Twin-turbo Gallardo is een hele dure aansteker

Auteur: , 19 Reacties

Met 1.250 pk aan mijn wielen wist ik het wel: zet je Lamborghini in de versnelling en ga lekker de straten onveilig maken. Deze man heeft echter andere plannen met zijn Gallardo: hij houdt hem lekker in neutraal en revt zich een ongeluk.

Toegegeven, een vuurbal (BAM!) uit je uitlaatsysteem ziet er tof uit, maar deze rev-actie duurt lang genoeg om een worstje te kunnen roosteren, Hot Shots style. De Gallardo is geen onbekende: hij komt van de hand van de mannen van Underground Racing, die gelukkig ook heel hard rijden (en crashen) met hun Italiaanse bolides.19 reacties

gedwongenleaser
Ga nou maar gewoon scheuren met dat ding, worstje leggen we wel op de BBQ.
Kijk jongens, zo hoort een uitlaat er uit te zien! Wel jammer dat hij stil staat, ik zie zoiets het liefst als er naast mij bij het stoplicht een Lamborghini stopt. En dan ook uiteraard zodra hij na het groene licht in de 2e versnelling stampt, prachtig!
Ik moet opeens denken aan deze gast, zou ie hier ook voor te porren zijn? http://www.youtube.com/watch?v=VX8NXbnFPOs
@bredaas: LOL! ik hoop echt voor die kerel dat ie niets binnengekregen heeft… nouja eigen schuld dikke bult hé
@bredaas: Nu snap ik dus hoe ze aan hulppieten komen met Sinterklaastijd!
@bredaas: whahahaha Naise!
Die Truck die het kampvuur op de Zwarte Cross aanmaakte werkt beter als aansteker:
http://www.youtube.com/watch?v=6CfuT9_favk
@Tighthead: wow, beste vlammen, vet :D
@Tighthead: Hey das de gezellige Indiaan Peter uit Breda met z’n mooie nieuwe truck :D Blijft tof die 2 straalmotoren erop! -> http://www.bredavandaag.nl/nieuws/cultuur/2010-07-17/nieuwe-jettruck-voor-bredase-indiaan-peter-verheijen
@Tighthead:
Ik heb zin in een marshmellowwww
mm dat geluid, ik hou het van hoog geluid!
altijd leuk die vlammen uit de uitlaten :D
Had ik op mijn motor ook zulke vlammen, helemaal nadat de demper Plotseling verdwenen was :twisted:
Sodeju!
Hm, dat kan ik ook. Klinkt ook bijna zo :D
Is het door onvolledige verbranding of door een ingebouwde kid.
@prisma: dat eerste. Bij revven wordt de motor rijk gevoedt, bij het loslaten gaan er dus dampen de uitlaat in, die heet is, die ontbranden daar dus… vandaar dat hij ook altijd bij het teruglopen van de revs is.
@Tighthead:
Nou,deze jet truck chauffeur zal ook wel vlug van punt a naar b tjeezen lijkt me ;-)
dat kon mijn schakelbrommer ook wel, beetje vlammen spuwen..

die V10 klinkt ongeblazen trouwens een stuk minder opgejaagd en eigenlijk beter dan nu..

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).