Video: Ruben Nicolai keihard aangereden

Auteur: , 100 Reacties

Na weken van vooraankondigingen en gespam bij Knevel & Van den Brink was vanavond dan eindelijk het moment daar. In het programma Wie wordt De Allerslechtste Chauffeur Van Nederland? maakte grappenbelg Ruben Nicolai hardhandig kennis met de voorkant van een Volvo S40, bestuurd door, inderdaad, de Allerslechtste Prutschauffeur van ons land.

Zowel de cameraman als Ruben raakte gewond toen finalist Pim in totale paniek raakte na een uitwijkmanoeuvre, hierdoor het gas vól intrapte en de handen voor de ogen sloeg (of het was een premature facepalm, kan ook). Echt veel schade liep niemand op, Ruben was enkel beurs en had een pijnlijke voet. De beelden -inclusief nasleep en ziekenhuisbezoek- zien er echter best wel dramatisch uit.

Beneden het fragment, hele uitzending terugkijken kan op UitzendingGemist.100 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
Heb het gezien, als je erin slaagt zo beroerd te rijden moeten ze je gewoon voor altijd je rijbewijs afpakken.
Zelfs een kind dat nog in de buik van de moeder zit weet al het rempedaal te vinden, dus waarom trapt hij het gas in??
@ferrari2011: Ik heb een tijd lang als anti-slip instructeur gewerkt in Zandvoort en je zou moeten weten hoe vaak mensen de verkeerde pedalen intrappen in paniek. Ik heb zelfs een keer een cursist met de rechtervoet de koppeling in zien trappen terwijl ze met links remde… Het ergste was dat deze persoon bezig was met het behalen van een instructeursbewijs rijbewijs B….
@CBR600rr:
Redelijk schokkend en ook knap dat je met recht koppeling in kan trappen en met links rem, haha!
@CBR600rr:
Redelijk schokkend en ook knap dat je met rechts koppeling in kan trappen en met links rem, haha!
Zag het net toevallig ook op tv. Rijbewijs afpakken lijkt me een prima plan (aan het einde van de aflevering werd z’n rijbewijs overigens in tweeën geknipt), maar ik denk dat er veel meer mensen op de weg zijn die als een aap reageren als ze in paniek schieten. Iets als een slipcursus zou wat mij betreft integraal onderdeel van het rijexamen/-bewijs moeten zijn.
@R77: zoals het in finland of norwegen is…. (weet niet precies welk van de 2, mischien beide wel)
@spykerboy:
Finland
@r77 Hij was inderdaad in paniek, maar als je het echt niet meer weet laat je toch gewoon alle pedalen los? Dat is nog altijd beter dan het vol het gaspedaal in trappen ;p
@Soldier: natuurlijk is dat beter, maar in panieksituaties doen mensen domme dingen.
Kijk autospottende brommerventjes, hier mogen jullie nou wel op zeuren.
Dat stuk in Parijs met die kerel is ook echt tenenkrommend, hij denkt serieus dat alles aan anderen ligt haha. Dat komt ook nooit meer goed volgens mij als je zo denkt.
@Lan_Evo: Nou moet ik wel eerlijk zeggen dat ik vindt dat Parijs ook daadwerkelijk een ramp is om in te rijden. Ik zal absoluut niet twijfelen aan het feit dat hij slecht rijd maar denk dat er in Parijs net zoveel gekke rondrijden.
@C220AMG: Het grappige is dat er ook een vrouw meedeed die het opvallend goed deed in Parijs, omdat er nauwelijks aan verkeersregels gedaan wordt in Parijs deed ze maar gewoon een beetje mee met het overige verkeer en alles lukte, zelfs het inparkeren en die dame zat zelfs vrij ontspannen te sturen.
@C220AMG: rij regelmatig door Parijs. Niets aan de hand, gewoon meerijden en op tijd invoegen. Niet zomaar van baan wisselen want dan heb je een scooter te pakken. Maar als je gewoon meerijdt je mbo’er zwak opstelt gaat alles prima. Appeltje eitje!
@C220AMG:
Ja, tuurlijk is Parijs een stuk lastiger om in rond te rijden dan een gemiddeld dorp, ben er nu ook al meerdere keren geweest, maar een groot deel van het rijden is ook rekening houden met anderen, wat hij gewoon niet doet. Bedoel ook meer die gedachtengang van hem, alles op anderen steken, maar niet bij zichzelf zoeken.
@Lan_Evo: parijs is lekker uitdagend, vooral die motorscooters die links en rechts overal rondschieten, kamikazepiloten zijn het;)
@C220AMG: valt wel mee toch ff wennen…..
@Lan_Evo: Welke aflevering is dat?
@RickB:
Dat was ook in die aflevering van vanavond, ongeveer 15 min voor dit dacht ik.
@Lan_Evo: Oke, bedankt! ;)
@Lan_Evo: inderdaad, denk er precies zo over. sterker nog: die rijlessenpakket op maat is weggegooid geld…
Haha jeanet. En dat wijf achterin is lomp dat ze haar gordel niet aandoet. Eigen schuld, dikke bult.
@fortuna: sinds wanneer kan je een gordel “aan” doen?
@Directeur: 1
@Directeur: Utility belt van Batman
Als dit idd zo is gebeurt heb ik zwaar respect voor de presentatie capaciteiten van Ruben. Na alles wat hij daar gezien en mee gemaakt heeft blijft hij nog zo koel. Maar je ziet in zij ogen dat het hem veel doet. Weet zeker dat hij off-cam heel wat woordjes gevloekt heeft.
Ik zat serieus te wachten op het moment dat ik FAKE kon roepen…maar zag weinig verdachts
@DePannekoek: ’t was een pop :P
engeltje en schouder oid…
Met zo’n snelheid ben je wel meer dan beurs, nep dit. Komkommertijd iemand?
@postwar: bij sommige ongelukken zie je dat een auto 5 over de kop slaat en veel schade en dan stapt soms ook de bestuurder op een paar schrammetjes na gezond uit. Dit hoeft echt niet nep te zijn
@PostWar: Je kunt van bovenaf de trap vallen en alleen je schouder bezeren of van de onderste trede vallen en door je rug gaan. Wie zal het zeggen.
Komt wel vaker voor dat als mensen in paniek zijn, ze ipv de rem, het gaspedaal intrappen.
Heel zonde van dit voorval, laat Ruben volgende weer keer maar weer in een studio werken ofzo ;)
Rijbewijs afpakken en nooit terug geven! Zo een debiel wil je toch niet op de weg hebben? Levensgevaarlijk! Ruben heeft zeker alle geluk van de wereld gehad(samen met die cameraman). Echt wel heftig. En die meid achterin zonder gordel lol zie je goed hoe snel het gaat met je hoofd tegen de stoel. Pijnlijk :d
Uitwijkoefening.. Ik neem aan dat die mafkees terug had moeten sturen? Het enige dat ik zie is een stuurbeweging naar rechts en lekker daar vasthouden, richting alle objecten die daar staan. Hoe heeft zo’n gast ooit zijn rijbewijs gehaald?
@slicknick: dat is de vraag he.
@slicknick: Geen echte uitwijkoefening, hij moest omkijken over beide schouders bij 70 km/h om op borden te zien aan welke kant hij de piepschuimmuur moest passeren. En je ziet dat hij omkijkt, voor zich kijkt, schrikt van het raken van een pionnetje links en dan vol naar rechts stuurt, dat vasthoudt en het gas ook.

Wat een pannenkoek zeg. En elke keer ligt het aan de ander ook… Als z’n rijbewijs echt doorgeknipt is (zoals in de aflevering te zien is aan het eind) is dat een opluchting voor velen.
als ik hele tijd play/pause doe, zie alleen 1 iemand aangereden worden, waar is die camera man dan>?
@mcf1: Inderdaad ik zie ook maar één persoon aangereden worden.

Kon eerst niet geloven dat het echt zou zijn aangezien BNN wel vaker schokkende PR-stunts gebruikt voor extra kijkers zoals bijvoorbeeld de donorshow.

Toen ik de beelden zag tijdens de uitzending vond ik het moeilijk te geloven aangezien Ruben Nicolai niks nagenoeg niks mankeerde, terwijl de snelheid waarmee hij geschept werd gigantisch was. Zojuist de beelden ook weer ‘beeld voor beeld’ bekeken maar lijkt mij wel echt, Ruben Nicolai heeft ongelofelijk veel geluk gehad.
@db87: ruben is redelijk ongedeerd:
reden??: (hoe kan het ook anders) het is een volvo!!
@mcf1:
die camera man, die stond vlakbij de rode auto die hij aanreed, kan het zijn dat hij daardoor (licht) gewond is geraakt..??
@bigcar:
Volgens mij denkt iedereen dat Ruben gewoon frontal geraakt was, terwijl die toch echt achter die rode auto stond. Volvo knalt op die rooie en die neemt vervolgens cameraman en Ruben mee. Vandaar dat het meeviel.
@SyriX: Nou ja, meeviel … Kijk naar het mooie groene dopje op z’n infuus. Dat is de op één na grootste infuusmogelijkheid en daar kan maximaal 0,5l bloed per minuut doorheen. Dat krijg je echt niet in je geprikt als het “wel meevalt”.
Natuurlijk had het een stuk ernstiger kunnen zijn, maar echt meevallen vind ik het niet.
Meisje achterin is ook lekker bezig zonder gordel.
“In paniek trapte ik het gas in!”

Goed! Gezakt!
Nou, het programma heeft een winnaar!
hahahahaha nu stapt die meid die in passagier stoel zat nooit meer in de auto naast iemand :P en pim zal niet meer rijden XD
Ik zit een klein stukje van het programma te kijken. Het is echt schandalig! De deelnemers worden misleid en dan ontstaat er natuurlijk paniek en dan zijn het al brokkenpiloten en dan heb je leuke televisie.
@panda: Waar heb je dat gezien dan, ik ben het nergens tegen gekomen?
@mechanic: Op youtube ergens
ik vraag me af of aan de hand van zulke beelden ook rijbewijzen worden ingevorderd.. is toch meerdere malen gebleken dat die mensen het rijbewijs krijgen bij pakjes Becel..
Ik zou zelfs ver genoeg willen gaan om degene die hem een rijbewijs heeft gegeven te berechten, dit gaat nergens over, een beetje als een watje elke keer je hand voor de mond slaan en geen moeite doen die auto weg te sturen. Wat een gek.
Ongelooflijk dat er mensen zijn die dit kijken. Man man man wat zijn we als mensheid afgezakt. Ik ben oprecht geshockeerd.
@raphael: de zenders als sbs en rtl zijn ver gezakt met hun oh oh cherso gedoe
@rubenpriest: jawel, maar dat is een enkel programma, bij BNN is dit soort onzin DE standaard. Beetje de SlamFM van de TV.
@raphael: Misschien kun je er nog wat van leren.
@mrbones: Zegt het 19-jarige ventje
@raphael: Ik vind het een goed programma. Van de week nog achter een senior gezeten die 35 reed, geen richting aangaf, zomaar een kruising overging, zonder richting aan te geven een bushalte inreed (ik dacht om op een kaart te kijken of zo – maar het was om mij te laten passeren), er zo ook weer uitreed, en daarbij bijna 1 van de volgende 5 auto’s die achter ‘m zaten torpedeerde.
@raphael:
’t kost een drol om dit soort programma’s te maken, mensen
lijken over een soort ordinaire geilheid te beschikken om aandacht te krijgen en de productiemaatschppij lacht.
En de presentator heeft weer een contract……..
Ongelofelijk! Hoe hij ook echt zijn handen voor zijn ogen doet en het allemaal laat gebeuren… Schokkend!
Dit is geen openbare weg, maar een afgesloten terrein, dus onmogelijk om op juridische gronden een rijbewijs in te vorderen ….
@rechercheur: Ik snap je punt, maar je kan het toch nog houden op poging tot doodslag of zo?
@mout: je bedoelt poging tot auto rijden?
@GOD: hahaha!

Goeie!

OT: dit was al heel lang bekend, is al een tijdje terug opgenomen. Is niet fake. Ik heb het programma gevolgd en dit was een ‘herexamen’ voor Pim, om te laten zien wat hij geleerd heeft op de onderdelen waarin hij het slechtste was…

Weinig dus…
@chick achterin: wanneer doe je wel je gordel om als je dat bij de slechtste chauffeur van nederland niet doet?
#fuckinretards
@jmeverts: vreemd taalgebruik… #hetistwitterniet
@Jokkebrok: volgens mij valt t wel mee…
@productie van dit programma: wtf, laat de slechtste chauffeur van nederland met 80 kmu op je af rijden terwijl hij moet omkijken en uitwijken tegelijk… #echtheeldom
@rubennicolai: dat was dus geen veilige afstand, he? Wie was in godsnaam jullie veiligheidsadviseur mbt deze ‘praktijkoefeningen’?
Deze Pim was voor mij vanaf de eerste aflevering al stipt nummer één als slechtste chauffeur van Nederland. Echt nul-komma-nul auto beheersing en verkeersinzicht.
Esther (de winnares van de auto) heeft absoluut wel progressie geboekt, zolang die zenuwenlijer (vriend?) die er bij was maar niet in de auto zat.
@Kyanite: klopt! zodra die nerd naast haar uitstapte ging het eingelijk best goed.
Deze gast faalt echt op alle vlakken…
Ik heb mijzelf opgegeven voor de volgende serie uitzendingen. Wil graag zo`n autootje winnen.
Die trofee is ook leuk. AUB advies of ik mijn leesbril wel of niet zal opdoen
Gezichtscherpte linkeroog is -8.5 en rechteroog +12.0
Regelmatig stuiptrekkingen in rechterbeen.
Buiten deze kleinigheden ben ik natuurlijk net als U allen de beste “Chauffeur” van de wereld.
@boygeorge:
je bent het spasme in je rechterarm vergeten te noemen !
Dus je mag niet mee doen.
Ik wil wel mee doen, denk dat ik een fantastische ego boost krijg.
@dutchcourage86: dat dacht Pim ook…
@Svenska_Aeroplan_AB:
hahaha…. zo nu is dutchcourage86 ook rijp voor een gesloten inrichting :D
@Svenska_Aeroplan_AB:

Geef jij me op? Dan wil ik wel even een dagje raar doen in de auto :P
doe zo geen zeikprogramma’s, dan heb je zo iets niet voor..
Hee wat grappig, dit had ik net toevallig gisteravond gezien, terwijl ik het nooit keek.
aan het eind kreeg hij ook allerlelijkste bokaal ooit voor allerslechtste chauffeur haha :D
Ik heb overigens sterk de indruk dat dit een PR-stunt is, en in scène gezet ….
@rechercheur: Ja, zet even een aanrijding in scene waarbij je een persoon duidelijk over de voorruit ziet gaan, je ziet mensen een flinke klap in de auto maken met glassplinters, airbags en alles? Natuurlijk is dit niet in scene gezet! Niemand kan zo iets acteren, het schreeuwen en alles, onmogelijk!
@Cantago:

wakker worden …
Zie hoe de gemiddelde bestuurder rijdt en lees de comments.
Als je veel op de weg zit, moet je dit helemaal nix verbazen, je ziet gewoon de gemiddelde bestuurder, die je zelf overigens ook bent.
Met recht de slechtste chauffeur. Wie is er trouwens zo hysterisch 112 aan het krijsen! Doe es rustig zeg.
Echt of deels in scene gezet, maakt mij niet uit. Ik heb toch wel wat gehad aan dit programma. (heb 2 of 3 afleveringen gezien, toevallig de “finale” ook dus). Het is goed om te zien wat voor potentiële moordenaars (oke, doodslag of dood door schuld, maar dat vat je niet lekker samen in 1 woord) er op de weg zitten. Elke medeweggebruiker kan er zo eentje zijn! En als je veel op de weg zit spot je ze al van verre… (of je zit er achter op een invoegstrook grrr) Maar ik ga van deze filmpjes zelf defensiever rijden en dat is altijd goed natuurlijk :)
Lekker voor je Ruben
@wack: Wat is dat nou weer voor een rotopmerking?
Heb het gisteren gezien. Vond het een aardige klapper. Zo zie je maar weer, sommige mensen kunnen niet eens op een circuit rijden.
Deze man (en overigens alle deelnemers aan dit programma) kan niet rijden en zal dit ook niet leren wat duidelijk mag zijn. Laat deze man zijn rijbewijs inleveren en nooit meer achter het stuur van een voertuig plaatsnemen. Ook geen cursussen doen, helemaal niets.
Als hij een beetje met die grijze massa in zijn hoofd overweg kan dan ziet hij zelf toch ook wel in dat hij een gevaar voor zichzelf en anderen is….
iedereen klaagt hier over het indrukken van het gaspedaal.
Ik maak me zelf veel drukker om het stuur loslaten en de handen voor het gezicht houden.

Kan iemand deze man even bijbrengen dat je heen gaat waar je heen kijkt?? al denk ik zelf dat zo’n mensen al niet meer geholpen kunnen worden.
Ik heb gister diverse afleveringen van dit programma (puur toeval!) zitten kijken en zocht de finale op uitzending gemist op uit nieuwschierigheid. Ik was echt stom verbaasd! Ik heb nog NOOIT zo vaak mijn hand voor mijn gezicht gehouden, wat een drama zeg… Hoe kunnen mensen zo vreselijk slecht rijden? Die Esther kan het misschien wel als ze niet zo betuttelt wordt door die gast die er naast zit, ze heeft met recht de auto gewonnen. En een paar anderen kunnen het misschien ook nog wel leren… Maar bejaarden MOETEN van de weg! Ze zijn lichamelijk en geestelijk niet meer in staat om een auto veilig te besturen. Ook mensen zoals Pim moeten echt een rijverbod krijgen, hoe kan je nu op zulke korte ritjes zoveel ellende veroorzaken? Ik verbaas me echt hoe lang dit goed is gegaan! Echt een schokkend programma… Als dit spul op dezelfde weg rijdt als ik, dan pas ik voortaan wel wat beter op! En daar begin ik per direct mee!
112 ?!..Niks aan de hand, een beetje pijn…Kan gebeuren..Ze hebben geluk dat dat een Volvo is, best veilige auto, die ander gast heeft een beetje minder geluk..
Dit is allemaal doorgestoken kaart. Het lijkt me erg onwaarschijnlijk dat iemand die zo slecht rijdt ooit voor het rijbewijs is geslaagd. In de uitzending van vorige week kwam het heel goed naar voren dat het doorgestoken kaart is. Daar vroeg Esther waar de koppeling, de rem en het gas zat. Als je het rijbewijs hebt dan weet je dat toch neem ik aan.
@wesleybaaten: Omdat iemand dat niet weet is het het gelijk doorgestoken kaart… wel heel kort door de bocht. Er zijn gewoon mensen die er echt moeite mee hebben, ik ken de verhalen ook helaas van het cbr mensen die opgaan en al enorm veel lessen hebben gehad en toch enorm veel moeite hebben met koppeling/gas/rem en elke keer moeten kijken, nu wordt zij zeker enorm zenuwachtig door die man naast haar dat zie je gewoon aan der af. Misschien is ze beter af met automaat, schilt toch weer 1 pedaal.
@wesleybaaten: Misschien rijdt ze normaal automaat. Veel mensen die slecht rijden zouden beter af zijn met een automaat omdat het je hoofd vrij maakt om op het verkeer te letten. Er zijn mensen die de bediening van de auto niet zonder nadenken weten te bedienen. Ik heb ooit iemand die met tegenzin de auto stapte aangeraden een automaat te nemen, maar nee, dat was niks, want die reed minder zuinig, sportiviteit, blablabla en meer van die eeuwige argumenten.
Koop n fiets voor m zijn we alweer van een slechte chauffeur af
die mensen moetn nooit meer op de weg zien te komen anders vallen er door hun misschien nog meer slachtoffers
Volvo +1!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).