Bernie Ecclestone verdacht van fraude

Auteur: , 16 Reacties

Het leven van een 80-jarige miljardair gaat niet over rozen, vraag dat maar aan Rupert Murdoch. De volgende excentrieke geriatrische rijkaard die met zijn kop op het hakblok moet is Bernie E. Hij wordt er van verdacht vijf jaar geleden niet minder dan 44 miljoen dollar (31 miljoen uuroo) aan steekpenningen te hebben betaald aan een Duitse bankier.

Verantwoordelijk voor het lastig vallen van deze arme oude man, die als een moderne Robin Hood met geld heeft gestrooid, is het Duitse OM (het zal eens een keer niet zo zijn..) Het draait allemaal om een verdachte transactie in Formule1-aandelen in 2005, waarin onrechtmatig met geld zou zijn geschoven door een persoon met de naam ‘Bernard E’. De Duitse bankier moet sowieso voor het gerecht verschijnen. Of en op wat voor manier ‘zee Germans’ Ecclestone willen laten voorkomen moet nog blijken, maar hij is wel formeel in staat van beschuldiging gesteld.

Van zeepjes rapen in een staatshotel zal het wel niet komen, maar dit soort zaken is nooit goed voor je image natuurlijk. Het naadje van de kous kan je lezen in The Telegraph. (via GPUpdate)16 reacties

Nou nou veel geld
haha, Bernie E! direct criminele afkorting.
Gun die man zijn rust toch
Onderzoek is vast gestart omdat er iemand jaloers was…
@q7a1: Haha jij leeft het liefst onder de dekens of met je kop in het zand? Weet je ├╝berhaupt wat het OM is?
boeie .. die vent wordt vanaf zijn 20ste al verdacht van fraude ..
hij weet niet beter dan dat ie verdachte is ..

hij verdacht zich er laatst van dat hij eventueel nergens meer verdacht zou kunnen zijn ..
Bernie belde me op met de mededeling “ik voel me nakend” ..

pas toen ik hem vertelde dat hij zichzelf verdachte werd hij weer rustig ..
Iemand die z├│ oud nog probeert om ergens de touwtjes in handen te houden (zie Sepp Blatter, wijlen Bernhard, Berlusconi en consorten), die heeft zondermeer wat te verbergen…Niemand wordt / is miljardair zonder bloed aan den handen…
@Megakix: Niemand is miljardair zonder bloed aan de handen? Ik zie ineens een bron van werk (geld) voor de belastingdienst e.a. in de Forbes-lijst… ;)
@gerard1710: ja, het is helaas waar….waarschijnlijk alleen Carlos Slim (Mexico) niet, maar de rest heeft toch wel wat bloed aan de handen, danwel veroorzaakt aan andermans handen…Mugabe met 50mrd, Khadaffi met 60-90mrd….je kunt ze zo aanvinken. Rupert Murdoch in Chili, Madoff die mensen tot zelfmoord bracht…
@Megakix: Carlos Slim niet? Excuseer? Van alles Forbes-mensen kies je er net die uit? Die is groot geworden met vriendjespolitiek en omkoperij.
@Cedric: vriendjespolitiek = zakelijk = (schijnbaar) goed…omkoperij = indirekt gunnen = slim = Carlos….xie geen probleem rond zijn persoon, nooit boevenverhalen gelezen die de wereldpers konden halen (hoewel hij de pers regeert ;-)).
kan ie dit niet gewoon per ongeluk gedaan hebben? ik bedoel,die man heeft zoveel geld,die paar kwartjes (lees: penningen) kunnen zomaar uit je broekzak glijden…
kan ie dit niet gewoon per ongeluk gedaan hebben? ik bedoel,die man heeft zoveel geld,die paar kwartjes (lees: penningen) kunnen zomaar uit je broekzak glijden…
ben niet verwonderd
En hij vond Hitler een toffe peer.
@desjonnies: dat was toch die andere gast, die zich liet SM’en door een paar duitse naziwijven ????
@desjonnies:

nou en .. er zijn ook mensen die Napoleon / Julius Cesar / Djengiz Khan / Jesus Christus / Che Cheverra een toffe peer vinden ..

en Hitler vond ook iemand een toffe peer .. wie was dat ??

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).