Alfa Romeo verzint een MiTo Art Car

Auteur: , 14 Reacties

Kunst & vierwielers, BMW doet het al járen. Alfa Romeo Engeland leek het ook wel een goed idee om zo de nieuwste muesli-MiTo wat onder de aandacht te brengen en liet de kleine auto daarom in een bloemetjesgordijn transformeren.

Ene Louise Dear is verantwoordelijk voor het design van de fleurige wrap. Ze heeft dit werkje de naam “Because I Can” meegegeven en het schijnt geïnspireerd te zijn op haar dochter. Ook moet je er iets van Alfa Romeo’s logo in kunnen terugzien, schijnt.

Mocht je nu al een tijdje door een moeilijke bril naar dit kunstwerkje kijken, maar nog steeds niet snappen wat de artiest hiermee bedoelt? Hieronder de pr-blabla van Louise Dear

“I really wanted to capture Alfa Romeo’s heritage and elegance within my creation, while bringing out the stylish and fashionable aspects of the Alfa MiTo. The Alfa MiTo is targeted at a young, stylish audience who have a positive attitude to life, and are focussed on being successful, and within my painting I have tried to bring this across using a combination of designs that convey powerful imagery mixed with elegance and beauty.”

Nee, de MiTo 1.3 JTDM-2 is niet te bestellen in deze kunstuitvoering, wel zal de auto de komende tijd op verschillende expo’s te zien zijn. Maar dat is in Engeland, dus daar heb je waarschijnlijk niets aan.14 reacties

Wat een gewauwel om het “kunstje” te verklaren ,ik vind het in ieder geval lelijk.
Brrr fakers. En de rode kleur van de auto past ook niet echt bij de wrap.
bah wat lelijk, heb sowieso nog nooit een mooie art-car gezien.
@dennisr: BMW had een leuke serie lang geleden ,plaatje iemand?
Is dit art dan?
Dit soort gepruts met dito ‘omschrijving’ en titel is wat men produceert in de eerste paar jaar Minerva (kunstacademie).

“I really wanted to capture Alfa Romeo’s heritage and elegance within my creation”

Hiervoor had ze zeker nog nooit van Alfa Romeo gehoord. Alfa’s heritage samenvatten in dit broddelwerkje..
@rotarypowah: Ze heeft volgens mij wel degelijk een punt: zie je in de print het roest-effect ook niet subtiel doorschemeren?
@Jochempie: :lol:
kleine broertje van de 8C maar voorlopig met camouflage stickers
Barbie Mobiel
Sm0keGun via Android app
euh … flower power ?
enkele dronken personen vervoeren, iets zwaarder bochtenwerk, en op een gegeven moment zal de binnenkant er net zo uit zien
wow dan zijn er toch wel heel wat artiesten die iets mooier kunnen maken dan dit. Of beter passend. Die kleuren passen echt niet bij dat rood. Niet zo geslaagd. Jammer, kon wel een leuk project geweest zijn.
Volgens mij is de MiTo toch al niet zo geliefd als “mannenauto”.. maar op deze manier veroordeel je hem helemaal tot “girl-car”. Jammer.. want hij rijdt heerlijk. Vooral in de DNA sport modus. Heb het genoegen gehad er mee te mogen rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).