Wouter vanmiddag co-host bij BNR Autoshow

Auteur: , 35 Reacties

Autonieuws online? Check. Autoprogramma op TV? Check. Succesvol radioprogramma op BNR? Nee, dat ontbrak nog. Tot nu toe mochten Sacha & Wouter alleen op komen draven als gast of 'expert'. Maar vandaag verandert dit. Wouter komt de ether bevuilen als co-host van De Nationale Autoshow.

Jarenlang hebben Carlo Brantsen & Bas van Werven bewezen dat een succesvol radioprogramma maken over auto’s prima te doen was. Deze twee gouden keeltjes een uur lang over auto’s en aanverwante zaken horen praten was een succesformule. Maar daar is abrupt een einde aan gekomen toen ze besloten naar de TROS over te stappen. Tja, belastinggeld opmaken is nou eenmaal iets heel erg leuks. Dit betekent echter wel dat er vervangers moeten komen bij BNR. Kortom, Wouter mag vanmiddag met z’n Veronicahoofd auditie komen doen.

Om 13:30 uur trappen ze af met een nieuwe aflevering van De Nationale Autoshow. Samen met Meindert Schut mag ons aller Wout een uur lang als co-host fungeren en grotemensenradio maken dat ook nog eens autogerelateerd is. Meer info over de uitzending van vandaag staat hier, zo gaat het oa over de eerste verjaardag van het vernieuwde Louwman Museum en de opkomst van gadgets in auto´s. Live meeluisteren kan via bnr.nl.

Imagecredit @Danischouten35 reacties

Cool! Zal ’s ff kijken of ik dan in de auto zit, dan stem ik hm af op BNR. Luisterde altijd wel naar Carlo en Bas, dus ben benieuwd of Wouter de omslag kan maken naar grote mensen programma’s!
kan je dat BNR ook via internet luisteren ? ik luister namelijk altijd radio via pc.. als dat mogelijk is zal ik om half 3 zeker even luisteren.
@dennisr: gewoon het artikel even lezen…
@autoblogger: oops, inderdaad het laatste zinnetje niet gelezen, exuses.
@dennisr: en dan nu nog helemaal een keertje lezen! 13.30 niet 14.30 haha
@lamborgfan: aah, was net van bed.. heb het nu dus gemist.. lol
@dennisr: Als ik jou was zou ik om half 2 (!!) ff de radio aanzetten. Anders mis je t precies!
@Pino143: jaa ben er nu om 2 uur bij, achjaa krijg er toch nog iets van mee.
Ik heb hem al in mijn “Outlook” gezet.. alleen hopen dat die door de proxy komt.. ze zijn hier een beetje allergisch voor Internet Radio Streams..
gedwongenleaser
@Freewarefreak: staat die in ieder geval voor je op de lookout.
Haha, Wouter met zijn prettige nasale stemgeluid op de radio. Ik ben zeer benieuwd hoe dat uitpakt.
gedwongenleaser
@Race_Kees: inderdaad, ik ga tijdens de uitzending zelf wel een beetje spelen met de equalizer om de variatie erin te houden. :)
Wouter heeft dan misschien wel een veronicakop toch zie ik zijn kop meer op RTL :P ;)
Nice, ik zag gewoon een vrouw op de cam. :O
hey pik .. doe ons eens de groeten ..
@lincoln: haha ja idd :P
dat bas weg was naar een vandaag, is oud nieuws. maar ik heb carlo nog niet gezien op tros.. iemand meer hierover..???
@bigcar: vanaf september trappen Bas en Carlo af met de autoshow op Radio1
Stem Lijst Wouter!!
haha wouter FTW! GO WOUTER!!!
als je in de live stream met de studio meekijkt (op internet) zie je dat de wabcam / camera alleen maar op Meindert Schut is gericht. normaal bewoog die van links naar rechts… waarschijnlijk kapot..
@bigcar: of ze willen ‘Radiohead Wouter’ gewoon niet in beeld… ;)
@Svenska_Aeroplan_AB: begrijpelijk toch? :p
@sebasjuhh: discrimineren ze seat hoofden op bnr..??? :)
Nou dat ging wel goed toch wouter!?
Ik zeg take over die hele autoshow! Volgende week de nationale autoBLOGshow!Wouter ruleZ, heeft meer te vertellend dan die hele meindert schut.

PS de exeo verkoopt gewoon niet omdat zodra er geen audi opstaat mensen ook gaan kijken wat zo’n auto nou eigenlijk echt te bieden heeft. Die A4 is toch steeds verkocht in een ander segment als waar de auto qua formaat eigenlijk thuishoort. Zonder audi logo hebben mensen ineens door dat je te maken hebt met een focus/golf/astra concurrent. Dan is ie opeens eigenlijk helemaal niet zo goedkoop.
Als je de exeo even afzet tegen de Astra snap je meteen dat ie niet te verkopen is:

EXEO ST/ASTRA Sports Tourer:

Breedte: mm 1772/1814
Hoogte: mm 1454/1535
Inhoud laadruimte met 2e zitrij: liter 442/567
Lengte: mm 4666/4698
Spoorbreedte voor-achter: mm 1522-1523/1544-1558
Wielbasis: mm 2642/2685

De exeo kan een vergelijking met de focus/golf/astra klasse nog niet eens aan, de prijs is ook na de recente verlagingen nog steeds way too much.
@taxman:

wat een ongelofelijk kak verhaal vertel jij man, dit zou betekenen dat een c-klasse en een 3serie ook concurrenten zijn voor een golf aangezien deze dezelfde afmetingen hebben, maar daar hebben we alweer de audi a3 en de bmw 1 serie voor, of moeten die dan weer concureren met de volkswagen polo?
@japiekrekel: Is Seat volgens jou dan ook een premium merk ondanks dat ze een oud modelletje reproduceren? Overigens vergelijk ik de oude a4 niet met een golf, het is gewoon niet meer dan een opgepimpte oude golf. Dat zie je aan die belachelijk korte wielbasis, die vind je niet in een C klasse of 3 serie die beiden 2760 mm wielbasis hebben.
Krijgen we a.s. maandag al een rijtest in de Aventador? Of wordt dat wachten tot alle Audi-petjes met hun sleurhutten terug zijn van vakantie?
goed gedaan @wouter .. echt waar ..
ben blij dat Bas en Carlo naar die ANWB zender zijn gegaan ..

maar nog nooit in het Louwman museum geweest zijn !!
da,s toch wel een beetje (erg) schandalig ..
de lol van autoshow is er eigenlijk al een beetje van af. de hele redactie is verandert. bas was de 1e die weg ging. vervolgens jorn lucas. nu ook nog carlo…
mijdert deed eerst de auto update (nu overgenomen door die ene meid..) en presenteert nu de hele show…

moet er niet veel gekker op worden…
@bigcar: klopt, de verschraling heeft redelijk toegeslagen…
wat is de frequentie? of is het alleen maar via de website te beluisteren?

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).