BRABUS frist het tupperware voor de E- en S-Klasse op

Auteur: , 10 Reacties

BRABUS is niet alleen heel goed in het opvoeren van cabrio's of halve limo's omtoveren tot een Applefestijn, in de hoofdzaak zijn ze nog steeds een tuner. En dat betekent dat er bodykitjes aan de man moeten worden gebracht. Dus presenteren ze vol trots de nieuwe lichting aan Mercedes-opsmuk.

Of je nu een instap-diesel rijdt (nu met viercilinder!) of de allerdikste AMG-pornobak die je maar kon vinden bij Mercedes, BRABUS heeft altijd wel wat leuk spul klaarliggen. Het verschilt weinig met de bodykits die we al kennen voor de E- en S-Klasse, maar de tuner uit Bottrop meende er toch wat wijzigingen in aan te brengen. Komt ‘ie: een bumperlip voor de voorbumper, sideskirts, een diffuser met reflector en een spoiler voor op de achterklep. Aan het 20 inch lichtmetaal kunnen we overigens niets nieuws ontdekken.

Deze setjes zijn ook nu weer ontwikkeld in een windtunnel en BRABUS claimt dat het toevoegen van dit bodykitspul de “lift” verminderd en dus de handeling van je Benz ten goede zal komen. Wie wil weten wat BRABUS allemaal met Mercedes’ krachtbronnen kan doen verzoeken we verder te klikken naar dit, dit, dit of dat topic.10 reacties

achjaa weer een van de zovelen die brabus heeft ”opgefrist” allemaal het zelfde als je het mij vraagt.
Ik vind het helemaal niet mooi… Ik zou alleen de cijfertjes onder de motorkap mooi vinden maar daar lees ik niks over.
I’m warning you. Don’t press the red button on my ass…
Brabus is wat mij betreft wel één van de betere Benz-tuners, maar ik vind ze met name op het gebied van motoren indrukwekkend. Het bodywork hoeft van mij niet zo nodig, daarvoor heeft Merc zelf mooiere setjes in de aanbieding.
Die reflector langs achter doet me denken aan de Golfjes met cheap niet CE-gekeurde achterlichten…
Die zesspaaks monoblock velgen van brabus waren wel wat gaver.
Ze hebben het nog best netjes gehouden.
De optische tuning is hier heel sober en echt mooi. Zou het zeker overwegen.
Maar Brabus onder de motorkap is toch wel een pak leuker. Dat is meer zijn geld waard dan.
gedwongenleaser
Doe maar gewoon standaard (evt met AMG pakket), iets verlagen en Brabus wat aan de performance laten doen, die velgjes mogen er ook nog wel onder.
Verslavend mooie setjes van Brabus ! In tegenstelling tot vrugahhh…is het ingetogener en zelfs sjiekie.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).