Veilig Verkeer Nederland komt met Bob Facebook app

Auteur: , 18 Reacties

Veilig Verkeer Nederland doet veel meer dan enkel spandoeken ophangen wanneer de scholen weer zijn begonnen. Het is een organisatie die zich actief inzet voor verkeersveiligheid. Koos Spee had er de directeur kunnen zijn. Waar de inmiddels gepensioneerde Spee heel modern fanatiek Twittert, gaat ook Veilig Verkeer Nederland met de tijd mee. Men heeft een Bob Facebook applicatie gelanceerd en luidt hiermee de Bob-zomertour 2011 in.

Met de Bob Facebook applicatie kunnen jij en je vrienden eenvoudig evenementen inplannen en gemakkelijk afspraken maken over wie de Bob is. Bob zijn is niet langer een straf, want iedere keer dat je je opgeeft als Bob en je je vrienden veilig thuisbrengt, levert het punten op. Naar mate je punten verzamelt, vergroot je je kans op verschillende prijzen zoals een een iPad of ritjes in een limousine.

Tijdens de Bob-zomertour bezoekt het zomerteam ruim twintig evenementen door heel Nederland, van de Zwarte Cross in Lichtenvoorde tot Bavaria City Racing in Rotterdam en het Megapiratenfestijn in Groningen. Daar wordt voorlichting gegeven over alcohol in het verkeer en over het maken van heldere afspraken over wie de Bob is. Kun je niet wachten om het Bob Promoteam een keer te ontmoeten (vast geen leuke schaars geklede meiden) of wil je ze juist ontlopen omdat je al een Bob-sleutelhanger hebt, dan check je op vvn.nl een compleet overzicht van alle bestemmingen.

De Bob Facebook applicatie kun je vinden op www.wieisdebob.nl en je wordt dan automatisch doorgelinkt naar de echte Facebook link. De app wordt nog verder uitgebreid. Binnenkort kunnen vrienden de Bob bedanken met een speciaal en persoonlijk filmpje.18 reacties

Whoohoo Ipad winnen…! Wordt dat apparaat nu nog echt serieus genomen? Ik dacht dat iedereen toch wel een aantal werkende hersencellen heeft waardoor men inziet wat een waardeloos product het in feite is. Ow wacht er staat zo’n appeltje op dus moet het wel goed zijn. Begrijp me niet verkeerd, Apple maakt goede producten maar de Ipad is gewoon een belachelijk product die feitelijk niks bijzonders kan en bij lange na geen laptopvervanger is en geeft de complete arrogantie weer van Apple.
@Pordon: Zo, die frustratie heb je toch maar weer mooi van je af geschreven. Dat moet opluchten.
@dennis: Jazeker:) Voel me weer helemaal vrij en opgelucht.
@Pordon: Je weet wss niet wat je mist…
@dennis:

Offtopic:
Ik geef hem wel gelijk met zijn mening een ipad is te groot voor in je broekzak en voor die grootte kun je beter een laptop kopen omdat het fijner is… Waarom zouden die dingen anders overal te winnen zijn?

OT: de meest nutteloze app die er bestaat, ze hadden ‘m beter Koos kunnen noemen :P
@autobart: Dacht ik ook ;) Tot je er een hebt…
@Pordon: dat is een mening, ik ben een andere mening aangedaan. De iPad is het begin van het einde van de laptop. Kijk over 10 jaar nog eens.
@mashell: Ik denk dat een tablet in deze vorm het nooit zal redden ten opzichte van een laptop, zeker de Ipad niet.
@Pordon: +1, maar toch zou ik hem wille:P
@Pordon: wij gebruiken hem ook niet als laptop. Gewoon voor andere levenloze dingen
Jongens jongens is dat nou allemaal nodig om af te spreken wie er even een avondje niet drinkt en het gezelschap nuchter naar huis rijd? Deze onzin hebben we toch allemaal niet nodig. En tegenwoordig win je met allerlei prijsvragen etc een iPad, lekker origineel.
@rubenpriest: En toch durf ik te wedden dat er malloten zijn die het gebruiken. :lol:

Ok√© dat was niet zo aardig van me, er zullen vast wel “fanatiekelingen” zijn die het gebruiken om zo maar aan een Ipad te komen. Eigenlijk zie ik het nut er niet van in.
@girls_VS_cars: er zijn altijd van die gasten ja:P
Via facebook afspreken wie bobt, hoe omslachtig wil je het hebben. Beetje goede vriendengroep spreekt onderweg af wie bobt, zodat iedereen redelijkerwijs een keer een avondje cola drinkt. Niet moeilijk doen als het makkelijk kan.
nou die Ipad is voor mij, ik drink nooit… aleen ook geen gezichtsboek dusjaa daar houd het voor mij alweer op
Ik dacht de VVN bestond uit senioren die de ANWB te progressief vonden. Valt me toch weer mee.
Sorry, werkt niet op mijn Siemens M35 in speciale hoeren-editie.
ik vind die hele BOB-campagne nog steeds betuttelend en infantiel. Ik gebruik zelf het woord BOB nooit en iedereen die me zo noemt zet ik met woorden in de hoek.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).