat een auto met middenmotor met enige regelmaat uitbrandt omdat deze moeilijker zijn om aan te werken en dat daardoor monteurs sneller fouten maken.

Dan zeg ik dat het weldegelijk een fout van de autofabrikant is, omdat zij verantwoordelijk zijn voor een oplossing: Zij moeten zorgen voor een gemakkelijke toegang van de componenten, of personeel dat deze service (met enige mate van consistentie) kan leveren.

Je hebt immers (veel) betaald voor een lamborghini Gallardo, niet voor een buurt barbecue.
@consumptieverplicht:
ok, je hebt daar een punt, ik volg :)
@consumptieverplicht: Porsche Boxster heeft een middenmotor, die ooit zien fikken? VX220/ speedster/ elise, zelfde verhaal. En zo kan ik er nog wel 20 opnoemen die dat probleem niet hebben.
@911GT2: Mijn repley was natuurlijk voor midasracer
@911GT2: Ik denk dat die ook wel eens uitfikken, maar dat dat niet in het nieuws komt omdat het geen echte exoten zijn. Daarnaast denk ik dat de motor van een lambo brandgevoeliger is dan die van een boxster, maar mijn motorische kennis is klein, dus daar kan ik fout zitten.
@911GT2: daar liggen 4 of 6 cylinders in en hier bljift dus wel iets meer ruimte over om te sleutelen tov 10 cylider. Minder warmteontwikkeling ook…..
@911GT2: Toevallig staat er in de zomerspecial van Autoweek een fikkende Porsche Carrera GT. Het kan te maken hebben met hoe de auto wordt ontworpen en wat voor komponenten worden gebruikt, zowel vwb techniek als kwaliteit van materialen. Feit is dat het lastig is om aan een middenmotor te werken, tenzij je de komplete achterkant kunt openklappen. En als er tijdsdruk is voor een klus, is de kans dat het mis gaat met zo’n auto groter dan met een auto waar je overal netjes bijkunt.
Ik zie op nufoto.nl de laatste tijd ook vrij veel fikkende Opel Zafira’s langskomen. Zou ’t toeval zijn?
Mc Burny :)

Een Zafira is toch ook een supercar! je kan er met 7 in “zitten” en dat is toch super? :)
Euroknaller heeft nu ook niet veel nut meer >.<
mensen mensen, god heeft iets met spontanius combustion, laat ons een messias voortkomen welke ons zal leiden, en een supercar ontwikkelt voor allen, zodat fanboy’s en premiumridders de mond worden gesnoerd
hij wilde een chili chicken bestellen maar toen hij te horen kreeg dat die momenteel niet in het assortiment is werd hij enorm furieus en ging hij de medewerker uitschelden waarop de bestuurder een chili chicken voor zijn lambo mocht aftikken
Blegh, hekel aan altijd als mensen zo neerbuigend doen over de macdonalds. Gewoon lekker voer daar. Ook als ik rijk was ging ik daar vaker eten dan bij dure restaurants.

verder zonde van de lambo natuurlijk, maar ach, koopt ie een nieuwe. Moet geen probleem zijn voor meneer.
@fant: Ik eet graag fatsoenlijk met mes en vork bij een heerlijk restaurantje met een groot bord met daar op een grote shnitzel, te kijken naar mijn Gallardo of andere sportwagen.
Neeeeeeee…..alweer eentje :lol: Ze spelen met open vuur daar in Italië !
Wie zegt dat alleen middengemotoriseerde auto’s uitbranden? Autoblog moet dus elke dag komen met uitgebrandde auto’s-nieuws? Interresant elke dag die saaie auto’s
Mooie Ferrari
Oeps en als je weet hoe duur zo’n Vaghini hier is.
En weer een vurige Italiaan minder… Erg jammer!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).