Zo lekker laat RENNTech een Mercedes SLS AMG klinken

Auteur: , 24 Reacties

Het Amerikaanse RENNtech vond blijkbaar dat een standaard Mercedes SLS AMG niet spannend genoeg klonk. En dus besloten ze maar om zelf maar wat uitlaatpijpen te gaan knutselen om te kijken of het meer in de buurt kwam van wat ze in gedachten hadden.

De uitlaatspruitstukken zijn extra lang gemaakt en moeten vooral zorgen voor extra trekkracht onderin. Volgens RENNtech komt de SLS met deze nieuwe pijpen en een reflash van de ECU tot een vermogen van 616 pk en 703 Nm. Niet slecht toch?

Je bent overigens wel $8.200 kwijt als je deze regenpijpen van RENNtech wil aanschaffen, maar daar krijg je dan wel een lekker geluidje voor terug.

Mercedes SLS AMG RENNtech ijzerwerk

Mercedes SLS AMG RENNtech ijzerwerk

Mercedes SLS AMG RENNtech ijzerwerk

Mercedes SLS AMG RENNtech ijzerwerk

En hieronder de video:

Mercedes SLS AMG RENNtech video24 reacties

De Opel Ampera-e is duizenden euro's goedkoper geworden. Kijk hier voor meer info!
bah wat klinkt dat als een irritante opgefokte bosmaaier zeg.
Dat moet veel beter kunnen ben ik van overtuigd.
lekker gegrommmmm
Leuk voor op de scooter maar niet onder een SLS.
Ik vind het helemaal niks. Het valt me nu ook ineens op hoe slecht dat snelle schakelen eigenlijk klinkt, de 458 heeft dat ook. Geef mij maar een korte stilte tussen het geweld!
waaaaaaaaaaa, klik echt heel dik :p
Exact het zelfde geluid als ik een kaart tussen de spaken van mijn fiets stop! HEERLIJK GELUIDJE!
Ik vind een C63 AMG beter klinken, maar dat weerhoudt me er niet van om deze auto ooit in mn leven te rijden. Al is het maar een minuutje!
die renntech c74 met akrapovic pijpen klinkt beter!!
@mikeslsamg correctie KLINKT echt heel dik
@duitseautos: agreed
Dat geluid! :O Wat een feest… supper vet!
best een vet geluidje, aleen ben er van overtuigd dat het nog wel beter kan, iets te onregelmatig geknetter.
Ik vraag me bij dit soort tuners altijd af of je je ‘oude’ uitlaat zelf mag houden of dat zij die inpikken…

Het geluid vind ik overigens totaal niet bij mercedes passen. past meer bij een jaren 60 raceauto.
Geil !
Dat klinkt echt lekker, ik vind die standaard niet zo lekker klinken vergeleken met deze . En dat geld zou ik er zeker wel voor over hebben, en dan nog een dik pakketje van velgen eronder, matrood maken, helemaal perfect
Neen danku, geen V8 voor mij. Klinkt absoluut niet vet. klinkt gelijk een brommertje. Er is maar 1 V8 die nog iets of wat deftig klinkt en dat is die van de Koenigsegg’s. Geef mij maar veel liever een 4 cilinder, 5 cilinder, 6 cilinder of een vette V12. En zoals vanquish al zei, geef mij ook maar liever een handbak met een korte pauze tussen de vette sound ipv die automaten.
@JasperVDH:liever een 4cilinder dan een v8????????????? :o
Holy blaf! Hier maak je de buurman wel mee wakker ’s ochtends. Zelfs als die in een villa 500m verderop woont..
Oef die klinkt lekker!
Nee.. voor mij hoeft het niet. Vind het gecultiveerde roffelen van AMG zelf mooier. Dit doet alleen maar knallen en knerpen als een brommer. Deze auto niet waardig.
Klinkt al een stuk beter! Maar ik zou toch liever een minder gedempt geluid horen nog. Gewoon lekker rauw! Één ding verpest het voor mij wel compleet, en dat is als hij schakelt. Dat haalt alle energie uit de opbouw van de toeren en is echt de grootste anti-qlimax die ik ken… Jammer!
S65amg dempers er onder is ook al genoeg;)
Vet geluid zeker, maar vind het niet bij zo’n voiture passen.
Een sls heeft toch wel wat chics, dit geluid niet….
Off topic, wat een poep velgen…….

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).