Out of Africa: Porsche 991 teaservideo

Auteur: , 24 Reacties

Een hele stroom geruchten gaat er al aan de onthulling van de Porsche 991 (later dit jaar in Frankfurt) vooraf: targa-dak, handgeschakelde 7-bak (die er waarschijnlijk zo uit ziet), enzovoorts. Hij brandt in ieder geval prima, maar dat is vreemd genoeg niet in de volgende video te zien. Wel is hij volgestopt met 'easter eggs'.

Behalve vertederende beelden van Zuid-Afrikaanse kindertjes die even achter het stuur mogen plaatsnemen zien we duidelijk dat de wielbasis is toegenomen, maar dit wisten we al. Nieuw zijn de middenconsole, die aan die van de Panamera doet denken, en een kijkje onder de ‘motorkap’. Heel veel zie je hier niet, maar het lijkt er op dat het blok wel steeds verder naar voren komt te liggen. Voor de handling kan dit alleen maar goed uitpakken, dus ook dat is een logische stap.

Porsche 991 teaser
Porsche 991 teaser
Porsche 991 teaser

In de video (HIERRR te bekijken) komen alle basis-carrosserievarianten aan bod. Vallen jou nog zaken op die wij misschien gemist hebben? Laat het weten in de comments!24 reacties

Waarom je de nieuwe Astra nu wilt configureren bekijk het hier!.
Het geluid klinkt daar best goed! Alleen ik hoop dat er van deze variant niet weer 1000 versies komen… Maarja… Ik ben bang dat dat toch wel gebeurd:(
@Cantago: zolang er maar geen Audi versie van komt (VAG kennende) :(
@Cantago: Waarom niet? Hoe meer versies, hoe meer keuze?
Wat is precies het nadeel van veel versies voor jou?
@AlwinH:

Inderdaad, het is niet alsof je ze allemaal verplicht moet kopen ofzo.. Meer keus is meer kans dat de versie die jij zoekt er precies bij zit.
@Cantago: over 2 jaar zal je wel een editie krijgen ter ere van het 50 jarige bestaan van de 911 ;).
vorige week gezien am ring!
Waarom zit er nog een motorkap op dit ding? Of zou er nog een camouflage plaat tussen zitten.
Juij, nu zie je de motor al niet meer liggen… of is dit enkel omdat het een proto is?
als je een porsche wil, koop dan een oude(leuker) of een singer 911 als je wat meer geld hebt
@RazorHead: ik denk dat dit een proto is
ik hoop dat er uiteindelijk wel meer van de motor te zien is, dit is niks.. het heeft toch wel wat als je zo’n motor kunt zien.
Ik blijf de achterkant raar, uitgerekt en panamera-achtig vinden.
@birdboy: me too. ben benieuwd hoe het in het echt is.
het is heus, ik ga zowaar een 911 mooi vinden,…
@AlwinH: omdat het merk dan compleet uit gemolken wordt en daar kan ik geen voordeel van noemen…
Opzig een aardig filmpje maar het blijft een 911 die ze waarschijnlijk op 1001 en plekken “merkbaar” veranderd en/of verbetert zullen hebben maar kom op zeg. 48 in the making, ja duidelijk weinig inspiratie daar pfff. Gewoon weer een smoes 87 andere modellen te maken er van. Onder het mom van een nieuwe porsche, jammer
porsche = beste merk evah, kan echt niet wachten op de nieuwe 911…
Ik weet niet of het iemand is opgevallen, en me wel verbaasd is dat dit model heel goed lijkt op de 996/997!!!!!!!!!!!!!! ;-))))
HAHAHAHAHAHAHAH…………
Oh oh oh oh… ik mis nog een opmerking dat de Porsche ontwerpers lui zijn, als we die binnen hebben kan de heer Clarkson de gezamenlijke Autoblog-reageerders succesvol van plagiaat beschuldigen.

Misschien dat sommigen zich even moeten verdiepen in het WAAROM van deze ontwerpfilosofie.
wordt een mooie bak; door de grotere wielbasis, kortere overhangen en iets lager dak werkt de 11’er gestrekter, sportiever en iets dynamischer. Tezamen met de bredere heupen een mooie auto. Tuurlijk is het een evolutie en geen revolutie maar alles past gewoon en hij schijnt goed te rijden door de betere gewichtsverdeling…
http://media.il.edmunds-media.com/non-make/fe/fe_6131156_717.jpg
weet je wat ik me nou afvraag?
Als er nou een 7 versnellings handbak onder komt, waarom ze er niet een “sportbak” van maken?
Zeg maar de 1 tegenover de achteruit, 2 tegenover 3, 4 tegenover 5 en 6 tegenover 7
Die oude sportbakken van mercedes en bmw, met de 2 en 3 tegen over elkaar waren echt geweldig.
@g40freak: Waarschijnlijk om claims te voorkomen van mensen die bij het stoplicht volgas achteruit rijden. Je weet wel, in het land van de onbegrensde lawsuits…. ehhh mogelijkheden.
Tjonge… opvallend ontwerp…
Voor zover ik kan zien wordt de nieuwe Porsche 911 nog strakker, nog mooier, heeft een iets langere wielbasis en wordt de nieuwe 911 hopelijk ook sneller. Ik ben onder de indruk van het geluid, een echte rijdersauto.

De Porsche 911 was al een zeer mooie auto en wordt alleen maar mooier. De 911 is kenmerkend Porsche en ik kan alleen maar toejuichen dat het een evolutie is en niet dat ze ingrijpende veranderingen hebben aangebracht. Dit is typerend Porsche en zo moeten ze blijven. Handen af van de 911!
Handen af van de 911 voor de mensen die de 911 veranderd willen zien!

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).