Gehandicapte heeft een bruine Lexus LFA

Auteur: , 51 Reacties

Zou de eigenaar soms een probleem met zijn ogen hebben?

Hij heeft zijn gloednieuwe Lexus LFA namelijk niet alleen geparkeerd op een plek die is gereserveerd voor gehandicapten, maar hij heeft ook nog eens een aparte kleurencombo uitgezocht.

De buitenkant van deze LFA is gespoten in de tint Pearl Brown en het interieur is afgewerkt met een soort oranje, bruinachtig terracottakleurig leer. Niet echt mijn smaak kan ik je vertellen. Het interieur doet mij nogal denken aan diarree kan ik je vertellen…

Gelukkig is het geluid van del LFA nog wel gewoon lekker. (via: gtspirit.com)

PS Zou iemand deze man verteld hebben dat bruin hip was in 2009?51 reacties

Is een mooie rolstoel!
Gelukkig heeft niet iedereen dezelfde smaak…
nou nou een die Gehandicapte zeg. Het zijn ook net normale mensen he :S
Achja, je moet iets met je subsidie hè…
Misschien heeft deze lexus eigenaar een handicap met z’n darmen…
Wat is hier mis mee? Eindelijk eens iemand die iets anders durft te nemen dan grijs, wit of zwart en hij wordt volledig afgeschoten?
‘Beauty is in the eye of the beholder’, iedereen heeft een andere smaak over wat mooi is en wat niet, en dat maakt het juist zo leuk …
@Delorean: Indeed, ieder zijn smaak. Juist respect voor degenen die zich durven te onderscheiden en geen boodschap hebben aan wat anderen ervan denken.
ik vind het op zich een mooie kleur, niet op deze wagen weliswaar.. maar das ieder zijn mening!
Niet slecht
robbie, 2x ‘kan ik je vertellen’ leest een beetje vreemd..
zojuist schreef ik bij de toyota 508 dat bruin bij geen enkele auto past.. en dan deze.. moet eerlijk toegeven dat het niet lelijk is.. maar had donkerblauw weer meer gewardeerd.. gelukkig verschillen smaken :)
@dennisr: woow betrap ik mezelf even op een plunder.. op 2 sites bezig.. ene over toyota. en andere over peugeot.. en dan kom ik op toyota 508.. sorry!
@dennisr: hou het dan nooit op.. plunder = blunder *leest na*
@dennisr:

“houdt” het dan nooit op bedoel je?
@jack_abarth: Haha LOL
@jack_abarth: omg ik ben lekker bezig, die had ik zelfs met nalezen niet gezien haha
Bruin 2009? Bekijk even dit bericht, het vorige en de volgende. Daarnaast nog die Gumpert van vorige week. Bruin is een terugkomer.
Nou, gehandicapten kunnen tegenwoordig ook in snellere wagens rijden met al die nieuwe semi-automaten/selespeeds/dsg’s/flippers. Zelf ook een gehandicaptenkaart na bedrijfsongeval (linkerknie en enkel kapot),maar krijg ook vaak commentaar als ik em op zo’n plek zet en er op het eerste gezicht ‘als normaal lopend’ uitzie.Iets verderop niet meer :-(

Bruin is een vieze kleur, dat wel.
Bruin is precies wel ‘in’, als ik de laatste 3 berichten bekijk …
Gewoon goed geparkeerd ,is namelijk antilopeleer volgens mij.
Bruin is helemaal de shit in 2011 voor de mensen die het nog niet wisten. Bruin of een soort variant bruin is de kleur van dit jaar…
Dit is een duidelijk voorbeeld van een slecht geschreven tekst. 2x achter elkaar ‘kan ik je vertellen’ schrijven dat leest gewoon niet goed. En dan ook nog beweren dat bruin de kleur van 2009 is: NOT.
Mooie wagen en gewaagde kleurkeuze!

+1 voor de man die deze kleur heeft gekozen
Geef mij maar de zwarte IS-F die links van de LFA staat.
Deze kan ik tenminste onderhouden! benzine, belasting etc..
die gene die dit artikel heeft geschreven, heeft zelf niet echt smaak! niks mis mee mee die lexus
Apart dit artikel want deze kleur is best wel dik in orde..
Deze auto heeft nog geen eigenaar. Degene die de auto besteld had liep er een rondje omheen, reed er twee minuten in en zag er verder vanaf.
http://www.nikeride.com/2012-lexus-lfa-on-ebay-find-of-the-day/
Ik kan je vertellen dat je vertellen nog al veel gebruikt… kan ik je vertellen. ;) Blogjes nalezen kan soms wel es helpen kan ik je vertellen. ;-)
Oja … los van uw mening … die LFA is lekker geil. Kleuren combo kan ik wel smaken. Heerlijk, es iets anders dan black on black en talloze grijze muizen!
doe LFA spreekt me niet echt aan , in eender welke kleur dan ook. ’t Zal wel een ferm spel zijn om met te rijden maar niet m’n ding.
Superbak, vette kleur. En als je diarree oranje is zou ik eens naar de dokter gaan. Het enige dat echt K is is die sleutel. Die is hetzelfde als bij mijn auto en die is uit 2000 en kostte iets minder dan 340k. Bij een Aygo krijg je die ook, echt mies
En ik maar denken dat die motor achterin zat.
andersvalide noemt men dat ;-)
Of het in is of niet boeit me niet. Ik vind dit best mooi!
Maar ja kan het toch niet betalen, dus we gaan er ons maar niet druk over maken…
Mijn menig dit is oke en past gewoon bij de auto dankzij dat interieur. Doet me een beetje denken aan het oranje stoelen idee bij de 350Z’s :)
Volgens mij is er op dit topic maar een ‘gehandicapte’ en wel ‘Robbie’!

Het interieur doet mij nogal denken aan diarree kan ik je vertellen. He? Dan moet je geen wortelen in je r**t stoppen. Ja, je vindt het fijn, maar dmv die oranje diaree zegt je lichaam je iets anders… :roll:

Zou iemand deze man verteld hebben dat bruin hip was in 2009. Wat? Ja? Die auto is van 2010, dus wat heeft 2009 ermee te maken?!

Hij heeft zijn gloednieuwe Lexus LFA namelijk niet alleen geparkeerd op een plek die is gereserveerd voor gehandicapten. Jongen, als je de clip bekijkt zie je meerdere auto’s op ‘invalidenparkeerplaatsen’ staan.

Ik vind het een prima combo…Wat had je dan gewild. Een vuilniszakkengrijze LFA met een pikzwarte interieur? Alsof dat zo mooi is…
Laat mij je vertellen dat dit helemaal niets te maken heeft met die gehandicapten parking op de achtergrond.
En ik kan je vertellen dat de titel en het grootste deel van ’t artikel dus de prullenbak in kan.

Je kan bovenstaand ook door iemand anders laten vertellen zodat je dan later weer kan vertellen dat je je hebt laten vertellen dat er iets te vertellen viel wat het vertellen eigenlijk helemaal niet waard was.. kan ik je vertellen.

Maar kan ’t ook niet doen.
eigenlijk vind ik die kleur nog wel wat hebben zo.

ik zou het niet direct kiezen, maar het heeft ook wel weer een bepaalde uitstraling.

een invalidekaart kan uitgegeven zijn voor allerlei redenen. bij de meeste van die redenen kun je nog gewoon functioneren als ieder ander en dus ook nog gewoon geld verdienen. en dan zijn er ook gewoon mensen die leuk geld verdienen.

hier achter staat een TT RS met invalidekaart
Wat een heerlijke kleur voor de LFA.
Nooit een gehandicapte beoordelen op zijn vermogen of mogelijkheid tot werken… Had daarnet een verkoper over de vloer die maar 1 arm had… contracten tekenen vormde nog wel een probleem maar voor de rest deed hij het prima.
@xilver:

ja hoor het kan prima, sterker nog, deze mensen willen vaak niks meer als ‘een gewoon leven leiden’. het zijn vaak de ‘gewone mensen’ die ze als bijzonderheid neerzetten.
bijvoorbeeld die arm, je wil niet weten hoeveel mensen de man/vrouw proberen te ontwijken of vervelende vragen gaan stellen enzo
@timberleek: Ik maak er op zich geen probleem van of maak die man er niet echt attent op. Lachen was wel toen hij zelf grapte over het feit dat hij niet genoeg handen aan zijn lijf had om al het werk alleen te verrichten ;-). Leuk toch dat zulke mensen die humor nog hebben!
@xilver:

zo hoort het ook, maar er zijn vaak zat mensen die ontzettend ‘o wat erg voor je’ met die mensen om gaan. beetje ramptoeristje spelen

en inderdaad is die humor wel leuk.
super mooie kleur. wat een bullshit wat je schrijft.
Gaaf! Alsof je de auto in chocola heb gedompelt. Robbie ga je mond met zeep spoelen :p
Wauw, wat een mooie auto!
wat een scheitkleur.. letterlijk..

doet de vorm van de auto geen goed.
interieur is wel apart
Blijft een dikke bak die LFA, zo in bruin had ik ‘m zelf niet gekozen, maar lelijk vind ik het zeker niet in combinatie met dat interieur.
Volgens mij is het eerder een meeting ofzo want op de achtergrond staan nog
Meer van dit soort ellendige auto’s anders ben je gewoon een hond als je hem zo daar parkeerd
@ robbie
Sorry mate! Maar ik verwacht ook op een blog als dit iets méér dan een strontkwalificatie bij het zien van de kleur bruin!
Wanneer je dingen in die kleur, zoals een reep chocola, een gebakken biefstuk, hazenrug, braadharing of mousse au chocolat, mars, nuts of bounty en wat dies meer zij, alléén met stront weet te associëren, dan wordt het echt tijd voor je psy. Iets meer volwassenheid graag! :twisted:
Wat dacht je van deze wit met bruine Ferrari 599 GTO

http://www.youtube.com/watch?v=ZYVG6Wdx3F4&feature=feedu
Je bent gehandicapt, je verstopt je niet in een doos en je rijdt niet in een dikke duitser.

Dan ben je dus een loser in de ogen van gg robbie

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).