Video: Politie in Londen treedt op tegen supercar-orgie

Auteur: , 67 Reacties

Ze hebben het he-le-maal gehad daar aan de andere kant van de Noordzee. Het blik aan weelderige Arabieren dat jaarlijks wordt opengetrokken in Londen en de rust komt verstoren met hun supercars moet maar eens afgelopen zijn! Althans, zo denken veel inwoners erover. En de politie is het dit jaar met ze eens.

Soms crashen ze, dan hebben ze weer schijt aan geldende verkeersregels en zo nu en dan wordt er een Italiaans rasstiertje per trailer afgevoerd. Ocharme, het leven van een Arab playboy met oliedollars in overvloed is niet altijd makkelijk, nee.

Hieronder zie je hoe de duurste bolides uit het verkeer worden gepikt om even te worden doorgelicht. De Britse Bobbies hebben resultaat, want de bestuurder van een Dodge Challenger kon geen geldig rijbewijs tonen. Hup, op de trailer ermee! (via GTspirit)

En ja, een wielklem past prima om de velg van een Murciélago.67 reacties

Tja, als die arabieren zich aan de snelheid houden kan de politie er niet veel aan doen.
Waar ik zat van wordt is van die zeurende olie sjeiks, denken dat ze koning te rijk zijn omdat ze een beetje olie aan het verhandelen zijn, als j een beejte logisch nadenkt is die olie van iedereen maar dat toevallig die eikels dr bovenop wonen is geluk. (kort door de bocht)
@The360box: True that. Maar ja, alles is natuurlijk van iedereen dan. Zo ligt er toevallig op sommige plekken veel goud in Alaska, ook daar kunnen wij als NLers weinig mee in principe :-P
@The360box: en dan moet je ook niet zagen als halve continenten hier werkloosheidssteun en zo komen vragen, want heey, alles is van iedereen toch?
@The360box: Ruik ik hier communisme… Wat die oliesjeiks doen is het toppunt van kapitalisme en dat is maar goed ook… Enkel omdat ze eerst zijn wordt er kritiek op die mensen gegeven, maar hoe zou je zelf zijn in hun plaats… Wij zouden misschien zelfs een stuk erger zijn met zoveel geld!
@The360box:
In nederland zitten we ook op een gasbel waardoor ons kikkerlandje vrij veel beter af is dan de meeste anderen :)
@The360box:

Nederland is niet veel beter dan dan die oliestaatjes. Ook wij leven op de pof doordat wij toevallig het grootste gasveld van Europa in Groningen hebben liggen. Hier wordt het misschien wel nuttiger besteed en eerlijker verdeeld, maar in essentie is een groot deel van de Nederlandse welvaart op gas gebaseerd.

zie:
http://vorige.nrc.nl/achtergrond/article2270065.ece/Feest_50_jaar_boven_onze_stand_geleefd_dankzij_Slochteren
Gay. Maar dat is mijn mening als autoliefhebber natuurlijk. Niet representatief voor de gemiddelde inwoner van London blijkt :-D
@E320cdi:
Ik ben ook autoliefhebber maar ik vind dit gewoon belachelijk irritant gedrag. Alleen omdat je rijk bent en dikke auto’s hebt wil dat niet zeggen dat je ook het recht hebt om iedreen daarmee lastig te vallen.

Ik vind het wel goed dat ze die mafkezen eens een keer aanpakken. Ik was afgelopen Augustus ook in Londen, en je wordt daar gewoon van de sokken gereden in bepaalde straten.

Mafkezen die met een Lamborghini 120 door de stad rijden. Niet normaal hoor.
Het blijven ten slotte wel gewoon auto’s die zich aan de regels moeten houden… Ik vind het prachtig als ze een keer goed revven, maar zonder rijbewijs rijden: ja…
En terecht. Als autoliefhebber vind ik dat dit soort mensen niet genoeg bestraft kunnen worden.

Arme, arme Ferrari’s en Lambo’s. Beetje de 1e versnelling doortrekken in een stadscentrum, da’s toch geen leven?

Mishandeling, dat is het.
@bozewolf: En dat noemt zich een liefhebber, in zn 5 optrekken? Als het maar Milieu bewust is…
@The360box:
Het is dat je te jong bent om serieus te nemen als het om autorijden gaat, anders moest ik toch even op je reageren :)
@civiced: Wat heeft dit ingodsnaam met leeftijd te maken. Ga je nou niet hoger voelen,
@The360box: Wellicht koos kameraad civiced die optie omdat jij mijn initiele commentaar niet begreep.

Halfgare sprintjes trekken in het centrum van een metropool is toch geen porem voor een fatsoenlijke supercar?

Ga met zo’n apparaat naar een circuit, naar een aflegen weggetje in Wales, op vakantie in de Alpen (nog meer bergweggetjes!), maar een paar keer per jaar een beetje je patserige eigenaar plezieren met ADHD-sprintjes in een bebouwde kom, om uiteindelijk door zo’n olie-tulband om een lantaarnpaal of medeweggebruiker te worden gevouwen?

Automishandeling, dat is het.
@bozewolf: Patserig klopt, maar even opentrekken kan geen kwaad
@The360box: Jesus christ…this is like teaching a goldfish calculus…

Ik geef het op!
Gewoon een regel maken dat ze alleen met een Fiat Panda in London mogen rijden, maar, je mag hem wel zo veel pimpen en tjoenen als je wil :) . Gemballa Panda anyone?
@joostvanrb:
Gempanda? Challenge accepted!
dat die mensen zelf niet door hebben dat die luidruchtige handtasjes gewoonweg nix toevoegen in London ..

of proberen ze autospottertjes te versieren ??
En helemaal mee eens! Aanpakken die handel!

Als ik ooit (slapend) rijk wordt.
Volg ik heel netjes de regeltjes etc. :)
Knightsbridge is echt een hell rond deze tijd van het jaar. Files zijn tenenkrommend lang en je hebt van die heren (jongens?) die gewoon zonder grappen de hele dag rondjes rijden om Harrods om gespot te worden. Ik zat laatst nog op een terras daar en een jonge arabier reed met een witte SLS ruim 2 uur lang rond Harrods.
@raphael:
je bedoelt dat die knul zijn doel bereikt heeft ..
@raphael: Hij vond misschien geen parkeerplaats…
@Esprit_de_Flandre: Haha nee ik verzeker je dat was het niet.
@raphael: ..’t is ook lastig om het stuur ‘rechts’ te hebben…blijf je rondjes draaien om z’n middelpunt (= Harrods) ;-)
wat is er zo speciaal aan London voor die gasten. ???
@HZW: Omdat Londen een van de grootste, maar vooral een van de mooiste steden is
@HZW: Is London is het niet zo warm. Ze vertrekken vanuit hun eigen land omdat het daar veel te warm is en dan komen ze hierheen met hun auto’s om ook vakantie te vieren. En London is natuurlijk een geweldige stad als je een beetje geld hebt, net zoals Cannes etc.
@993turbo: Overzomeren dus…
@Esprit_de_Flandre: Bedankt voor de informatie bijdehandje… Gefeliciteerd.
@Esprit_de_Flandre: LOL. Of ‘ontzomeren’
Ik ben het eens maar puur omdat ik het ze niet gun.
@The360box:

Ik ruik jaloezie.. :O
@marokkaanseheld: Nee maar serieus, Londen is fucking saai ! Ze moeten naar Duitsland een Autobahn zoeken, waar ze kunnen hun parden laten ontspannen..
@mark88: Dat vraag ik me ook af..
Autobahn, is toch echt geschikt.
Ipv London waar het erg druk is.

Denk dat ze meer willen “showen”.
@marokkaanseheld: Ik denk dat je een irritant klein wijsneusje ruikt. (Zie z’n post eerder in dit topic, waar-ie duidelijk niet begrijpt wat bozewolf bedoelt, en eigenlijk zijn hele post-geschiedenis.) Kan niet geloven dat-ie hier nog steeds mag spammen met z’n nietszeggende geblèr.
@klavertjevijf: Achja, hij heeft mischien verloren tijdens het spellen van zijn Xbox 360. :P
@marokkaanseheld: ik ook, maar ik ruik mezelf denk ik.. best jaloers op die arabiertjes hoor :P is toch vet om slapend rijk te worden en daarna met je supercar rondjes rijden in london… haha
@dennisr: Ooit worden we slapend rijk.
Kom ik je tegen met een stuk of 4 vrouwen.

Lol.
@marokkaanseheld: haha niet 4 tegelijk, dat word ruzie.. elk stadje een andere schatje :P
@dennisr: Haha, jij bent scherp.
@The360box
Ik denk dat hij meer doelt op het feit dat ze slecht om gaan met de auto’s. De hele dag door een stadscentrum cruizen is denk ik niet zo goed voor zo’n sportauto, dat geeft relatief veel slijtage. Van mij mag het, maar ik vind het wel zonde om te zien.
@appeltje: Wat je zegt, maar mij intreseert het geen zak wat ze met hun wagens uitvoeren, jij?
Supercars worden gekocht uit pure verveling, net als superjachten, eigenlijk alles waar super voor staat, behalve een Scania natuurlijk.
@desjonnies:

ach joh .. kunnen ze bij terugkomst vertellen dat ze een super-vakantie hadden ..

verzinnen ze autospotter in lekkere wijfen ..
en verzinnen ze minzaam nee schuddende hoofden in luid gejuich ..

hell yeah .. they treated me like a hero ..
Wouter-Klinge via iPhone app
@desjonnies:

Super de Boer?
@desjonnies: Supermarkt? ;)
@The360box, wijsneus
@jerz93: Je meent t, denk k nie he?
Boe! Laat die supercars rijden en geef ze ruimte! Weg met de G-wizzes in London en laat de Veyrons en SLR’en de stad maar overspoelen. Veel spannender!
@xilver: Laten we dat anders in jouw stad doen. Leuk. En dan krijg je een stel kinderen…
ik ga in december proberen een Xbow te spotten als ik weer in kuwait woon :D
Die Challenger is wel DIK!
Irritante patsers die Arabieren die zo nodig met hun auto’s de hele zomer door London moeten rijden. Net zo lang zieken en bekeuren tot ze het helemaal zat zijn. Laat ze maar hun eigen Gumball in het Midden Oosten organiseren. Maar nee, ze willen gezien worden, stelletje wandelende tenten. Hetzelfde niveau als de lokale pubers die met hun boom boom boxende metallic groen of paarse Ascona’s vol plastic rondjes rijden in onze stad. Te zielig.
Ik had het niet beter kunnen zeggen dan Bozewolf hierboven. Opzouten die olieboeren uit Londen, ga lekker in je grote hete kale zandbak het mechaniek van die auto’s naar de sodemieter helpen. Zonde dat zulke prachtige auto’s alleen door zulk fout volk gekocht kunnen worden…
Ha, die Challenger is toch dat ding met die 2 bak! Hij komt me zo bekend voor. http://www.autoblog.nl/archive/2010/10/02/dit-is-de-mopar-challenger-drag-pack-met-viper-v10
@The360box: Fast Five off course, met 560 pk door CDC(USA)
Zondermeer snap ik de belangstelling voor het Londense niet helemaal…kom je uit een eigen gebouwde oase met volop zonneschijn, dáár waar het lak van je auto nóg meer blinkt en de airco eindelijk nut heeft…ga je jezelf weg zitten verregenen in een stad met de lelijkste vrouwen ter wereld !…
Nou, Met de fiets zie ik ze toch ook niet direct rijden, al is het maar door hun kleed… Lijkt me me best moeilijk trappen ;-)
Vrij dom van de Londense Bobbies. Ten eerste zorg je voor een diplomatiek relletje wanneer je leden van de koninklijke familie tegenhoud. Ten twee kan dit ervoor zorgen dat de Arabieren hierdoor sneller naar Cannes vertrekken…
Hoe dan ook: het blijft maar een raar volk hoor die arabieren.
Laat die gasten lekker rijk zijn, als je rust wil moet je niet in Londen wonen, hou ze alleen aan als ze in overtreding zijn.
@phantom95: Ik denk dat dat “the point” is :P. Londonse pliesie zal ’t vast niet doen om ze te pesten, waarschijnlijk houden de supercar bezitters zich met enige regelmaat niet aan de verkeersregels daaro in centrum London.
@bozewolf: Wat ik uit de tekst begrijp is dat ze alle exoten uit het verkeer worden gehaald voor een controle.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).