Politieagent heeft moeite met Ferrari F430…

Auteur: , 45 Reacties

Blijkbaar is het niet voor iedereen even eenvoudig om in een Ferrari F430 Spider weg te rijden.

Het is deze zomer weer supercar madness in het centrum van Londen, maar we merkten al eerder dat de politie steeds strenger begint te worden. De eigenaar van deze zwart Ferrari F430 Spider had blijkbaar ook iets stouts gedaan, want zijn Ferrari wordt afgevoerd door de politie. Tenminste, dat zijn ze van plan. Het verloopt echter niet heel erg soepel zoals je in onderstaande video kan zien.

Blijkbaar is het voor een simpele agent niet heel simpel om een raspaardje te starten. Ik gok dat jullie het een stuk beter zouden doen! (via: gtspirit.com)45 reacties

Komkommertijd-madness op autoblog! Een (zoveelste) politie-agent moet vragen hoe die een F430 start. Artikeltje!
@JvT: inderdaad, non-nieuws
@jakob:
Wat een zielig anti politie stukje weer.
Ja je kunt inderdaad een niet auto-fanaat die per ongeluk politie is flink kwalijk nemen dat hij een niet allerdaagse auto als een Ferrari a-la-minute kan starten.

Dit stuk had ook door niemand anders dan Robbie geschreven kunnen worden.

Jullie zijn allemaal erg stoer.
@TWJ: het is niet de bedoeling van die politieman te bashen, ik vind dat hij het er nog goed vanaf brengt. Ik doel vooral op toegevoegde waarde van dit bericht op autoblog in het algemeen :)
Ik kan me het artikel herinneren waarin stond dat Ferrari een videotutorial had gemaakt over alle knopjes in een Ferrari. Dat is blijkbaar nodig..
Hij is gewoon erg voorzichtig met een auto die 3 keer zoveel kost als hij per jaar verdient. Neem ik hem totaal niet kwalijk. Hij zit wel erg dicht op die Rolls.
@lemster: Wat voor een Rolls, ik zie daar toch duidelijk een Bentley Mulsanne achter staan hoor
@JH: Ja idd hahaha XD
@JH: Ahum… het is laat en al die dingen lijken op elkaar ;)
Valt toch nog redelijk mee, niet? Hij rijdt waarschijnlijk niet elke dag in zo’n wagen..
the-budel-guy
Repost?
@the-budel-guy: de video is gisteren gemaakt, dus dat lijkt me heel sterk ;)
the-budel-guy
@robbie: sorry ik had die roze lambro in gedachte dus mijn fout *schaam* :P
@the-budel-guy: deja vu:P
Tsja, moeten ze mij ook laten doen, stelletje prutsers …
@rechercheur:

Misschien moet je daarvoor een simpele (verkeers)agent voor worden :P.

OT: Tja het is toch begrijpelijk dat iemand die nog nooit in een Ferrari heeft gezeten(of geen auto kennis heeft) ook niet weet hoe hij starten moet. Hij doet tenminste wel voorzichtig en crasht niet zoals de mensen in USA. :D
ach valt mee toch, hij is gewoon sleutel gewend.. en verder is hij in het filmpje gewoon voorzichtig lijkt me..
haha wat een knuppel, als je voor je groot op een knop start ziet spreekt het toch voor zich? geen wonder dat coppers zo dom zijn
gedwongenleaser
@spykerboy: kijk eens naar je zinsbouw, interpunctie en gebruik van Nederlands-Engels. En dan anderen verwijten dat ze dom zijn? Je bent in ieder geval erg grappig…
@gedwongenleaser: Geweldig opgemerkt !
@gedwongenleaser: we zijn hier niet op school hoor, maar een informele blog ;) dan hoef ik daar niet op te letten want ik kan er niet iets extra’s mee bereiken ofzo
gedwongenleaser
@spykerboy: zonde dat je op school zit of hebt gezeten, je doet er verrekte weinig mee. En dan te bedenken dat ik er ergens ook nog aan mee betaal, zucht…
Ik vind het wel goed dat de politie harder optreed tegen deze gasten. Maar zal hun een worst wezen, bestellen ze toch gewoon weer een nieuwe..

Ik denk dat als ik zou wonen in Londen dat ik er wel gek van zou worden. Soms rijden ze echt als gekken door de straten. En wat bereik je ermee? Ik wil hier niet de Koos Spee uithangen maar ga of naar een circuit of op een lege snelweg ofzo. Dit is gewoon absurd.
@rubenpriest: Ik denk dat ze gewoon de boete betalen hoor… En als ze harder tegen hen zouden optreden dan tegen ‘gewone mensen’ zijn ze wel even heel Nederlands bezig.
@gerard1710: “gewone” mensen scheuren niet tegen de 100 door de straten
@rubenpriest: Als gewone mensen dat doen wordt de auto in beslag genomen. Zouden ze met die rijkelui ook moeten doen. Wilt U spelen waar ’t niet kan? Goed, dan gaat U maar spelen. Zonder auto.
@bozewolf: precies
hahaha drooog!,
die man zaggen wij nog vorige week rijden!!
@KD-Producties:
Zaggen jullie die ja?!
Mwoah, vind dat ie het goed doet. Idd beter dan de bink uithangen en crashen. Beter op deze manier!
Move along people, nothing to see here.

Dan liever die video van die gast die voor een terrasje weg probeert te rijden in een Carrera GT :D
@FelixF:

LOL, idd, dat was pas een fail :P
kryg je ervan he!
teveel knopjes xD
wat nu een boete?
Wat lompe sjonnie artikel, geschreven door robbie. Lekker even een agent uitlachen omdat hij waarschijnlijk voor het eerst in een Ferrari stapt en niet 100% weet hoe alles werkt. Bravo
Bliksem hou je camera eens stil!
Het zal wel voor goed voor de ‘feeling’ zijn, maar ergonomisch slaat een start/stopknop op je stuur toch nergens op?! Je gebruikt dat ding 2x per rit.
Die richtingsaanwijzers op het stuur bij een 458 daarentegen, kijk daar heb je echt wat aan.. vol oversturend je rechterknipper aan kunnen zetten. Priceless.
Ik vind het nog wel meevallen hoor, meestal moeten die agenten oude verrotte Fiesta’s wegrijden dus dan is zo’n Ferrari different cook.

Ik heb eigenlijk meer commentaar op de figuur die dit filmpje gemaakt heeft: hij hoefde alleen maar de camera stil te houden, maar zelfs dat lukte niet.
Had die gast maar een vak geleerd. Dan wist hij tenminste wat over auto’s. Conclusie, zorg dat een politie agent nooit in je auto rijdt. Voordat je het weet gaat het helemaal fout.
ziet het probleem niet, meneer vraagt hoe te starten en rijdt daarna (om te voorkomen dat hij een jaarsalaris aan reparatiekosten kwijt is) heel voorzichtig tussen 2 autos uit.
Ik zie niet waar dit zo noemenswaardig is. Politie neemt 430 in, agent moet 430 op de vrachtauto zetten en vraagt aan een collega waar de starter zit.

Niet echt brekend nieuws…of was dit een slap excuus om wat hersenloos tegen de politie aan te schoppen?
@bozewolf:
Precies
Die agent vraagt het nog netjes. Als ik het geweest zou zijn had ik zolang op alle knopjes gedrukt totdat dat ding in brand vloog. Gezien het feit dat het hier om een Ferrari gaat zou dat denk ik al na twee knopjes zijn.
Ik zit het filmpje te kijken en dacht, nadat die agent even vroeg hoe je die Ferrari start, nu gaat het gebeuren… Nou, niks dus! Flauwekul nieuws! :?
Nou, niks nieuws dit… Gewoon een onzekere agent! Hij rijdt hem nog best netjes de ramp op. Okey, ik had hem sneller gestart maar hier is toch niks mis mee?
tja.. dat ie de start knop niet kan vinden is niet verbazend als ie op een onlogische plek zit. Voorderest rijd ie wel netjes,
hij laat hem teminste niet afslaan en doet geen burnout terwijl ie weg probeert te rijden… :) Had zelf alleen die politie auto ( waar ie erg dichtbij langs ging ) ergens anders neer gezet zodat ie er makkelijker de ramp op kon rijden.

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).