Video: Vaughn Gittin Jr. drift er op los in Arabiristan

Auteur: , 17 Reacties

Hoewel zijn naam erg 'Southern' klinkt komt Vaughn Gittin Junior (JR) gewoon uit Maryland, niet heel ver van Michigan, daar waar het Ford HQ staat. Al sinds jaar en dag doet hij zijn truukje in hele dikke Mustangs, waarin soms wat stuk gaat (waar gehakt wordt..), maar de boel meestal heel blijft. Onlangs reisde hij af naar de zandbak van Saudi-Arabië om er zijn handtekening op het asfalt te zetten.

Geef de jongen een V8 powered muscle car en een leeg stuk weg en je hoort ‘m de hele dag niet meer, zo losten zijn ouders dat vroeger ook altijd op als hij vervelend was. Resultaat is onderstaande video (met een uitglijder rond 2:30). Zijn zusje wilde trouwens ook een rondje doen, maar dat mocht niet van de autoriteiten. De wet is de wet…

Klik17 reacties

lijkt wat op de gymkhana :)
echt Super vet geluid! wat een Monster! :P
epic drift met hoge snelheid! ziek ook in die pitlane!
Gewoon ademloos zitten kijken. Zou ’t met zulke sluierbewolking daar nou ook +40 graden zijn?
Cool filmpje! :) Aangezien Ken Block en Vaughn Gittin Junior dezelfde sponsor hebben (Monster Energy) lijkt het mij een battle tussen die 2 weleens leuk en tof. Ik wacht in spanning af, Who’s the best! :twisted:
dat laatste klopt. in saudi arabie mag je als vrouw WETTELIJK niet rijden. dat is ook waarom mijn ouders in kuwait zijn gebleven om te werken inplaats van saudi ookal werd me pa daar 1.5x zoveel betaald bijna
@spykerboy: voor 1.5x laten schieten lijkt me wat overdreven. Als je voor een groot bedrijf werkt of in een compound woont is er altijd vervoer te regelen als je vrouw bent. Ja je bent afhankelijk van een chauffeur..maar zo werkt dat in dat land.
@FieRo: fout, je mag als vrouw niet bij iemand in de auto zitten die niet familie is. dus als vrouw ook geen taxi of wat dan ook. en om mijn broertje te laten van 12 vonden me ouders iets te extreem (ookal kan het daar om die specifieke reden)
@spykerboy: Joh, ik heb er een paar jaar gewoond..en dat vervoer voor “vrouwen” was geen probleem. Voor arabieren zelf is het misschien wat strikter maar voor “expat vrouwen” zijn er genoeg mogelijkheden om je te laten vervoeren.
mooi filmpje, heerlijke wagen ook :D Ford mustang is altijd goed! :D
Heel vet!!! Veel dikker om naar te kijken dan zo’n RS…
Komt die auto ook als add-on naar dirt 3 ? :D
@bmwmaaktrijdengeweldig: Nee want het is geen rally car..
Slechte reclame voor falken…
Ge-wel-dig! Wat een geluid heeft dat apparaat zeg. Zo’n V8 brul vind ik zo veel gaver dan het hoogtoerige gejank van veel supercars (LFA!)
wat een waanzinnig geluid , en wat een een wagen , dit is het meeste heerlijke motor geluid wat er op aarde bestaat een dikke vette v8 , en ook wel een bewijs dat je van z,n ding een dikke bak kan maken zeg .
http://www.youtube.com/watch?v=iylbefzY6Ck&feature=related hier even een leuke slow motion voor de heren .
veel beter dat geluid van een v8 als dat naaimachintje van ken block

Geef een reactie:

Je moet ingelogd zijn om reacties te posten, registreren kan HIER (ook via Facebook).