Combo: Cayenne Turbo S met 458 Challenge er achter

Auteur: , 33 Reacties

Wat mij betreft heeft de eigenaar van deze combo het goed bekeken. Lekker comfortabel met je 550 pk sterke SUV naar het circuit kachelen om daar vervolgens de Ferrari 458 de sporen te geven. Life's good when you're rich.

Beide auto’s behoeven geen nadere introductie. De Cayenne heeft alweer een tijdje geleden een update gekregen, maar dat wil nog niet zeggen dat je met het topmodel van de vorige generatie voor lul loopt. Geenszins zelfs. De 458-racer hebben we op de AutoRAI mogen bekijken, en al eerder op video mogen horen. En als je met alleen je uitlaatgeluid al auto-alarmen kan laten afgaan zit het met je soundtrack wel snor.

Porsche Cayenne met 458 Challenge

Vanzelfsprekend lust de V8 turbo in de Cayenne wel een slokje (en al helemaal als je er een auto mee trekt), en dus is de kans groot dat je hem bij een tankstation tegen komt. Magetwan stond toevallig bij de pomp in Uden (jonguh!) en maakte een fotoreportage. Volgens hem zijn beide auto’s eigendom van het opperhoofd van Oakley Design (die van die hele dikke 458 Italia), en als we het stickertje voorop de Challenge zien klopt dit in ieder geval voor de helft. Check alle afbeeldingen HIER.33 reacties

dikke combo hoor! -=edit: ‘first’ comments worden doorgaans beloond met een ban. Weet je dat weer voor de volgende keer.=-
Goh, knap dat hij wist dat ze van de directeur van Oakley design zijn!! Zou het iets te maken hebben met die MEGA-sticker achterop die Cayenne???????

Die Cayenne zit trouwens ook nog wel een pakketje platsic op zo te zien. Past wel bij Oakley, ook cheap uitstraling en plastic…
@Svenska_Aeroplan_AB: Ik kan ook een sticker op mijn auto plakken, ben ik dan ook de directeur?
Volgens mij ben je iets wat jaloers…
Ah vandaar! Ik heb een ING-sticker achterop mijn auto, werd ik laatst toch op de Zuidas zo een vergadering met allemaal banken-CEO’s in getrokken!
@sir_smokalot:

Helaas is hier geen +1 knop maar ik wou je toch complimenteren met deze zeer geslaagde opmerking.
@sir_smokalot: zucht… Je snapt toch wel wat ik bedoel hoop ik?? Die ING sticker is waarschijnlijk omdat je hem daar leased. Maar je gaat toch niet voor je lol een Oakley sticker achterop plakken?? Of mis ik iets? Is dat hip tegenwoordig?
@Svenska_Aeroplan_AB: we snappen wat je bedoelt, maar snap jij ons wel???
Dus elke sticker op een auto geeft aan dat de bestuurder daar werkt en/of directeur is, ben je dan naief…
@amateur: Zag laatst een auto met een kruis achter op ,zou het de grootte baas geweest zijn? :twisted:
@norge: hahaha! goeie! Ik zie ook veel visboeren rijden in NL… Met zo;n klein visje achterop…

;)
@amateur: Jaaaaa, ik snap het, niet allemaal… Maar deze wel!
Zojuist een sticker van de FBI opgeplakt. Ben benieuwd of de vijaarden van het CJIB ook zo goedgelovig zijn….
On topic: Beide waggels niet mijn keuze als ik het betalen kon, maar zou ze graag een dagje lenen!
@Svenska_Aeroplan_AB: Turbo/GTS front… Gelijk de Tjoener uithangen?!
@RickB: met dat plastic op de hoekjes? En die side skirts? Nou, ziet er behoorlijk Autostyle-achtig uit dan… Dasniebest!
En het is nog een oude sloeber Cayenne ook
haha, maar wel een heel stuk beter dan je fiets/scoorter
@durtmcgurt: ik heb een hele mooie degelijke fiets
Moooooooiiiii doe maar de cayenne
Netjes
Ik heb even met de eigenaar gesproken, het bedrijf waar Oakley zijn suspensions maakt zit bij mij in het dorp! Vandaar dat ik het weet ;)
@magetwan:
suspensions.
ooit noemden we dat vering.
maar ‘suspensions’ levert veel meer op.
zelfde als Oakley design.
heette vroeger Tupperware.
@desjonnies: Doe mij dan maar zo’n Aventador met Oakley tupperware aub, nice!
zeker iemand die op vakantie gaat / is…
‘first’ comments worden doorgaans beloond met een ban ? wat houd dat precies in ? anyway, zeer mooie combo, witte velgjes staan ook nog wel mooi bij de ferrari, altijd leuk als je het kan betalen :D
@dennisr: Als je als eerste reageert op een artikel en dan ‘first!’ roept mag je niet meer reageren of zo, weet niet precies wat een ban allemaal inhoudt. Ik denk dat ik ooit eens een tijdje in de spamfilter terecht ben gekomen door ‘first’ te zeggen :)
De enige geloofwaardige bestaansreden van zo een Porsche Cayenne lijkt me :p
Gister nog de 458 challenge gehoord op de TT baan, Vind het geluid een beetje tegen vallen. Maar dat kon ook aan de bestuurder liggen die niet door trok hellaas.
Wat is die cayenne turbo s in het wit schijtlelijk en anoniem zeg! ander kleurtje, de ferrari heeft de goeie kleur uiteraard!
Schijtlelijk? als je zo’n auto al kunt betalen moet je toch opvallen en anoniem een witte auto? De helft van wat hier rondrijdt is zwart of grijs… Nog meer zelfs! ;)
De Porsche Cayenne is toch echt mooi in het wit en de zwarte velgen staat hem ook goed. Als dat mijn Porsche Cayenne was geweest zat er een Porsche 911 GT2 RS aan de achterkant, om vervolgens de GT2 RS naar het circuit te rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).