Rijtest en video: Audi Q3

Auteur: , 134 Reacties

“Compacte premium SUV met progressieve vormgeving”. Zo kopt het Nederlandse persbericht van de Audi Q3. Wij reisden naar Zwitserland om de mini-SUV aan de tand te voelen, en te ontdekken of de Q3 meer is dan alleen een te heet gewassen Q5.

[ Eerst kijken, dan lezen? Bekijk de video HIER! ]

Een paar jaar geleden introduceerde Volkwagen de Tiguan, een kleinere versie van de Touraeg, en dit werd meteen een verkooptopper. Een bekend motto luidt: “beter goed gejat dan slecht bedacht” en dus schaalde Audi zijn Q7 eerst naar beneden tot Q5, en nu is ‘ie nog een slagje kleiner, in de vorm van de Q3. Het kleine bakkie (op basis van de Tiguan) meet qua lengte en breedte niet veel meer dan een A3 Sportback. Progressief vormgegeven is hij ook, maar de neutrale term geeft nog geen waardeoordeel weer. De toeschouwer mag zijn eigen invulling hieraan geven.

Audi Q3

De lightweight-division van Audi heeft redelijk zijn best gedaan op de Q-smurf: hij werd onder andere van een aluminium motorkap en kofferbakdeksel voorzien om het gewicht zo laag mogelijk te houden. Het resultaat hiervan is dat de lichtste Q3 1.445 kg weegt. Dan heb je wel de 140 pk sterke 2.0 TDI met voorwielaandrijving. Alle andere auto’s hebben quattro aan boord, wat natuurlijk nog wat meer gewicht in de schaal legt. Desalniettemin is het in zijn klasse een nette prestatie.

Minder gewicht betekent minder verbruik, maar om er qua verbruikscijfers tegenwoordig nog uit te springen heb je meer nodig dan alleen een dieëet-kuur. Dus werd de Q3 van een stroomlijn met een Cw-waarde van 0,32 voorzien. Ligt er niets groters dan 2 liter onder de motorkap, dan monteerde Audi tevens standaard een start/stop-systeem. En er werd een nieuwigheidje geïntroduceerd: de ‘free wheel function’. Tijdens het rijden in efficiency-modus ontkoppelt de DSG-bak (die alleen in de duurdere modellen zit) zodra je je voet van het gas haalt, waardoor je uitrolt en langer je snelheid vast houdt.

Nu hoor ik je zeggen: “met remmen op de motor verbruik je niets en bij ‘uitrollen’ wel”. Klopt. Desgevraagd legde een Audi-ingenieur het me als volgt uit: je begint veel eerder met de deceleratie, waardoor je, eenmaal bij het verkeerslicht aangekomen, toch nog meer benzine hebt bespaard. Mja, misschien, maar je hebt er een zeer vooruitziende blik en geduldige achterliggers voor nodig. Mocht de functie je bekend voorkomen: Porsche introduceerde het onlangs in de Panamera S Hybrid, en noemt het ‘zeilen’.

Audi Q3
Audi Q3

Je zou zeggen dat voorgaande de Q3 als absolute eco-koning in zijn klasse neer moet zetten. Nou, dat valt dus een beetje tegen: de zuinigste mini-SUV moet het vooralsnog doen met een C-label, maar met de lichtste TDI (die later wordt geïntroduceerd) heeft de kleine Ingolstadter een B-label te pakken. Toch nog een beetje groen dus. Het is echter niet ondenkbaar dat er in de nabije toekomst een hybride versie uitkomt, evenals bij de Q5 Hybrid het geval is. Maar ook aan de bovenkant van de range heeft Audi wat in petto: de 2.5 TFSI uit de TT-RS komt ook in de Q3 te liggen. Ter plaatse waren eerder in de week twee prototypes aanwezig, die we erg graag even de sporen wilden geven, maar op de dag dat de TV-crew aanwezig was waren deze op onverklaarbare wijze ineens niet toegankelijk. Jammer. Dikke jammer. Maar gelukkig zorgden de meer fortuinlijke journo’s die een dag eerder waren wel voor beeld en geluid.

Audi Q3
Audi Q3

De Q3 is een auto die voornamelijk voor zijn looks gekozen wil worden. Aangezien deze nogal rond zijn doet het niet heel mannelijk aan, en is het vrij verleidelijk om hem het predikaat ‘wijvenbak’ te geven. Zet hem naast bijvoorbeeld de Evoque en het verschil in styling kan niet groter zijn. Van de kleine Range Rover heeft de Q3 echter weinig te duchten, deze speelt in een heel andere prijsklasse mee. Tenzij je helemaal los gaat op de Audi-optielijst, want dan kruipen ze weer naar elkaar toe. Maar goed, als je een mannelijke auto wilt koop je, voor grofweg 10 mille extra, maar een Q5.

Ondanks een vrij hoog zwaartepunt is de kleine Q nog aardig goed door bochten heen te hoeken. De wat lagere massa en de aanwezigheid van quattro hielpen wel mee op de bochtige en soms natte bergweggetjes. Aan de andere kant moesten we ons een beetje inhouden, want de Zwitserse popo is niet voor de poes.

Audi Q3
Audi Q3

Als gezegd, de rijkwaliteiten zijn prima in orde. De viercilinders geven je nooit het gevoel dat je je moet behelpen, de loopcultuur is prettig en de S-tronic, met korte versnellingsverhoudingen in de lagere verzetten, zorgt ervoor dat je bij een pittige rijstijl prima uit de startblokken komt. Deze bak schakelt geruisloos door, alleen schiet hij onderin te kort wanneer er meer dan één schakelbeweging wordt verlangd. Dit leidt tot een soms erg hakerige rijbeleving. Binnenin is de (door Seat gebouwde) Q3 onmiskenbaar Audi: degelijke materialen en erg overzichtelijk. Hoe luxe je het wilt hebben bepaal je zelf. Het door ons gereden exemplaar (de 2.0 TDI met 177 pk) begint op 47.700 euro, en als je hem naar je smaak wilt inrichten stijgt de prijs navenant. Kost wat, maar dan heb je ook wat. Als de auto in jouw straatje past althans. Video!134 reacties

Kek hempie ;-)
http://i292.photobucket.com/albums/mm24/lucsteenezel/gaap.gif?t=1281517203
@jack_abarth: Man van weinig woorden, of beter geen… sterk verwoord…
verdiend een plusje ;-) +1
the-budel-guy
Oranje staat hem wel.
Ik vind hem super
@the-budel-guy: Je vind dit mooi? Het lijkt op diaree in een ochtend waarvan je niet meer weet wat je de vorige nacht heb gezopen!
@gregorius: 3 opeenvolgende topics met dezelfde kleu, ik krijg een donkerbruin vermoeden dat dit het nieuwe wit wordt
@gregorius: gauw doortrekken!
@the-budel-guy: in het echt is ie ook wel mooi, ik vindt m op foto’s en videos gewoon ronduit lelijk, en in t echt is t gewoon een audi, zoals alle audis, en die zijn niet lelijk, bijzonder mooi is weer iets anders, maar toch
@wouterjeuring: Nou kijk Herman probeert grappig te zijn en Topgear is gewoon grappig…
Blijf het een lelijke auto vinden.
beslist geen lelijke auto.. maar die nare gewoonte op er van die plastic zwarte strips op te doen.. erg jammer..
Ik vind deze presentator een beetje nep en autistisch overkomen, vooral toen hij in het begin overschakelde van Duits naar Nederlands.

Maar de auto is dan weer wel leuk.
Leuke rijtest!! Complimenten!!
In dit geval een mooie Seat dan, alleen jammer van die monsterlijke gril.
Die klokkenwinkel ziet er ook behoorlijk goedkoop uit zeg, en dat voor zoveel geld. Re-de-lijk bizar.

Verder prima gepresenteerd hoor, een stuk beter dan de vorige keren in ieder geval.
ik kan die gast z’n kop echt niet zien
-edit: nutteloze bijdrage-
Wat een debiel filmpje dit… Eerst lekker triest en clichématig heel grappig zogenaamd een Duitser nadoen. En daarna zeggen dat je een auto nogal op een A1 vindt lijken en nogal bol vindt… en dan maar als conclusie er achteraan gooien dat je het allemaal een tikkeltje ‘gay’ vindt..
Deze Q3 is in oranje uitgevoerd.. het smoelt wel, maar hij oogt wel een tikkeltje ‘wortel’…..

Die presentator moet niet zo leuk willen doen, want dat is hij totaal niet!
@mnno: ik begrijp wel wat hij bedoelt. als je het niet ziet open je ogen.
@mnno: Hij lijkt ook gewoon op een A1 en is een tikkeltje bol en zou jij je er supermannelijk in voelen?
@mnno: op deze manier kan je ook over top gear en wouter praten, zeik gewoon niet, hij doet t prima
@wouterjeuring: yes indeed! you tell him!
ik start et filmpje zie zen hoofd en klik em weer weg.. is gewoon niks
Doelgroep, jonge single mannen? Wat moet je dan met zo’n bak? Misschien als je hippe loodgieter bent, dan kun je wat gereedschap en knelkoppelingen kwijt. Maar de term hip associeer ik niet met loodgieters, ik denk eerder aan zo’n behaarde bilspleet …

Gezinnetjes snap ik dan weer wel, de Q3 lijkt me namelijk een prima bak om met de kids op vakantie te gaan. Verder wederom sublieme afwerking en kwalitatieve materialen, Duitse Premium degelijkheid en dus sowieso Top!
@rechercheur:

die doelgroep betekent in the real world ..
“gescheiden mid-life crisis kneuzen” ..
@lincoln: Rechercheurtjes bijvoorbeeld? ;)
@norge:

zei ik “impotente gescheiden mid-life kneuzen” ?? nou dan ..
@lincoln: Oh sorry :P
Mijn moeder zegt altijd dat iedereen een mens is en niet iedereen zo stoer kan zijn als dat ik ben en ik een ieder moet respecteren. Dat kan ik begrijpen, toch vind ik wouter en sacha wel een beetje stoer, niet zo stoer als dat ik ben maar ach toch moet ik af en toe glimlachen om de filmpjes met Wouter dan wel Sacha in de hoofdrol. Echter als Jan Jansen presenteert (zijn naam ken ik niet) zakt mijn broek spontaan af, en dat is niet omdat ik opgewonden word. Wat een vreselijk slechte presentator zeg, als je niet grappig bent moet je dat ook niet proberen tevens zit constant raar met zijn hoofd te bewegen.. Het lijkt autoweek wel.
@japiekrekel: 1
@japiekrekel: Mee eens. Wel STUKKEN beter dan zn andere filmpjes (mn complimenten daarvoor), maar mist toch dat presentator charisma.
Er is duidelijk een verschil tussen grappig zijn en grappig proberen te zijn…
@autospotter15: Helemaal mee eens!
Blijf het een lelijke auto vinden. begrijp wel wat hij bedoelt met een tikje gay, netals de a3 cabrio ;) kleur is echter wel prima!
Deze keer de video tot 3:35 kunnen kijken tot ik me begon te ergeren. Het lukt hem steeds beter!
Ik weet niet of het nog komt, maar nu vind ik de Q3 nog niet echt overtuigend mooi… En ook nu weer: de reden dat ik de video’s van AB kijk i.p.v. die van bijv. Autoleek, is omdat de reviews hier gewoon veel beter en grappiger zijn. Ik vind het heel erg voor Herman, maar hij past niet echt bij AB imo.
@gerard1710: Het begin deed me denken aan dit: http://www.youtube.com/watch?v=CGQxLDWKYd0
en dan 0.55-1.23
@gerard1710: dat is echt een lage opmerking, heel laag;)
@autoblogger: Ja, sorry, misschien ging ik nu iets te ver… ;)
@gerard1710: Dit stukje was juist nog wel grappig
(vooral omdat het zo gemaakt en zo stuntelig is).
mijn god als ik even terugspoel moet ik eerst weer dat hele reclamefilmpje zien
@Flamingo: en terecht ;)
Wat een waardeloos filmpje, waar is Wouter? Zit ie met z’n pik op t strand ofzo?
@wuppie: er was een zonnebrillen uitverkoop in Beverwijk, iets met een lading en een vrachtwagen. Hij kon dus niet naar Zurich afreizen.
Het mag wel iets spontaner.
Complimenten Herman, je boekt vooruitgang, kon een glimlach niet onderdrukken
@joskeboske: ik sluit me volledig bij je aan! Herman timmert lekker aan de weg
Exact dezelfde foto locatie waar je op Granturismo 5 foto’s kan nemen. Grappig
Laten we eerlijk zijn. Dit is toch geen mooie auto.
als alles nou meegespoten is en dan donker grijs dan is hij volgensmij egt mooi. Maar waarom die kleur man bruin oranje egt lelijk
@aschie1: Hoe weet je dat je echt te oud wordt? Als je niet begrijpt dat mensen het cool (mag het woord “cool” nog?) vinden om makkelijke woorden opzettelijk foudt te spellen.
Werkt Autoblog samen met Autoweek?
Bijna de zelfde tijd een rij-video..

http://www.autoweek.nl/videoHD/2480/rij-impressie-audi-q3
@marokkaanseheld: Als je die twee filmpjes naast elkaar zet zie je idd weinig verschil. Ik vind Sacha en Wouter gewoon veel leukere opmerkingen maken en leukere trekjes hebben dan meneer Herman. Vooral de eerste 60 seconden van dit filmpje is tenenkrommend.
@rubenpriest: Ik moet bekennen dat je daar wel gelijk in hebt. :)
@marokkaanseheld: Grappige is: In het Autoweek filmpje vermelden ze wél de topsnelheid en 0-100 km/h.
Ik vind Herman ook steeds leuker… Vind de Q3 alleen wat minder!
De review is al beter dan vorige week, al is het alleen al omdat de kleding dit keer niet spuuglelijk is. Wouter heeft gewoon de x-factor, maar om deze presentator nou meteen met die van autoweek te gaan vergelijken is wel heel beledigend. Acceptatie duurt gewoon even, maar het komt vast goed!
Prima bak, met zo’n S-line pakketje ….


http://www.zercustoms.com/news/images/Audi/Audi-Q3-S-Line-3.jpg
Een Q3 met een S-Line pakket staat hem zeer goed!
Hoeveel kost zo optie derbij? 2.000/3.000?
@marokkaanseheld: €3000 voor de bumpertjes, reken voor die fraaie velgjes nog eens dat bedrag
@rechercheur: Als een vlag op een strontschip,. t blijft hondslelijk
Beste presentator,

Als eerste moet ik zeggen dat je flinke vooruitgang boekt en duidelijk naar het commentaar hebt geluister: zonnebril weg, lelijk hemd weg, geforceerde bewegingen geminderd…

Toch zijn er nog wat zaken die beter kunnen.
De bewegingen die je met je handen en met je hoofd maakt komen nog steeds vrij geforceerd/gestressed over, niet echt relaxed. Je probeert af-en-toe grappig te zijn, maar zoals al vaker opgemerkt, komt dat totaal niet goed over. Het ziet er een beetje geforceerd (‘nep’) uit.

Mijn advies is om die grapjes en bewegingen gewoon te laten, Wouter en Sacha doen dat ook niet echt. Ze zijn gewoon zichzelf en daardoor wordt het vanzelf al een stuk aangenamer om te kijken. Wees jezelf en vertel gewoon iets leuks over die auto, dan ben je al een heel end.

Mvg
@tombiesheuvel: Ik ben het eens met dat hoofd-en-handje. Dat is irritant. Maar verder was het zowaar wel grappig! Hele verbetering.
@tombiesheuvel: +1, totally agree. Ineens viel het me ook op dat Herman niet één keer ‘eh’ zegt. Best knap voor een beginnende presentator!
0-100 km/h: 8,2 sec

topsnelheid van 212 km/h dus
Zonnenbril weg, goed so jongen, je hebt mij gehoord..Verder goede auto : Audi !
Sorry dat ik het moet zeggen maar Herman kan maar beter stofzuigers gaan verkopen
@Autoblog: Toffe gast, lelijke auto, leuke test! (en nee, ik ben géén gay).

Ik zou alle sukkels (bijvoorbeeld ‘tombiesheuvel’), die je de les denken te lezen, weleens een rijtest zien maken ;)
@petermb: hij geeft feedback. Hoef je hem geen sukkel voor te noemen
Ik vind hem top, met een s-line pakketje is ie zeker helemaal af. Ben wel benieuwd of je in de nieuwe A3 dan ook diesel + quattro + s-tronic kan krijgen.

Filmpje is wel heel objectief zeg. Niet dus he. Maar ja, we doen duchtig mee als we Audi kunnen afzeiken…
Kan iemand effe een man met een beetje humor in die auto zetten. No offence, maar wat een droog….t zeg. Huur mij dan maar in.
@hoflander: review je eigen auto en upload het resultaat op AJ zou ik zeggen, open auditie voor @autoblogger
@RoT___:

Da’s ook precies wat ik ga doen (en al een tijdje van plan was). Alleen niet voor AJ maar op een eigen site die ik daarvoor geregistreerd heb: testpiloten.nl. Zaterdag 23 is een 370Z als 1e aan de beurt, daarna een WRX STI (met nieuwe kont) en een Ampera en Superb V6 Station staan ook op de planning. Ik meld me wel als het online gaat ;- )
@hoflander: ben benieuwd, zal dan ook even een kijkje nemen! :D
@hoflander: Ben ik ook wel best benieuwd naar. Ben bij AB terecht gekomen toen Petrolhead stopte (zonde zonde zonde), maar als Herman vaker filmpjes ga ik ook weer ergens anders kijken…
Man man man wat een verschrikkelijke intro.
Gaat toch maar verder kijken…
Goed gedaan herman, gaat de goede kant op :)

Je hebt hier wel enkele die zeiken alles af, maar geef die man een kans, hij doet het steeds beter, ga hem dan ook niet af lopen zeiken want zelf doe je het geen haar beter!

Niet alles gaat in 1x goed! :)
Had niet gehoeven…

Je betaalt meer voor eem premium merk die wel aardig rijdt een stuurt. Verder worden we er niet veel wijzer uit….
lelijke A1 kont , ‘k moet het niet zo hebben van de laatste telgen van het merk met de ajuinringen
Gay hier, gay daar, er blijven weinig auto’s over voor het heterovolk, zo langzamerhand.
@lariekoek:

VW Golf .. Opel Astra .. BMW 3 serie ..
en die dan in silbergrau natuurlijk ..
Wat een crap
Audi Tiguan, maar dan mooier. S line-pakket moet verplicht bijbesteld worden. En die vijfpitter turbo moet er ook zo snel mogelijk in. Dan is de Q3 alles behalve gay! :D
@Tommy2: Wacht maar over een jaartje of twee ook als Porsche verkrijgbaar.
Een opgeblazen A1, dat is het eerste wat er in me op kwam. Maar goed, het is een Audi dus veel mensen zullen het wel weer de hemel in gaan prijzen. Net zoals zijn prijs zal het waarschijnlijk ook wel hemels duur zijn! Ik vind het een behoorlijk gay verschijning.
Wouter is al niet leuk. Deze gozer al helemaal niet.

Nou klinkt dit allemaal vrij bot, maar dat is helaas hoe het op het internet gaat. Wat ik verder niet kan begrijpen is dat Autoblog ondanks de vele kritiek doorgaat met deze jongen te laten presenteren.

Wouter is al een belabbert slechte presentator (knijpt met zijn stem, maakt constant dezelfde bewegingen, is duidelijk teveel bezig met zijn uiterlijk terwijl hij gewoon al grijs wordt en dus duidelijk geen mooiboy meer kan zijn en heeft tot slot ook geen “natuurlijke” humor).

De beste van allemaal is denk ik nog Sacha, want die heeft een beetje die no-noncence uitstraling. Al heeft die ook zijn rare momenten.
@KamerOlifant:

Hé mr. commentaar,
kijk dan ook niet naar die filmpjes als je toch niks anders te doen hebt dan commentaar geven, sjezus zeg, doe het dan zelf! Je durft niet eens voor de camera te gaan staan, laat staan een auto te reviewen op film!
@KamerOlifant: Als je eigenlijk alle presentatoren van AB niet goed vind, waarom ga je dan niet naar die video’s van die langharige klaploper van Autoweek kijken?
@KamerOlifant: Een Hollander hoort nu eenmaal wat raar te zijn… dat past bij die mensen, wat toch tot humor kan leiden, en die natuurlijk humor van Wouter zit wel snor…
@KamerOlifant: heb totaal geen last van de presentators.. ze vertellen op hun manier hoe ze de auto beleven.. en hebben daarbij hun eigen trekjes.. so what..
Ik vind t niks, maar ik begrijp wel dat er mensen zijn die een Audi willen voor ongeveer die prijs met wat ruimte, maar niet dezelfde A4 Avant als waar ieder leaseoverhemd in rijdt.. ik denk alleen niet dat t er erg veel zijn.
En de presentator gaat vooruit, maar probeer niet grappig te doen als je t niet bent.
Goeie review, en helemaal met Herman eens ! Beetje gay-gebakje, beetje nèt-niet-maar-toch-misschien-wel autootje voor de consciëncieuze bedrijfsmanager.

Grappig om te constateren dat Herman overigens moeite heeft om goedkope auto’s te verkopen; hij rijdt volgens mij superieur aan ons allemaal in het dagelijks leventje !? Volgens mij moet je hem de nieuwe M5-test gunnen, eerlijk waar ! :lol:
De audi stoelen zitten zo te zien niet lekker. Die gast loopt constant met z’n kop op en neer te gaan alsof het één of andere duif is.
@jack_abarth: I LOLled :)
De test is een stuk beter dan de vorige, mijn complimenten! En die polo is ook vele malen beter dan dat geval van de vorige keer…
Wat de auto betreft, tja. Ik vind de voorkant wel mooi, de achterkant mua. Ik wacht wel op het moment dat ik hem in het echt zie of het wat is of niet :-)
Saai, netjes, saai, netjes. Kies maar. Ik word er niet warm of koud van.
geef mij dan maar die vijfcilinder met S-line pakketje.
of doe maar een Q7 V12 TDI
Lelijk hoor. Ik vind het een Citroen C3 maar dan met Audi lampjes en embleempjes. Rond en bol. Dat is het niet hoor.
ik wil best wel wat over de auto vertellen hoor ..

maar dan wil ik eerst mijn beklag doen over de grimeur /hair styliste /focus puller /editor /script writter /manicure van de presentator ..

daar naast heb ik ook nog enkele tips voor de mensen in zijn nabije leefomgeving ..

mag dat ??
Kleur gaat hem wel goed af… presentator is ok, maar hij kan gerust nog wat oefening, spontaniteit en ‘geen voorbereiding’ gebruiken. Beetje meer naar Wouter kijken en dat komt wel in orde.
The Hermanator doet het steeds beter!
Auto vind ik niks…. wat moet je met zo’n ding?! Daar wil je toch niet in gezien worden… kleine hoge auto’s zijn voor bejaarden.. ;)
Nee zonder gekheid… als straks de nieuwe A3 (SB) er is dan is dit toch overbodig?!
@RudyV: Niet als je een keer wilt softroaden op je vrije zondagmiddag. Of je moet een A3 quattro kopen natuurlijk, ook nog goedkoper!
Is dat ding nou 47 mille?? Dit is toch gewoon een touran met 4 ringen? Of de audi kaskai?
Wordt eens tijd dat ze kappen met dat re-badgen bij vag.
@vincenzo: Eindelijk 1 die het begrijpt ;)
vermoed dat audi met een 5pitter komt? Waarneer is dit opgenomen?
Als je een bedrag van 48.000euro ter beschikking hebt voor een auto koop je toch niet zo’n gedrocht als dit. Ik had het wel geweten hoor. Een leuke e90 325i executive. En als je dan zo graag een Audi wil koop je toch een a4, die ziet er tenminste nog een beetje fatsoenlijk uit.
Kost dit 48 mille??????????????????????????????? Ik zat net te denken ‘best leuk boodschappenautootje voor ’t vrouwtje’. Ik biedt 28!

Trouwens, waar is die ‘progressieve vormgeving?’. Design kenden we al even hoor:
http://static.cargurus.com/images/site/2008/06/09/14/37/1995_mazda_121-pic-46211.jpeg
Dus dit is dè sirsmokealot??
@sebasjuhh: joh zou je denken?!
@tvrspeedsix: nee niet echt.. Jij?
@sebasjuhh: zo waarschijnlijk als 1+1 2 is.
Laatste 3 post waren allemaal bruine auto’s. Bruin het nieuwe wit?
@w0ut:
Al ongeveer een jaar of twee.
“Een beetje de auto die je aan je trophy wife zou geven als ze nog net niet een Range Rover verdient”
Wat een waardeloze opmerking seg, en zo kan er nog een paar opnoemen… (om nog maar te zwijgen van die rare geforceerde bewegingen) Trouwens de mensen met een trophywife zijn per definitie stinkend rijk dus een Range Rover zal dan wel geen probleem zijn.
@Win: Aye…vond ’t ook een beetje een balletje-rode-spijkerbroek-Gooi uitspraak.

Had niet gehoeven.
Herman doet het inderdaad steeds beter. Ben ook wel klaar met die rechterarm van Wouter die steeds een “voorwaarts” gebaar maakt, dat doet ie in werkelijk elke rijtest. Over gay gesproken :P
nja t zal wel verkopen, maar van mij mag ie zo de schredder in!
Eum.. Nee, doe mij dan toch maar de Range Rover Evoque…. als ik 50.000 op zoiets zou moeten stukslaan. En waarschijnlijk ook nog eerder een Mercedes GLK.
Licht positief over zo’n hok…


duidelijk dat we op Audiblog zitten
@bozewolf:

En jij rijdt zeker in een fiat multipla of een andere beschamende flikker auto?

Alles van VAG moet afgekraakt worden he? Je ziet toch dat het goed verkoopt! Hou toch een keer je klep dicht! Vagweek Audiblog ga toch weg man! ;)
in het echt gezien op de autorai en vond hem spuuglelijk
nu met het s line pakketje mag ik hem wel zien.
maar niet heel bijzonder (zoals gewoonlijk bij audi)
Tja zo kun je het resultaat van een bedrijfsongeval tussen een A1 en een Q7 ook uitleggen…

Moet ik nog iets zeggen over eenheidworsten of weten we het onderhand?
Best een mooie auto, maar ik heb liever een BMW.
Wat een gezeik weer over de presentator… Hoe kan je enthousiast zijn over een opgewaardeerde VW Tiguan?

En hoe kan je jezelf verbeteren als je 1 keer in de 6 maanden eens een filmpje mag doen.

Eerlijkheid gebeid te zeggen dat deze presentator tenminste de moeite doet om tussen het presenteren door ook nog te rijden EN z’n spiegels in de gaten te houden. Iets wat Wouter en Sasha niet doen… lekker veilig want zij krijgen altijd de ‘dikke’ bakken mee.

Aan de presentator… lekker verderdoen kerel, komt wel goed…Rome is ook niet op één dag gebouwd.
Voor de man die geen q5 kan betalen
@mrbones:

Nou ja, je hebt zat mensen die ouder worden die kleiner willen rijden, bijvoorbeeld mijn opa die wil een kleinere auto met een hoge instap :P (heeft een A4 dus een verhoogde A3 is dan de Q3 :))
@mrbones: mee eens
Herman: goed bezig
OT: niet mijn eerste keus
@joskeboske: ik ook ga zo door
Een hele verbetering t.o.v. het vorige filmpje. Bij het volgende filmpje graag wel weer even dat groene overhemd aan doen, gewoon ter vermaak van de kijkers!!! :D
Pfff, hij weet me echt niet te boeien. Wat een saaie kerel man. Ik stop alvast met de filmpjes te kijken.
Herman, goed bezig hoor niks mis mee gewoon zo door gaan.
Moest af en toe best lachen! :-)

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).